Ziyech: 'Ben een trotse Ajax-speler'

ThijsZwagerman, 09-08-2019 om 20:15, 19190 views, Instagram |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hakim Ziyech heeft op Instagram voor het eerst gereageerd op zijn contractverlenging bij Ajax. De spelmaker spreekt mooie woorden over zijn club en is erg trots dat hij ook dit seizoen voor de Amsterdammers zal spelen. 

'Afgelopen seizoen hebben we onvergetelijke momenten met elkaar beleefd. Die momenten zijn de reden dat ik voetbal wil spelen. Ik wil beter worden, om meer van dit soort momenten mee te maken. Daarom ben ik een trotse Ajax-speler', schrijft Ziyech op Instagram bij een foto van zijn contractondertekening.

Ook algemeen directeur Edwin van der Sar laat op Instagram weten content te zijn met de contractverlenging van Ziyech. 'Blij dat Hakim Ziyech zijn contract bij Ajax heeft verlengd tot medio 2022. Het behouden van onze beste spelers zorgt hopelijk voor dezelfde prestaties (als afgelopen jaar, red.) in het komende seizoen.'

Denk jij dat Dusan Tadic twee of meer goals maakt tegen FC Emmen? Zet in en krijg 3,20 keer je inzet terug!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Last season we had unforgettable moments together. Moments like those are the reason why I want to play football. The reason why I want to improve my game and have more of those moments. The reason why I'm a proud @afcajax player #2022 ❌❌❌

Een bericht gedeeld door Hakim Ziyech (@hziyech) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Willamys
Hallo jongens, ik kom hier altijd op de site. Ik ben een Braziliaanse Ajax-fan, Ajax is mijn enige team! Ik begin in de kunst van realistische ontwerpen. Ik teken nu Danilo Pereira en David Neres. Danilo is bijna klaar. Ik wil beide foto's naar Nederland sturen! Kunnen jullie me helpen? Help me als je kunt, alsjeblieft! Ik heb geen geld om te verzenden, ik ben werkloos hier in Brazilië. Je kunt de voortgang van dit werk volgen op mijn Instagram! @will_willamys

https://instagram.com/stories/will_willamys/2108484095645603973?utm_source=ig_story_item_share&igshid=kkjivq9uw0r7
0 0
PetrusKeizer
zou geweldig zijn als hij samen met Tadic, Blind en Onana (jawel!), en ook Neres en KJH, Ajax er weer doorheen sleept, dit seizoen. De zgn. versterkingen ben ik niet echt kapot van. Misschien die jongen Alvarez, is puur n gevoel (zit n goede voetbalkop op, zeg ik steeds, eigenlijk onzin :) )
0 0
FissaDeGekste
En ik ben een trotse fan! Vamos Hakim!
4 0
Cupmetgroteoren
Zou weleens een keer een uitgebreid diepte-interview willen lezen van Ziyech, over zijn leven etc.
Ik vind het best een interessant figuur. Maar als je erbij nadenkt kan ik me voorstellen dat een voetballer helemaal niet over zichzelf en zijn leven wil praten. Ik snap de defensieve houding van Ziyech wel overigens (hoewel je ziet dat hij probeert opener te zijn). Ik vind dat er in de media maar ook bij het publiek vaak een heel naar sfeertje heerst waarin men er een sport van maakt iemand onderuit te halen, op zwakheden in te pikken, etc. Het is vaak collectief pestgedrag. Dus je kunt maar beter gewapend zijn.
4 -2
Cruijffthebest
Dezelfde prestaties als vorig seizoen gaan we niet halen, want we hebben met De Ligt en Frenkie teveel aan kwaliteit ingeleverd en er is niet dezelfde kwaliteit terug gehaald. Dat kan ook niet, maar er zal toch zeker voor het middenveld een creatieve speler bij moeten komen, want met Eiting en/of Ekkelenkamp komen we er ook niet!
Dat zowel Neres als Ziyech blijven vind ik fantastisch, maar het grootste probleem ligt op het middenveld want Blind en Nous horen gewoon in de verdediging.
4 0
Lazell
Blind eventueel omwisselen met Matinez, maar TH laat graag 1 iemand spelen die het overzicht houdt en 1 iemand die graag weg is. Denk dat Marin, als hij warmgedraaid is, die creatieve mid kan zijn. We zitten ook met enkele talentvolle CMs die we niet moeten blokkeren met meer aankopen.
0 0
JCr14
Het plezier spat er vanaf. Samen is het een team vol plezier. Die tot grote dingen in staat is met de juiste jeugd die doorstroomt en de juiste aankopen.
Mooi dat hij Sevilla niet heeft ingerolen voor Ajax.
Sevilla is een prachtige stad, met mooie temperaturen en een topcompetitie
Mooi signaal.
3 0
LezDeBoer
Dat je hem weet te houden is misschien wel de beste “aankoop” van het seizoen. Maar ik denk ook dat het in ons voordeel ligt dat Ziyech alleen voor een topclub weg wilt.

