Mazraoui vergelijkt het huidige Ajax met het Ajax van het seizoen 2018/2019

door Jesse ter Haar 28

Bron NOS

Mazraoui vergelijkt het huidige Ajax met het Ajax van het seizoen 2018/2019

door Jesse ter Haar 28

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Noussair Mazraoui vindt het moeilijk om te zeggen of het huidige Ajax het beste team is waarin hij heeft gespeeld. De rechtsback maakte met het Ajax van het seizoen 2018/2019 de halve finale van de Champions League mee en wil de ploeg van toen niet afvlakken.

'Drie seizoenen geleden haalden we de halve finale van de Champions League. Als je ziet waar al die jongens nu spelen, dan is dat misschien wel te vergelijken met dit team', klinkt Mazraoui in een interview met de NOS.

Dinsdag boekte Ajax een eenvoudige 0-5 zege op Fortuna Sittard. Het lijkt alsof de Amsterdammers er amper moeite in hoeven te steken, maar dat ziet Mazraoui anders. 'Wij zorgen er zelf voor. Wij laten het makkelijk lijken en dan doe je iets goeds.'

'Als we de intensiteit die we geven in de Champions League niet geven in de Eredivisie, gaan we niet met 0-5 en 9-0 winnen', gaat de ervaren verdediger verder. 'Als we niet elke wedstrijd op honderd procent spelen, krijg je een wedstrijd zoals uit tegen FC Twente.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.