Jong Ajax komt rode kaart niet te boven en verliest

JesseTH, 13-09-2019 om 21:55, 25805 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Jong Ajax heeft vrijdagavond een pijnlijke nederlaag geleden bij en tegen De Graafschap. De eerste helft verliep probleemloos voor de ploeg van Mitchell van der Gaag, maar na een rode kaart vlak na rust liep het uit de hand. Uiteindelijk verloren de Amsterdammers met 3-2.

De wedstrijd begon direct met het initiatief voor Jong Ajax. Dat leidde al binnen een kwartier tot een strafschop voor de ploeg van Mitchell van der Gaag. Jurgen Ekkelenkamp werd gevloerd in het strafschopgebied, waarna de bal op de stip ging. Lassina Traoré nam plaats achter de bal, faalde niet en schoot hard binnen. De bal bleef vervolgens voor de Amsterdammers, met zeldzame aanvallen van De Graafschap. De opponent kon Kjell Scherpen echter niet in de problemen brengen.

Na 23 minuten zorgde Jong Ajax vervolgens voor de 0-2. Ryan Gravenberch kwam aan de bal na een inworp, passeerde enkele Superboeren en werkte de bal tot slot tegen de touwen. Ook na de tweede goal bleef de bal vooral in Amsterdams bezit, terwijl De Graafschap niet gevaarlijk kon worden aan de overkant. De Ajacieden hadden ondanks het balbezit echter ook nog maar amper échte kansen na de 0-2, terwijl de opponent na 38 minuten met haar eerste wapenfeit kwam. Een goal werd het niet en zo was de ruststand eveneens 0-2.

Vrijwel meteen na het begin van de tweede helft, kwam Jong Ajax met tien man te staan. Quinten Timber kwam in duel met een opponent, draaide zich erin en maakte daarmee een overtreding. De scheidsrechter beoordeelde het als zwaar genoeg voor rood. Slechts een klein ogenblik daarna kwam De Graafschap op 1-2. Jasper van Heertum haalde uit van buiten het strafschopgebied en trof hard doel. De beloften bleven hierna onder druk van de tegenstander.

De Superboeren bleven aandringen, maar de tweede goal kwam er nog niet meteen achteraan. Na 64 minuten voetballen was het wel raak. Het was Branco van den Boomen die scoorde na een teruggetrokken bal. Van der Gaag ging vervolgens aan het wisselen, maar ook dat wist geen verschil meer te maken. Op een poging van Ralf Seuntjens had Kjell Scherpen nog een antwoord, maar even later scoorde de spits wel. Een inswinger uit een vrije trap werd door de routinier raak gekopt. Een antwoord had Jong Ajax hierna niet meer en zo eindigde het in een 3-2 nederlaag.

Opstelling De Graafschap:

Jurjus; Owusu, Van Huizen, Van de Pavert, Tutuarima, Van Heertum, Van den Boomen, Vet, Helmer, Seuntjens, Hamdaoui.

Wissels De Graafschap:

Rondeel, Van den Dam, Olijve, Nijland, Thomassen, Schuurman, Van Nispen, Baas, Hilderink.

Opstelling Jong Ajax:

Scherpen; Ter Heide, J. Timber, Kemper, Castillo; Gravenberch, Eiting (Méndez 46'); Jensen (Thethani 71'), Ekkelenkamp, Q. Timber; Traoré (Danilo 65').

Wissels Jong Ajax:

El Maach, Solomons, Méndez, Kühn, Thethani, Danilo.

Doelpunten:

0-1 Lassina Traoré pen. (10')
0-2 Ryan Gravenberch (23')
1-2 Jasper van Heertum (48')
2-2 Branco van den Boomen (64')
3-2 Ralf Seuntjens (81')

Rode kaarten:

Quinten Timber - rode kaart (47')

Bijzonderheden:

- Juan Castillo maakte zijn debuut in de selectie van Jong Ajax. Daarnaast is Danilo Pereira fit genoeg om te spelen.  Brian Brobbey was afwezig door een blessure.
- Juan Castillo wordt dit seizoen gehuurd van Chelsea. Is hij de toekomst van Ajax op links? Lees er alles over in de nieuwe Blik op Jong Ajax!
- Jong Ajax moest het vrijdagavond verder doen zonder Kenneth Taylor, Neraysho Kasanwirjo en Noa Lang. Jurgen Ekkelenkamp zat wel bij de selectie.

