Ajax bevestigt tweejarig contract Struijk

BvdPloeg, 19-04-2016 om 12:02, 7760 views, Ajax.nl |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Ajax heeft zich dinsdagmorgen definitief verzekerd van de diensten van Pascal Struijk. De zestienjarige verdediger komt over van ADO Den Haag en tekent in Amsterdam een contract tot de zomer van 2018.

De transfer van Struijk was al even bekend, maar de jongeling is blij dat de handtekening nu onder een tweejarig contract staat. 'Ik wil me bij Ajax verder ontwikkelen tot een betere speler. Vervolgens wil ik het eerste elftal halen', zo vertelt hij op Ajax.nl.

Patrick Ladru, Hoofd jeugdscouting, is in zijn nopjes. 'Pascal is nog een B-junior, maar speelt dit hele seizoen al in de A1 van ADO Den Haag. Daar zijn tegenstanders vaak twee jaar ouder. Dan moet je echt vechten in de duels. Ik denk daarom dat het heel goed is dat hij naar Ajax komt voor de volgende stap in zijn ontwikkeling.'

 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hans Kraay Jr.
Mooie CV:

- 2015-2016 een bijbaantje gehad bij een afhaal Chinees in Den Haag.

-2016-heden Ajax A1.
1 0
Damn_Cold
Ajax moet niet klagen als het eind dit seizoen talenten verliest aan buitenlandse clubs, want ik als 16,17,18,19 jarige talent zou me zwaar kloten voelen als ik geen contract had terwijl je toch allang bij Ajax speelt en een talent van Ado wel.
Wil graag nieuws horen over de toppers van de B1
0 0
altijdwelwat
Lang en Kluivert moeten maar even in de wachtkamer plaats nemen , want de middelmaat van Ado , Excelsior gaat ten alle tijden voor ..... Zal het nieuwe beleid wel zijn, goed bezig daar.
0 0
altijdwelwat
Zucht ...je haalt onderkant middelmaat maar Ladru is in ieder geval in zijn nopjes, dat is een hele geruststelling...
2 0
Daantje Makkes
Halen we nu alles op bij ADO?
0 0
samfromamsterdamxxx
Jazeker. Afhalen kan bij de kassa. Voor thuisbezorging woedt een kleine toeslag gerekend. Sambal en kroepoek zijn bij de prijs inbegrepen.
2 0
Onpartijdig
"Dan moet je echt vechten in de duels". Leuke eigenschap natuurlijk, Ladru. Maar er zijn nog wel wat andere dingen waar hij aan moet voldoen. Hoevaak heeft de beste jongen gespeeld met 40m ruimte achter de rug? Hoe is zijn basistechniek (tweebenig?). Mooi dat hij kopduels kan winnen, maar dat is een fractie van de dingen die je bij ajax nodig hebt als verdediger.

Maar goed, we hebben te veel matige verdedigers bij ajax. Laten we hopen dat deze man van hoger niveau is. De Ligt doorschuiven naar Jong, wellicht samen met Bergsma. Deze jongen kan volgend jaar in de A1 spelen dan.
3 -4
trodat4030
Volgens transfermarkt is hij linksbenig, wat mooi is, want linkspoten in de verdediging is waar Ajax nog veel tekort komt imo. Staan constant rechtspoten op linksback/links centraal. Zeefuik, Bakboord, Blote.. Is niet ideaal..
0 0
flasher93
verder is de linksback positie, de positie om door te breken in het eerste elftal. Weet niet of hij daar ook kan spelen, maar het bied wel kansen om door te breken.
0 0
altijdwelwat
Dan heb ik nieuws voor je dat kan hij niet , startsnelheid van Koos Alberts ....
1 0
Onpartijdig
Daar heb je wel gelijk in, ookal is het ook fijn als hij iets met rechts kan. Spelers die puur alles met 1 been doen (ook verdedigers) krijgen in bepaalde situaties problemen. Niet zo zeer aan de bal, maar ook zonder bal. Het zou fijn zijn als zijn tackles met rechts (staand en slidings) ook goed zijn. Maar ik snap je punt, we zullen het zien.
1 0
maxAFCA
Weet iemand bij welk team hij volgend jaar gaat spelen? B, A2 of A1?
0 0
trodat4030
A1 dus, gezien dat de A2 verdwijnt ;)
0 0
trodat4030
Hij wordt A junior, dus de B niet iig.
0 0
maxAFCA
Ik ben zelf geen voetballer dus misschien begrijp ik het helemaal verkeerd maar in het artikel staat dat hij nog B junior is. Betekend dat niet dat hij 1e jaars B is en dus nog een jaar in de B zou kunnen spelen?
0 0
trodat4030
Nee dat hoeft niet, hij is nú B junior (2e jaars), maar wordt volgend seizoen A junior. Het gaat per geboortejaar, dit seizoen is iedereen die in 1999 is geboren 2e jaars B junior. Deze jongen is van 1999 (8 november volgens mij) en wordt volgend seizoen 1e jaars A junior. Hij komt ook niet per vandaag over, maar officieel per 1 juli en dat valt onder het seizoen 2016/17.
0 0