TG: 'Overmars doet Onana aanbieding'

ArthurV, 13-07-2020 om 20:00, 29943 views, Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens De Telegraaf maakt Marc Overmars serieus werk om André Onana langer bij Ajax te houden. Hoewel de doelman de aanbieding in beraad heeft, wil hij vooralsnog wachten met knopen doorhakken. Vorige maand liet de directeur voetbalzaken al doorschemeren goede hoop te hebben op een langer verblijf van Onana.

'Overmars heeft Onana (24) gevraagd zijn vertrekwens even in het achterhoofd te parkeren, nog een jaar bij Ajax te blijven en biedt de doelman de mogelijkheid zijn contract tot medio 2022 op te waarderen en met één jaar te verlengen', schrijft de krant. 'Onana heeft het voorstel dat zijn zaakwaarnemer Albert Botines van Overmars kreeg in beraad, maar vindt het – nu de transfermarkt tot begin oktober open is – te vroeg om op dit moment al te beslissen.'

In april kwam het nieuws naar buiten FC Barcelona zich zou hebben gemeld voor Onana. Hierna werd het, ondanks interesse van onder meer Chelsea, Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur, rustig omtrent de goalie. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sterspeler
Ik ben niet blij met het lezen van dit bericht. Vooral omdat de TG er altijd naast zit. Onana moet blijven
0 0
Joseph
Zou natuurlijk geweldig zijn, Onana hoort bij minimaal
de top 10 van de wereld onder de lat, dat levert Ajax al jaren veel punten op en bracht ons Europees succes.

Scherpen en Kotarski hebben dan nog een jaar om zich te ontwikkelen, beide zitten er in mijn ogen tegenaan, maar op dit moment lijkt het te vroeg te komen. Ajax bespaart ook een dure aankoop als Onana nog een jaar blijft.

Ik denk overigens dat het niks uit zal maken of hij verlengd, als er in augustus of september wel een plekje vrij komt onder de lat bij de absolute top van Europa, moet hij die kans niet laten lopen.
1 0
BokkieBokstra
Zou mooi zijn als Onana blijft, belangrijke man, maar ik kan ook begrijpen dat dit het ideale moment is om een stap naar een grote competitie te maken. Meer centen, een nieuwe omgeving.
1 0
Liam
In het geval van een keeper is het gewoon afwachten want er zijn nu eenmaal niet zoveel spots voorradig. André zal pas weggaan als hij bij een absolute topclub een gerede kans heeft de nummer één te worden. Op dit moment hebben die clubs zich niet gemeld wat er zomaar toe kan leiden dat hij blijft.
Dat Overmars bij deze een signaal geeft is alleen maar goed voor het gevoel van André. Ik vind dat hij vorig seizoen stappen gezet heeft op het gebied van concentratie. Voorheen maakte hij weleens foutjes tegen mindere goden, puur uit een soort van desinteresse.
Dat is er nu uit.
Ook ging hij voorheen rare dingen doen, zoals in die wedstrijden tegen de Spurs. Zo snap ik nog steeds niet waarom hij in die twee duels alles met links deed. Geen journalist heeft er ooit naar gevraagd. Ook zijn tijdrekken werkte weinig bevorderlijk.

Maar goed, 24 jaar is hij nu. Waar hebben we het over? Wat een personality, ongekend.
0 0
EKS
EKS, wo 15 juli 2020 om 08:00Ja dat overdreven opzichtelijk tijd rekken doet hij al vanaf het begin. Vaak op momenten dat het net lekker / fantastisch loopt en je op voorsprong bent gekomen. Zo haalt hij vooral de flow uit zijn eigen team en vraag je er om dat het mis gaat. Is al een paar keer gebeurd en je vraagt je af waarom hij dat doet. Meer gedreven door een soort aandacht trekken denk ik. Machtsvertoon.
0 0
AlexIbarra
Een contract aanbieden met een automatische timer in het salaris, kan dat al?

