'Nog lang niet zover dat Ajax en Bayern elkaar gevonden hebben'

BartVeenstra, 15-05-2020 om 21:55, 19890 views, Ajax Showtime |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Een transfer van Sergiño Dest naar Bayern München lijkt voorlopig nog even niet aan de orde. De Duitse topclub heeft weliswaar serieuze interesse, maar een akkoord met Ajax is nog lang niet bereikt, zo vertelt zijn zaakwaarnemer Joes Blakborn.

Dest wordt de laatste tijd weer steeds vaker in de Duitse media gelinkt aan een mogelijke transfer naar Bayern München. 'Bayern is inderdaad serieus geïnteresseerd, maar of het tot een vertrek komt moet worden afgewacht', zegt hij. 'Eerst moeten de clubs elkaar daarvoor vinden en zover is het nog lang niet.'

De rechtsback van Ajax werd vrijdagochtend door Veronica Inside genoemd als versterking bij FC Barcelona, maar Blakborn liet vrijwel direct aan De Telegraaf weten dat er van 'concrete belangstelling' van de Catalanen nu geen sprake is. 'Barça heeft zich niet bij mij gemeld en niet bij Ajax.'

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Denk jij dat Bayern München met 0-3 wint op bezoek bij Union Berlin? Zet in en krijg 6,35 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TheTruth
Dat Dest weggaat voor dezelfde prijs als Nico is toch best lachwekkend.
0 0
TheTruth
Ik snap wel dat Ajax hem wel wilt verkopen. Deze jongen is echt geen zekerheidje, en nu kan je nog 25 miljoen op hem pakken. Één slecht seizoen en daar gaat je geld.
0 0
Wesl
Dest komt in het rijtje Kluivert, Riedewald, Tete. Een te grote pet van zichzelf op en niet de juiste mentaliteit. Ik vind hem technisch gezien te kort komen.

Mazraoui heeft afgelopen jaar de bekende dip gekend, die meerde jonge spelers ervaren in hun ontwikkeling. Echter zie ik in hem veel potentie.

Dest zal naar een grote club verhuizen, daar een jaar op de bank zitten, dan verhuurd worden en weer opnieuw moeten beginnen.
0 0
Suarez16_
Wauw toch wel heerlijk dat je straks, in mijn ogen, je 2de rechtsback voor 25 á 30 miljoen kan verkopen. Met Jurrien Timber staat de volgende alweer klaar en Mazraoui is er ook nog steeds. Je vangt dan in 1 klap een groot gedeelte van de coronacrisis op zonder echt veel te moeten inleveren want Mazraoui/Dest is lood om oud ijzer op dit moment. Zeker gezien onze rechtsback geschiedenis. psv en feyenoord moeten straks wel een topper gaan verkopen met een berghuis/ihattaren om de crisis op te vangen.
0 0
Ajax27
Lood om oud ijzer... Man man man. Iedereen die een beetje verstand in z'n hoofd heeft ziet dat Dest vele malen meer potentie heeft dan Mazraoui. Nous is een aardige speler die met tijd en wijlen aardig spel heeft laten zien. Maar hij was gewoon de zwakste van de 11 basisspelers in 2018-2019, dat weet iedereen. Seizoen erna startte hij na wat rust ook niet goed waarna Dest excelleerde. En het is ook niet zonder reden dat je geen topclubs om Nous heen ziet, zelfs na een CL halve finale. Nous is gewoon een leuke technische, maar middelmatige speler. Dest is de moderne technische back met power, snelheid én het vermogen om iemand te passeren. En dan ook nog erg jong... Dus eventjes inruilen voor iemand anders? Nee hoor, ik hoop dat ie nog 2-3 jaar blijft en uitgroeit tot 1 van de beste backs die we bij Ajax hebben gekend.
0 0
BrandjeXL
Dat verstand heb jij dus niet. Dest is blind dravertje, zonder enig spelinzicht. Positioneel dramatisch. Nul overzichtm
0 0
Spectre
Ik vind het van Dest sportief dom om al in het diepe te springen wat betreft Bayern of Barca, al snap ik wel dat het graag wil aangezien het de top is, en je daar zo snel mogelijk naartoe wil als jonge speler, maar Dest zelf is nog niet top, goed, maar zeker nog geen uitblinker. En hij heeft zoveel voorbeelden die laten zien dat je beter eerst in NL uitblinker kan wezen om buiten de grenzen aan te kunnen haken. Maar goed hoeveel RB's hebben wij de laatste jaren gehad die het debuutseisoen top waren en daarna geen schim meer van zichzelf waren, best wel wat. Dus mischien is verkopen dan zo slecht nog niet, hij wil toch weg
1 0
Bjorn
Wat is nu een marktconforme prijs voor zo'n speler? Lastig in deze tijd. Dest heeft nog weinig laten zien maar de potentie is groot. Zou iets tussen de 22 en 27 miljoen lukken?
0 0
Afca85meer
De interesse van Barca is niet echt maar door iemand de wereld ingeslingerd om de prijs op te drijven/de onderhandelingen te voorspoedigen.
0 0
OpNaarNummer4
Uhm, door wie dan? Want zijn zaakwaarnemer ontkent het meteen en dat zou nou net degene zijn waarvan je dat verwacht.
0 0
Afca85meer
Als de onderhandelingen moeizaam verlopen dan hebben wij natuurlijk alle baat bij dit bericht. De speler wil naar Bayern, wij willen hem dat niet onthouden maar dan wel tegen de hoofdprijs. Bayern biedt laag vanwege Corona. Een geruchtje in het leven (laten) roepen om dan de mannen in München onder druk te zetten is dan zo gebeurd.
0 0
ajax1981
Juichtoon
1 0
Huntelaar020
Nu ajax tv:dest tallent van jaar
0 0
036AFCA97
Ik zou echt niet begrijpen waarom Dest dit zou doen.. Jongens als Hoogewerf, Fosuh-Mensah, Peeters etc. wisten nog niet of ze uberhaupt het eerste zouden halen. Dest heeft dat al en heeft weinig concurrentie. Die spelers die ik net noem hebben allemaal gefaald en jongens die langzaam opbouwden zoals Suarez en Zlatan zijn geslaagd.
0 0
appeltje
Weinig concurrentie? Zijn positie is zowat de drukst bezette.
2 0
EKS
Dest en Ajax hebben eigenlijk wel gelijk om te cashen zolang er nog fantasie in zit. Vindt hem wat overrated.

