'Ajax hengelt toptalent ADO binnen'

SJvanveen, 20-03-2016 om 13:37, 12232 views, Dennis Jansen |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens journalist van het Algemeen Dagblad, Dennis Jansen, heeft Ajax een toptalent van ADO Den Haag binnengehaald. Pascal Struijk, zeventien jaar oud en jeugdinternational, gaat na dit seizoen spelen in de opleiding van de Amsterdammers. 

Struijk is een verdediger en speelt dit seizoen voor ADO Den Haag U19. Hij heeft tevens al minuten gemaakt voor Oranje U17, waardoor hij een bekende zal zijn voor Justin Kluivert, Ché Nunnely, Noa Lang, Matthijs de Ligt en andere jeugdinternationals uit de opleiding van Ajax. Bij welk team Struijk zal aansluiten is nog onduidelijk. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
klaas
Grote tallenten chong en rashaan fernandes van feyenoord gaan waarschijnlijk naar engeland man.united/ mancity verkassen las ik door onvrede van hun miljarden zaakwaarnemer kantoor uit londen
0 0
altijdwelwat
Niet echt onder de indruk van deze "mogelijk" aankoop , al is hij wel beter als wat er momenteel op zijn positie in o17 loopt . Maar dat is niet echt een hele moeilijke opdracht. Een grote gozer met een zeer matige motoriek, en voetballend houd het ook niet over. Maar nogmaals ik begrijp best dat we iets zoeken op die positie, vanuit dat oogpunt logisch.
0 0
Joseph
Was ook wel nodig, de spoeling verdedigers vind ik naast de Ligt een beetje mager. Rick van Drongelen schijnt het ook wel aardig te doen, zou toch zonde zijn als Chelsea die wegkaapt.
0 0
Freddy Al
Zo moet het ,prima zet
0 0
Nathan2
Zijn ook bezig met doekhie van Excelsior, wijndal van az. Hoorde dat gisteren keeper van mainz onder 17 rondliep
0 0
EVH
Big fish eat little fish.
0 -2
ProBono
"Bij welk team Struijk zal aansluiten is nog onduidelijk"