Als hij nu tekent krijgt hij hetzelfde als Blind / Tadic (volgens mij de grootverdieners), en elke week dat hij wacht met tekenen gaat er 2 ton af.
Dus nu tekenen voor 4,5 mln per jaar of pas eind september voor 2,5 mln.
Tik... tok... ;)

We hebben wel de mazzel dat volgens mij Chelsea en Inter de enige clubs van naam zijn die echt een keeper kunnen gebruiken. Toch niet echt EU-top op dit moment en Chelsea moet eerst nog een oplossing vinden voor Kepa die 80 mln heeft gekost.
1 0
ajax4perez
Goede zet van Marc Overmars! Maar hopelijk is dit geen gevolg dat de beoogde opvolger(s) (crombrugge en cillessen) geen oren hebben naar een overstap naar Ajax...
0 0
afca1985
Mohammed Kudus schijnt definitief voor Ajax gekozen te hebben
0 0
LammertAlbertus
Van Crombugge zou mijn opvolger van Onana zijn .
1 0
EersteAanname
Zou fantastisch zijn als deze geweldenaar nog een jaar bij ons onder de lat staat
1 0
Ajax4proud
Als Onana blijft wat geweldig zou zijn, dan hebben de andere keepers weer tijd om te ontwikkelen. Ik hoop echt voor Ajax dat hij blijft maar ik gun hem ook een top transfer want zoals vele al zeggen hij is de Eredivisie al ontgroeit. Ben benieuwd!
0 0
036AFCA97
Off topic:

@AS
Neres is vader geworden van een dochtertje! Zie zn instagram!
0 0
Schip
Was hij daarom nog niet bij de resr op de training? Iig mooi voor hem.
0 0
Arie Vink
Die gaat er nog slaperiger uitzien de komende maanden. Ik kan het weten...nu al 3 maanden chronisch slaaptekort..
0 0
FlyingDutchMan
Haha ken het ook, al zit ik inmiddels na 4 maanden in de fase dat er ook nachten bestaan waarin je kan doorslapen!! Echt een aanrader ;)
0 0
FSideMaluku
Dat is Marc geraden ook!
0 -1
AFCA1510
Heerlijk! Krabbelen André!
0 0
MNJ7
Onana gewoon 3,5/4 miljoen dit jaar aan salaris geven en volgend jaar voor 44 verkopen ? Iedereen blij
1 -1
Gerard36
Dit zou geweldig zijn als hij nog een jaartje blijft, was mischien wel de belangrijkste speler afgelopen seizoen, heeft met geweldige reddingen veel punten voor ajax gepakt
1 0
Soccerskins
Ik zou het geweldig vinden als André nog een jaar bij Ajax blijft, maar als je heel eerlijk bent hoort hij niet meer in de Eredivisie thuis. In mijn ogen zit André nu al bij de top 5 beste keepers ter wereld.
3 0
Ajax114
Dezelfde eredivisie waar Ajax de laatste 20 jaar vaker niet dan wel kampioen is geworden ? De eredivisie is voor Ajax moeilijk zat .
3 0
Leviathan
Maar hij moet ook alleen weg gaan voor een plek bij de top 5 van de wereld dan. Bijvoorbeeld Bayern Munchen of Barca als basis speler... Moet die plek er wel zijn
3 0
LammertAlbertus
Als Chelsea naast Ziyech Werner ook Havertz haalt zou ik als ik Onana was naar Chelsea gaan , want Chelsea gaat zo wereldtop worden
0 -1
MH1988
Eens! Chelsea heeft een waanzinnig talentvol elftal de komende jaren.

Leuke trainer ook. Ik verwacht Chelsea binnen 3 seizoenen bij de wereldtop. Is absoluut een club om nu heen te gaan als je de leeftijd, de status en het talent van Onana hebt.
0 -1
Danos
Ik snap wel dat hij nog even wacht zeker omdat de grote competities nog niet klaar zijn en CL en EL. Al zou het mooi zijn als die blijft
0 0
oxxer
Wat heeft deze gigant zicht ongeloofelijke ontwilkkeld in het doel ,zijn opvolger komende seizoen of het seizoen gaat het zwaar krijgen om zijn plaats in te vullen.
0 0
036AFCA97
Onana
Dest/Mazraoui
Alvarez/Schuurs
Blind/Timber
Martinez
Donny
Gravenberch
AANKOOP
Neres
Tadic/Traore
Promes/Antony

