Ten Hag: 'Hebben onze targets en weten wat we doen'

BartVeenstra, 28-09-2020 om 07:05, 17796 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft tegenover De Telegraaf verklapt dat Ajax bezig is om haar selectie nog te versterken. De oefenmeester genoot van de veerkracht van zijn elftal in het duel met Vitesse (2-1), maar tegelijkertijd sluit hij niet uit dat er nog nieuwe spelers bij komen.

'We zijn continu bezig, evalueren nieuwe ontwikkelingen, hebben onze targets en we weten wat we doen', aldus de trainer van Ajax, die de fans van de Amsterdamse club niet té enthousiast wil maken. 'Of we aankopen verrichten hangt van heel veel facetten af. Maar als er kansen zijn, zullen we er vol voor gaan. Dat doen we in elke transferwindow.'

Met het aanstaande vertrek van Sergiño Dest zal Ajax wellicht op zoek gaan naar een nieuwe links- of rechtsback. Of er nog een extra middenvelder of aanvaller wordt aangetrokken, zal in de komende week blijken.

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
El-Dorado
Klaiber, buitenkansje..
0 -1
mallerd
Klaassen en Klaiber??? Optyfen GAUW!! Kan toch niet waar zijn dit wat een pure middelmaat.
0 0
LouisVonGoal
Zijn dit de 2 kanonnen? Mag hopen van niet...
0 0
LouisVonGoal
Komt er nog een kanon of wat? Wanneer sluit de transfer?
0 0
Ajacied33
5 oktober middernacht
0 0
JanBiesbos
Nou ben benieuwd wie komen erbij om Europees aan te kunnen blijven haken was de doelstelling toch? Geld op het veld en niet op de Bank en corona is gewoon bullshit dit jaar al voor 160 milj inkomsten (verkopen en cl) 25 milj uitgegeven en er is ook weer ruimte in de Salaris huishouding lijkt me als heel veel sterkhouders weg zijn....
0 0
Sallons@AS
Thiago Almada van Velez Sarsfield of Matheus Henrique van Gremio voor de 10 positie graag. Matheus kan als cvm, als cm en als am uot de voeten. Almada als 10 en links/rechtsbuiten. Voor de backpositie Brian Cufre graag. Ook van Velez Sarsfield.
1 0
DUDE92
Matheus Henrique speelt toch vrijwel alleen maar als 6? Anders zijn zijn statistieken nou niet echt overtuigend.
0 0
GvanAchteren
Ik denk dat het ook erg goed zou kunnen werken met Antony op 10. Ik denk dat hij daar de perfecte skills voor heeft. Neres kan dan gewoon op rechts. Promes op links en Tadic in de spits. Brobbey en Huntelaar als back-up.
Als controleurs zou ik altijd beginnen met Martinez. Heeft vorig jaar daar meer dan uitstekend gespeeld. En natuurlijk Kudus daarnaast als rechter controleur.
Gravenberch zal zich voorlopig moeten beperken tot backup van Martinez als die geblesseerd is of achterin in moet vallen. Dat zal wsch vaak genoeg gebeuren. Afhankelijk van de situatie zou je kunnen overwegen om met Alvarez of Taylor dan rechts te spelen.
Noa Lang als alternatief voor de 10 positie en voor op links.
Ik ben een groot voorstander van Cufré en Henrique, maar we moeten dan kunnen accepteren dat er basiswaardige spelers en talenten die zich moeten ontwikkelen op de bank zullen zitten. Spelers als Traoré, Ekkelenkamp en misschien ook Lang en Taylor zouden dan beter kunnen worden verhuurd.
0 0
MichelBoerebach
Een spits lijkt me wel aardig. Labyad is geen spits, Huntelaar kan het niet meer bijbenen en Traore heeft het niveau niet. En nu Dest vertrokken is, ook een vleugelverdediger.
2 0
036AFCA97
Ik heb wel vertrouwen in Brobbey en Sontje die eraan komen voor de spitspositie. Ook zou ik Promes weleens in de spits willen zien en Tadic in de spits is natuurlijk geweldig
1 0
Bapinho
Begin toch wel echt nieuwsgierig te raken. Wat mij betreft haalt Ajax nog 2 kanonnen zodat we fluitend kampioen worden
0 0
JordanAFCA
Ben benieuwd of Ajax in gesprek is met Ihattaren. Lijkt ongelukkig te zijn bij PSV.
0 0
MichelBoerebach
Ik hoop het niet.
0 0
fc Barcelona_ke
Nu zal wel niemand komen! Als rutte echt voetbal zonder publiek laten spelen, gaat ajax geen risico voor gewenste positie halen
0 -1
AjaxHoorn
Lijkt me een voorbarige conclusie. Je denkt dat Ajax zijn transferbeleid en op een uitspraak van Rutte baseert? Denk je niet dat ze dit al ingecalculeerd hebben?
0 0
Hugoboss92
Jammer. Ik was wel benieuwd geweest wie er zou zijn gekomen.
0 0
waayop
Of zou Ajax toch stiekem in gesprek zijn met Ihattaren? In ieder geval raar gedoe dit weekeinde.
0 0
AjaxHoorn
Welnee. PSV heeft wel een nieuwe geldbron aangeboord.
0 0
JanBiesbos
Die hebben de lucht boven het stadion aan de gemeente verkocht.
0 0
Hugoboss92
Klopt, die hebben geld zat en Ajax zit in geldnood...
0 0
Flipper33
Psv heeft ook nog targets zag ik of het is bluffen
0 0
JanBiesbos
die hebben weer een middenvelder aangetrokken...
0 0
Flipper33
En er volgen volgens de jong nog een paar inkomende transfers
0 0
geDaante
Alleen een linksback zou ik kunnen begrijpen.

Ga je voor andere posities ook aankopen doen, sla je definitief door in aankopen, en kan je definitief bestempeld worden als koopclub.

