ASP: Gudelj is geweldig, maar niet voor Ajax

SamVR, 16-01-2016 om 12:45, 14132 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De vierde AS Podcast is inmiddels een feit. Dit keer bespreken we de mogelijke komst van een nieuwe spits naar Ajax, de bezetting van het middenveld, de scouting en de internationale samenwerkingsverbanden van de club.

De onderwerpen van deze podcast:
0.00 - 9.10: Mogelijke komst extra spits
9.10 - 19.01: Bezetting middenveld
19.01 - 26.30: Scouting en samenwerkingsverbanden

Hier een link voor app-gebruikers. Heb je feedback en suggesties voor volgende uitzendingen? Laat het ons weten!

Eerdere AS Podcasts:
#1 - Bergkamp moet handschoen oppakken
#2 - Motivatie FC Utrecht lachwekkend
#3 - Jonk had er sowieso bij moeten zijn

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
je
Als je nou ff oplet en je stopwatch klaar legt en timed hoe lang het duurt voordat meneer Gudelj een Corner of een vrije trap neemt Dan kom je erachter dat het te lang duurt punt uit en Zijn bal aanname en balbehandeling Zijn matig er zit geen overdrive in .
4 -2
de-Ajacied
Wat een langdradig slap geouwehoer van een paar persoonlijke meningen
0 -3
Kuffour
Lol, klagen om persoonlijke meningen in een podcast. Een podcast is ook gewoon lekker lullen en meningen met elkaar delen. Als je een komediefilm kijkt klaag je toch ook niet dat er grappen in zitten.
6 0
wt4ajax
Een beetje slap lullen doen we toch ook allemaal op dit forum/bij de reacties. Wat is het nut dan dat een paar gasten die puur als schapen achter de rest van de meningen aan lopen dit inspreken in een microfoon. Lijkt me een beetje onnodig belangrijk doen. We ergeren ons bovendien toch ook altijd aan journalisten als Wilfred Genee en Arno Vermeulen, wanneer die in Vi of studio voetbal iets inhoudelijks proberen te zeggen over voetbal.
0 -1
je
Voetbalt Sammy Kuffour nog of speelt hij in L A
1 0
trainerdv
Ik denk dat als ik Gudelj was, dat ik hier hard om zou lachen. Samen met Klaassen en Bazoer al het hele seizoen uitstekend bezig. Onze matige aanval met consequent drie lichtgewichten in plaats van toppers is de reden dat het seizoen nog geen glas heeft.
0 -2
afca95
Nu al zeiken op iemand die net een half jaar bij Ajax zit... Laat hem ff lekker een jaar wennen zo slecht doet hij het ook niet!
1 -3
zuidzuid
Idd die zgn negatieve kenners hier. Onder fdb nog nooit zoveel punten gehaald voor de winterstop, de minste tegengoals en dan nog zeuren. Als je de gemiddelde mening hier moet volgen staan er altijd 3 aanvallende middenvelders opgesteld.
0 -1
J00DT0TMIJND00D
Een middenveld met Gudelj, Bazoer en Klaassen is gewoon te veel van hetzelfde en mist een berg aan creativiteit. Ook als Nemanja als vooruitgeschoven middenvelder (AM) zou spelen zou het spel niet veel aantrekkelijker worden, want als je mooi aanvallend voetbal wilt zien dan heb je een type Nouri, Sinkgraven en Andersen nodig.
2 -3
je
Gudelj is te traag punt uit wegwezen serero teveel balverlies komt omdat hij te nerveus is Aan de bal .
4 -4
JPC40
wat mij nou weer verbaasd is de inconsequentie, van dit soort uitspraken, eerst werd hij de hemel in geprezen omdat hij de ideale speler zou zijn voor Ajax en nu is het 3X niks voor Ajax.
Het zou toch handig zijn, als verslaggevers hun standpunt zouden vast houden, in plaats als een wipwap reageren.
2 -4
PietBon
Pff, ik ben afgehaakt na 3 minuten, wat een slap gelul.
8 -7
ambtenaar
Ben niet verder gekomen dan 2 min.
4 -4
godenzonensuper
Gudelj speelde bij AZ als aanvallende rechtshalf en dat deed hij geweldig. Hij domineerde vorig seizoen tijdens Ajax-az.
maar nu staat hij als hij een soort Enoh wat balletjes breed te tikken en slidings te maken. Jammer dat hij bij Ajax niet in zijn kracht kan spelen.
4 -4
JesusZoonVanGod
Kijk eens wat vaker een wedstrijd joh. Gudelj maakt amper slidings, wint 90% van zijn duels op fysiek.
5 -1
godenzonensuper
En zo speelde Gudelj ook bij AZ? Ik zie liever de klasse van Gudelj die hij toonde tijdens het vorige seizoen dan hoe hij nu speelt.
2 -1
Pettersson1963
Jij zit toch nooit in het stadion door omstandigheden? Bij AZ won Gudelj ook alle duels door kracht en snelheid. Lachwekkend dat je Gudelj in zijn huidige rol bij Ajax vergelijkt met Enoh.
1 -1
godenzonensuper
Haha leg eens uit. Hoevaak komt Gudelj voor de goal? Ga eens de wedstrijd Ajax-az van vorig jaar terugkijken en zie hoe Gudelj toen mocht spelen.
Lachwekkend hoe jij weer met je theorietjes komt om de Boer te verdedigen.
Heb je ook nog een verhaaltje om de keuze voor een half jaar theo janssen op 6 goed te praten?
1 -1
insectenverdelg
Ook bij AZ miste hij wel is dat hij t team op sleeptouw n als 't echt moest. T is een vechter maar geen killer.
1 0
Pettersson1963
Gudelj werd naar Ajax gehaald om zijn geweldige mentaliteit en multifunctionele inzet. Een killer is een spits die er per seizoen 26 in schiet!
0 -2
insectenverdelg
Een killer kan ook een verdediger zijn die elke spits vast legt. Gudelj heeft een goede mentaliteit. Alleen is nog niet de leider doe t team op sleeptouw net. Bij AZ pretendeert hij dat te zijn. Echter als 't daar er echt op aan kwam stond hij er soms ook niet. Voetballende gezien als nr. 6 Had Ajax beter interesse in Orton kunnen tonen. dat meer de speler voor de opbouw die ook nog strijd heeft.
1 0
Pettersson1963
Noem 1 speler die Ajax op sleeptouw kan nemen. Klaassen is het niet. Gudelj speelt amper zes maanden voor Ajax en moet nog wennen aan het positie spel. Jij zit waarschijnlijk, net als godenzonensuper nooit in de Amsterdam Arena, anders had je wel gezien dat Gudelj een speler met potentie is.
0 -1
godenzonensuper
Ga slapen debiele psver dat bent.
0 -1
insectenverdelg
typisch Patterson. gelijk op de man spelen omdat ik vind dat Gudelj iets minder geweldig is als dat jij dat vindt. Zonder dat ik m slecht vind.? maar ik zie (ja ook in de ArenA) ook mindere punten. maar Eg is kom jij wel is in het Philips stadion?
2 -1
Minsc
Ziyech
0 0
071Ajacied
Ik vind Gudelj ook niet goed genoeg voor Ajax, voegt werkelijks niks toe aan ons elftal. Kan hem zelden betrappen op een goede actie, daarnaast loopt die er wel bij als een leider maar wordt niet echt serieus genomen binnen het team. Gewoon een gebrek aan techniek en overzicht, het is bij hem allemaal teveel van hetzelfde houdt het spel hiermee voortdurend op. Geweldige uitstraling, geweldig matige speler.
7 -7
DemBaBa
Ben ik het niet met je eens. Gudelj is gewoon een speler die je nodig hebt. Niet elke speler hoeft een technisch wonder te zijn. Gudelj voegt verdedigend vrij veel toe en hij is niet vies van overtredingen die nodig zijn. Hij heeft veel body en verliest daarom ook weinig duels.
3 -2
JesusZoonVanGod
Er is dit seizoen zichtbaar te weinig beweging op zowel het middenveld als in de aanval. Het aantal vloeiende en snelle combinaties is dit seizoen op één hand te tellen. Kijk eens een wedstrijd terug zou ik zeggen. Iedere middenvelder bij Ajax vertraagt het spel. Dat komt niet omdat ze niet goed genoeg zijn, maar puur omdat er geen afspeelpunten zijn. 9 van de 10 keer moeten ze eerst aannemen en wachten tot een andere speler zich vrij loopt.