 

Denk jij dat Ajax met 3-1 wint van sc Heerenveen? Zet in en krijg 8,90 keer je inzet terug!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Heerlijk middenveld t/m de 71ste minuut, zeg.
0 0
jutter
Correctie: 12 tegengoals!
0 -1
jutter
Jong speelde Graafschap op een hoopje in de 1e helft. Heb 2e helft niet gezien maar begrijp dat de ploeg ineenstortte na een rode kaart. Dat is ook inherent aan een nog zeer jonge ploeg om daar adeqaat mee om te kunnen gaan tegen een ploeg die het bovenal van zijn fysiek moet hebben. Dat Jong na een luttel aantal wedstrijden al 15! tegengoals moet slikken is natuurlijk heel slecht. Eigenlijk iets wat al jaren een fors probleem is bij Jong, waar desondanks natuurlijk in de 1e plaats de ontwikkeling van het individu centraal staa.t Toch ligt daar het bewijs dat Ajax blijkbaar niet in staat is om goede verdedigers, m.u.v. De Ligt dan, op te leiden. En is het dus een absolute noodzaak om ECHTE verdedigers uit Zuid Amerika te halen. Op een paar uitzonderingen na , Magallan, Orejuela, legt dat de club vooralsnog geen windeieren. Maar dat de jeugdopleiding dus een forse inhaalslag op het verdedigende vlak moet maken, lijkt mij wel duidelijk!
0 0
Toeschouwer
Trainer van de Gaag is een slappe hap.
Praat alleen maar over leer proces.
Moet gewoon de lat hoger liggen, zie
vanzelf wie over blijft..
0 -1
oudzuid2
hoe deden Castillo en Eiting het verder?
0 -1
Jeugd
Castillo was in eerste helft zeer actief, ruim voldoende.
Eiting hobbelt wat rond in 1 tempo, nog te vroeg om af te schrijven maar hij moet echt op alle fronten beter wil hij Ajax1 versterken.
1 -1
Babangida83
Eiting is nu puur bezig met spieropbouw om niet weer een terugval te krijgen. De rest is op dit moment eigenlijk niet belangrijk.
0 0
oudzuid2
wellicht speelt ie door die blessure nog wat met de handrem erop. heb wel vertrouwen in hem. deed het vorige zomer en deze uitstekend in de voorbereiding
1 0
Cello
Heb de wedstrijd pas net kunnen kijken. Het voordeel ervan is dat je dan het beeld stil kan zetten en een paar keer herhalen. En ik kan maar tot één conclusie komen, dat de rode kaart niet terecht was. Sommigen hieronder hebben zgn. een gestrekt been gezien..... nou, dat was er niet. Beter nog, Quinten trok zijn been in en draaide zijn kont tegelijkertijd in. Dan is het natuurlijk wel een overtreding, maar niet veel meer dan een gele kaart,

Verder vond ik de scheidsrechter over het gehele duel er vaak naast zitten. Waarbij ik eerder het idee had bij de rode kaart, dat hij zich wilde profileren in de trant van 'kijk ik durf rood te trekken'.

Al met al vond ik Ajax in de eerste helft goed spelen, kwam De Graafschap er eigenlijk niet aan afgezien van een zondagsschot op de paal zo'n 1 minuut voor de pauze. Ajax was heer en meester in deel 1.

