'Traoré en Danilo aanstormende talenten'

SJvanveen, 17-08-2019 om 21:02, 28624 views, Persconferentie |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag is op de persconferentie na afloop van VVV-Venlo - Ajax nogmaals ingegaan op de situatie Kasper Dolberg. De spits hoeft niet per se weg, maar moet vooral aan spelen toekomen. Momenteel zijn de perspectieven lastig, al mag hij vechten voor zijn kans in Amsterdam. 

'Dolberg is een goede voetballer, maar je moet ook perspectief hebben. Wij hebben twee goede spitsen en daarachter hebben we ook Lassina Traoré en Danilo. Zij zijn aanstormende talenten', aldus Ten Hag. 'We hebben keuzes en een heel seizoen voor Kasper in de huidige rol zou heel slecht zijn. Hij moet niet weg en als hij wil vechten, is dat prima. Weggaan is zijn keuze.' 

Waar Dolberg heen gaat, is nog niet bekend en hangt af van verschillende factoren. 'Wat voor clubs komen er? Willen ze huur, willen ze koop?', legt Ten Hag uit. 'Daarin moeten keuzes gemaakt worden. Het zijn afwegingen die de directie maakt', besluit de oefenmeester.

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IkJijHijWijJullieZijnAjax
geen idee hoe jullie er tegenaan kijken maar
ik vind dolbergs gedrag best wel eng eigenlijk.
ik vraag me af wat er in die jongen zijn hoofd omgaat, mischien is hij wel heel erg depressief.
0 0
jackoforajax
Dolberg is toch eigenlijk ook nog een talent? Kan hij niet paar keer in Jong Ajax voetballen om het ritme weer te pakken?
2 -3
Sterspeler
Liever verhuren. Als het er nog uitkomt heb je het goud nog steeds in eigen zak.
0 0
ajaxdordtt
Haha precies. Frenkie debuteerde zowat op zijn leeftijd maar laat gaan, je praat tegen een muur. Dolberg gaat lekker ergens anders de mondjes snoeren.
2 -3
ErikDeBosz
Ach, ik heb dat vaak genoeg gehoord over andere spelers. In de meeste gevallen zakken ze steeds verder weg. Het gaat niet om een paar slechte wedstrijden.
0 0
FissaDeGekste
Spijtig genoeg is de publieke opinie inderdaad onomkeerbaar negatief geworden mbt Dolberg. Die legt er gewoon 15 in, of hij nou bij Nice of Hoffenheim gaat ballen. Zonde!!
0 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
hij scoort toch echt 1 op 2.
vervelende is alleen dat ajax voor de rest weinig goals maakt als hij er in staat.
0 0
ajaxdordtt
Dit is echt complete onzin.
0 0
AFCA.
Danilo Pereira da Silva. Dat is toch ook een geweldige voetbalnaam. Alleen daarom hoop ik al dat hij het gaat maken.
5 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
danillo is echt een geweldige speler, idioot goed schot en razendsnel in de combinatie.

zijn naam klinkt nu al idd als een legende haha, maar denk ook dat het een hele grote speler kan worden, moet je hem wel opstellen natuurlijk.
wat dat betreft vind ik ten hag een wat laffere trainer als bv bosz en keijzer. ten hag kiest toch elke keer voor het zelfde formuletje. dat kan ik begrijpen in de CL maar in nederland moet je hem gewoon opstellen
1 -1
ETM
Vooropgesteld ben ik pro een verhuur van Dolberg.
Wel vind ik dat Ten Hag Dolberg wel erg vaak in de basis heeft opgesteld voor een spits met 'te weinig perspectief'. Kun je zeggen; 'kans geven'. Maar hij stond gewoon heel kort geleden in de basis tegen PAOK.
Er heeft zich denk ik de afgelopen weken heel veel achter de schermen afgespeeld :)
1 0
Bertus2002
Het is beter voor Ajax en Dolberg zelf om hem gewoon te verkopen. Ik zie hem persoonlijk niet meer presteren hier, vanwege de concurrentie en het feit dat Tadic en Huntelaar terecht hoger in de pikorde staan. Bovendien komt Traoré, die een completere spits is dan Dolberg, eraan.
6 -3
Tinus
Huntelaar en tadic staan idd hoger in de pikorde, maar dat komt omdat dolberg het in de wedstrijden onvoldoende laat zien. Doet hij dat wel (en die kwaliteiten heeft hij overduidelijk), dan staat hij ineens erboven in de pikorde. En hoe bedoel je dat traore een completere spits is? Die moet het ook nog laten zien. Wat mij betreft wordt het een verhuur. Dolberg heeft op voetballend gebied alles wat een spits van Ajax moet hebben. Hopelijk komt het er toch nog uit.
5 0
Bertus2002
Traoré is groot, sterk en snel, maar heeft ondanks dat overzicht en een goede basistechniek - iets wat je nauwelijks bij dat soort type spitsen.

Iedereen weet dat Dolberg talent heeft, alleen mist hij de drive en dat nekt hem.
4 0
ajaxdordtt
Het lult maar wat joh. Traore mag Dolbergs veters nog niet strikken. Ook een prima talent hoor, maar niet zo bijzonder als Dolberg. Groot, sterk, snel. Zo zijn er nog honderden. Vraag me af hoeveel van de Traore en Lang roepers uberhaupt weleens naar de jeugd kijken.