Je hebt al 11 spelers die gewoon basis moeten (gaan) spelen (eerstgenoemden):

Neres/Lang-------------------Tadic/Ekkelenkamp-------------------Antony

----------------------------------------------Kudus/Lang/Giovanni---------------

-------------Gravenberch/Kudus---------------------------------------------------

---------------------------------------Taylor/Timber/Martinez-------------------

Aankoop//Rensch---Blind/Martinez---Schuurs/Timber---Mazraoui/Timber

Een aankoop haal je voor de basis. Die is al prima bezet. Je beste talenten aangevuld met sterke aankopen. En ja, het middenveld is jong, maar mentaal zit er veel bluf, zelfvertrouwen en durf in deze groep, en ook al vroege volwassenheid en inzicht. Buiten dat, gaat het vooral om kwaliteit en de juiste kwaliteiten.
0 -6
JanBiesbos
Jij denkt veel te klein, zo gaat er helemaal niks gebeuren met alleen maar jong op de bank.
0 0
MosesD
Voor mij hebben Martinez en Kudus sowieso een basisplaats. De rest moet het 'uitvechten'. Ik zou het mooi vinden als men Veerman haalt bij Hveen en Lang een jaar verhuurd aan die club. Win win situatie. Op 10 zie ipv Lang graag Jensen zijn minuten maken. Mits fit een geweldig talent.
2 -1
ram
Ik snap hier echt heel weinig van.

Jij bent voorstander van een middenveld Taylor, Gravenberch, Kudus? Ekkie als tweede spits. Geen Martinez in de basis. Huntelaar, Labyad, Traore, Promes en Labyad op de tribune?

En dit team/selectie is veel te dun en erg zwak.
3 0
geDaante
Huntelaar is te oud, slechts pinchhitter, keer doorselecteren. Labyad vind ik niet veel, Promes al helemaal niet.

Traoré bakt er ook weinig van, toch wat te lomp in mijn ogen, denk dat Brobbey het toch beter zal doen als je voor een fysiek sterke spits kiest. Maar ook puur als Plan B zeg maar, liever een heel sterk meevoetballende spits.

Martinez vind ik geen back, op LCV, zijn beste positie in mijn ogen, staat Blind al. En als 6 vind ik Taylor en Timber opbouwend en voetballend beter.
1 -5
El-Dorado
Ik zou Huntelaar nogsteeds oproepen voor NL elftal. Onze beste Nederlandse spits.
0 0
ram
Huntelaar en Promes afvallen is bizar. Ik denk dat je dat zelf ook wel weet. Promes doet het prima en is zeer waardevol en Huntelaar was vorig jaar nog de speler met het hoogste goal/minuten ratio. Hij is topfit en er is geen enkele reden om aan te nemen dat hij minder is geworden.

Traore ben ik het redelijk mee eens; die zou ik verhuren. Labyad is wel degelijk bruikbaar op allerlei posities.

Ik verbaas me enorm over het geheugen van velen als het gaat over Martinez. De eerste helft van vorig seizoen was hij praktisch iedere wedstrijd kandidaat voor de Man of the Match. Absoluut fenomeen op '6'; zowel voetballend als verdedigend. Taylor mag zijn veters nog niet aanraken, wat mij betreft.

Ik verbaas me ook echt over hoe dun en jong en matig jij de selectie het liefst wil hebben. Maar goed... dat mag je vinden hoor. Maar heb je in je achterhoofd niet een alarmbel die afgaat?
2 0
MosesD
Geheel eens over Martinez. Geweldige controleur. Zou bij mij altijd spelen. En kan zo plek Blind overnemen indien nodig. Is op die positie verdedigend iig sterker. Blind in vorm onomstreden, maar ik schrok van hem afgelopen zaterdag.
3 0
goajaxgo
Helaas doet Martinez het met mevrouw Ten Hag.
0 0
ram
Helemaal eens.
2 0
AjaxHoorn
Timber backup voor 3 posities? En als die dus 1 van die plekken moet bezetten dan hebben de andere 2 posities pech ofzo?

Taylor moet ook spelen. Maar met Corona hebben we een heel druk schema. Taylor kan zo 10 a 15 potten spelen dit seizoen. Dat is prima. Maar er moet wel wat bij.
0 0
geDaante
Jurrien Timber achterin, Guinten op 6.

Taylor en Quinten Timber dus voor op 6, dubbel bezet.
0 -1
MosesD
Taylor is stijf links, die zie ik liever aan de linkerkant. Maar daar hij heeft hij wat mij betreft Martinez voor zich. Maar hij is Gravenberch bijna voorbij. Taylor is veel 'wakkerder' dan laatstgenoemde.
0 0
AjaxHoorn
Ik ben ook voor jeugd he. Maar je kan niet ontkennen dat we een superdrukke agenda hebben. Straks heb je corona in je selectie en heb je spelers te kort.

Taylor, Timber etc gaan echt wel de benodigde minuten maken. Ik ben overigens ook voorstander voor onze eigen jeugd. Maar ik zie ook graag een topper erbij komen.
0 0
mallerd
Heb jij aandelen in Kenneth Taylor ofzo? Goede speler, maar laat hij zich maar eerst even verder ontwikkelen in jong Ajax. Ekkelenkamp als backup voor Tadic in de spits? Het middenveld van Ajax is nog veel te licht voor in Europa. Ajax moet het altijd van hebben van doorbrekende jeugdspelers, maar vergeet niet dat we dit Ajax niet meer kunnen vergelijken met het Ajax van 5-10 jaar geleden. Er is meermaals uitgesproken te willen aansluiten bij de Europese top 16, dan kan je niet in de Champions League aantreden met een middenveld Kudus, Gravenberch en Taylor met alle respect..
1 0
geDaante
Wat is er zo raar aan Ekkelenkamp als spits? Heeft er de skillset voor, meer dan voor op 10.

Waarom Taylor niet voor de leeuwen gooien? Goed genoeg is oud genoeg. Quinten Timber is ook een optie.

Je vergeet dat vrijwel alle successen van Ajax op basis waren van een goede lichting talenten, aangevuld met goede gerichte aankopen. Aankopen garanderen nog minder dan jeugd, omdat je iedere dag met jeugd werkt, en zij opgeleid worden in het spelletje.
0 -1
Jortjuh14
Ik heb een voorgevoel dat er vrij weinigs spectaculair gaat gebeuren deze week. Wel zin ik in standje Fear of Missing Out haha. Ik kijk nu vaker naar deze site en Twitter dan gebruikelijk.
0 0
mallerd
Ben ook bang dat er helemaal niks voor de basis 11 wordt gehaald, hooguit weer een talent voor de toekomst.
0 0
Henkjanklaas
Waar blijven dan die kanjer op het middenveld , de controleur aller controleurs zeg maar en een pijlsnelle kopsterke verdediger erbij. Schuurs en alvarez zijn geen zekerheidjes en zo kun je de CL niet in als Vitesse, aardige ploeg, er al “gaten inschiet “
1 -3
waayop
Vitesse heeft er 1 gatje ingeschoten.
0 0
vincent_DV
Het lijkt er met dit bericht, Joep Schreuder en ook Mike Verweij toch op dat er nog wel minsten 2 nieuwe aankopen zullen volgen.