Gewoon bij de A1, lekker concurreren met Sidoel en De Ligt.
Bergsma, van Bruggen en Leyder bij Jong AJax. Als er al iemand de jonkies doorschuift is het De Ligt en niet Struijk.
0 0
Jan Doedel
En als bv Man United bij ons wat weghaalt schreeuwen we met zn allen moord en brand hihi.
2 -8
jtsmit
Doordat ook veel spelers bij Ajax worden weggehaald, wordt Ajax door dit soort handelingen gedwongen.
0 0
grunnjood
Het probleem is dat ze in Engeland heel veel geld hebben en naar hartenlust talenten kopen, waardoor slechts een klein percentage slaagt.
2 -1
De_Realist
Laten we eerlijk zijn, dat gebruiken wij gewoon als excuus omdat wij het niet kunnen verkroppen dat een speler de beste jeugdopleiding ter wereld verlaat net zoals andere jeugdtalenten hun clubs verlaten om naar ons te komen.
2 -2
MosesD
Alsof elk talent bij Ajax slaagt.
2 -4
HeavenlyDivine
Dat zegt ook niemand, de kans is echter veel groter.
0 -1
NouriVandeBeek
Dat valt reuze mee. Sommige zijn teleurgesteld dat zo'n jongen die keuze maakt.
2 0
joodje!
17-jarige jeugdinternational, 1,90m lange linksbenige centrale verdediger. Ben heel benieuwd! Klinkt in ieder geval als een aanvulling op wat we hebben, zulke spelers hebben we te weinig
3 0
MosesD
Hé, ik dacht de opleiding zou instorten na vertrek Jonk. Klopt dit bericht wel?
1 -10
EVH
Dit heeft niets met opleiding te maken.
0 -1
MosesD
Nee, maar waarom gaat zo'n jongen dat naar zo'n vreselijk slechte opleiding?
0 0
Tinus
Nou, laten we hopen dat het klopt. Want het is veel te stil op het gebied van nieuwe jongens in de opleiding. Tot nog toe volgens mij een keeper en 3 jongens van Almere City.
Ik hoop dat het een versterking blijkt. Maar dat neemt niet weg dat we een hoop voorsprong hebben ingeleverd sinds het vertrek van Jonk. Ben ook benieuwd met wie Ajax bezig is als nieuw hoofd opleidingen. Daar moet heel snel een sterke vernieuwer en persoonlijkheid komen te zitten. Maar ik vrees voor een ja-knikker.
1 -1
MosesD
Hoezo vrees je een ja-knikker? Belangrijkste is dat hij een goede visie heeft en communicatief sterk.
0 -3
Tinus
Hoofd opleidingen gaat volgens mij meelopen in het TH. Ik denk niet dat de non-communicators die er nu al in zitten iemand gaan kiezen die communicatief sterker is als zij. Tenzij het een ja-knikker is.
0 0
MosesD
Hij zal iig beter moeten kunnen communiceren dan Jonk, maar daar is weinig voor nodig.
0 0
Tinus
Ook aan Jonk kleven ongetwijfeld bezwaren, zoals dat hij niet meer bij het TH aanschoof. Maargoed daar waren redenen voor weten we intussen. Heel veel ouders schijnen juist heel tevreden te zijn geweest over de wijze waarop Jonk binnen de opleiding zelf communiceerde.
De directie heeft iig succes gehad in het scheppen van een beeld waarbij jonk niet wilde communiceren. Helaas lag daar niet de kern van het probleem, en dat is nog steeds niet opgelost.
Dit is natuurlijk allemaal niet meer terug te draaien, dus ik hoop erg dat er binnenkort eens duidelijkheid komt door het aanstellen van een goede vervanger.
0 0
Sterretje73
Een ja knikker met geweldige visie komt niet ver...
0 0
picobello
Hoezo een hoop voorsprong ingeleverd? Alsof dat al na een paar maanden te zien is.
0 -1
Tinus
Je hebt toch ook wel meegekregen dat er een vrachtlading aan trainers en begeleiders zijn vertrokken? Verder baseer ik me op goed ingevoerde jeugdvolgers en een aantal ouders van talenten op de toekomst. Die zijn helemaal niet tevreden over de huidige ontwikkelingen en hoe er wordt gecommuniceerd (als er al wordt gecommuceerd).
0 0
JanTa
Overdrijven is ook een vak apart zeg?
0 0
MosesD
Geen enkele voetbal trainer vertrokken. Dus waar jij de vrachtlading vandaan haalt is me een raadsel.....
0 0
Tinus
Behalve Jonk bijv ook Tevreden, Bram Som en Ruben Jongkind. Ik zeg niet dat het allemaal voetbaltrainers zijn, maar wel een groot aantal mensen, waaronder voetbaltrainers.
0 0
Robinjo1988
Het zal er allemaal niet beter op worden nee.
1 -1
MosesD
En toch komt zo'n toptalent naar ons. Einde carrière dus.
0 -4
Robinjo1988
Ja want als er 1 toptalent naar Ajax komt wil dat zeggen dat er niks fout gaat in de opleiding...
2 -1
NouriVandeBeek
Een goed teken dat die bij Nederland onder 17 zit. Dat is geen slechte lichting. Ik verwacht dat die in de A1 start. De Ligt verwacht ik volgend seizoen in Jong Ajax
0 0
Ajax4life16
17 jarig toptalent.. klinkt goed
0 0
TikkieTerugJaap
Prima, verdedigend talent hebben we echt nodig. Ben ook benieuwd naar die Coetzee, weet iemand of dat een versterking zou zijn?
0 0
wolterx
Heel tevreden dat het een verdediger is, die komen bij Ajax uit de jeugd vaak goed uit de verf en is in die leeftijdscategorie een tekort aan naar mijn mening.
1 0
OKP-AFCA
Prima zeker.. ken de jongen niet, iemand?
0 0
wolterx
Hij speelde tegen Ajax A1 ( 2-1 voor ons ) mee meen ik, is redelijk lang (1.90+) en scoort voor een CV redelijk vaak, hij is ook pas 16 en word in Augustus 17 ( Aldus transfermarkt )
0 0
3*stars*3
Bij lezen van een toptalent van 17, denk je in 1e instantie, waarom is hij niet eerder opgepikt?
Maar zegt niks want Frenkie kwam ook op late leeftijd.
1 0