Ziyech speelt bij ons als “rechtsbuiten” in een “vrije rol.” Ik kan me voorstellen dat de absolute top zich niet heel hard gaat maken voor een verkapte rechtsbuiten die toch wel veel balverlies lijd.
Ik denk dat ze dan eerder voor een echte rechtsbuiten kiezen.

Dat is nou wat het zo moeilijk maakt om voor Ziyech te gaan. Beoordeel je hem als middenvelder (waar ie toch al een lange tijd niet meer speelt) of als buitenspeler? Voor welke positie zou je hem halen?
De absolute top ziet dat ie als rechtsbuiten gepositioneerd staat en zal hem dan ook hoogstwaarschijnlijk zo beoordelen. Bij ons is hij verzekerd van z’n vrije rol maar zij kijken natuurlijk wat voor versterking hij zal zijn als echte rechtsbuiten. Zoals ik al zei dan kiezen ze denk ik toch liever iemand die die positie wat beter invult.

Ook bij ons zie ik bijv liever Neres op rechts en Ziyech op het middenveld. Alleen ons huidig systeem met een 10 laat dat helaas niet toe, tenzij Donny weggaat en je Ziyech op zijn plaats zet. Ziyech blijft een geweldige voetballer, maar niet de beste rechtsbuiten waar de absolute top naar opzoek is. Zo denk ik erover.
2 -2
ETM
Ik vraag me sowieso steeds nadrukkelijker af of Ten Hag wel aan deze speelwijze moet vasthouden, de selectie bekijkend. Met vertrek Schone en Frenkie vraag ik me af of Ten Hag wel spelers heeft ter vervanging. Ik vind Marin en Promes er bijv niet in passen. Anderzijds snap ik wel dat TH er voorlopig op inzet. De voorhoede is bijv nog geheel in tact.

Ik denk dat je qua Ziyech wel een punt hebt. Ziyech vind ik ook een speler waar je als trainer heel hoog op moet inzetten. Ziyech is een artistieke speler. Het is niet altijd even mooi, maar hij heeft zn eigen gallerij nodig,.. zoiets.

Ik weet niet wat ik zn beste positie vind. Hij heeft onder Bosz ook een heel hoog niveau gehaald. Maar precies zoals jij zegt past Ziyech in de speelwijze van Ten Hag eigenlijk vooral in precies zn huidige rol. Veel zwerven dus. Veel aan de bal. Daarom vind ik hen ook geen moderne 10. Ik vind het geen speler voor de as.

Een hele unieke speler dus. Ik vind hem altijd grillig gebleven, en toch altijd belangrijk. Een aantal facetten van zijn spel worden imo altijd onderbelicht. Wat Ziyech heel goed kan is een ploeg ontlasten. Hij is heel aanspeelbaar en houdt altijd druk op de tegenstander en dwingt tegenstanders vaak met de rem erop te spelen. Hij kan je ineens openbreken. Klinkt gek, maar Ziyech kan fantastisch lopen. Er was laat in de 2de helft tegen PAOK een moment waarop hij een bal afpakte puur door een sprintje te trekken, terwijl hij de bal ontfutselde bleef hij perfect in balans, het was geen tackle maar een looplijn. Ajax kan dan meteen de ruimte aanvallen. Dat soort momenten kunnen wedstrijden op heel hoog niveau beslissen.
Daartegenover kunnen mensen ook zeggen dat hij juist vaak de ploeg belast met zijn balverlies. Dan ga je praten over balans. Maar ik ben al met al gewoon 'pro' deze extreem aanvallende speler bij Ajax.

