Argentijnen scoren hoogste cijfers bij Ajax

door DouwedeVries96 10

Argentijnen scoren hoogste cijfers bij Ajax

door DouwedeVries96 10

Laatst geüpdatet

Telesport-rapporteur Bart Latuheru geeft Ajax een 6.5 gemiddeld tegen SC Heerenveen. Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez scoren met een 7 het hoogst van alle Ajacieden, de tweemaal scorende Argentijnse linksback staat ook in het Elftal van de Week. Dit valt te lezen in De Telegraaf.

Ondanks de uiteindelijk ruime 4-1 zege van de Amsterdammers, is Latuheru nog niet helemaal ondersteboven van Ajax. Zo scoren André Onana, Joël Veltman en Klaas-Jan Huntelaar magere zesjes. Perr Schuurs, Daley Blind, Edson Álvarez, Quincy Promes, Hakim Ziyech en Dusan Tadić doen het niet heel veel beter met een 6.5. Wat dan ook het gemiddelde is van het gehele elftal. Scheidsrechter Lindhout krijgt een 7.

De cijfers van de Telegraafredactie vormen de leidraad van de Voetballer van het Jaar-verkiezing. In dat klassement staat Evert Linthorst van VVV Venlo op de eerste plek. Maar daar staat een kanttekening bij. De spelers van Ajax, AZ, Feyenoord, Fortuna Sittard, FC Groningen en PSV hebben een wedstrijd minder gespeeld. Zij zijn derhalve nog niet opgenomen in het klassement.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.