Wat mij betreft ook nodig. In principe staat er een heel goed elftal, al is het wel heel fragiel op veel plekken. De backposities, 6/8 positie maar eigenlijk ook de 10 en spits positie zijn niet echt sterk bezet. We hebben geen 1 echte 10 bijvoorbeeld, Promes bevalt me daar niet, Kudus zal ook veel op 6/8 gaan spelen en dan houdt ook wel een beetje op, hoogstens wat buitenspelers die er eventueel nog kunnen. Huntelaar was vorig jaar al niet goed genoeg meer, Traore overtuigd totaal niet en dus heb je daar alleen Tadic. Deze twee plekken zijn geen ramp als je niets haalt maar ik zou daar wel mijn ogen voor open houden.

Een 6 en een back is echt een must in mijn ogen.

Ik vind het wel echt bizar stil rondom Ajax als je bedenkt dat er toch nog wel wat staat te gebeuren en er nog maar1,5 week is.

Heb wel eens gedacht dat Ajax misschien wel eens erop gokt dat er de laatste weken nog wat vrijkomt goedkoop of hogere kwaliteit, helemaal omdat er nog geen grote wedstrijden tot de deadline zijn. Dat ze hopen dat er nog een grote vis vrij gaat komen.
1 0
Henkjanklaas
Correct verhaal van je. Een kopsterke jongen met veel snelheid hebben we achterin ook nog wel nodig. schuurs had het tegen een aardige ploeg als Vitesse al lastig laat staan straks op CL niveau. Is EtH blind en doof of hoe zit het ?
0 -1
foensai
Wat zou ik toch graag een middenveld willen zien met Kudus Gravenberch en Eriksen op 10 (in het kader van ''verrassende inkomende transfers'' ) dat lijkt mij echt perfect.
1 0
Henkjanklaas
Mij niet... die eriksen is geen krachtpatser en die hebben we straks in de CL hard nodig om die counters eruit te halen. Een heerser op het middenveld zoeken we juist en een kopsterke pijlsnelle CV. En wanneer krijgt Ajax eindelijk weer eens een spits die er 25-30 in schopt ?
1 -3
geDaante
Een krachtpatser om counters eruit te halen? Hoe dat zo?

Bij counters moet je tussen de passes zitten, of zorgen dat de pass niet eens verstuurt kan worden. Dat is dus een kwestie van druk zetten, en/of de passlijnen blokkeren door goed positionere. Daar komt helemaal geen kracht bij kijken. Ajax heeft helemaal geen kracht nodig, als het fysiek al iets nodig heeft, is het vooral uithoudingsvermogen en het liefst wat explosiviteit.
2 0
mallerd
Jammer dat die Højbjerg niet naar ons wilde komen, speelde gister echt heel goed bij de Spurs. Ik hoop eigenlijk dat de 'verassende' aankoop Davy Pröpper wordt en niet Davy Klaassen.
1 -1
Ajax4ever86
Totaal niet geschikt voor ons systeem. Je moet bkij zijn dat hij voor Spurs heeft gekozen.
0 0
geDaante
In het engelse voetbal he, dat is vaak toch fysieker en meer op en neer, waar je als Ajax zijnde moet zorgen dat je in de kleine ruimte heerst, zo goed mogelijk opbouwt, speelt van achteruit, en onder druk uit voetbalt, ook in de kleinere ruimte.

In die zin vind ik Hojbjerg te lompjes voor Ajax.
1 0
dumperPattiruhu
Wil je Europees presteren heb je spelers nodig die het fysiek aankunnen om in een hoog tempo te spelen en goed zijn in de kleine ruimte.
0 0
geDaante
En dat is Hojbjerg dus niet voldoende in mijn ogen, te lompjes, zie je al aan zijn voorkomen.
0 -1
OnlyOneZlatan
Ik hoop dat erik eens ballen toont en niet met centrale verdedigers/aanvallers op het middenveld speelt.

Labyad/ekkelenkamp
Gravenberch. Kudus


Het argument te aanvallend is gewoon een kwestie van afstemming en communicatie.
Die schijn zekerheid van hoe meer verdedigers des te meer controle slaat bij sommige echt door.
0 -1
geDaante
Voor mij is Ekkelenkamp ook een aanvaller ;). Zie in hem een spits, denk dat ie daar heel goed kan worden, en een grotere carriere kan hebben dan als 10.
0 0
Bruno04
Ik wil even nuanceren voor de mensen die kudus op 10 willen zien (en wat ook zijn eigen favo positie is) dat heeft een reden. Waar hij voor heen speelde daar zakte het team meer in a la Feyenoord. In de omschakeling of bij balbezit start hij dan vanaf de middellijn en kan zo wegdraaien en zijn rushes gebruiken. Bij Ajax speelt de 10 veel hoger op het veld waardoor hij meer in de kleine ruimte komt te spelen. Waarschijnlijk kan hij dat ook prima naar mijn mening heb je veel meer aan zijn kwaliteiten als hij zoals zaterdag a la Frenkie de jong kan spelen. Door zo’n speler die en verdedigend sterk is en makkelijk in de opbouw onder de druk uitvoetbalt creëren we heel veel overtal situaties. Met zijn specifieke kwaliteiten zou ik hem nooit als 10 gebruiken.
4 -1
geDaante
Is ook zeker zo, maar zoals 036AFCA97 hieronder al schrijft, voor Gravenberch moet ook een plekje zijn, en die komt het beste tot zijn recht als linksmid. Op 10 is hij geen optie.

Gravenberch en Kudus naast elkaar op de 6-en, zou in principe kunnen werken, maar de kracht van Gravenberch is zijn loopvermogen en het opkomen (met goede dribbels en passing, soms actie), en de kracht van Kudus is zijn aanspeelbaarheid, het open- en wegdraaien, het versnellen, mannetjes uitspelen en naar voren.

Kudus is dus inderdaad ideaal in de Frenkie rol, maar met ook Gravenberch naast hem, die ook naar voren wil en eigenlijk moet, ben ik bang dat beiden in hun diepgang beperkt worden, want iemand moet wel een beetje die controle houden. Ze kunnen het diepgaan met en zonder bal afwisselen, maar dat moet dan wel heel goed afgestemd zijn. Ik zie liever dat Kudus zo vrij als een vogel is, en dan dus liever op 8 (Frenkie's plek) met iemand als Taylor of Timber op 6, of omdat ik Gravenberch ook wil zien spelen, Gravenberch op 8, en Kudus op 10.