En dan zie je dat na de rust, eigenlijk na de rode kaart, dit team echt nog een Jong team is, dat dan moet leren omgaan met tegenslag en het feit dat je met een man minder dan de wedstrijd over de streep moet trekken. Dan laten ze zich net een beetje makkelijker afbluffen dan in het eerste bedrijf. Uiteindelijk is het positieve, zo hoop je dan, dat dit weer een leer-moment is voor deze jonge groep.
Ik ben ervan overtuigd, dat zonder de rode kaart dit team vandaag de overwinning uit het vuur gesleept zou hebben.
1 0
Lagasj
Quinten Timber benadeeld zijn elftal. Als medespeler zou ik niet meer met hem willen spelen.
0 -8
AFCA0492
was geen rood.
1 0
NouriVandeBeek
Quinten de schlemiel en Jurrien de beste van het veld
2 0
Pierre Heno
Nou ..ja ...'de schlemiel'.... het was nogal een flinke overtreding die hij maakte. Daar ben je toch zeker zèlf bij?!
0 -2
ajaxdordtt
SCHLEMIEL1) Arme kerel 2) Lang mager mens 3) Loser 4) Mafkees 5) Ongeluksvogel 6) Onhandig lang mens 7) Onnozele hals 8) Pechvogel 9) Slampamper 10) Slappeling 11) Slemiel 12) Sloeber 13) Stakker 14) Sukkel 15) Sul 16) Sullig persoon 17) Watje 
3 0
MPAjax
mocht scherpen niet verbeteren op het gebied van hoge ballen en afstandsschoten tegenhouden dan denk ik niet dat hij het eerste haalt
0 -2
Bjorn
Castillo en Gravenberch lekkere spelers. Traoré ook potentie. De rest twijfel.

Scherpen ongeschikt. Heel goed scouten voor opvolger Onana.
1 -2
Bjorn
Scherpen zal nooit Ajax-niveau worden. Het is echt zeer matig en angstig. Kan niet voetballen, onzeker bij hoge ballen, onzeker met veel ruimte voor zich, durft niet te komen.
0 -4
036AFCA97
Blijft Brobbey gewoon in o19? Wel minder voor zijn ontwikkeling lijkt me. Maar weet ook niet of hij Traore uit de basis gaat spelen.
0 -2
talent020
Brobbey heeft een blessure dacht ik gelezen BTW hebben, vandaar zijn absentie
3 -1
ram
Ik heb het niet gezien. Maar als je rood krijgt, moet het echt wel lukken om er een 2-0 voorsprong uit te slepen in een helft tegen een gelijkwaardige tegenstander.
0 -5
MPAjax
heb de wedstrijd wel gezien en de doelpunten ontstonden, na de rode kaart, uit ongelukkige situaties waarbij de ajax spelers zelf de doelpunten van de graafschap hebben ingeluid en toegelaten en op het laatste is een buitenspel doelpunt door laten gaan dus ja

