Contract Nouri bij Ajax officieel ten einde

BartVeenstra, 01-07-2020 om 13:40, 35740 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het contract van Abdelhak Nouri bij Ajax is per woensdag - 1 juli 2020 - verlopen. Het contract werd eind maart al formeel opgezegd en tussentijds is deze verbintenis ook niet meer verlengd, zo laat Beer Advocaten weten aan Ajax Showtime.

De Telegraaf schreef eind maart al dat door het niet verlengen van het contract van Nouri fiscaal een gunstigere regeling getroffen kon worden. Sinds de tragische gebeurtenis in de zomer van 2017 betaalde Ajax maandelijks het salaris van Nouri. Dat heeft de club tot 1 juli gedaan.

Eind maart schreef De Telegraaf nog dat Ajax met de familie Nouri en letselschadeadvocaat John Beer in gesprek blijft. Men streeft naar een oplossing voor het conflict, waarin beide partijen zijn terechtgekomen. Eind maart sprak men nog over een onafhankelijke partij die een oordeel kan geven over de kwestie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jan Doedel
Je kunt wel ontkennen dat het deze familie niet om geld gaat maar dat maakt het nog niet minder waar!
0 0
Liam
'Zo laat Beer advocaten aan ons weten'

Is dit een amechtige poging van Beer Advocaten om de publieke opinie verder te bespelen. Als dat zo is: triest.
0 0
Jan Doedel
De enige die RECHT had op dat geld kan er nooit meer van genieten helaas. Geen rooie cent naar die vieze graaiers! Verzorging van Apple de rest van zijn leven regelen maar geen cent contant naar die kutfamilie!
3 -5
3sterren
Dat je het bedenkt is al vrij discutabel, maar dat je het ook nog durft te posten is uiterst laakbaar ...
2 -2
Murtagh
vooral niet naar die kut advocaat die is echt alleen maar op geld uit
4 -1
zlatan505
Je kent John Beer niet eens. Als dat wel zo was, dan had je wel anders gereageerd. Domme opmerking.
1 -3
Drukwerk1968
Jan Doedel, vervelend dat de psychiater de laatste tijd minder tijd voor je had.
1 -3
ajax4perez
Wauw naast plaatsvervangende schaamte is het eerste wat er in mij opkomt “ wat heb jij in je je jeugd doorgemaakt?”
1 -1
caboroytje
Jij bent echt een triest figuur, totaal geen vorm van empathie. SCHAAM JE
1 -1
DUDE92
En dit is precies waarom zo veel mensen een hekel aan Ajacieden hebben. Schaamteloze reactie.
1 -2
Van Reenen
Dan toch maar een reactie. Ajax heeft 3 miljoen geschonken aan het Sinterklaaspotje om andere clubs te steunen, zowel Eredivisie als KKD. Lijkt mij reëel dat Ajax hetzelfde bedrag eenmalig overmaakt aan de familie van Abdelhak. Daarna dit boek met nare verhalen sluiten.
0 -3
CDS
De geruchten gaat dat Ajax 5 miljoen heeft geboden maar de familie een veelvoud wilt?
4 0
Van Reenen
Als dat inderdaad waar is dan kan ik de (onterechte??) conclusie trekken dat dit niets meer te maken heeft met een vergoeding. Dan begint het ergens anders op te lijken! Ik vind 5 miljoen al een behoorlijk bedrag. Maar ja, die advocaten doen hun klus ook niet voor niets en hebben vaak euro-tekens in hun ogen.
1 0
Ruudje74
Volgens mij heeft die familie nergens recht op, ten tijde van het incident was Nouri volwassen en had ie geen partner. Enige die het geld dus toekomt is Nouri zelf, maar hij kan niks meer helaas. Ouders moeten wel gecompenseerd worden voor de zorgkosten. En laat Ajax zo handig zijn dit per maand uit te keren en uitsluitend reële kosten met een marktconform mantelzorg vergoeding voor de ouders (€2500,- bruto per maand voor elke ouder?).
Broers moeten natuurlijk niks krijgen, zou van de zotte zijn.