Ik vind het raar dat dit nu op Gudelj afgeschoven wordt. Statistisch gezien voegt Gudelj tot nu toe meer toe dan bijvoorbeeld Bazoer. Gudelj heeft daarnaast niet alleen minder balverlies dan Bazoer, maar ook minder slechte aannames én hij wint meer dan dubbel zoveel van zijn luchtduels.
3 -3
Nils
Vind het opvallend dat Zivkovic helemaal niet besproken wordt in het stukje voor een spits, ook niet voor na komende zomer waar gediscussieerd wordt of Milik zal vertrekken en wie er dan nog overblijven.
0 0
YaKuZa
Geweldige speler, dat blijf ik vinden is zeer belangrijk voor dit Ajax.
6 -4
FlyingDutchMan
Vond Nemanja bij AZ geweldig, bij ons heb ik het idee dat het vaak voor hem te snel gaat of dat hij juist het spel vertraagd. Heb dan toch liever een Serero zoals vorig seizoen, die tempo in de wedstrijd gooit.
6 -7
Dip
Serero die tempo in de wedstrijd gooit? Haha
2 -6
flasher93
Ja, maar aanvallend heb je meer aan Gudelj in de vorm van voorzetten en schoten. Dat wel. Beide hun tekortkomingen.
8 -2