Been: 'Ziyech verreweg de beste speler'

door SJvanveen 16

Been: 'Ziyech verreweg de beste speler'

door SJvanveen 16

Laatst geüpdatet

Mario Been vindt Hakim Ziyech 'verreweg' de beste speler van de Eredivisie. De Ajacied etaleerde vrijdagavond opnieuw zijn klasse tegen PEC Zwolle en dat is de analist van FOX Sports ook niet onopgemerkt gebleven.

In de eerste helft van het Eredivisie-duel strooide Ziyech ouderwets met heerlijke passes, in de tweede helft was hij met een assist belangrijk bij de bevrijdende 2-4. Been vraagt zich af of Ziyech niet een stap naar het buitenland moet maken, simpelweg omdat hij de vaderlandse voetbalcompetitie ontgroeid is. 'Hier leert hij niets meer en is hij verreweg de beste speler', aldus de oud-Feyenoorder.

Ziyech wees in een eerder stadium Sevilla en AS Roma af, waardoor het de vraag is voor welke club de creatieveling wel warm wordt. 'Dat is heel veel geld', doelt Been op het salaris van naar verluidt 4,5 miljoen per jaar van Ziyech bij Ajax. 'Maar je wilt toch kijken waar je top ligt? Sportief gezien zou hij een stap willen maken.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.