10 man was gelijkwaardig maar op mentaal vlak waren ze gebroken na de onverwachte rode kaart had ik het idee
0 -3
ram
Ja... En dus gewoon geel slecht gedaan. Zal ook met leeftijd te maken hebben maar ook tactisch moet je gewoon aanpassen om zo'n voorsprong vast te houden.
0 -2
Knalpot
Daar zit natuurlijk vooral het manco bij ajax, het is altijd aanvallen en drukzetten. Op eigen helft gegroepeerd een voorsprong verdedigen staat niet in het opleidingshandboek.
0 0
ram
geel = heel (uiteraard).
0 -1
MPAjax
scherpen blijft moeite hebben met hoge ballen was me opgevallen, inschatte van de snelheid en hoogte van de bal heeft hij moeite mee
0 -1
Ruff Rhythim
Ik vind m juist meer moeite met lage ballen hebben....
0 0
altijdwelwat
Gravenberch , Taylor en Traore dan heb je het eigenlijk wel gehad.
0 -4
FrankBeton
Jij hebt er echt kijk op ..
0 -2
altijdwelwat
Wie nog meer dan Frank ?
1 0
Ajaciedforaltijd
Misschien kon Scherpen die eerste goal niet houden maar kijk waar die staat. Die bal vliegt rechts van hem via de paal erin maar hij staat zowat tegen de linker paal aan
0 -4
altijdwelwat
Terechte rode kaart , maar bij de 3-2 volgens mij buitenspel en een overtreding op Kemper. Al met al een leerzame avond , voor Jong Ajax.
0 -2
Illegaal
pff terechte rode kaart... heb je teveel gezopen of zo, dat was zeker geen rood... ik heb laatst een overtreding gezien van sparta speler die geen rood kreeg met een overtreding die dik rood was... nou als dat geen rood is dan is dit zeker geen rood
0 0
altijdwelwat
Was vol met gestrekt been op het scheenbeen van de tegenstander, als het andersom gebeurd en hij geeft geen rood ben je er ziek van.
0 -1
HilversumNoord
Kut de Graafschap. Wanneer gaan die stomme boeten een keer failliet?
1 -5
Redrum
Het is een beetje treurig dat een club als de Graafschap in eigen huis de hulp van de scheids nodig heeft om Jong-Ajax te verslaan. Maar goed, zo gaan die dingen in Nederland.
4 -1
Jeugd
Ga lekker Calimero spelen als Ajax supporter. Triest.
0 0
MPAjax
precies, dat idee had ik ook na de wedstrijd, daarom vond ik het opvallend dat fox zo vaak een aantal bestuursleden van de graafschap in beeld had ...
1 -1
Ajaciedforaltijd
Zullke wedstrijden heeft Jong Ajax stuk of 8 keer per seizoen. Hoort erbij en worden ze sterker van. Maakt nirt uit hoe hoog ze eindigen. Wat wel uitmaakt is dat niemand echt zijn visitekaartje af heeft gegeven
1 -2
Illegaal
voor ons de supporter maakt het wel uit, ik wil winnen en niet een opleidingteam zien waar de uitslagniet belangrijk is
0 -5
Web
Voor jou bedoel je
1 -1
Ajaciedforaltijd
Morgen gaat het om en dinsdag
0 -1
ajaxdordtt
Oh, nou als het voor jou zoveel uitmaakt zullen ze het wel heel anders gaan doen.
1 -2
ReinBurg
Het gaat niet om t resultaat maar om Timber
0 -4
MPAjax
blijft 12 tegen 10 want de scheids was op de hand van de graafschap als je mensenkennis hebt en je hebt zijn gedrag tijdens de wedstrijd voornamelijk de tweede helft goed bestudeerd dan was dat duidelijk te zien
2 -2
ReinBurg
Nee het was gewoon dom om zo in te komen niet de arbiter de schuld geven
1 -2
MPAjax
wel als hij als hij de graafschap teveel voordeel geeft, zelfs zoveel dat ze door een buitenspel doelpunt winnen tenzij je een de graafschap fan bent dan snap ik je reactie
1 -1
NR9
Scheids verpest wedstrijd. Doodzonde . Wel slap dat jong Ajax de wedstrijd zo laten kantelen.
8 -1
Jeugd
Ocherm de scheids heeft het allemaal gedaan. Gedraag je als een ajax supporter Calimero!
0 0
Koningtoto
12 tegen 10. Beetje lastig.
3 -7
ReinBurg
Je wordt steeds lachwekkender met je onzin
1 -2
Koningtoto
Ah gossie. Kan je niet zonder me?
0 -1
MPAjax
scheids was een belachelijke thuisfluiter, het is maar een spelletje maar toch is het irritant
2 -2
Illegaal
ja het was een ontzettend bange laffe thuisfluiter, volgens mij stond die op zijn benen te trillen van de angst
2 -2
MPAjax
vond hem zelfs pro-graafschap in zn houding, overtuigd door het graafschap publiek/ staf denk ik, geen enkele spijt voor beslissingen en was zelfs onregelementair aan het fluiten want was geen rode kaart omdat hij werd opgevangen en bij de vrije trap keek de scheids niet eens naar de lijnsrechter want je zag dat spelers over het randje stonden