Om toch meer gebruik te maken van Kudus opbouwende kwaliteiten, zou ik de punt naar voren kantelen, zodat het geen klassieke 10 is, maar tussen een 10 en een rechtshalf inzit.

------------------------Kudus----------
---Gravenberch----------------------
------------------Taylor/Timber------

Dus Gravenberch iets meer naar voren geschoven, Kudus wat minder diep en iets naar rechts. Gravenberch kan zo ook mooi opstomen, en Kudus is makkelijker aanspeelbaar van achteruit door de rechstback, door de 6, door de RCV, en Gravenberch.

Zou je een heel goede, creatieve 10 hebben, dan zou ik Gravenberch wel opofferen, en Kudus op 8 zetten, en Taylor/Timber op 6.
2 0
Lazell
Waarom is Gravenberch op 10 geen optie? Scorend vermogen, behendig, loopvermogen, oog voor medespelers...
0 0
036AFCA97
Wat het is, ik wil Gravenberch ook graag in de basis zien.
1 0
BlueDuke
Naast elkaar zetten. Alleen dan kan Promes niet op 10. Dan wordt je in de omschakeling geklopt.
1 0
ElPistolero9
Dan zou je dus met Martinez in de punt naar achter moeten spelen, maar helaas gaat TH dat niet doen
0 0
Lane 8
Is niet wenselijk voor de balans denk ik zo
1 0
Cesc8
Brian Cufré direct vastleggen, heeft nog een contract voor een jaar en is een ideale back voor ons. Mocht Nico dan toch nog een jaar blijven kan hij nu alvast wennen en volgend seizoen de plek overnemen. Mattheus Henrique word denk ik een lastig verhaal dus blijf ik hopen ( Want zijn naam word nergens genoemd) op Moussa Dembele, de ideale 6 in mijn ogen voor Ajax. Beresterk, niet van de bal af te krijgen en kan voetballen om je vingers bij af te likken, hij is 33 maar dat is nou juist top, waarom? Hij kan Ajax nog dit seizoen een klasse beter maken en volgend seizoen staat Taylor de popelen om de plek over te nemen op 6.
3 0
mallerd
Liever Wijndal dan, belangrijk om ook genoeg Nederlandse spelers in je team te hebben. Moussa Dembele zou echt een versterking zijn, mits hij nog fysiek in orde is en het niveau nog aan kan.
0 -4
Lazell
Ik snap nooit waarom wij Nederlanders in de selectie moeten hebben.
0 0
Ajax4ever86
Hahahhaa hou toch eens op over Wijndal. Ga hem werkelijk eens hele wedstrijden bekijken. Gaat het echt niet redden bij ons.
1 0
ProfessorX
Met wat we nu hebben aan middenveldrs vind ik een lb belangrijker .

Cufrė is een interessante speler die je nu wil halen , zodat je hem rustig kan brengen voor Tagliafico ..

Die kan je gerust speelminuten geven tussendoor.
1 -1
ajaxxcied4life
LB? Serieus? We hebben op die positie nu Martinez en Tagliafico hè....
2 -1
ProfessorX
Is onderbezet en als je lees zie je dat ik zeg voor later , want Nico blijft niet eeuwig en zo een speler kan je relatief goedkoop halen nu.
0 -1
036AFCA97
Er moet gewoon een klasse middenvelder bij en misschien een verdediger. En de opstelling moet gewoon zijn;

Onana
Mazraoui Schuurs Blind Nico
Aankoop Gravenberch
Kudus
Antony Tadic Neres/Promes

Haal echt een goede middenvelder, zet het zo neer en je gaat echt heerlijk spelen.
3 -1
Bruno04
Ik wil kudus juist niet op 10. Hij voetbalt zo makkelijk onder druk en kan dan met snelheid rushes maken zoals hij zaterdag deed. Daarmee creëer je altijd een overtal a la Frenkie. Op 10 kan hij die kwaliteiten helemaal niet benutten
5 0
geDaante
Niet als ie zo diep speelt zoals Ten Hag de 10 laat spelen. Daarom de punt wat kantelen, dus tussen een punt naar voren en de punt naar achter in.

Kudus die dan ook in de opbouwfase in de bal komt, dan heb je juist een uitstekend extra aanspeelmogelijkheid van achteruit erbij. Waar de 10 eerst steeds onzichtbaar was (Van de Beek/Promes) in de opbouwfase, heb je dan ineens een 10 die juist heel goed aanspeelbaar is. Met ook een goede passer die naar voren denkt in de vorm van Taylor in plaats van Alvarez, zal de opbouw vele, vele malen beter worden.
0 0
MosesD
Zit veel in wat je zegt. Controlerend dan Kudus en Martinez. Op 10 iig niet Promes.
0 0
romano13045
Eens
0 0
ProfessorX
Martinez ?

Alternatief Taylor of Ekkelenkamp , Lang
2 0
MarkAFCA84
Wat ik zo bijzonder vind onder veel leden van dit forum dat ze het steeds hebben over een martinez op het middenveld? Daarnaast een Gravenberch die moet ook volgens velen op het middenveld, ik snap hier geen bal van. Waar blijft dan onze creativiteit, ik bedoel Kudus is creatief maar dat kun je van de andere 2 niet zeggen. Als je dan tegen stugge tegenstanders komt te spelen die graag op eigen helft voetballen kom je er totaal niet doorheen. Wat we hadden met van de beek ziyech en schone en daarvoor Frenkie was geweldig. Graag zie ik zo een mix weer terug, van creatief en voetballend vermogen en geen houthakkers of lompe balafpakkers, want daarin hoort Feyenoord in uit te blinken en Ajax niet. Ik zie het nu vaak zo, ten hag zet ongeveer 6 verdedigers in het veld en 4 aanvallers, maar totaal geen middenveld?
1 -5
geDaante
Begrijp je punt, ik ben ook een voorstander van een heel creatief en heel vlot handelende 10 of half, die heel goed in de combinatie is, een geniale (steek)pass heeft, etc.

Maar die is niet voorhanden. Lang kan daar van de selectie nog het best denk ik. Je zou denken Tadic ook, maar die acht ik toch net iets te traagjes en niet verfijnd genoeg. Lang is daarentegen weer misschien net iets teveel een buitenspeler, met zijn dribbel en snelheid, ideaal om naar binnen te trekken.

Een type Giovanni of Ünuvar, eerder Nouri, zou ideaal zijn. Maar die zijn er nog niet.

