'Cassierra van De Bijenkorf, wat denk je daarvan?'

door SJvanveen 13

'Cassierra van De Bijenkorf, wat denk je daarvan?'

door SJvanveen 13

Laatst geüpdatet

Willem van Hanegem heeft kritiek geuit op Dusan Tadic. De voormalig voetballer en trainer vindt de Ajacied een goede voetballer, maar niet opstaan in grote wedstrijden. Sjaak Swart uitte bij De Tafel van Kees op FOX Sports zijn onvrede over het aankoopbeleid van Ajax en sprak kort over Donny van de Beek en Kasper Dolberg.

'Tadic is een topspeler, zegt hij, maar in de topwedstrijden staat hij met zijn handen omhoog. Ik zeg niet dat hij geen goede speler is, maar hij loopt altijd te zaniken', aldus Van Hanegem, die Swart ziet beginnen over Donny van de Beek. De middenvelder start meer controlerend tegen ADO Den Haag, maar de Ajax-icoon ziet zijn pupil het liefst dicht bij de goal.

'Ik vind hem als man die het strafschopgebied in komt het beste, maar hij kan ook controlerend spelen', laat Swart weten. 'Dolberg heb ik helemaal zien komen, maar hij heeft veel blessures en dan komt er toch niet uit wat er in zit. De spitsen zijn afhankelijk van buitenspelers, maar ik vind dat Dolberg te weinig aangeeft waar hij de bal wil hebben. Hij heeft wel kwaliteiten, daar gaat het niet om.'

Aankoopbeleid Ajax

Hans Kraay jr. stelde dat het aankoopbeleid van Ajax ook wat misperen heeft opgeleverd. 'Kik Pierie wordt nu genoemd, maar ze hebben toch geld verspeeld aan Kristensen, Orejuela, Magallán...' Swart: 'Cassierra van De Bijenkorf, wat denk je daarvan?'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.