Hij begon dit seizoen eigenlijk gewoon zwak. Nog niet fit, maar hij wordt er al doorgedrukt. Vorig seizoen begon hij geweldig toen Tadic en hij een instant-tandem werden. Ziyech kan naar een superhoog niveau groeien, alleen weet je nooit helemaal voor hoe lang.

Ben heel blij dat hij blijft. Nooit gedacht toen hij in 16/17 kwam dat hij langer dan 2 seizoenen bij Ajax zou spelen. Ik vermoed dat hij ook heel belangrijk is voor de groep, als persoon. Ik geloof dat het Klaassen was die eens zei: Met Ziyech in je ploeg heb je gewoon het gevoel dat je altijd gaat winnen..
2 0
LezDeBoer
Honderd procent mee eens. Het is inderdaad onwaarschijnlijk dat we hem voor een derde seizoen weten te behouden. Zo’n klasse voetballer en persoonlijkheid binnen het team is ongekend. Maar zoals ik zei, het ligt ook in ons voordeel dat ie alleen vertrekt naar een topclub en zij wellicht niet aan zo’n type “rechtsbuiten” willen beginnen.

Als het aan mij lag dan stapte we ook af van dit huidig systeem. Ziyech haalde onder Bosz een heel hoog niveau vanaf het middenveld als half met Klaassen naast hem en Schöne als 6 daarachter. Ik snak zo erg weer naar dit systeem, ik neem aan, kijkend naar de huidige selectie, dat dit nu ook het beste is.