2 0
Kuningast
Hopelijk komt er een mooi monument of standbeeld of wat voor een eerbetoon dan ook in het stadion voor Appie
1 0
Duif63
3 jaar doorbetaald krijgen terwijl je arbeidsongeschikt bent. Er is geen bedrijfstak waarin dat gebeurt. En dan nog durft die advocaat namens de familie eisen te stellen en probeert hij Ajax in een kwaad daglicht te stellen. Schandalig. Valt nog mee dat hij het niet op racisme gooit. Of wordt dat de volgende stap?
5 -3
EKS
Ik laat de schuldvraag even in het midden maar Ajax zal opgelucht zijn hiermee weg te komen.
Even Botman of Dest verkopen waar je niks aan mist, je houdt nog vele miljoenen over.
0 -3
De_Realist
Dit is toch weer een andere advocaat in dit artikel? De advocaat die deze zaak publiekelijk in programma's besprak was toch iemand anders, de partner van dat advocatenbureau van Peter R de Vries? Hij kwam recentelijk nog in het nieuws omdat hij mogelijk information had doorgespeeld.
0 0
DUDE92
Ach, ik vind het dan weer heel netjes dat Ajax dit heeft gedaan, en niet meer dan normaal eigenlijk. En leuk dat je racisme aanhaalt; betekent dat je er mee bezig bent. Alleen reageer je dan wel in het verkeerde topic.
3 -1
ProfessorX
Fiscaal dus beter voor beide partijen .

Begin het te snappen nu enkel die Beers niet .
Nouri contract drukt niet meer op de begroting spelers selectie dus .
Wel op de begroting Ajax is iets anders dan die van de spelers ( je weet wel dat heerlijke extraatje wat ze mogen afdragen voor spelers met dank aan de VVD en CDA plus D66 en PVDA
1 0
mgtow
Contract bij Ajax of niet. Er is maar één verbintenis die telt en dat is die met Ajax. Nouri: Ajacied voor altijd.
2 -4
Kokakola
3 jaar geleden alweer.
3 0
Montana
Ere-lid maken en uiteraard ook de familie helpen in wat ze nodig hebben. Hier moet je zo min mogelijk over 'vechten'. Volgens mij wordt het in de media groter gemaakt dan dat het is (dat hoop ik tenminste).

Weet iemand of nummer 34 net als nummer 14 nooit meer uitgegeven wordt? Zou ook wel een mooi teken zijn.
2 -8
De_Realist
Als we nummers nooit meer gaan uitgeven vanwege tragische incidenten met jeugdspelers dan blijft er op den duur natuurlijk geen nummer meer over. Mensen kunnen ook overdrijven.

Het is triest en kut wat er gebeurd is, maar zo is het leven. Je moet dit als supporter ook op een gegeven moment accepteren, een plekje geven en verder gaan ipv in het verleden blijven hangen.
3 -1
036AFCA97
Vind het wel een moeilijke kwestie. Aan de ene kant denk ik stort die familie een paar miljoen.

Aan de andere kant denk ik, als mij nu zoiets overkomt in mijn proefperiode bij een goede functie dan gaan ze mijn familie ook niet betalen naar de potentie die ik had.

Zonde, dat zoiets droevigs zo’n lange nasleep heeft. Voor alle partijen vervelend.
6 -5
De_Realist
Volgens mij heeft die familie al een aanzienlijke vergoeding gekregen naast het doorbetalen van het salaris.

Stukken meer dan wat ik zou krijgen als ik te laat door mijn werkgever wordt gereanimeerd.
2 0
preme
Die paar miljoen zijn niet eens het issue. Het gaat om een veelvoud daarvan dat men wil zien.
0 0
Schip
Beste, als jou een ongeval overkomt doordat de werkgever onvoldoende de zorgplicht in acht heeft genomen - bijvoorbeeld door jou verkeerde eerstehulp te verlenen - dan gaan ze jouw familie exact betalen naar wat jouw inkomstenderving in redelijkheid inhoudt.

Maar dan ook exact. Wat hier gebeurt is ook volstrekt normaal en een appeltje-eitje letselschade afwikkeling. Maar als je het op een voetbal forum neerplempt, gaat iedereen er ongefundeerde waanideeën op loslaten en flink haten op de familie.