Ik vind verder wel dat je gebruik moet maken van je beste talenten, en Gravenberch is er daar een van in mijn ogen. Ook je punt dat hij op één tempo speelt en niet heel erg creatief is snap ik, maar kan in mijn ogen zeker uitgroeien tot een heel goede verbindingsspeler. Brengt met zijn opstomen dynamiek en speelt geregeld op het middenveld wel een mannetje voorbij, maakt daarna ook veelal goede keuzes aan de bal. Alleen niet altijd heel creatief inderdaad.

Maar daarom moet je daaromheen gewoon veel creativiteit zetten. Dus geen Promes, geen Alvarez, etc.

Neres-------Tadic---------Antony
----------------------Kudus------------
----Gravenberch--------------------
----------------------Taylor------------

Zo heb je met Neres en Antony creatieve, handige en vlotte en onvoorspelbare flankspelers, met Tadic een creatieve, heel goed meevoetballende spits, met Kudus een die makkelijk bij mannetjes wegdraait en voorbij gaat, waarmee hij steeds man meer situaties creëert. En die vier voorin kunnen op een heel hoog tempo samen combineren en spelen, ik denk dat dat heel moeilijk te verdedigen wordt voor tegenstanders. Met Mazraoui heb je ook een heel goed voetballende rechstback.

Gravenberch is verder handiger dan je denkt, heeft ook een actie. Kudus kan steken, Antony kan steken, Neres ook. Taylor is een uitstekende voetballer die ook simpel kan spelen, maar inzicht heeft, en ook wel creatieve passing van achteruit.

Ik denk dat je in bovenstaande samenstelling meer creativiteit en voetballend vermogen hebt dan voorgaande seizoenen.
0 0
Web
Wil jij zeggen dat Gravenberch niet creatief is?
Die heeft heel veel voetbal vermogen, heeft een goede rush om in de zestien te komen, houd dan ook overzicht, heeft ook een goed schot
Hij moet zich positioneel nog wel verbeteren, daar bedoel ik mee goed staan bij balverlies, dan hoef je niet altijd achter de tegenstander aan te rennen, en leren zijn lichaam er vaker tussen te zetten, ook als is hij tenger, maar dat leer je in de jaren
Hij is nog hartstikke jong
2 0
MarkAFCA84
Bedankt voor je reactie Web. Begrijp me niet verkeerd, ik hoef geen gelijk te hebben in jou ogen of te krijgen, maar ik zie het toch echt anders. Vind Gravenberch niets speciaals hebben, legt geen balletje over de verdediging zoals een schone of ziyech. Verdedigend mag hij leuk spelen maar tis geen geweldige voetballer en gaat in laag tempo. Hij moet het hebben van slimmigheden en gaten dicht lopen. Daarnaast heb ik hem nog niet kunnen betrappen op een fantastische trap/schot. Als je dan ook nog met een martinez of zoals ten hag graag met alvarez op middenveld speelt vind ik dit als Ajax erg armoedig. Denk dan ook dat op deze manier Ajax de grootste tegenstander is van zich zelf. Zeker ook zoals ten hag nu speelt met dit team is vragen om problemen.
0 0
ElPistolero9
Je zegt hier een aantal rare dingen. Volgens mij heb je je totaal niet verdiept in de speler Gravenberch. Hij is verdedigend juist niet sterk, en qua creativiteit juist wel. Hij geeft idd geen hoge ballen achter de verdediging (Schone overigens ook niet) maar creëert wel ruimte door via dribbels een mannetje uit te spelen. Hij gaat makkelijk combinaties aan in de kleine ruimte en komt zo vaak voor het doel. Hij heeft juist een zeer sterke trap en is erg doelgericht. Kijk zijn goals in JA er maar eens op na (haalde daar overigens ook erg veel assists), of zijn goals in de voorbereiding.
0 0
geDaante
Wordt verdedigende wel beter, kan luiheid zijn geweest.

Waar jij het over hebt is een ander soort creativiteit dan Mark bedoelt, beiden hebben jullie dan ook een punt vind ik.
Gravenberch kan inderdaad een mannetje voorbij, en je staat geregeld te kijken van wat ie kan met die lange stelten, maar het is geen steekpasser of heel slimme spelmaker bijvoorbeeld.

Maar als daarvan om hem heen voldoende aanwezig is, is dat ook niet echt nodig.

Wel ben ik van mening dat je verder zoveel mogelijk creativiteit en combinerend vermogen in je elftal moet hebben, omdat je als Ajax zijnde in de kleine ruimte moet zien te heersen.
0 0
Web
Niks mis mee andere mening
Het gaat hij mij ook om, als je koopt moet het wel heel goed zijn
Nee hij heeft geen pass over lange afstand, ben ik met je eens
Maar pas 19 jaar he, kan nog zoveel aan leren
0 0
Turbo
Martinez is een prima opbouwer. Gravenberch heeft zeker wel wat creativiteit. Prima dribbel en sterk in de combinatie ook. Kudus erbij en je hebt 3 middenvelders met opbouwende skills, prima techniek en die het van korte passing en combinaties moeten hebben. Kudus en Gravenberch passeeren daarnaast makkelijk, wat een heerlijke kwaliteit is.

Alle 3 die jongens hebben meer opbouwend vermogen dan vdBeek. Handelen sneller dan vdBeek en Schone. En Kudus en Gravenberch hebben ook meer creativiteit dan Donny.
4 0
Web
Ik ben het helemaal met je eens maar niet met Schone
Schone kan wel degelijk snel handelen, heeft ook het vermogen om te temporiseren ( bal even vast houden ) varieert enorm in de opbouw, kan zich heel makkelijk open zetten, zodat hij links en rechts kan openen
Zwaar onderwaardeerde speler
Schone zijn mank was, dat hij het wel eens te makkelijk opnam tegen de kleintjes
En dan ben je vaak een stap te laat, en dan kom je bij
Hij kan het niet meer belopen
Tegen de grote tegenstanders verzaakt Schone bijna nooit, uit bij Bayern was hij met Neres de besten van Ajax

Dat wil niet zeggen dat ik hem terug wil, want hij is weer een jaar ouder
3 0
Superjan
Klopt denk ik wel van dat makkelijk opnemen tegen kleintjes maar toch nog 1 kanttekening. Kleintjes verplaatsen het spel vaak sneller over een meter of 40. Dat paste sowieso al niet in Schönes straatje.
0 0
ajaxxcied4life
Ik wilde inderdaad net zeggen. Gravenberch en Kudus zijn misschien wel de meest creatieve middenvelders die Ajax heeft gehad sinds de laatste 5 jaar.
0 0
oudzuid2
top spits en een bikkel op zes
1 -2
geDaante
Niks geleerd van de laatste jaren bij Ajax dus.
0 0
Superjan
Hoeft niet te kunnen voetballen?
0 0
Turbo
Beetje dubbel gevoel. In principe hebben we een aankoop nodig omdat Ten Hag anders Alvarez op blijft stellen en dat kan gewoon niet. Aan de andere kant zie ik in Kudus, Gravenberch en Martinez een heerlijk middenveld. Alleen vertikt onze trainer zijn systeem aan te passen. 1 van die 3 spelers gaat definitief sneuvelen en dat is gewoon jammer.