Voor nu zou ik een middenveld met Donny (zolang die er nog is) en Ziyech willen zien met Blind daar achter op 6. Ik denk dat je hiermee onsterfelijk bent als je dan ook nog Neres rechts hebt staan, Tadic in de spits en zelfs in zo’n opstelling zou ik Promes nog de voordeel van de twijfel willen geven een paar wedstrijden. Echte buitenspelers. Neres was trouwens ontzettend effectief in dat systeem. Was in z’n eerste volledige seizoen clubtopscorer en had ook de meeste assist achter zijn naam. Nu zijn er ook voetballers bij van een veel hoger niveau die in dat dezelfde systeem passen. Ik pleit er nog steeds voor.
0 0
diwa
ik geloof hem niet, ik geloof zijn interviews gewoon niet. Ziyech denkt alleen aan Ziyech, en Ziyech is trots. Hij wil niet naar een club waar hij niet op handen gedragen zal worden en waar de kans aanwezig is dat hij mislukt. Jongens, die club bestaat niet! Bij elke andere club zou er wat van gezegd worden als je net als tegen vitesse en paok 50 x iets probeert wat nergens op slaat. Zijn geprezen werklust komt enkel naar voren in de wedstrijden die door scouts bekeken worden. Het ajaxshirt, het publiek, zinn teamgenoten interesseren hem niets, hij is alleen bezig met hakim. Daarom blijft hij bij ajax, en als hij gewoon een beetje normaal gaat doen zal ik de komende 5 jaar zijn poster boven mijn bed hangen. Maar wel normaal doen Hakim!
3 -22
RememberLitmanen
Kwats
1 0
FreddyAX
Nou uit alles blijkt dat je er heel veel verstand van hebt, objectief,positief maar een klein beetje kritisch.(...).
Ajax moet gewoon blij zijn dat deze jongen blijft,het feit dat acties mislukken komt voort uit het feit dat je acties maakt,dat willen we zien.
Zijn werklust is al een heel seizoen zichtbaar,ik vind hem een fantastische speler die fouten durft te maken.
Hij heeft zeker zijn mindere wedstrijden en mindere acties ,schoten en ga maar door.
Toch is hij een belangrijke speler voor ons die altijd creativiteit brengt en een nachtmerrie voor de tegenstander is door zijn onvoorspelbaarheid en geniale passing.
0 0
SjaakWolfs
Shit, moest natuurlijk een dikke min zijn.
2 0
nosrettep
Wat een treurnis, deze reactie.
1 0
Bensco
gedeeltelijk wel met je eens. Ziyech is iemand die gewend is om de grote ster te zijn. Dat was bij Heerenveen zo, dat was bij Twente zo en dat is bij Ajax net zo. Ik denk serieus dat dat ook mee heeft gespeeld in zijn keuze voor Marokko. Dat hij heeft gedacht graag of niet. Ziyech is nu eenmaal een karakter maar precies zoals wij ze graag zien bij ajax. Een speler die met lef en bravoure speelt, zo erg dat het grenst aan arrogantie. Ziyech is meer Ajacied dan hij wil toegeven.
3 -3
Godenzoon24
Bij Ajax is hij zelfs maar een van de sterren, niet DE. Kan me dus niet voorstellen dat dat de reden is. Kon hij ook bij Twente of Heerenveen blijven omdat hij van daaruit de stap niet durfde te maken.
0 0
AFCA1961
Kan het nog triester......
1 0
Robertloa
Zo jammer dit..:
1 0
ajaxcied
Goed verhaal, ik ga even mijn stofzuiger uitlaten.
2 0
grannig mokum1
Echt door onderanderen Ziyech, en Tadic spelen we vorige seizoen een hoge niveau voetbal en halve finale champions league gespeeld
5 0
Santiago
We zijn met Frenkie wel de belangrijkste schakelaar kwijt als je het mij vraagt. Wat niet weg neemt dat er ons eventueel opnieuw een mooie campagne staat te wachten
2 -1
T.reckveugel
Misschien neemt Blind die rol over, die moet nu nog teveel zelf terug als het plan misgaat in de opbouw, of hij is zelf te traag om het recht te zetten, of achter hem letten ze niet op. Frenkie nam zelf vaak een sprintje om het te corrigeren als Schöne dat even niet kon of als Blind het positioneel niet allang door had. Blind heeft nu gek genoeg een type Blind achter zich nodig. Martinez gelijk afschrijven omdat die dat niet ziet nog is lekker Hollands. Dat is de tol van het verkopen van de Ligt en de Jong, als dat opgelost is kunnen we weer voort
0 0
DS
Er is maar een woord voor Ziyech: Held!
5 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
ajax gaat weer los mensen.
1 0
Hagmag
Hij heeft het zelf afgedwongen en verdiend.
Morgenavond zal de JC Arena voor hem een warm bad zijn.
DONNY, ga niet naar die slangenkuil in Madrid.
Blijf minimaal nog een jaar bij Ajax, voor jou ligt er ook een verbetert contract klaar.
Gebruik je verstand.
2 0
jaripettersson
Donny als hagmag het kan, kan jij het ook!
0 0
HilversumNoord
Lekker Hakim! Ik ben blij. Topper!
0 0
Gecko
Topper Hakim!
Alleen nog wat minder balverlies!
0 0
Dennis1964
I am happy, very happy!!!!!
0 0
AFCA1996
Snap de vergelijking van sommige mensen niet. Als de absolute top voor Ziyech was gekomen dan was hij 2 jaar geleden al vertrokken. Het is gewoon makkelijker om subtoppers als Sevilla, Roma, Napoli af te wijzen dan Real, Juve en Barcelona.
4 -1
HStorm
Willen de mensen die al onze toppers voor vele miljoenen hier al verkocht hebben er even op terug komen?

Slappe handel
2 -1
EersteAanname
Baas. Eén van mijn favoriete Ajax-spelers allertijden. En nee, ik ben geen 16.
0 0
S_020
17?
1 0
Sanalologo
Grotere Ajacied dan donny vd fucking beek
0 -3
AmsterdamNorthSide
heeft Ajax goed gedaan proberen om die gasten vast te houden!!!
0 0
FrankBeton
En wij zijn trots op jou, Hakim

Wat een speler
0 0
ambtenaar
Deze man is een voorbeeld voor iedereen.

