Regeer tekent eerste contract bij Ajax

BVeenstra, 28-06-2019 om 16:15, 12836 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax heeft jeugdspeler Youri Regeer gecontracteerd. De vijftienjarige middenvelder tekent een contract dat ingaat op de dag van zijn verjaardag - 18 augustus - en loopt tot en met 30 juni 2022. Dit meldt Ajax.nl vrijdagmiddag.

Voor Regeer is het zijn eerste contract bij Ajax. De middenvelder speelt sinds 2017 in de jeugdopleiding van de Amsterdamse club. In het afgelopen seizoen kwam het talent uit voor Ajax O17 en Ajax O19.

In het komende seizoen hoopt Regeer uit te gaan komen voor Ajax O19. De middenvelder behoort in het komende weekeinde tot de selectie van Ajax O19 dat mee gaat doen aan de NextGen Series. De volledige selectie voor dat toernooi zie je hier.

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jelephi
Regeer een contract geven maar Matusiwa lozen. Ik snap het niet meer.
1 -2
Ozymandias
Matusiwa is geboren in 1998 en Regeer in 2003. Ik snap niet eens wat deze twee volgens jou met elkaar te maken hebben. Matusiwa was niet goed genoeg voor het eerste en daarom hebben ze hem laten gaan. Regeer is wel goed genoeg voor de o17 en daarom behouden ze hem.
1 -2
Jelephi
Zefde type spelers met zelfde kwaliteiten voorwaarts. Op basis van leeftijd snap ik jouw vergelijking juist weer niet want het gaat hier om inhoud niet om leeftijd.
0 -1
Ozymandias
Ik zie veel meer verschillen dan overeenkomsten tussen Matusiwa en Regeer. Daarbij nogmaals, Matusiwa is een profspeler die als hij zou worden aangehouden bij het eerste zou hebben gezeten (waar hij niet goed genoeg voor is) en Regeer is een jeugdspeler die bij de o17 of o19 zal spelen. De keuze om Matusiwa te laten gaan omdat hij niet goed genoeg is in het eerste staat geheel los van de keuze om Regeer te behouden omdat hij goed genoeg is voor de o17.
0 -1
altijdwelwat
Moet het vooral van zijn fysiek en mentaliteit hebben , zal het moeilijk gaan krijgen zodra het tempo omhoog gaat en de tegenstanders fysiek ook sterker worden.
1 0
Ozymandias
Regeer is lang maar is fysiek helemaal niet zo sterk en het is me nooit opgevallen dat zijn fysiek een belangrijke rol in zijn spel speelt. Doordat hij lang maar fysiek zwak is wordt hij juist regelmatig te makkelijk van de bal gezet. In mijn ogen zijn de grootste kwaliteiten zijn positionering en zijn intelligente loopacties.
2 0
altijdwelwat
Natuurlijk denk jij daar andere over , ik vind hem positioneel helemaal niet zo sterk. Vaak wedstrijd gezien dat hij bijna niet in het spel voorkomt. Intelligentie loopacties zonder bal zijn alleen leuk als je dat koppelt aan een bepaald rendement en dat doet hij ook niet, scoort zelden tot nooit en heeft ook niet veel assist.
1 -2
wolterx
Hij heeft 11g/a dit seizoen, niet per se veel maar met volgensmij 9 goals zou ik niet zeggen dat hij zelden tot nooit scoort. Verder sta ik er wel ongeveer zelfde in overigens. Zie hem trouwens ook niet als 8 oid eindigen, zou eens serieus gaan kijken naar zijn kwaliteiten op defensief vlak. Misschien dat hij daar nog enorme stappen kan zetten met een nieuwe positie (voetballende CV bijvoorbeeld).
2 -1
Ozymandias
Als hij fysiek wat sterker wordt en zijn lichaam beter leert te gebruiken zou een rol als centrale verdediger misschien een mogelijkheid zijn maar ik denk dat hij ook daar de concurrentie zou verliezen van andere (zoals Rensch). Ajax heeft gewoon veel grotere talenten in de 2001-2003 lichtingen rondlopen waardoor de kans klein is dat Regeer daadwerkelijk ooit in aanmerking zal komen voor het eerste.
0 -1
wolterx
Zeker mee eens, maar voor hem als speler zou het best interessant kunnen zijn mocht hij aan zijn minuten komen op CV.
1 -1
Ozymandias
"Vaak wedstrijd gezien dat hij bijna niet in het spel voorkomt."

Natuurlijk! Hij was een jonge (geboren in de tweede helft van het jaar) eerstejaars B-junior. Zelfs Nouri had op die leeftijd met regelmaat wedstrijden waarin hij nauwelijks in het spel voorkwam. Regeer is als hij niet als aanvallendste middenvelder speelt vaak goed aanspeelbaar voor de verdedigers en maakt aanvallend veel goede loopacties de door Ten Hag genoemde 'rückraum' in.

Dat zijn rendament omhoog moet klopt maar hij heeft een goed schot (in beide benen) dus ik verwacht dat dit op termijn wel zal gebeuren. Zijn matige passing (althans het gebrek aan eindpass) is inderdaad wel een groot probleem. Dat is dan ook de reden dat ik hem niet bij Ajax zie slagen. Ik wil ook zeker niet zeggen dat ik Regeer een groot talent vind maar ik vind gewoon niet dat hij het van zijn fysiek moet hebben en vind dat hij het vooral van zijn positionering moet hebben.
2 -4
koenos1
Realiseer dat hij pas 15 is
0 0
Web
Ik ken hem niet goed genoeg, om een oordeel te geven,hopelijk zien wij hem ooit schitteren in de JC Arena
0 -1