conclusie: kkd word van hoofdklasse niveau met deze scheids
2 -1
MaximilianRosse
Scheidsrechter was bar en boos. Jammer dat deze wedstrijd zo kantelde na die rode kaart. Jong Ajax is soms wat wisselvallig maar dat maakt geen reet uit want het gaat om de ontwikkeling van de individuele speler.
2 -3
Illegaal
Thethani, danilo en jensen dat kan echt niet.. die gasten zijn niet voor het grote mannenvoetbal geschikt... met dit soort lichtgewicht kabouters win je de oorlog niet
3 -6
Jeugd
Ja klopt want Dest is ook heel groot en Messi ook trouwens.
Ik kan je wel 100 toppers opnoemen die de 1.75 nooit ontstegen zijn. Onzin!
0 0
Web
Moet je die winnen dan
1 -3
Mocrodammerr
kan gebeuren boys, ze zijn nog jong.
3 -2
Bocarra
Via de sociale media begrijp ik dat Veronica Driessen wederom een podium geeft om ten Hag belachelijk te maken. Wordt tijd dat Ajax ze gaat boycotten. Niet meer mee in gesprek gaan tijdens de CL wedstrijden.
4 -5
godenzonenssuper
Oh wat is er gezegd dan?
0 -2
Web
Nu tevreden?
Drie keer gewijzigd
0 -1
ajaxdordtt
Wordt wss gewoon verwijderd. Gebeurt meestal als je op Boccara reageert.
0 -1
Illegaal
pff praat toch niet zo dom... iedereen mag zijn mening uiten als het jou niet bevalt dan kijk ik... ik kijk wel omdat het met afstand het beste voetbalprogramma is
3 -3
ajaxdordtt
We zijn Ajax he, niet Fc de Heikneuters.
2 -2
Okocha078
Zie alleen Gravenberch, Castillo, Traore en normaal gesproken Taylor het 1e halen. Hopen dat Mendez ook nog wat is
0 -2
blava
weggeblazen
1 -2
Illegaal
met een goede scheids en niet deze bange thuisfluiter was die wedstrijd gewonnen, de rode kaart wat die geeft is een lachertje, het was zeker geen rood
2 -3
ReinBurg
Ja na die domme rode kaart
1 -3
Jelephi
Die scherpen krijgt ook echt veel te veel goals tegen.
2 -3
Illegaal
wat wil je met verdedigers die zoveel kansen weggeven, Scherpen was niet aan een goal schuldig... verdedigend was het een gatenkaas toen ze met 10 voetbalden
2 -2
Vlieske
Castillo is wel veel beter geworden bij Chelsea zeg.
1 -4
JordanAFCA
Kijk ff het verschil qua fysiek een leeftijd aub
1 -2
Web
Schijnbaar is dit moeilijk hier?
0 -3
MPAjax
deze wedstrijd word u aangeboden door kemper (kip)
0 -1
ajaxdordtt
Hilarisch
1 -1
ajaxdordtt
Ik snap niet dat iedereen hier bij een wedstrijd van de Graafschap, met spelers als Seuntjes, een scheidsrechters van hoog niveau verwacht. Hik kan er geen reet van, net als de spelers.
1 -4
ReinBurg
En dan te bedenken dat jouw massale onzin daar nog ver onder zit qua niveau
0 -2
Vlieske
Wat is dat nou voor een onzin
1 -1
ReinBurg
Ja joh die gozer is net als DUDE en Koningtoto aan de drank ofzo
0 -3
Koningtoto
Ondertussen heb je niet door dat je jezelf voor lul zet met iedere post die je neer zet. Komisch om te zien.
1 -2
ReinBurg
Je komt niet overtuigend over hoor dus dat voor lul zetten blijft iets dat je jezelf aandoet zonder t zelf door te hebben....aandoenlijk ventje
0 -2
Koningtoto
Heerlijk hoe je hapt op alles. Je moet een zwaar gefrustreerd ventje zijn. Kan niet anders.
0 -1
MPAjax
