Verweij: 'Nog zeker geen akkoord met Vd Beek'

ArthurV, 30-09-2019 om 22:10, 8824 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Mike Verweij is er nog geen akkoord tussen Donny van de Beek en Ajax over een opgewaardeerd contract. Dat geeft de Ajax-watcher te kennen in de podcast van De Telegraaf.

Afgelopen vrijdag meldde Voetbal International dat de deal nagenoeg rond zou zijn. 'Ik heb bij zijn zaakwaarnemer Guido Albers nagevraagd en daar is geen sprake van. Er wordt gesproken, maar er is nog zeker geen akkoord.'

Van de Beek staat tot medio 2022 onder contract in Amsterdam, waar waarschijnlijk geen verandering in gaat komen. Inmiddels is de middenvelder weer helemaal terug van een aantal weken blessureleed en bereidt hij zich met Ajax voor op het Champions League-treffen met Valencia CF.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kaashaas
Wellicht is Donny wel blij met zijn contract.
0 0
AlexIbarra
Guttegut, wat een gezeik weer op Donny.

Ajax wil zijn contract opwaarderen en daar zijn ze nu over in gesprek. VI zegt dat het rond is maar er volgt geen officieel nieuws. Zaakwaarnemer zegt dat ze nog in onderhandeling zijn.
Normaalste zaak vd wereld lijkt me.

Je kunt een hoger salaris afspreken, of juist niet maar wel een percentage vd transfersom. Of een hoger % vd transfersom als hij tóch een jaar verlengt. Minder salaris maar hogere bonussen, de garantie dat hij niet in de winter vertrekt, etc.
Net als bij de contractverlenging van Blind, zie ik niet in wat het probleem is wanneer dit een weekje later rond komt. Nu eerst ff op het veld presteren.

Goede assist van Donny gisteren trouwens, blij dat hij weer terug is.
1 -2
cantharel
Geen nieuw contract aanbieden want hij wil toch weg dus laat maar gaan. Het enige wat ik zie is dat hij met een verveelde kop rond loopt en zeer ontevreden oogt . Het Ajax logo kussen was net als bij een andere speler die weg ging gewoon voor de buhne.Ik begrijp dat je meer wilt verdienen in het buitenland maar laat wel zien dat Ajax de club is geweest die jouw groot heeft gemaakt en wees ze daar dankbaar voor.
2 -5
kaashaas
Ik denk dat hij de garantie wilt hebben dat hij altijd speelt.
Voor hem is het erop of eronder. Als Donny dit jaar de concurrentie moet aan gaan dan kan het best zijn dat clubs zoals Real Madrid geen interesse meer hebben.
Dit heeft ook al eerder een beetje gespeeld.
Hij heeft bepaalde kwaliteiten die niet iedereen heeft maar is ook niet de onmisbare allrounder.
0 -1
Vlieske
Hoe kun je hier nou om moeten onderhandelen? Als mijn werkgever morgen zegt hé je doet het goed je krijgt er 200 euro bij in de maand dan ga ik toch niet zeggen dat is veel te weinig, maak er maar 400 van. Donny zit een beetje vol van zichzelf.
3 -2
Ferd
Pffffff jij snapt er weinig van he? Ajax zegt ‘je krijgt er bij, maar we willen je ook een jaar langer vastleggen’. Dan gaan ze daar over onderhandelen. En over het percentage wat Donny meekrijgt bij een transfer. Het is gecompliceerder dan jouw simpele brein aankan, net als je psv vriendjes ben je niet zo’n helder licht.
1 -9
oudzuid2
er staat dus duidelijk dat er géén verandering in de duur van het contract gaat komen, dus het is inderdaad zoals Vlieske zegt alleen meer geld. lijkt mij ook raar dat daarover stevig onderhandeld moet worden.
4 -1
AlexIbarra
Er staat 'waarschijnlijk'.
0 0
Hans Kraay Jr.
Dat weet je dus helemaal niet.

Een aantal dagen geleden werd dit door VI gemeld.

Echter wordt dat artikel weer ontkracht door Verweij.

