'Zijn ontwikkelingen, waardoor we hem uit selectie houden'

NielsOpdam, 29-08-2020 om 19:25, 12898 views, Ziggo Sport |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Erik ten Hag heeft bevestigd dat Donny van de Beek zaterdagavond ontbreekt wegens transferperikelen. De Ajax-trainer vertelt aan Ziggo Sport dat er ontwikkelingen zijn rondom de middenvelder van de Amsterdammers. Hierdoor zit hij niet in de selectie van Ajax voor het oefenduel met Eintracht Frankfurt.

'Er zijn inderdaad ontwikkelingen, waardoor we hem uit de selectie houden', begint de oefenmeester. 'We kijken hoe dat gaat aflopen.' Ten Hag wil nog niks zeggen over een aanstaande transfer van Van de Beek. 'Zoals je weet. Als er duidelijkheid is, melden wij dat keurig.'

De Ajax-trainer bevestigt dus dat er iets speelt rondom Van de Beek. Eerder meldden verschillende media al dat de middenvelder ontbrak in de wedstrijdselectie wegens transferperikelen. Manchester United en FC Barcelona zouden steeds concreter worden, maar volgens Gerard Romero is Van de Beek geen optie voor de Spanjaarden. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
godlike
Jammer voor Ajax. Laat toch ieder jaar weer zien dat hij belangrijk is voor het team. Daarnaast ben ik nooit voorstander van teveel spelers die vertrekken. Het opbouwen van nieuwe automatismen en het gewend raken aan elkaar kan uiteindelijk van invloed zijn op het spel en het resultaat. Toch ben ik vooralsnog positief over hoe het loopt in de voorbereiding. Met name Antony en Kudus laten direct zien goed mee te kunnen. Ik hoop dat er niemand meer vertrekt en dat er wellicht (mede met oog op de omstandigheden rond Blind) een kwaliteitsverdediger bij komt.
0 0
TomAjaciedd
Vgm vindt iedereen het wel prima dat Donny weggaat. Nooit super fan geweest van zijn stijl van voetballen en Promes kan prima zijn diepgang opvangen. Wel een echte Ajacied natuurlijk!
5 -7
trainerdv
Donny is zo goed in de combinaties. Zowel aan de bal als zonder bal. Hoe kan je daar als Ajacied nou geen fan van zijn?! Nou ja, veel mensen vinden tegenwoordig iemand die niet eerst 3 schijnbewegingen maakt al snel qua stijl niet bij Ajax passen. Terwijl dat juist de snelheid in het spel brengt. Maar goed, ieder zijn meug natuurlijk..
0 0
Hans Kraay Jr.
Ik vind het doodzonde dat hij weggaat kan echt genieten van een speler als Donny die ook gewoon prima in de kleine rijmers kan voetballen.
0 0
Ajax114
Joh die Vd Beek heeft veel meer techniek en spelintelligentie dan die Promes. Wat een achteruitgang is dat zeg.
0 0
Tinus
Ik snap niet waar je dat vandaan haalt. Ik denk wel dat veel supporters hem een volgende stap gunnen. Is toch de nodige seizoenen belangrijk geweest in Ajax1.
3 0
Nijmegenaar
Spreek voor jezelf. Donny is een belangrijke speler, vindt altijd de goede ruimtes en was ook nog eens bepalend in het CL seizoen. Hopelijk kan Overmars een mooie vervanger voor hem vinden.
7 -1
TomAjaciedd
Oke. Dan spreek ik voor mezelf. Jammer dat op dit forum mensen vaak de nijging hebben om aanvallend te reageren terwijl het ook aardig kan.
2 -2
Ozymandias
KLOOTZAK!!
0 0
JariHeijden
Met alle ironie en sarcasme die je met je post waarschijnlijk bedoelt, vind ik deze reactie toch jammer.

Jij kan echt veel beter, Ozy. Gelukkig laat je dat vrijwel altijd zien.
0 0
Web
Donny is belangrijk met zijn goals en diepgang
Maar als voetballer op een andere positie is het geen vormgever in het team. Ik vind ook dat hij dat niet heeft
Gewoon een goede speler, maar niet uitzonderlijk
0 0
Nijmegenaar
Ach joh, zeker niet aanvallend bedoeld. We zijn immers allemaal Ajacied :) Maar we kunnen natuurlijk verschillen over Donny’s invloed
0 0
TusanDadic
In de CL vond ik hem echt geweldig. Maar ik ben nooit een fan van zijn speelstijl geweest. Ondanks dat het echt een Ajacied is, ben ik nooit zijn grootste fan geweest.
0 0
Koningtoto
Ik ben het met je eens hoor.
0 0
ArthurG
Ik weet niet of een vervanger per se nodig is. Je hebt Kudus al binnen, en ook Promes doet het prima op 10.
2 -2
Nijmegenaar
In de basis heb je het prima ingevuld, maar de les van afgelopen seizoen is dat je een sterke bank nodig hebt. We kunnen niet aankakken met Ekkelenkamp in de CL, met alle respect
1 -1
MarLuuk76
Ekkelenkamp heeft ons eigenhandig een ronde verder geholpen.
1 -1
Nijmegenaar
Als judoka weliswaar, maar daar doelde ik niet op :’)
0 0
de_pitbull
ik weet vrijwel zeker dat we hem nog gaan missen in de loop van het seizoen.
4 0
FSideMaluku
Absoluut niet, maar we moeten gewoon realistisch zijn en doorschakelen.
1 -1
sucre
Iedereen? Tja....
1 0
oudzuid2
Barca zou echt een grap zijn, maar goed let's see
0 0
pieke
Volgens RTL Nieuws wil Ajax Vidal kopen.
0 0
Ajax114
Nee joh, mag hopen dat Ajax geen te oude spelers gaat halen.
0 0
ArthurG
Zal wel zo goed als rond zijn dan, en dan lijkt dit me niet meer dan logisch. Heeft niet zoveel zin om in oefenwedstrijden met een speler te speler waarover je in het seizoen toch niet beschikt.
0 0
Ajaxmax
Weet niet precies waarom maar verwacht een Engelse club.
3 0
mistermiyagi
Koeman actie..
0 0
FSideMaluku
We halen de zilvervloot binnen met de plaatsing CL en (helaas) de verkoop van Donny dus Donny kan misschien niet in beeld zijn bij Barca, maar Suarez kan dat nog wel zijn bij ons.
0 0