Pinas baalt van zoveelste puntenverlies: 'Moesten onszelf meer belonen'

door BadembaBarrie 1

Jaymillio Pinas is teleurgesteld met het gelijkspel van Jong Ajax tegen Helmond Sport. De aanvaller zag zijn ploeg met name in de tweede helft goed voetballen, maar voor de achtste maal op rij niet winnen. Pinas kijkt dan ook vooral naar de afronding in de zoektocht naar een verklaring.

'Het is kut dat we weer gelijk hebben gespeeld', is Pinas' simpele doch harde conclusie, in gesprek met ESPN. Toch is het volgens het talent niet alleen maar kommer en kwel. 'Ik denk dat we een een goede tweede helft hebben gespeeld en onszelf meer moesten belonen.'

Dat laatste ziet Pinas als een verbeterpunt. Ondanks dat de aanvaller zelf - op ietwat ludieke wijze - voor de openingstreffer zorgde, liet Jong Ajax toch te veel kansen onbenut. 'We zitten er wel goed in, alleen moeten we de kansen gewoon meer afmaken, maar dat komt wel.'

Lichtpuntje voor Pinas is dat de 1-0 van zijn voet, zijn eerste doelpunt in het betaalde voetbal betekende. Een treffer om in te lijsten was het niet bepaald, maar daar ligt het talent niet wakker van. 'Ik kreeg een voorzet en volgens mij raakte ik hem verkeerd, maar hij gaat toch binnen. Hij hoeft niet op een dvd'tje, maar ik ben wel blij met mijn eerste goal.'

Bestel nu het Ajax-thuisshirt van Haller en het shirt wordt gratis bedrukt en verzonden!