Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Officieel: Reiziger promoveert en verlengt bij Ajax

JesseTH, 28-05-2019 om 16:45, 5719 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft de toetreding van Michael Reiziger tot de technische staf van Ajax 1 bevestigd. Eerder bracht Voetbal International ook al naar buiten dat het feit een was, maar de officiële berichtgeving vanuit Amsterdam liet nog even op zich wachten. Ook verlengt Reiziger zijn contract.

Dat betekent dat hij niet alleen, net als Christian Poulsen, de nieuwe assistent-trainer wordt van Erik ten Hag, maar dat hij ook langer vastligt in Amsterdam. De nieuwe verbintenis heeft een looptijd durend tot de zomer van 2021.

Recent kwam het nieuws al naar buiten dat Richard Witschge, eveneens onderdeel van de technische staf, zijn contract verlengde. Met de promotie van Reiziger en het eerdere nieuws over de toetreding van Poulsen lijkt de technische staf voor het nieuwe seizoen compleet.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Reiziger is wel een intelligente gast maar communicatief ook vrij gebrekkig. Maar goed, hij hoeft ook geen interviews meer te geven nu.
0 -3
AnsB
Hij is een sterke persoonlijkheid hoor, vergis je niet. Met dat, een goede visie en voetbalintelligentie kom je al een heel eind.
Er zijn bovendien legio toptrainers die een belabberde presentatie hebben....
Zelf denk ik dan momenteel aan Mourinho, Van Gaal en - in iets mindere mate - Sarri.
2 0
X-RaY
Zeer goede zet denk ik. Slimme gozer, investeert in zichzelf heeft de klappen van de zweep meegemaakt internationaal gezien als voetballer zijnde. Bovendien volgens mij een uitermate prettig persoon om mee te werken. Kortom goede toevoeging voor de technische staf.
2 0
Ozymandias
Ik vind het prachtig dat het beleid van Overmars op één lijn zit met het meest belangrijke aspect van het 'Plan Cruijff'. Namelijk dat er zo veel mogelijk oud-Ajacieden op belangrijke rollen door de hele club actief zouden zijn. Dat was een aantal seizoenen wat minder doordat veel van de oud-Ajacieden elkaar de tent uit vechtten. Overmars heeft een goed oog voor welke trainers iets kunnen toevoegen aan Ajax en in heb er dus enorm veel vertrouwen in dat Reiziger en Poulsen beide een goede aanvulling zijn op Ten Hag.

Ik vind dat Overmars sowieso geweldig bezig is deze zomer. Marin en Martínez zijn aankopen waar ik enorm enthousiast over ben en de aanstelling van Vd Gaag als trainer van Jong Ajax lijkt me een geweldige zet. Daarbij heeft hij de contracten van Tagliafico en Onana weten te verlengen waarmee Ajax twee topspelers nog een seizoen langer bij de club lijkt te houden. Ongelofelijk wat een vooruitgang Ajax heeft geboekt sinds Overmars de macht heeft gegrepen. Ik denk dat het nu wel duidelijk is dat hij de meest geschikte persoon was.
4 0
AnsB
Volledig eens.
Ik heb Reiziger en Poulsen ook hoog zitten. Ik denk dat beiden over veel voetbalintelligentie beschikken en goed kunnen sparren met TH. Qua ervaring lever je wel in, maar we zullen zien of dat een bezwaar wordt. Het hoort ook bij de Ajax-filosofie om jong (trainers)talent kansen te geven.
4 0
Stoffer
Ooit als 12 jarige in de jeugd bij Ajax begonnen, de CL gewonnen met AJax, nu als assistent coach bij het eerste, wie weet wat de toekomst brengt. Alleen maar mooi dit.
2 0
BrandjeXL
Vind er geen geur of smaak aan zitten aan die hele Reiziger niet.
0 -12
BokkieBokstra
Dan heb je nog nooit een interview met hem gehoord denk ik, slimme jongen die goed uit zijn woorden komt. Ik denk een goede toevoeging aan de staf en misschien wel een aanstaande hoofdtrainer.
4 0
BarcoVanMasten
Goed in de omgang met de anderen, ligt goed bij de spelers, heeft veel ervaring als profvoetballer die hij kan overbrengen en kent de talenten uit onze eigen jeugdopleiding al goed. Een heel degelijke assistent-trainer dus!
8 0
JariHeijden
Lekker belangrijk. Het gaat erom hoe hij presteert. In brede zin is er toch aardig consensus over zijn kwaliteiten.
8 0
mallerd
Alles beter dan Aaron Winter die altijd zit te kijken of hij water ziet branden.
2 -3
JordanAFCA
Fantastisch nieuws!
12 -2