Deco: 'De Jong aanwinst voor de toekomst'

door StijnDoornhof 5

Deco: 'De Jong aanwinst voor de toekomst'

door StijnDoornhof 5

Laatst geüpdatet

Deco vindt Frenkie de Jong 'geweldig', maar er moeten volgens hem meer spelers naar FC Barcelona komen, wil het de Champions League weer winnen. De Portugese oud-voetballer van Barça gaat in gesprek met Sport in op de transfer van Frenkie de Jong en de mogelijkheden van Matthijs de Ligt.

Deco is van mening dat Barcelona meer aankopen moet doen om mee te kunnen dingen naar de cup met de grote oren. Als hij gevraagd wordt naar Frenkie de Jong is hij positief, maar gretig naar meer: 'Ik hou van hem. Hij is een geweldige, jonge speler en Barça heeft natuurlijk meer spelers nodig willen ze de Champions League winnen. Ze domineren LaLiga, maar ja, hij is een aanwinst voor de toekomst.'

Als iemand die zowel voor Barcelona als in de Premier League heeft gespeeld laat Deco zijn licht schijnen op de toekomst van Matthijs de Ligt. Het 19-jarige toptalent geniet aandacht van onder andere FC Barcelona en Manchester United. Aan de ene kant vindt Deco de Premier League de beste competitie ter wereld, maar aan de andere kant noemt hij Barcelona, Real Madrid en Manchester United 'de grootste clubs ter wereld'. 'Zo valt het spelen voor Barça en het spelen in de Premier League niet met elkaar te vergelijken', zegt Deco voorzichtig.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.