die gast had veltman er nog uitgetrapt vorig jaar voor een jaar ofzo dus hij kan me een worst wezen
0 -1
ajaxdordtt
He?
0 -1
Dexy
Moet zeggen dat Kemper wel een solide wedstrijd speelt.
1 -1
Chris86
Eerste helft prima, tweede helft mag geen naam hebben (behalve die van de scheidsrechter). Belachelijke rode kaart en buitenspel/overtreding bij de 3-2. Graafschap had daarnaast ook wel een aantal kaarten mogen krijgen.. Kan gebeuren.
5 -1
AsensioWillemsen
Kemper de enige met een voldoende in beide helften
2 -1
Libero
Wegwerpgebaar geen kaart meer?
0 -1
Mocrodammerr
dit ploegje speelt tegen 11 man van de graafschap he.. ik herhaal; graafschap. met 10 man geen aanval kunnen opzetten. dan ben je echt héél slecht..
3 -9
Libero
Staan gewoon bovenaan de KKD.
0 -2
MPAjax
draai het om dan is jong ajax beter en dat zag je al aan de stand in de eerste helft, waarom denk je altijd dat het glas half leeg is? ben je fan of niet? je zal wel stoer doen omdat je zoveel ja-knikkers mee hebt maar je bent ajax fan als je zegt dat jong ajax zo goed is dat ze toch best stand houden met een jonge ploeg tegen een volwassen de graafschap
1 -1
Mocrodammerr
welke ja knikkers? mag ik als fan zijnde niet kritisch zijn? ik ben geen hypocriet. het is een triest bende. schandalig dat je een 2-0 voorsprong weggeeft tegen de GRAAFSCHAP. slappe kul argument "oohh ze zijn zo jong".. als je kan ballen, telt leeftijd niet.. altijd maar dat gelul dat ze jong zijn hahaha.. bespaar dat aub
1 -2
JordanAFCA
Daarom...
1 -1
Web
Bedankt
1 -1
Web
Mensen die niet tegen een wisselvallig Jong Ajax kunnen
Adviseer ik nooit meer te kijken
1 -3
ReinBurg
Het gaat erom dat één idioot (Timber) een volledig gewonnen wedstrijd weggeeft en zijn team schandalig benadeelt met een domme gemene charge. Dat hoef je niet zomaar te accepteren.
2 -6
MaximilianRosse
Idioot Timber. Haha wat ben jij een zielig mannetje zeg. Gemene charge haha for real? Gast ga lekker volleybal kijken man. Je hebt er totaal geen kijk op mafkees.
1 -3
Ajax#1900
Een jonge Ajax speler die in de fout gaat een idioot noemen is pas idioot. Je maakt je veel te druk.
0 -2
ReinBurg
Je zit bij Ajax niet bij een amateurclub waar iedereen evenveel kansen en speeltijd krijgt omdat iedereen zijn contributie moet betalen kom op zeg. Op dat moment was hij een figuurlijke idioot ja
1 -2
Okocha078
Zelden zown jankerd gezien als die Thomassen vam De Graafschap
1 -1
ajaxdordtt
ReinBurg nog nooit gezien dus?
6 -1
Koningtoto
Nu sta je ook op zijn shitlist. Onverstandig van je hoor.
3 -1
JordanAFCA
Wat is er met die scheids?
2 -1
Ajaciedforaltijd
Als je niet eens in de eredivisie mag fluiten zegt dat toch genoeg haha
2 -1
Illegaal
haha nu durft die laffe scheids het aan om de graafschap geen vrije trap om niks te geven
1 -1
artteun
Zo kan je wel de jongens vd mannen onderscheiden, maar dan hebben we niet veel mannen in Jong lopen. Niemand die de handschoen oppakt en de boel neerzet met 10 man. Jammer maar een harde leerschool na zo'n 1ste helft..
2 -1
ajaxdordtt
Ze hebben dan ook allemaal pas net haar op hun balletjes.
2 -2