2 jaar geleden viel iedereen( incl ik ) over hem heen wat betreft zijn houding. En nu koop ik met trots een shirt met zijn naam voor mijn kids.
3 0
oudzuid2
wie had dat gedacht een paar jaar geleden... fantastisch nieuws
3 0
de_pitbull
Trots om fan te zijn! Ik zou dit seizoen al erg tevreden zijn met overwintering in Europa. Een seizoen als vorig jaar kunnen en mogen we niet verwachten.
8 0
Pjait
En wij zijn trots met jou als Ajacied!
1 0
HatemTrabelsi
Geweldig nieuws! Desondanks is er wel een nuance aan te brengen bij recente verlengingen. Volkskrant had er een treffend artikel over: https://www.volkskrant.nl/sport/contractverlenging-berghuis-brengt-afscheid-van-de-geliefde-feyenoorder-alleen-maar-dichterbij~bd252f13/

Begrijp me niet verkeerd, ijzersterk werk van Overmars, Ziyech is een echte Ajacied maar ben toch benieuwd naar de voorwaarden die zijn gesteld (en dan interesseert de hoogte van z'n nieuwe salaris me geen ene reet).
0 0
jaripettersson
Die zullen in het voordeel zijn van de speler. Ik vind het wel mooi om te zien dat in dit geval Ajax creatief is en niet opgeeft. Ergens vind ik het heerlijk om die underdog positie in te kunnen vullen Europees. Eigen jeugd, gerichte aankopen en onderhandelen als een Jood. Geloof maar dat er veel sympathie is voor ajax in Europa.
0 0
HatemTrabelsi
Eens, en vooral je laatste zin lees je de afgelopen tijd overal tussen de regels door. Onlangs prees Zlatan Ajax nog ergens de hemel in en vandaag die twitter-reactie van Suarez. Niet in de laatste plaats alle loftuitingen om en rond de CL-campagne. Ajax is hot, bevestigde vorig seizoen haar historische naam en faam en wordt alom beschouw als uniek in z'n soort. Een bijzonderheid en dat wordt gelukkig overal ter wereld onderkend. Trots om fan te zijn!
1 0
Ajaxbrl
Baas!
1 0
Patje2011AJAX
Ik ben trots op Ziyech hoe hij zich ontwikkeld heeft als voetballer en mens. Prachtig.
1 0
Whazzza
Heerlijk dit. Ben wel bang dat de afspraak voor 30 weg nu voor 25 weg is geworden.
0 0
Schwalbino
Boeie toch?
0 0
Leviathan
Hij is altijd nog voor minder gehaald en zijn sportieve bijdrage is enorm... Na Eriksen was er echt een gat wat betreft creativiteit.
1 0
GvanderK
Daarintegen verdient Ajax als het goed is ook weer miljoenen in Europa dit jaar, dan mag hij wel voor dat bedrag weg hoor, tenminste als dat de afspraak zou zijn.
0 0
Bky
Maakt het uit?
2 0
AFCAU
Haha. Geloof mij maar van niet, niet dat je op iedereen winst moet maken, maar op jongens zoals Ziyech wel. 12 miljoen gekomen als ik mij niet vergis? Heeft er al 3 seizoenen op zitten +- 10 mil aan salaris, dit jaar niet eens er bijgeteld en dan wil je hem voor 25 laten gaan.
0 -1
Cupmetgroteoren
Ziyech heeft altijd gezegd dat hij Ajax een flinke transfersom gunt. Die gelimiteerde transfersom stond ook niet in vorige contract. Wel had Overmars een soort mondelinge toezegging gedaan dat Ziyech voor een redelijk bedrag weg kon, in verband met bewezen diensten.
0 0
Saanchez
Ik denk eerder dat ze geen prijs hebben afgesproken maar gewoon dat Ajax met hem mee zal denken als een goede transfer mogelijk wordt volgend jaar. Ziyech zit denk ik wel in een situatie waarin hij wilt dat Ajax ook genoeg aan hem verdiend, zolang we een droomtransfer niet in de weg zitten.
1 0
JBxxx
Wat lekker dat wij zulke hoge contracten kunnen afsluiten om spelers te behouden. Qua geld is het niet nodig om naar sevilla/napoli etc te gaan. Super!
1 0
kaashaas
Nou Ziyech, wij zijn ook mega trots op jou om jou als Ajacied bij ons te mogen hebben!
8 0
Aad82
Wat een held!

Kunnen snotapen als Frenkie, Matthijs en Justin een voorbeeld aan nemen.
18 -12
Bjorn
Frenkie en Mathijs zijn wereldtoppers die Ajax naar de dubbel hebben geleid en op de drempel van een CL finale. Calm down...