Het ergste is dat als een Lang of Traore 2 wedstrijden minder spelen dezelfde mensen vooraan staan om te schreeuwen om Pavon oid. Lachwekkend.
0 -8
Bertus2002
Groot, snel, sterk, overzicht, en ook nog eens een goede werk ethiek - allemaal facetten waar Dolberg geen beschikking over heeft. Buiten dat heeft Traoré ook nog eens een goede techniek.

Maar nee, jij kiest liever voor een spits die buiten één seizoen alleen geblesseerd of niet in vorm is geweest. Dan kies ik liever voor iemand die niet keer op keer bewijst dat hij niks meer te zoeken heeft bij Ajax.
2 -2
pantani
Hoe vaak heb jij Traore zien spelen? Hij heeft nl een aardig hoog rendement bij jong ajax . Dit is jouw mening en dat is prima ik vraag me alleen af waar die op gebasseerd is.
0 -2
ajaxdordtt
Ik kijk altijd naar Jong Ajax. Wekelijks, mits mogelijk. Hij heeft een aardig rendement ja, ik zeg toch ook dat het een prima talent is? Cassiera had nog ve el meer rendement bij Jong. Dus het is gewoon afwachten hoe de stap naar 1 gaat.

Zoals ik zei, prima speler maar niks heel unieks ofzo.
1 -1
FreddyAX
Ik zeg: verkopen die jongen ( Dolberg) met een optie tot terugkoop, verhuren in Nederland gaat hij niet veel beter van worden denk ik.
3 -2
behangdelul
Is het heel gek om Dolberg bij Sparta te stallen? Scoren in Nederland is makkelijker dan in Frankrijk en zou hou je ook zicht op hem. Bij Sparta hebben ze dan ook een spits die normaal gesproken boven hun niveau is.
3 -6
ajaxdordtt
Ja, want daar zit Dolberg op te wachten! Man man man.
1 -4
slowmow
Kansen krijg je niet, die moet je verdienen! Ik ben erg benieuwd naar Traore. Ik hoop dat hij nu zijn kansen pakt.
4 -1
altijdwelwat
Als Erik dit echt predikt dan had Lang nu niet bij Jong Ajax gespeeld. Als iemand het na de voorbereiding verdiende was hij het , dus dit soort uitspraken zijn meer voor de bühne. Voor wat betreft Traore en Danilo , bij Traore zie ik de potentie en het talent wel. Bij Danilo zie ik dat vele malen minder.
6 -7
BobaAjax
Lang verdient het zeker. Dat hij nu in jong speelt is alleen maar goed. Hij krijgt genoeg kansen dit jaar. Alleen Ziyech , vd beek , promes , tadic en neres moeten nu wel zorgen dat we ons plaatsen voor de cl.

Het is dan beter dat hij 90 min. Speelt i.p.v. op de bank zitten en misschien 5 min. Invallen.

Ten hag geeft de jeugd echt wel de kans alleen heeft hij ook 15 basisspelers tevreden te houden. Hij past nu ook dest in daar mazraoui en veltman rustig gebracht moeten worden of problemen hebben met kunstgras.

0 0
slowmow
Concurrentie op middenveld is groot. Lang was inderdaad scherp. Van wie komt eigenlijk het verzoek om een transfer. Misschien wel van Dolberg, om welke reden dan ook, en zijn ze hierdoor verrast/of erger bij Ajax. Na al het vertrouwen dat hij heeft gekregen.
2 0
geDaante
Met alles helemaal eens
1 0
ajaxdordtt
Geen idee waarom je minnetjes krijgt. Pure feiten. Traore kan eventueel/misschien spits worden voor Ajax 1. Danilo nooit.
3 -2
Wuppie81
Hoe is het trouwens met Siem de Jong en Bandé? Geblesseerd of ergens aan het trainen op een bijveld...verdienen niet het minste salaris denk ik
1 -1
appeltje
Over Siem is gisteren iets gezegd in de persconferentie.
2 -11
JariHeijden
Wat is er dan gezegd?
1 -3
KevinDurant
je kan ook gewoon antwoord geven ipv interessant te doen
13 -2
appeltje
Sorry dat ik niet letterlijk uit mijn hoofd weet wat we precies tijdens die persconferentie is gezegd over Siem de Jong.
1 -7
hakkietjakkie
Brobbey word niet genoemd door Ten Hag, opvallend.
0 -3
RaynoFischer
Brobbey is 17, Traore en Danilo zijn al wat verder
Voor Brobbey is het nu belangrijker dat hij zoveel mogelijk minuten in jong Ajax gaat maken
8 -2
Ozymandias
Is dat zo opvallend? Die zal volgens mij nog wel een jaar of twee nodig hebben voordat hij in aanmerking komt voor het eerst.
4 -2
Flipper33
En toch jammer dat Olmo niet komt !
4 -6
Babangida83
En Brobbey? Of kijkt Ten Hag niet verder dan Jong Ajax? Want die indruk begin ik een beetje te krijgen.
2 -7
Ferd
En hanssen?
0 0
Dennis129
Traore is veel verder dan Brobbey.
En Brobbey heeft in de voorbereiding ook gewoon met het eerste meegedaan.
10 0
OKP-AFCA
Unuvar en Gravenberch benoemt hij ook niet!!!

#TenhagOut!!!
3 -9