De Groot hoopt op communicatie Dolberg-Ajax

door BvdPloeg 2

De Groot hoopt op communicatie Dolberg-Ajax

door BvdPloeg 2

Laatst geüpdatet

Jaap de Groot hoopt dat Ajax goed met Kasper Dolberg heeft gesproken over wat de plannen zijn met hem en Klaas-Jan Huntelaar. De journalist stelt in gesprek met De Telegraaf dat de Deen ook af en toe reserve zal zijn.

'Als het goed is zou de Ajax-leiding dit heel goed gecommuniceerd moeten hebben met Dolberg toen Huntelaar aangetrokken werd. Dit is een aankoop in de breedte, maar ook om jou te helpen, maar hou er rekening mee dat je af en toe een stap terug moet doen, want ook deze man is nog van een hoog niveau. Maar maak je geen zorgen, want jij komt er wel. Als dat goed gecommuniceerd is, dan is een wissel of af en toe een plek op de bank ingecalculeerd. Dat moet begin volgend seizoen leiden tot een betere Dolberg', aldus De Groot.

Van een transfer lijkt dan ook geen sprake, zo denkt hij. 'Er is veel te doen geweest over het bod van vijftig miljoen voor Dolberg, maar ik heb hem nog niet gehoord over dat hij graag weg wil. Ik heb bij het Voetballer van het Jaar-gala de ouders gezien en dat zijn net als Dolberg hele rustige en evenwichtige mensen, die heel goed weten wat ze willen. Toen de euforie rondom Dolberg ontstond bleef hij rustig en ook nu.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.