Onhoudbaar als de gehele Europese top achter je aan zit. Dat is voor Ziyech (nog) niet het geval. Beide keuzes, zowel van Frenkie/Mathijs als Ziyech, zijn dus super.
5 0
AFCA1510
Ah dus zonder Hakim hadden we volgens jou ook CL halve finale gehaald. Daar komt het op neer. Had net minstens zo'n groot aandeel als zowel Frenk en Matthijs. gezwets van jou.
1 -1
Bjorn
Neen. Het verschil zit hem er puur in dat voor hen de gehele Europese top aanklopte en voor Ziyech is dat niet het geval. Ziyech maakt een goede afweging wat hem meer waard is: Ajax of clubs als Sevilla. Zijn keuze is duidelijk.

Als alle Europese topclubs zich melden en je hebt net zo'n mega prestatie geleverd met je club, is de stap van Mathijs en Frenkie volledig logisch.
3 -1
GvanderK
Justin ok, dat soort jongens kunnen er een voorbeeld aan nemen. Maar Frenkie en Matthijs? Die zijn van een uitzonderlijk niveau op hun leeftijd.
3 0
Sterretje73
Doe ff normaal man...
6 -1
TontoKarnaggel
Vind ik een beetje makkelijk hoor. Moeten die gasten hun carriere dan laten bepalen door onze wensen en verlangens? Zowel Frenkie als Matthijs hebben ons veel gegeven, zowel sportief als financieel. Ze kiezen nu voor een grote competitie en dat is hun goed recht. Jammer voor ons maar het blijven voor mij gewoon Ajacieden die ik het beste wens. Justin vind ik trouwens door de omstandigheden een ander verhaal.
6 -3
Ruff Rhythim
Waarom noem je Frenkie en Matthijs snotapen? Alsof ze niks hebben voorgesteld bij Ajax?
4 -4
JariJari
Met name Matthijs heeft ons keihard genaaid wat betreft transfersom.
1 -13
31xAjax
Oh ja? wat heeft Matthijs dan precies gedaan?
4 0
GeleenAjax
En waar zegt hij dat dan?!
Frenkie speelde nog geen heel seizoen in Ajax 1. Mathijs was 19.... Ziyech toont meer loyaliteit naar Ajax dan die andere 2 samen. En met Donny erbij dan die 3 samen...
2 -4
IkJijHijWijJullieZijnAjax
zonder frenkie de jong hadden we nooit zover in de cl gekomen. hij was de enige van wereldklasse nivo.
eigenlijk is hij voor een schijntje verkocht, dat zal je zien over een aantal jaar.
1 0
Ruff Rhythim
"Kunnen snotapen als Frenkie, Matthijs een voorbeeld aan nemen..."

Je bent de Nederlandse taal machtig?
0 0
Bjorn
Frenkie heeft exceptionele kwaliteiten, die transfer was niet tegen te houden. Zeker niet voor zo'n megabedrag. We moeten wel realistisch blijven.

Ziyech is geen interesse voor van Barcelona, Real Madrid, Manchester City... in het geval van Frenkie zaten ze allemaal achter hem aan.
2 0
AFCAMM
Niets ten nadele van Hakim, maar de situaties zijn totaal niet te vergelijken en bovendien heeft (vooral) De Ligt natuurlijk járen bij Ajax gespeeld voordat hij doorbrak. Het is complete bullshit dat ‘ie even binnenkwam en zsm weer wegging. Mensen moeten eens wat minder zuur doen.