Ik zie graag een voetballende mid komen met opbouwende kwaliteiten, goeie handelingssnelheid en lichtvoetigheid en wat snelheid. Gilmour van Chelsea ben ik wel gecharmeerd van. Is daar 6e keus en zou bij ons als rechter controleur kunnen spelen, en - zoals ik het graag zou zien - op 6 en als half.

Zes: Martinez, Gilmour, Taylor
Rechtshalf: Kudus, Gilmour, Ekkelenkamp
Linkshalf: Gravenberch, Taylor, Kudus

Ook zonder een aankoop ziet dat er gewoon goed uit. Wel eeuwig jammer dat Ten Hag geen gebruik maakt van zijn materiaal. Puur om een veredeld 424 systeem te spelen dat zonder Frenkie nauwelijks echt functioneert en om Labyad als 9 en Promes als 10 te faciliteren, wat beide ook niet bepaald een schot in de roos is.

Zie verder overigens ook graag een jonge, snelle rechts- of linksback komen die op termijn basiswaardig is. Perez van Sevilla bijvoorbeeld. Die loopt bijna uit zn contract, dus voor een miljoen of 5 - 7 heb je hem denk ik. CV is imo ook zorgwekkend, maar misschien moeten we daar maar gewoon vertrouwen op de talenten.
7 -1
AFCA.
Ik heb inderdaad ook bij iedere mogelijke aankoop een dubbel gevoel. Mensen zien graag een spits komen. Ik vind Tadic de beste spits die Ajax kan krijgen. Je gaat geen spits kunnen halen qua salaris en transferbedrag die beter is dan Tadic. Voor nu vind ik Tadic de enige Ajaxwaardige spits in de selectie. Dus een aankoop zou wel kunnen. Maar een aankoop zit je ook weer zeker 2 jaar aan vast. En wat doe je dan met Brobbey, Traore en Hansen? Die moeten in die 2 jaar ook minuten gaan maken.

Hetzelfde met aankopen voor het middenveld. Daar komt Taylor, Timber, Jensen (favorietje van mij), Unuvar (eerst buitenspeler denk ik), Giovanni aan. Ook deze jongens moeten binnen 2 jaar wel gaan spelen.

Ook centraal achterin veel zeer grote talenten met Timber, Rensch die nu in of tegen de selectie aanzitten. In de o18 nog zeer grote talenten.

Alleen op de back postie komt er niemand aan. Daar mag van mij wel een sterke aankoop komen. Liefst inderdaad een back die zowel links als rechts kan.

Neres - Tadic - Antony
Gravenberch - Kudus
Martinez
Tagliafico - Blind - Schuurs - Mazraoui
Onana

Met Promes, Traore, Ekkelenkamp, Lang, Timber, Taylor heb je prima wissels.
1 0
ProfessorX
Dus jammer als er nu 1 sneuvel en dan wil je een middenvelder erbij ?

Maar snap wat je bedoel .
LB zou 1e optie zijn want daar is een tekort
0 -1
Turbo
ALS er een speler gekocht wordt zie ik graag een type als Gilmour. Maar zoals ik zeg ziet het er zonder aankoop wat mij betreft prima uit.
0 0
ProfessorX
Ik zal het fijn vinden in alle opzichten Cufrë als lb en Gilmour ook wel interessant als 2e optie achter Henriqe bv .

Niet eens aangedacht joh Gilmour , maarr wil Chelsea van hem af , want huur is geen optie .?
0 0
Turbo
2 jaar huren is wat mij betreft wel een optie. Of kopen met een buy-back clause die in gaat na het 2e seizoen.

Die jongen zal toch moeten gaan spelen. En dat gaat ie bij Chelsea niet doen.
1 -1
ProfessorX
Je kan moeilijk scouten , want hij krijgt vrijwel geen speeltijd .

Eerlijk gezegd volgde ik hem niet en ken zijn salaris niet bij Chelsea.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Wat mij betreft heeft Ekkelenkamp nadrukkelijk laten zien, nu betekend dat niet dat je hem meteen voor de leeuwen moet gooien, maar denk dat er meer in die jongen zit dan menig supporter denkt. Maar aankoop is wel nodig voor back positie en middenveld die meteen inzetbaar is.
2 -1
Lazell
Die hak-panna op Bazoer was toch wel heerlijk, heeft intelligentie en loopvermogen als grootste kwaliteiten. Weet niet of dat voldoende is. Geen buitengewone techniek, fysiek, etc.
1 0
Web
Ik ben alleen voor in voor een echte versterking, een die er gelijk staat
Denk wel aan de consequenties, het gaat ten koste van bv Gravenberch, een speler die enorme stappen aan het maken is
Ajax heeft gewoon een hele goede selectie, met een mix van alle leeftijden
Denk nu niet dat je met een aankoop garantie krijgt voor overwinteren in de CL
Dat word toch gewoon lastig
Ik blijf gewoon zeggen het jaar van de halve finale is een uitzondering is, alles viel op zijn plek
Dan bedoel ik niet dat je dit niet moet nastreven, altijd er voor gaan
0 0
Soccerskins
Targets, meervoud dus?
2 0
Lazell
Zou raar zijn als je maar 1 speler op je lijstje hebt staan toch?
0 0
Duif63
Hij heeft naar Joep Schreuder geluisterd;-)
0 0
dumperPattiruhu
Marc Roca van Espanyol.
1 0
De Stift
Tussen de regels door klinkt het wel alsof er iets serieus in de maak is. Laten we hopen we dat deze verwachting wordt waargemaakt.
1 0
goajaxgo
Joey Veerman.
1 -2
Web
Ik moet dit nog zien, ik weet zelfs niet of hij beter is dan Ekkelenkamp.
Bij Heerenveen is het niveau zo anders, is het tempo zoveel lager
5 0
BrandjeXL
Dat je die twee überhaupt gaat vergelijken zegt voldoende of jouw gebrek aan voetbalkennis. Een spelverdeler vs een loper.
0 -2
Web
De toon al van je reactie zegt alles
Hoe jij als persoon in elkaar zit, maar dat is niet voor het eerst
Heb ik het ergens over een loper of spelverdeler?
Ik heb het over het niveau van Ajax aan kunnen
Probeer maar eens jou voetbal ideeën uit te zetten hier, ga je niet doen want dat kun je namelijk niet
Je reageert namelijk altijd, maar komt nooit met jou inzichten
Geef eens een analyse over een speler van Ajax, ik wacht er op
1 0
MrAFCA
Ik vind het echt heel dubbel waarom er een speler bij moet. Je hoort veel mensen over Henrique, Propper of Veerman, maar was het geen wake-up call dat jonge jongens als Taylor, Brobbey, Unuvar niet wilde bijtekenen? Een Taylor moet toch eigenlijk volgende ''gewoon'' spelen ipv de geschorste Alvarez?

