Optimistische Onana: 'Ben vol vertrouwen'

ThijsZwagerman, 26-02-2020 om 16:35, 4288 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

In navolging van trainer Erik ten Hag, is ook Ajax-doelman André Onana optimistisch gestemd over de kansen van Ajax in de Europa League-return tegen Getafe. De Ajacieden moeten een 2-0 achterstand zien weg te poetsen om nog door te gaan, maar volgens Onana is dat mogelijk.

‘Ik ben vol vertrouwen’, stelt de doelman op de persconferentie. ‘We weten hoe Getafe gaat spelen en zijn niet bang voor één specifieke speler. Bovendien trainen we hard. Het was niet best vorige week, maar morgen (donderdag, red.) moeten we ons laten zien’, klinkt de Kameroener vastberaden.

Volgens Ten Hag kan de terugkeer van Onana, die in de heenwedstrijd een schorsing uitzat, een belangrijke rol spelen in het spel van Ajax. Ten Hag wil met zijn ploeg voetballend onder de hoge druk van Getafe uitspelen. Daarbij kan Onana belangrijk zijn, omdat hij in meevoetballend opzicht beter is dan Bruno Varela, die in de heenwedstrijd het Ajax-doel verdedigde. ‘Het is duidelijk dat het één van André’s kwaliteiten is dat hij goed is met de bal aan de voet. Hij is technisch vaardig, maar heeft ook het inzicht om de juiste keuzes te maken’, stelt Ten Hag.

Denk jij dat Ajax met 2-1 wint van Getafe en dus wordt uitgeschakeld in de Europa League? Zet in en krijg 7,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MichelBoerebach
Wat moet Onana dan zeggen? Het lijkt de laatste maanden nergens meer op en we vliegen er morgenavond gewoon uit? En oh ja: ook ik lazer ook aan het einde van het seizoen op, dus kan mij het allemaal schelen.
5 -6
Ajacied33
Niet iedereen staat zo pessimistisch in het leven als jij..
0 -2
dumperPattiruhu
Onana is wel in vorm! Tegen Heracles geen fouten en paar goede reddingen.
2 -2
louis60
0-0. Geweldige wedstrijd Onana. Uitgeschakeld.
2 -2