Supporters moeten dit aan de club en de familie overlaten en over Nouri alleen als speler en verbindend persoon spreken. Als het aan hem had gelegen, hadden we nu over hem als Ajax 1 speler gehad.
5 -1
RusselWestbrook
Ik vind dit maar een apart verhaal hoor.

Ten eerste, Ajax heeft het contract van Nouri tot aan het einde doorbetaald. Je zou kunnen beargumenteren dat er geen inkomstenderving is, want het vooraf afgesproken salaris is volledig uitbetaald.

Ten tweede, de ouders en broers krijgen normaliter helemaal geen fuck. Vrouw en kinderen is een ander verhaal, maar die heeft Nouri niet.
6 0
zlatan505
Nou, Nouri zou niet gisteren zijn gestopt met voetballen (of met werken in zijn geheel). Het feit dat hij dat niet meer kan, daar is Ajax voor aansprakelijk. Het gaat nu echter om de vraag wat hij de rest van zijn leven zou zijn gaan verdienen. Dat is bij elke willekeurige twintigjarige met ernstige letselschade al moeilijk genoeg, maar het bereik van het salaris dat Nouri had kunnen krijgen (bv. van 50.000 euro per jaar in een maatschappelijke carrière tot 10.000.000 per jaar als voetballer) maakt deze zaak ingewikkeld.
0 0
EKS
Ik heb er geen verstand van maar hij is in leven dus dan is het geld / de compensatie toch ook helemaal niet voor de familie maar voor Nouri zelf toch?

Dat de familie de belangen van hun zoon/ broer etc behartigt wil nog niet zeggen dat er ook maar een cent naar hen gaat, behalve misschien bovenmatige zorgkosten.
0 0
Benleiden
Dus we mogen er alleen over praten zoals jij wilt? Wat doe jij dan nog op een forum?

Overigens is die haat helemaal zo gek niet gezien de publiciteit die ze eraan hebben gegeven namens een advocaat die geil van camera's wordt.
4 0
CDS
Ja, normaal gesproken betalen ze voor de kinderen (tot ze uit huis zijn) en de partner de eerste paar jaar. Inkomstenderving voor ouders, broers en zussen? Dat zou een primeur zijn. En natuurlijk nooit voor het gehele salaris dat Nouri zelf verdiende,
2 0
Babayaka
Normaal verdiend papa meer dan zoon lief van 18 of 19, deze familie teerde volledig op de zak van Nouri.

Normaal geeft een zoon als dank een mooie surround set of iets dergelijks, deze familie wil echter door betaald worden tot hun pensioen, Ajax gaat er nog een end in mee ook, alleen is het niet genoeg, ik vermoed dat ze een nieuwe lambo willen of iets dergelijks.
DE advocaat handelt na de wens van de opdrachtgever in dit geval de familie, en niet andersom.
2 0
Amp
de familie teerde volledig op de zak van Nouri...? Die familie woonde al in een prima woning voordat appie ging verdienen, en papa Nouri had gewoon een baan waarmee hij zijn familie onderhield hoor. walgelijke reactie
0 -3
Ron403
Dit vind ik mooi omschreven en zo denk ik er ook over!
1 -1
Sluk
Klopt, maar de aard van de functie die jij hebt is neem ik aan wel anders, dus moeilijk te vergelijken. Er komt een hoop sentiment bij kijken waar de publieke opinie ook zwaar in mee weegt. Wettelijk is Ajax waarschijnlijk veel minder verplicht dan men nu doet, maar ik denk dat ieder wel denkend mens begrijpt en waardeert wat Ajax meer doet.
2 -2
036AFCA97
Tuurlijk is het een hele andere functie. En vind het goed dat Ajax veel voor de familie doet hoor.
0 0
AjaxDaniel
Ajax betaalt nog steeds de zorg voor Nouri toch? Dus dat zijn contract is verlopen zegt dan niet zoveel want ze hebben niet opeens zijn handen van hem afgetrokken. Het conflict gaat over de schadevergoeding.
0 -1