'Dit kan je mensen niet voor blijven schotelen'

door Sam van Raalte 40

'Dit kan je mensen niet voor blijven schotelen'

door Sam van Raalte 40

Laatst geüpdatet

Ajax legde zondag een armoedige partij op de mat tegen ADO Den Haag (1-0) en de mannen van VI tv waren maandag dan ook hard in hun commentaar. 'Dit is, na het duel met Excelsior, alweer de tweede dramatische wedstrijd in korte tijd', sprak Valentijn Driessen.

'Ajax heeft ook met de linksbenige Ricardo Kishna als rechtsbuiten gespeeld en later met de rechtsbenige Anwar El Ghazi als linksbuiten', vervolgde de chef voetbal van De Telegraaf. 'Die stonden aan de verkeerde kant en hebben daar helemaal niks te zoeken. Als Ajax zo blijft voetballen, denk ik dat ze nog wel wat punten gaan verspelen in de competitie.'

Ook Johan Derksen was ontevreden. 'Ik heb met verbijstering zitten kijken naar die wedstrijd', begon de voormalig hoofdredacteur van VI. 'Het was een wanprestatie. Ajax maakte nog een rare rommelgoal, maar had geen recht op de winst. Aan het verhaal dat Ajax nu aan volgend seizoen bouwt, hebben de goed betalende seizoenskaarthouders niks. Je hebt een verplichting aan je supporters. Er komt een moment dat mensen afhaken. Dit is Ajax onwaardig.'

Tot slot deed René van der Gijp zijn zegje. 'Frank de Boer sprak na afloop alsof ADO helemaal niet wilde voetballen, maar dat is gewoon niet waar. Dit spel kan je de mensen niet voor blijven schotelen. Er moet daar echt iets gebeuren', aldus de voormalig buitenspeler.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.