Álvarez keert terug tegen PSV: 'Dat kan nog wel een pluspunt zijn voor Ajax'

door NielsOpdam 29

Bron Vandaag Inside

Álvarez keert terug tegen PSV: 'Dat kan nog wel een pluspunt zijn voor Ajax'

door NielsOpdam 29

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Willy van de Kerkhof denkt dat de terugkeer van Edson Álvarez een pluspunt kan zijn voor Ajax, zo vertelt hij aan Vandaag Inside. De Mexicaan ontbrak tijdens het uitduel met PSV vanwege een schorsing, maar keert aankomende zondag terug tijdens de bekerfinale tegen de Eindhovenaren.

'Dat gaat procentueel toch zeker wel tien tot vijftien procent schelen', begint Van de Kerkhof over de terugkeer van Álvarez. 'Dat is een hele goede speler. Ajax heeft hem afgelopen zondag wel gemist. Dat kan misschien nog wel een pluspunt zijn voor Ajax.' Ondanks de terugkeer van Álvarez, denkt Van de Kerkhof dat PSV zondag met 0-1 wint. 'Ik ga ervanuit dat Ajax het niet zo snel kan repareren, in een week tijd, en PSV zondag met de beker naar Eindhoven rijdt.'

Clubwatcher Rik Elfrink denkt niet dat de terugkeer van Álvarez bij Ajax invloed heeft op het spel van PSV. 'Ze moeten kijken of ze misschien iets meer voetbal in de ploeg willen hebben, maar ik verwacht eigenlijk niet dat PSV veel gaat veranderen. Als je een wedstrijd speelt zoals afgelopen zondag, waarin iedereen eigenlijk rond de 7.0 zit, dan zie ik geen reden waarom je dat zou veranderen.'

'Drommel is PSV-doelman tijdens bekerfinale'

Toch gaat PSV wel minimaal één wijziging doorvoeren, want doelman Walter Benítez wordt vervangen door Joël Drommel. 'Van Nistelrooij kan eigenlijk niet terug, want hij heeft eerder al gezegd: Joël Drommel keept de bekerfinale en het bekertoernooi. Dat heeft hij in het begin van dit seizoen al gezegd... Hij heeft ervoor gekozen om Drommel gewoon het hele toernooi te laten keepen. Dat is contractueel afgesproken denk ik', vertelt Elfrink.

Denk jij dat Ajax zondag de bekerfinale wint van PSV?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.