Dus wat is er nou waar van wat beide de wereld in slingeren? Aan de hand van al dit fake nieuws kan je alleen maar speculeren.
1 0
suske
Geloof VI nou maar.
0 0
PJSM
Die jongen moet Real uit z’n hoofd zetten. Is een maatje te groot. Mocht Real toch komen is het voor de breedte en zit hij 70 a 80 procent op de bank en waarschijnlijk tribune.
6 -4
3*stars*3
Vraag me echt af wat Donny nou denkt?
Mannen de van buiten kwamen, verlengen (tegen een heerlijke salaris) maar Donny lijkt sinds de zomer al te twijfelen.
Eerst Real terwijl hij daar als B/C keus werd gezien en nu dit.
Graag of niet, Ajax is echt veel groter dan Donny vd Beek.
En er zijn veel grotere spelers (opgeleid en) vertrokken.
14 -4
Bapinho
Ben ik het helemaal mee eens. Zal ook niet vergeten dat ie vorig jaar de eerste paar wedstrijden gelijk ging mekkeren toen ie geen basis stond en wellicht nog wou weggaan. Daarnaast heeft ie na de winterstop goed gespeeld met belangrijke doelpunten maar mensen vergeten dat ie voor de winterstop vooral kansen mistte. Verdienstelijke voetballer maar volgensmij is het als persoon wat minder. Plus dus ook geen uitzonderlijke voetballer. Ik moet sowieso eerlijk zeggen dat ik een klein beetje teleurgesteld ben ook in frenkie en in mindere mate de ligt. De ligt heeft tenminste nog 2,5/3 jaar in het 1e gespeeld maar frenkie was met 1 jaar weg. En mensen als nico en dergelijke verlengen wel gewoon. eigenlijk heel raar, je zou juist verwachten dat dit andersom zou zijn
7 -1
afcas
Volgens mij is ajax voor die jongens "gewoon" geworden. Met name vd beek en de ligt hebben natuurlijk lang in de jeugd gespeeld, maar de media doet ook alles om de grootte van ajax in te perken. Ajax is gewoon een unieke club in de wereld en daar houdt de rest van Nederland niet van. In principe kun je ajax met geen enkele club ter wereld vergelijken, laat staan in Nederland. Toch probeert de media te doen alsof het wel meevalt en het "maar" een van de clubs is. De enige reden dat men de Nederlandse competitie in het buitenland kent is ajax. Misschien eens in de zoveel jaar een land die toevallig een speler heeft bij psv, maar ajax is de grote constante factor. Daarom vinden die buitenlandse spelers onze club nog steeds speciaal. Grote kans ook dat overal waar ze komen ter wereld mensen naar hun toe komen en ajax roepen... Zou me niks verbazen als het daar aan ligt.
1 0
ETM
Originele invalshoek, met ik denk veel waarheid.
Wel moeten we denk ik ook in ogenschouw nemen dat Barca, Juve en Madrid buitencategorie clubs zijn, en die hadden interesse in deze jongens.
2 0
Nana999
Precies, heeft een nogal groot ego voor een speler die vooral leuk meedoet als het team goed draait en profiteert van sterke spelers om hem heen (bijv. in de jeugd Frenkie en Nouri, nu Ziyech en Tadic). Hij heeft natuurlijk wel zijn waarde met wat doelpuntjes en is ook een prima product van onze jeugdopleiding, maar zeker geen onmisbare speler. Ajax speelde er ook niet minder op toen hij geblesseerd was.
Mag van mij ook best weleens gewisseld worden als hij niet goed speelt, maar dan is hij weer op zijn teentjes getrapt net als vorig jaar.
6 -4
altijdwelwat
Dus hij word vanuit Ajax opgewaardeerd , zonder bijtekenen. En daar moet dan nog over onderhandeld worden ook ? Ik zou hem gewoon intrekken, het is nu namelijk alleen een win situatie voor van de Beek.
9 0
Joseph
Heeft alles te maken met hoe makkelijk hij aan het eind van het seizoen weg kan bij Ajax.

Donny voelt zich te groot voor Ajax.
0 -1
OuweDibbes
Graag of niet hoor..
Geheimzinnige gedoe steeds, of je wil blijven of niet.
9 -4
Joodhannus73
Prima om op te waarderen, maar dan ook een jaar bijtekenen.
5 0
DaarHoordenZijEngelenZingen
Hopen dat van de beek nog minimaal 1.5 jaar blijft.
0 -3
markk
Ik zou hem het liefst nog een jaar of 2 houden maar als hij weg wilt en wij kunnen er flink wat geld voor krijgen (60-70 miljoen) dan zou ik hem verkopen. Helaas heeft Ajax Olmo of Odegaard niet gekocht, die hebben potentie om even goed of beter dan Van de Beek te worden.
0 0
PJSM
Kan altijd nog. Zou zeker in de zomer nogmaals aankloppen bij Olmo
0 0
altijdwelwat
Welnee man , gewoon voor een mooi bedrag verkopen deze jongen is prima vervangbaar.
5 -4
BrandjeXL
Dat betekent dus dat je hem met een eenjarig contract gaat verkopen.
2 0