MPAjax
treurige scheids en hardwerkend jong ajax want ze spelen tegen een volwassen ploeg met 10 man
4 -1
rodnet
Wat ik mis is een persoonlijkheid die na de rode kaart de leiding in handen neemt en de boel weer wat organiseert. Gravenbergh en Ekkelenkamp waarvan je dat misschien het meeste mag verwachten hebben dat in ieder geval zeker niet.
3 -3
EKS
Schuurs bijvoorbeeld
0 -1
rodnet
Goed voorbeeld inderdaad
1 -1
DonQ
Dat soort mensen zijn meestal de wat oudere jongens met ervaring. Logischerwijs ontbreken die spelers bij jong-ajax.
3 -1
Mocrodammerr
op basis waarvan mag je het verwachten van ekkelenkamp?
5 -1
Bocarra
Ben niet zo van de complottheorieën maar deze scheids fluit wel heel verdacht in het nadeel van Ajax.
10 -2
ajaxdordtt
Ik zou aangifte gaan doen.
2 -6
Koningtoto
Vermoeden van enzo.
0 -2
ReinBurg
Jij en DUDE zijn kwellingen op een sociaal forum
0 -4
Koningtoto
Ja. Dat is nou het vervelende van fora he? Je moet dealen met mensen die je niet kan luchten. Ik weet er alles van.
0 -2
Libero
Jij bent de laatste die met dat vingertje mag wijzen.
1 -1
ReinBurg
Oops die was pijnlijk maat
0 -1
JordanAFCA
Kan je nagaan hoe slecht de KKD is. Dit Jong Ajax kan gewoon mee in de Eredivisie
1 -1
MPAjax
jong ajax is zo goed anders hadden ze nooit in de KKD mogen uitkomen
0 -1
JordanAFCA
Ze waren paar jaar geleden nog kampioen geworden, dus technisch gezien horen ze er eigenlijk in.
0 -1
MPAjax
zelfde antwoord in andere bewoordingen, ajax heeft alleen de beste spelers en dat zie je af aan de resultaten in een volwassen competitie als de KKD want onderschat het niet, de mensen die hier reageren hebben nooit op KKD niveau gespeeld dus zeggen dat het niks voorstelt kan niet als je er geen ervaring mee hebt
2 -1
Mocrodammerr
dit jong ajax is toch treurig man. niemand van deze groep komt in aanmerking voor het 1e. te slecht
1 -12
Ajax#1900
Dit zeg je ieder seizoen en ieder seizoen is het onzin.
1 -1
Mocrodammerr
verklaar je nader. wie van deze bende is een versterking voor het 1e.
0 -1
DonQ
Lang, Dest, Traore, Gravenberch.
0 -1
HeavenlyDivine
Jezus, zo controversieel, zo heldhaftig. Wat een lef
0 -1
rodnet
Onzin
0 -1
Ajaxfan16
Hahaha jij kijkt zeker alleen de 2de helft.
3 -1
Mocrodammerr
prima argument. next
0 -5
DonQ
Houd je opportunistische gezwam lekker voor je man. In de tweede helft zit alles tegen en ze kunnen er meteen helemaal niets van.
0 -1
Ajaxfan16
Nee jij komt wel met argumenten, next.
5 -1
ajaxdordtt
Je hebt gewoon gelijk, hij zat zich de eerste helft druk te maken over VI.
1 -1
Mocrodammerr
leven is zwaar tekort man
0 -2
ajaxdordtt
Haha facts.
0 -1
Patajax
wist het. echt jong Ajax
0 -3
Illegaal
hahaha ajax staat achter en die laffe scheids durft meteen voor ajax te fluiten wat een laffe bange gast die scheids... die mag voor mij never nooit in de eredivisie...hij js een bange thuisfluiter
7 -2
MPAjax
dat is het probleem, weet niet of scheidsrechters beoordeeld worden maar zijn door de rechters veel fouten gemaakt en heel overdreven tegen de uitspelende ploeg gefloten
1 -1
Toon meer reacties