Blind: 'Als Ajax komt, gaan we in gesprek'

SJvanveen, 10-08-2019 om 21:53, 21973 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Blind staat mogelijk open voor een nieuw contract bij Ajax. De huidige verbintenis van de sterkhouder loopt nog meerjarig door, maar kan worden opgewaardeerd wanneer de club en speler daarvoor open staan, zo laat de Ajax-speler in verkapte woorden weten bij FOX Sports

'Het ligt aan Ajax, dus dat moet je aan anderen vragen, maar ik heb het ontzettend naar mijn zin en als Ajax daarmee komt, gaan we in gesprek', doelt Blind op een mogelijke contractverlenging. Hakim Ziyech en David Neres verbonden afgelopen week hun nabije toekomst al aan Ajax en misschien Blind dus op termijn ook. 

Wat betreft de wedstrijd tegen FC Emmen was de reserve-aanvoerder tevreden. 'Er zijn genoeg punten  waarin het goed ging, maar ook genoeg verbeterpunten', laat de middenvelder weten. '5-0 is een goede uitslag, maar met name in de eerste helft waren we te vaak gehaast. We wilden vaak te snel de beslissende pass geven.' 

Lisandro Martínez

Tijdens het laatste deel van de tweede helft speelde Blind weer achterin en Lisandro Martínez op het middenveld, de gedachte hierachter moet Blind nog bespreken met coach Erik ten Hag. 'Misschien was het wat rustiger voor mij of wilde hij Lisandro daar even zien', besloot hij. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxiscruijff
Blind is ontzettend belangrijk voor dit team. Hij kan op meerdere posities uit de voeten, haalt zeer constant een hoog niveau, leest het spel als geen ander. Enige minpuntje is misschien zijn (gebrek aan) snelheid. Maar dat weet hij eigenlijk altijd goed te compenseren met zijn timing en inzicht. Bovendien is Daley zelden geblesseerd en dus altijd inzetbaar. Kortom, als Ajax de mogelijkheid heeft om hem langer vast toeleggen en er zo zeker van te zijn dat hij ook echt blijft de komende jaren, zeg ik: vooral gebruik maken van die mogelijkheid.
0 0
AFCAPolarBear
Dat Blind een linie terugschoof en Martinez juist 1 linie naar voren, heeft Ten Hag van mij doorgekregen. Ik vond het toen gewoon beter staan. Martinez was wat balvaster en aanvallend meer gevaarlijk. En Blind neemt wat minder risico, dus dat zie je graag in de verdediging, daarnaast natuurlijk meer ervaren en kan dus beter aansturen
1 0
Sterspeler
Nooit gedacht dat Ten Hag iets van een waterpoloër zou aannemen.
0 0
Minsc
Ga ik toch ook eens tegen mijn baas zeggen "je kan mijn salaris verdubbelen".
0 -1
Heeren
Zal ik je een geheimpje verklappen. Als jouw werkgever jou zeer belangrijk vindt voor zijn organisatie en het zich kan veroorloven en er zijn wellicht andere bedrijven die, omdat jij uiteraard uitblinkt jou ook het dubbele of meer willen geven. Dan is jouw baas daar wellicht toe bereidt.
0 -1
Sterspeler
Dat ligt er maar net aan wat voor branche je werkt. Zorgmedewerkers en ambtenaren gaat dat niet altijd voor op. Zelfs met personele tekorten hebben managers een bord voor hun hoofd.
1 0
aniet
Waarom zouden ze komen? Hij heeft nog een langlopend contract
Zeg dan dat je meer centjes wil.
Plus hij heeft ook uitgesproken dat hij nog wel een buitenlands avontuur wil
tuurlijk gaat het om meer geld
1 0
WouterBerg83
En waarom niet? Gezien de prestaties verdient hij dat ook.
0 0
NouriVandeBeek
Iedereen heeft nu dollars in zijn ogen
2 -8
Schip
Dus bij Blind zou een dragende rol en een langer verblijf gewoon mogen worden verwacht van hem, maar van buitenlandse spelers moet dat worden uitonderhandeld?
3 -1
Noxin
Blind reageerde gewoon op een vraag.
6 0
Toekomst1900
Nieuw contract aanbieden. Vertonghen halen en Daley blijft zijn gehele carriere. Jantje om tactische redenen buiten de selectie... ja ja! Halen die jongen!
4 -1
Wieno
Gek zeg. Als ik kom, heb ik nooit meer zo'n zin in een gesprek....
0 -3
Mikee
Tja, dat ga je krijgen als er net een paar bepalende spelers een verbeterd contract hebben ondertekend. Daley wil, als ie toch nog wel blijft, ook vast wel een paar euro's extra op z'n bankrekening, logisch.
0 0
Soccerskins
Zou ook volkomen terecht zijn.
1 -2
IkJijHijWijJullieZijnAjax
vind niet dat daar een issue over hoeft te zijn.
je kan je ook als speler inleven, dat dat extra geld is geboden om die spelers een jaar langer te houden, en dat jezelf al een hele klap geld hebt gekost
0 0
aniet
waarom? verdient hij niet genoeg
0 -1
diwa
Er wordt net gedaan of Daley een wereldvoetballer is, valt wel mee hoor. Centraal langs Matthijs perfect gedaan vorig jaar, bruikbaar als 6 dit jaar maar niet van t niveau tadic ziyech en daarom terecht een lager salaris
1 -5
fc Barcelona_ke
Op dit moment is niet nodig.. eerst champions league halen dan valt misschien in gesprek over je nieuwe contract.. als we champions league missen, wordt hele seizoen te duur qua salarispost
4 -2
oudzuid2
belangrijke en soms ondergewaardeerde speler. liet soms al doorschemeren dat ie na 2 jaar misschien weer ergens heen wilde, dus zou het toejuichen als hem na dit seizoen kunnen behouden.
7 -2
johnantoni
Gauw weer naar de achterhoede. Nonmiddenveld dit. Schone en Frenkie hebben ons zover gebracht in Europa. Pure voetballers met aanvallend inzicht en die dynamiek brachten. Ziyech linie naar achter als spelbepaler. Dan kun je daar best Marin naast zetten, maar Blind én Marin op het middenveld is te weinig.
4 -8
Knalpot
Laat ziyech nou lekker staan daar is prima zo. Volgens mij heeft ie dat zelf ook wel in de gaten.
1 0
ST
Denk dat Marin en Mazraoui ook prima op het middenveld kunnen, met Vd Beek als 10.
1 -1
Bjorn
Gewoon na dit seizoen gaan praten, is nu nog nergens voor nodig. Kwam in 2018 al binnen als grootverdiener.
4 -2
trodat4030
Nov/dec afspraak maken, jan/feb praten, mrt/apr teken miv 1-7-20, ideaal!
2 -1
Good Luck
Tadic ook, dus wat is het probleem met deze sterkhouder.
0 -3
Jornnn
Inderdaad. Wel een ander geval dan de rest.
1 -1
DT10
Dayley is natuurlijk al grootverdiener en aangezien een vertrek nog niet aan de orde is, is een contractverlenging/upgrade op het moment niet noodzakelijk. In aanloop naar de volgende transferperiode is dit uiteraard wel een optie.
15 -2
ST
Precies dit.
0 0
ajaxwestland09
Dat wordt wel verlengd , heerlijke speler
2 -2