Andere kant: Als we CL spelen komen we misschien tekort. Ben blij dat ik niet hoef te beslissen, want vind dat een nieuwe speler wellicht nodig is. Anderzijds moeten we misschien de jeugd gewoon voor de leeuwen gooien. Het is allemaal echt dubbel, want kijk bijv. naar een Lang die heeft nog bijna geen minuut gespeeld.
2 -1
Web
En kom je dan niet te kort met een aankoop er bij?
Geeft dat garantie voor verder te komen?
Ik ben ook niet voor aankopen
Of het moet van het niveau Kudus en Antony zijn

Zaterdagavond speel je zonder, Neres, Lang, Gravenbegh, Martinez, Timber, Rench, Traore, Huntelaar en Taylor, en dan vergeet ik er misschien ook nog een
0 0
PeterVKV
Gewoon keuzes maken: wil je absoluut overwinteren in de CL dan moet er ervaring/talent bij op het middenveld, wil je meer focus op het opbouwen van een nieuw topelftal voor de komende jaren dan moet je niet kopen maar talenten als Taylor sneller de kans geven.
0 0
Web
Een aankoop geeft geen garantie voor overwinteren
0 0
MrAFCA
Dat zou van lef getuigen, maar achteraf kun je daarop afgerekend worden.
Ik ben van mening dat ik een aankoop goed zou begrijpen, maar als ze dit niet doen begrijp ik dat ook.
Het aantal spelers uit de jeugd moet niet te snel kelderen, want we moeten niet onze naam als opleider verliezen. En dan bedoel ik: Beste opleider van de wereld.
1 0
Lazell
Eens. Huur? Of huur met optie tot koop.

Maar in principe hebben we met Martinez, Gravenberch, Taylor en Kudus 4 goede controleurs en verschillende types.
1 0
MrAFCA
Ik weet niet of clubs zitten te wachten op een optie tot koop.

Zijn qua namen goede controleurs, maar buitenom Martinez allemaal wel wat aanvallender ingesteld. Daar komt de eeuwige cliche bij: Het is wel heel erg jong..
0 0
Lazell
Ik vond Kudus verdedigend ook ijzersterk, veel beter en Alvarez in ieder geval. Taylor staat zijn mannetje ook wel verdedigend.

Dan gooie ik een cliche terug: goed genoeg is oud genoeg.
1 0
MrAFCA
Ik ben het met je eens daarin, maar ik vraag mij wel af: Is Taylor goed genoeg voor CL?
Maar inderdaad goed genoeg, is oud genoeg.
We moeten die transfers gewoon tegenhouden! ;)
0 0
Lazell
Iedereen hinkt een beetje op 2 gedachten. Dat is het lastige als opleidingsclub.

Er is maar 1 ding dat we moeten en dat is kampioen worden zodat we CL spelen. De rest is in principe bijzaak.
0 0
BrandjeXL
Nee hij is nog niet goed genoeg maar als we weer iemand gaan kopen dan zal je dat ook niet snel weten. Mensen moeten eens gaan realiseren dat de halve finale iets is wat eens in de 20 jaar gebeurd. Er komen fantastische talenten aan dus laten we aub kappen met maar blijven zeuren om aankopen. Afgelopen zaterdag liet ene Timber zien dat hij nu al beter is dan aankoop Schuurs.
0 0
Bky
Waar blijven de kanonnen??!?!??!?!
2 -2
AjaxHoorn
Ik had eigenlijk nu wel een bericht verwacht in de Telegraaf ofzo.
0 -1
Adam24
Ze wachten tot het eerste puntverlies.
1 -1
Bky
Laten we dat maar niet doen, want dan kun je lang wachten.
1 0
trainerdv
Vind Ten Hag lekker bezig. We worden week in week uit door de arbitrage geboord, maar hij staat niet te vloeken langs de lijn zoals zoveel coaches, maar maakt gewoon de tactisch juiste keuzes, waardoor we elke keer met 10 man nog prima spelen.
9 -3
Ajaxxxisdebeste
Ten Hag is gewoon een goeie coach, punt
2 0
Joseph
Ajax verdiend een top coach, daar horen geen vreemde keuzes bij zoals het opstellen van Alvarez en Labyad. Promes op 10 is ook een geen keuze van een top coach.
0 -2
Web
Daar heeft het niemand over
Ten Hag hoor zie je nooit gekke dingen langs de lijn doen, die man is zo goed in balans.
Gentleman
Maar hij een Twents accent dat pruimt men niet
2 0
MNJ7
Alvarez weer basis was tactisch ook top
3 0
Joseph
Zou toch lekker zijn als we een keer met 11 man zouden beginnen, als die schorsing blijft staan zit het er wel aan te komen..
0 0
Adam24
Zijn wissels zijn tactisch erg goed ja. Dat was vorig seizoen wel anders. Ekkelenkamp mocht toch een verrassing heten zaterdag.
3 -1
Lazell
Idd, zat te vloeken. Ik wou Martinez, maar juist door Ekkelenkamp werden we een paar x levensgevaarlijk.
2 0
ajax4perez
Traoré inbrengen was tactisch erg goed Inderdaad..... niet dus
1 -1
Web
Gaat om 4 minuten man, waar heb je het over
Zijn enige opdracht was storen in de opbouw bij Vitesse
Dat is juist heel handig
Of had jij dit liever laten doen door een gevestigde speler als bv Martinez?
1 0
Adam24
O, er zat een speler bij die niet heeft gebracht wat hij moest brengen. Laten we de trainer daarvoor lynchen! Traore is qua kwaliteiten de spits die je moet brengen bij een man minder situatie. Of wilde jij Huntelaar in de omschakeling diep sturen? Alleen Traore brengt niet wat hij moet brengen. Denk ook dat hij zo langzamerhand uitgespeeld is bij Ajax.
4 0
Ajax114
Lijkt mij wel maar bij Ajax gaan ze het gewoon nog een jaartje proberen met hem :-)
0 0
ajax4perez
Je staat met 2-1 voor en ziet dat Vitesse aan het aandringen is.
Je hebt nog 4 minuten en iemand die verdedigend (ijzer)sterk is en snel kan door stomen in de omschakeling is Martinez.