Doet me wel eens denken aan de situaties Bazoer en in mindere mate Riedewald die ook bijna binnen hadden kunnen zijn als ze een (half) seizoen eerder waren vertrokken.
0 0
Libero
Hoogerwerf is net 17. hoe kan je nou zeggen dat ie gefaald heeft? Schijnt het juist goed te doen MU in de jeugd. Fosu Mensah heeft net bijgetekend, betekent niet dat hij geslaagd is, maar falen is anders. Alleen van Mink Peeters kan je het zeggen, maar die is ook nog maar 21, kan nog alle kanten op. Zo'n Antonucci ook, bij Volendam in de KKD komen te spelen is geen jongensdroom, maar hij is inmiddels wel zeer gewild bij meerdere, niet de minste clubs.
Voor Dest gold overigens net zo hard of wellicht des te meer dat het nog maar de vraag was of hij wel het eerste zou halen ...
0 0
MankeNelis
Postzegel op zn rug "Freunliche Grußen aus Amsterdam und auf WiederSchnitzel".
Wat moet je anders met zo'n gnoompje.
0 -2
Van Reenen
Hij heeft een fantastische bek, nee, hij is een fantastische back. Hopelijk betaalt Bayern snel de gevraagde transfersom dan kan Dest daar zijn kwaliteiten tentoonstellen.
3 0
krachtpatser66
Laat het toch aub snel tot een akkoord komen met een club voor deze overschatte tot Amerikaan. Zo goed is ie ook weer niet. Snel slijten aan een andere club. Maakt mij geen reet uit wie het wordt. Hoe eerder, hoe beter. Zo snel mogelijk van deze topic af op AS. Het is weliswaar nog nergens rond, maar ik doe het alvast: Adios, Sergino. Je bent Ajax niet waard!. Opgeruimd staat netjes!
3 0
PierreHeno
Dest: Oost West, Bayern Best
3 0
PierreHeno
Dest boeit me totaal niet. Hij doet maar.
2 0
Web
Kan mij niet voorstellen dat Bayern doorpakt met Dest
Als nou alle scouts even rustig in de Corna tijd de beelden van hem goed analyseren?
Zouden ze dan niet tot de conclusie komen?
Leuk en aardig, hartstikke enthousiast maar ( nog ) niet goed genoeg
1 0
MisterAFCA
Even gekopieerd uit een ander topic over dit ventje.

Dest zou graag een transfer naar een Europese topclub willen maken”... daar ben je niet goed genoeg voor is gewoon een eendagsvlieg in het rijtje tete, vd wiel en ga zo maar door. Kon dit seizoen bij de grote wedstrijden het tempo niet bijhouden en lag er fysiek na 70 minuten helemaal af. Ook een sleepbeweging op de middellijn met 8 spelers voor de bal, de bal bal vervolgens verliezen, is Dest niet vreemd. Deze jongen liep al met een air op het veld alsof hij een gearriveerde speler is. Naar mijn idee ook een grote reden van dat genadeloze pak op zijn flikker van Tadic tegen Heerenveen. Compleet terecht overigens.

Als je er in topwedstrijden na 70 minuten afligt (is op zijn leeftijd niet vreemd overigens al zou hem dat wel wat bescheidener moeten maken) soms heel stom en onnodig balverlies lijdt en je dan niet snapt dat je nog heel
Wat te leren hebt, dan begrijp je er volgens mij nog niet zoveel van.

Dus als de bedragen kloppen lekker je winst pakken. Alles is winst want twee jaar geleden wist Ajax nog niet eens of ze hem een contract wilde geven en zoals hierboven gezegd, Ihattaren (of hoe je dat ook schrijft) ophalen en dan breng ik hem op de fiets weg.
5 0
Cruijffthebest
Volle mep betalen Bayern of anders lekker ergens anders gaan winkelen, simpel!
4 0