Aardige selectie al mag Ihattaren er wel bij voor de 10 positie en een topper op het middenveld die met Gravenberch kan afwisselen.
2 -1
Rockpotje
Is dat met Donny en Gravenberch als verdedigende middenvelders? Want dat kan echt niet. Bij een omschakeling ligt zo je hele middenveld open.
0 0
Ajax567
Dan zet je donny op 10 en die hojberg op 6 naast ryan
0 0
AlexLitmanen10
Ziet er prima uit zo.
Maar er is 0% kans dat Ihattaren volgend jaar hier speelt, ze gaan nog liever failliet daar
0 0
Vak117
Ihattaren zou ik ook graag willen zien! Daarnaast denk ik dat een Stengs ook een meerwaarde kan hebben. Ook zou je altijd een een Tadic type kunnen denken voor het middenveld, daarmee bedoel ik een speler in middenmoot van de Engelse competitie of Spaanse. Zeer benieuwd ook of Timber de stap kan zetten en ik zie eventueel Taylor ook als optie op het middenveld.
1 -5
Ozymandias
Ik vind Stengs een enorm overschatte speler die geweldig leek omdat hij bij een aanvallende ploeg speelde waar tegenstanders niet (zeer) verdedigende tegen spelen. In wedstrijden waarin tegenstanders wel (zeer) veredigend speelde was Stengs (bijna) geheel onzichtbaar.
1 0
Liam
Mee eens. Hij mist vooral tempo. Hij doet alles in een tempo van een veteraan.
Wel een mooie speler maar geen top. Beetje Charly Bosveld (voor de ouderen). Prima voetballer maar net even wat te langzaam voor de top.
1 0
Ajacied1989
Hmm, niet met je eens Ozy. Vind Stengs juist uitblinken zodra de ruimtes klein worden; daarnaast heeft hij het vermogen om, heel beheerst, op een zeer hoog tempo te spelen.