Daarnaast was Hakim ook weggeweest als ‘de juiste club’ zich had gemeld, net als Frenkie en Matthijs. Dat zegt hij zelf ook gewoon. Alleen hebben de juiste clubs zich niet gemeld, zoals ze dat bij Frenkie en Matthijs wèl deden. Maar laten we niet doen alsof het meer is dan dat...
3 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
eigenlijk wel lullig voor hakim, hij is nog steeds een van de sleutelfiguren waardoor ajax zich zo heeft ontwikkeld. hij word zwaar onderschat.
0 0
AFCAMM
Ik vind Hakim fantastisch, maar als één van zijn droomclubs concreet was geworden was het volgens mij heel anders gelopen.
0 0
Adios
Ziyech heeft nooit een aanbod van Barca, Real of Juve gehad. Donny verlaat Ajax ook echt niet voor Sevilla.
4 0
GeleenAjax
Dat vraag ik me dus af....
1 -2
T.reckveugel
Ja, nu wel ja, maar hoe dicht zat hij bij vertrek 2 seizoenen terug, verongelijkt en dat soort gedrag. Trots is bij hem kennelijk ook voor geld inwisselbaar, vooral als er geen echte club komt. Dat komt weer door zijn speelstijl die hij bij Ajax kan volhouden.
Daarom zijn er meerdere gereserveerd over alles rondom Ziyech, maar dat mag niet van de MosesD’s op dit forum
1 -5
Web
Je mag alles zeggen, maar Ziyech brengt iets speciaals, heeft een steekpas waar Frenkie van mag dromen, bij enorm veel goals betrokken, ja hij verliest vaak onnodig een bal, dat zal niemand ontkennen, maar van de 10 ballen speelt hij er 9 vooruit, breedte pass is zo makkelijk
Daar bij komt ook nog eens bij dat hij enorm hart werkt, en goed in de groep ligt.
1 0
gusanito
Ik heb heel veel respect voor jongens als Tagliafico, Neres, Tadic, Ziyech en Onana. Die zien dat Ajax een bijzondere club is daten het heel mooi is als je hier mag spelen. Ik snap Frenkie helemaal dat hij Barca niet laat schieten. Juventus vind ik een maffiaclub uit een lelijke stad in een competitie die steeds minder tot de topcompetities behoort, dus De Ligt snap ik minder. Voor Kluivert z'n move had ik geen greintje begrip. Die had hier nog nauwelijks wat laten zien en betaalde de club niets terug voor al die jaren opleiding.
5 0
JJAFCA
Als jij denkt dat Ziyech, Barca of Juve af zou wijzen sla je de plank wel mis.
6 -1
GeleenAjax
Ziyech heeft steeds aangegeven dat hij Ajax alleen wilde verlaten voor de top. Barca en Juve, in mindere mate, zijn top. Frenkie naar Barça zou ik ook niet laten schieten. Maar Mathijs en Justin: wat hebben die in Italië te zoeken op die leeftijd?!
1 -1
Caelintroy
Matthijs is buitencategorie.......
0 0
Schip
Als jij denkt dat wanneer Ziyech Raiola had ingeschakeld, hij niet net als de Ligt weg zou zijn, sla je plank wel mis.

En waarom denk je dat de ene speler dat wel doet en de ander niet?
0 0
Jelephi
Weer zon onzin vergelijking. Kan jij niet gewoon wegblijven?
4 -8
gusanito
En wij zijn trots op jou!
3 0
insectenverdelg
zou voor 2 jaartjes komen. En gaat nu zn 4e seizoen in. wat mij betreft dient hij zn contract zelfs uit. Dit zijn spelers waardoor je naar t stadion komt.

Ook die uitspraak met vorig jaar geloof ik direct. Hij wil prijzen winnen en mooie momenten beleven. Geld is belangrijk, maar niet de grootste drijfveer. Hoeft nu overigens ook niet op een houtje te bijten.
3 0
EuforischeRealist
Blijft mooi om te lezen dat zo’n fantastische speler zo trots is om in het Ajax-shirt te spelen.

Op naar weer een memorabel seizoen!
5 0
petwes
Niks mis mee ouwe pik
3 0
MarcelvTol1971
Mooi dat Zyech en Ajax dit voor elkaar hebben gekregen.
Alleen nog een echte spits en Ajax kan er weer tegenaan dit seizoen.
5 0
Gooseman
Beste speler van de BeNeLux!
4 0
GC
Na Dolberg.
1 -4
Gooseman
Verpest de hosanna nu niet.
3 0
PJK54
laat ons weer genieten Hakim en ga voor de mooie prijzen, suc6
3 0
JordyAjacied
Wij zijn trots dat wij jou nog een jaar in een Ajax shirt zien!
5 0
Woodenshoe
Wat een fantastische gozer!!!!
2 0