Had hem veel liever erin zien komen voor Promes dan Traoré
0 -1
Web
Ajax had de wedstrijd toch onder controle, moet je dan achter uit gaan lopen?
Ten Hag kan het nooit goed doen, nu word hij hier weer op aangepakt
0 0
Adam24
Dit is een verschil van inzicht, de trainer van Ajax vindt dat je druk naar voren moet houden (ik ook) en jij vindt dat je de verdediging moet versterken. Dat laatste deed de trainer van Ajax al eens eerder, thuis tegen Tottenham.
1 0
Glorian96
Verdedigen begint bij de aanval, traore moest druk zetten op de CV's en de bal vast houden. Dat druk zetten lukte hem maar de bal vasthouden niet. De keuze van Ten Hag was veel logischer dan jezelf ingraven met een Martinez.
0 0
Web
Juist, helemaal mee eens
0 0
Adam24
James Justin, Marvelous Nakamba (of zelfs Matusiwa, kost ons toch maar de helft), Puig (huur), Veerman (verhuur aan Heerenveen).
0 -3
Lane 8
Hij doet het hoor, matusiwa opperen... Marc overmars watch out! Adam24 is coming for your job!
0 0
BrandjeXL
Pfff zoeveel commentaar hebben op TH en vervolgens kom jezelf met deze reactie.
0 0
Glorian96
Dit zijn Ajax 2014 aankopen, next!
0 0
Benleiden
Hopelijk een goede RCV in de plaats van Schuurs, een balvaste middenvelder met handelingssnelheid in de plaats van Alvarez en een dagelijkse oogtest bij de Specsavers voor Erik ten Hag.
2 -6
louis60
Bij snelle aanvallende tegenstanders zie ik Timber basis en Schuurs backup. Traore omscholen tot verdediger. Nieuwe jonge spits aantrekken.
0 0
Bky
Wtf is er mis met Schuurs met als backup Timber.
8 -1
Lazell
Speelde lekker die Timber zeg. Koppend veel beter dan ik had verwacht, onder druk juiste keuzes maken en was een rustpunt in een chaotische wedstrijd. Chapeau voor zo'n jonkie.
3 0
Adam24
Vrij weinig.
2 -1
AjaxHoorn
Helemaal niks lijkt me.
3 -1
AjaxHoorn
Zeg nou eens gewoon. Ja we willen ons versterken op 2 posities. We hebben onze targets maar als deze niet haalbaar zijn dan geven we liever de jonge jongens een kans.

In principe kun je alle posities goed invullen. Maarja TH moet ze nog wel op de juiste plek neerzetten. Ik ben erg benieuwd. Voor mij mag er nog wel wat gewicht bij omdat je bij 1 langdurige blessure in 2 linies eigenlijk meteen de lul bent.
1 -1
Benleiden
Zet Erik voor een camera/microfoon en je krijgt nooit iets zinnigs te horen. Hij is altijd argwanend. Moet je ook zijn voor de pers, maar hij staat er altijd onder hoogspanning. Ik word altijd erg ongemakkelijk van hem en krijg er ook wat schaamte van. Beetje zelfde gevoel toen ik Famke Louise zag zitten en praten bij Jinek.
0 -3
SilverHaze
Dat heeft Ten Hag niet verdiend, om daarmee vergeleken te worden. Ten Hag is mega stoicijns. Hij neemt verslaggevers niet zo serieus, en roept geen dingen waar die niet 100 procent waar zijn. Ik heb het idee dat de spelers exact weten wat ze aan hem hebben, want ze voeren zijn opdrachten graag uit. De rest is niet belangrijk.
3 0
Jortjuh14
Ik vind het maar een vaag verhaal. Lijkt op hetgeen wat Ten Hag al weken zegt. Buitekansjes.
1 -2
wzawzdb91
Ihatarren (voor de 10), Fosuh-Mensah (kan RB/RCV en stond zelfs een aantal keer LB bij United eind vorig seizoen), Henrique/Propper (voor de 6) - geen van deze spelers zal wel komen, maar deze spelers zouden een goede aanvulling zijn op de huidige groep.
2 0
Joseph
Zal je zien dat het uiteindelijk Klaassen wordt.. Siem de Jong 2.0, terwijl elke versie van Siem de Jong te kort komt voor dit Ajax.
2 0
Adam24
Siem de Jong had een paar jaar niet gevoetbald. Klaassen speelt elke week Bundesliga. Is echt een groot verschil.
0 0
Joseph
Daarom de 2.0, het is alleen niet genoeg om mee te komen. Klaassen mist de kwaliteit om het verschil te maken als "dure" aankoop.
1 0
AjaxHoorn
Ihattaren komt niet. Om heel veel redenen.

Raiola.
Prijs.
Ihattaren heeft weinig met Ajax.
Niet zeker van een basisplek bij ons.

Ik vond het een potentiele geweldenaar en zou hem graag bij ons zien spelen. Maar de kans is nihil.
2 0
altijdwelwat
Hou nou toch op over Ihattaren , hoeveel goede wedstrijden heeft dat ventje nou gespeeld ? Dont believe the hype ....Henrique en Fosuh-Mensah zijn welkom.
3 -7
Benleiden
Fosu en Henrique heb jij wel volledig bekeken en beoordeeld? Hoeveel goede wedstrijden heeft Fosu dan gespeeld?
3 0
Ajaxxxisdebeste
Staat er goed op bij Man Utd hoor
0 0
Labrador
Er gaat niemand komen.
0 0
Hugoboss92
Een nr.6 en verdediger mag ik hopen ;)
2 0
ambtenaar
Goed bezig, de laatste 2 aankopen zijn een schot in de roos.
0 0
pieke
Paniekaankopen dus.
0 -1
Adam24
Met 9 uit 3? Waarvan 6 punten met 10 man. Weinig paniek geloof ik.
0 0
AjaxHoorn
Onzin.
0 0
insectenverdelg
Ach dat was Ziyech k.....
4 0
MNJ7
Beste paniek aankoop ooit
3 0