Zou in mijn ogen echt een geweldige aanwinst zijn, maar tevens denk ik dat hij compleet onhaalbaar is. AZ gaat echt minstens 30mln vragen aan Ajax.
0 -2
Vak117
Ik vind Stengs ook niet zo goed als sommige hem vinden, maar ik denk toch dat hij bij Ajax wel stappen kan zetten. Moet wel zeggen dat ik Unuvar en Hansen hetzelfde niveau vindt hebben, dus die doorschuiven zou ik ook zeer zeker toejuichen
1 0
036AFCA97
Stengs ben ik niet zo’n fan van, maar Ihattaren zou voor 20 miljoen wel moeten kunnen toch?
0 -3
Vak117
20 zou wel erg weinig zijn denk ik. Het zou zelfs denk richting de 50 gaan verwacht ik
0 0
AlexLitmanen10
Nog niet voor €120m hoor. Never nooit niet, geef maar op.
Net zo onhaalbaar als Messi, verder zoeken
0 0
VoorOnzePloeg
Ik denk het niet. Misschien dat een andere club in die richting kan gaan zitten, maar ik verwacht dat er van Ajax zeker een miljoen of 10 extra wordt verlangd
1 0
S.Ajacied
Veltman nog voor Alvarez en Schuurs. Prima team hebben we inderdaad. Ihattaren zou ik ook graag in ons shirt willen zien spelen.
1 -1
Afca85meer
Ik snap ook niet dat we Ihattaren niet proberen te halen. Dat moet toch wel lukken voor 30 miljoen ?
0 -1
Hollister
Hou toch eens op over een speler te praten die gewoonweg niet te halen is...
Haal gewoon Matheus Henrique.. daar hebben we veel meer aan. Voor de voorste 4 a 5 posities hebben we opties genoeg... middenveld en opbouw heb je iemand nodig... en als veltman vertrekt zou ik nog Lucas Martinez Quarta aantrekken.. ben je echt klaar, zeker als Onana nog blijft. Zelfs mogen dan Veltman, Dest, Nico nog vertrekken
0 0
Rood Gevaar
Oke jij zou het wel weten. Doen we dat toch even
0 0
Benleiden
Dat doet een TD meestal alleen maar om sterker te staan bij een transfer op korte termijn. Zo kan hij dan de ‘positieverbetering’, die een zaakwaarnemer meestal opvoert, onderuit trekken. Ik vermoed dat ie nu snel weg is.
0 -2
BillSplate
Niet geschoten is altijd mis.
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Voor die salaris verhoging ben je spekkoper, want waar vind een vervanger voor dat geld.
5 -1
Ajaxbrl
"Voor een paar miljoen extra, nog een jaar een wereldtopper onder de lat is natuurlijk een koopje"
5 -1
Web
Dat zou ik heel verrassend vinden als hij blijft?
Een goede vervanger zal niet makkelijk wezen, zal ook zeker mee spelen denk ik?
1 0
AjaxDaniel
Of hij ook daadwerkelijk bijtekent of niet, het feit dat Marc deze stap neemt is al heel positief te noemen. Dat toont nog eens daadkracht.
9 -1
Ozymandias
Onana heeft (als hij fit blijft) waarschijnlijk nog zo'n twaalf seizoenen waarin hij op de top van zijn fysieke vermogen kan presteren. Daarom kan hij geduld hebben tot de juiste Europese topclub langskomt zodat hij niet ergens bij een club terecht komt waar hij niet om prijzen speelt (zoals clubs als Arsenal en Tottenham) of op de bank terecht komt (zoals een club als Barcelona). Ik denk persoonlijk dat Chelsea het grootste gevaar voor Ajax is aangezien het een Europese topclub is waar ze een geweldig team aan het bouwen zijn én zoeken naar een basiswaardige doelman. Als Chelsea voor een andere doelman kiest acht ik de kans groot dat Onana nog een seizoen bij Ajax zal spelen.
8 -2
mickey2602
Heb ook ergens gelezen dat Chelsea voor een Turkse keeper zou gaan,die zou 33 miljoen kosten. Ik geloof van Galatasary.
Maar dat nieuws stond op Soccernews en ik geloof dat die niet zo betrouwbaar zijn.
2 -1
AjaxDaniel
Precies, hij is net 24 geworden. Dat is als keeper vergelijkbaar met een speler van 19 a 20 jaar oud. Ik kan het wel begrijpen als hij de Eredivisie zat is, dat is ook gewoon een waardeloze competitie. Maar hij heeft nog zoveel tijd over.
5 -2
Afca85meer
Geweldig nieuws! Hoop alleen wel dat het niet in het verkeerde keelgat schiet van de rest van de selectie die net hebben ingeleverd.
0 0
sucre
Goed bezig Marc! Belangrijk signaal!!
1 -1
DrFootball
Onana behouden en Kotarski een jaar verhuren. Dan hoef je volgend jaar geen nieuwe keeper te halen. Te uit je winst.
3 -2
Huntelaar020
Doen :)
0 0
JordanAFCA
Belangrijker voor Ajax dan Nico of Donny
4 -1
Schip
Als je bedoelt: het moeilijkst te vervangen wel.
1 -3
Ajaxxxisdebeste
Nou hallo alle drie zijn belangrijk
1 -1
JordanAFCA
Zeker, maar als ik moest kiezen van wie er van de drie bijtekent zou dat Onana zijn. Buiten dat om heb ik het liefst alle 3 ;)
5 0
Ozymandias
Ik zou ook voor Onana kiezen aangezien Ajax dan een jaar later waarschijnlijk ook geen opvolger voor hem hoeft te kopen maar Kotarski (of Scherpen) hem op kan laten volgen. Ik denk ook dat Ajax met Martínez de opvolger voor Tagliafico al in huis heeft.
8 0
Rood Gevaar
En wie zie je als back up mocht martinez geblesseerd of geschorst zijn?
0 0
Ozymandias
Ik zou Salah-Eddine in de voorbereiding met het eerste mee laten doen om te testen of hij er klaar voor is en als dat niet het geval is toch Castillo van Chelsea kopen.
1 0
JordanAFCA
Eens. En met Anthony moet er zeker iets te puzzelen zijn mocht Donny vertrekken. Onana is gewoon niet te vervangen, zo’n complete aanvallend ingestelde keeper kom je zelden tegen met zoveel kwaliteit (precies de keeper die bij Ajax past). Eigenlijk had ik hoop dat Ihattaren misschien zou kunnen komen als vervanger voor Ziyech, want hij is de enige man die Ziyech kan vervangen en hij is nog super jong wat echt knap is als je zoveel kwaliteit en creativiteit hebt. Maar goed als ik de band met hem zie met PSV ben ik bang dat dat niet zal lukken.
1 0
Stone020island
Die ihattaren is echt zoo goed. Alleen jammer dat de lampen hem toch nooit naar ajax laten gaan
3 0
BrandjeXL
Ihattaren mag zich volgend seizoen helemaal dood gaan lopen onder Schmidt en daardoor zijn kwaliteiten onder worden gesneeuwd. Bij Ajax zou hij geweldig passen.
2 -1