De Ligt: 'Iedereen heeft kunnen smullen'

SJvanveen, 12-12-2018 om 23:08, 9436 views, Veronica |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Bij Matthijs de Ligt overheerst na Ajax - Bayern München een gevoel van teleurstelling, zo gaf hij na afloop van het Champions League-affiche aan bij Veronica. Ajax speelde gelijk tegen de Duitsers en gaat daardoor als tweede door in de groep. 

'De 3-2 geven we te makkelijk weg en dat was het grootste probleem. Het liefst word je eerste, maar we hebben nul wedstrijden verloren. Ook tegen een ploeg als Bayern hebben we geweldig gespeeld. Maar toch overheerst de teleurstelling', aldus De Ligt, die denkt dat het een spectaculaire wedstrijd was voor de neutrale toeschouwer. 

'Bizar denk ik', omschrijft de Ajax-captain zijn eerste gevoel na Ajax - Bayern. 'Het valt niet in ons voordeel, maar iedereen heeft kunnen smullen. We hebben met volle passie gespeeld en dat we terugkomen tot 2-1 is grote klasse, maar het is zonde dat je het weggeeft.'   

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Ik zal dit ook aankaarten bij Sjoerd Valkering.
Mensen die zich aanmelden bij Ajax met een Alias c.q. schuilnaam ondertekenen de aanvraag dat zij Ajax in hart en nieren steunen. Misschien blijven die dombo's die zo nu en dan wat willen wauwelen en narigheid rondbazuinen op deze site, wegblijven. Daarop zitten win niet te wachten. Bij meerdere vuile opmerkingen graag echte naam vermelden. Lijkt mij ook wel zinvol zodat hij/zij dan weet dat men verklaart heeft in hart en nieren Ajax te supporten.
1 0
Rik428
Martin1234 is er hé-le-maal klaar mee.

Ja ik ben ook wel een beetje ziek, maar wat een campagne tot dusverre van Ajax. Stuntje in de achtste finale!
6 0
martin1234
Okay een dag later kan ik trots zijn, maar gisterenavond had ik er nog zwaar de pest over in dat ze die 2-1 niet over de streep trekken. Ik hoop dat je dat ook een beetje kan begrijpen?
0 0
martin1234
Man hou op, je hebt ..... verloren. Stik erin. Ik heb er nu nog de pest in en weet dat ik nog op 3 uur s nachts niet zal slapen. Je bent geen groepswinnaar, je krijg een moeilijkere tegenstander en ik smul nérgens van.
0 -8
Ajacied33
Hahaha heerlijk deze frustratie vanuit, ik gok Eindhoven? Genieten gewoon..
1 0
martin1234
Nope, Amsterdam. Juist in Eindhoven gaan ze applaudisseren na een 1-2 verlies. Ik baalde gisteren van een 3-3 gelijkspel. Je had die wedstrijd kunnen winnen.
0 0
SammyR
En de prijs voor kneus van de week gaat naarrr...... Martin1234
3 -1
Stone020island
Maagd
1 -1
AFC34
Tering zeg, ongeslagen door, bayern tot 2 maal toe niet van ons kunnen winnen (ze werden er nog agressief van ook), voorrondes freewheelend overleefd, nee absoluut geen enkele reden om trots te zijn. Misschien is psv wat voor je, daar schijnt iedereen trots te zijn.
7 0
martin1234
Beetje applaudisseren als ze met 1-2 verliezen van een op halve kracht spelend Barcelona, nee dank je. Da's nog veel erger.
1 0
SambaNeres
Zwaar leven man.
1 -1
martin1234
(Man rot op.)
Excuus. Had er gewoon ontzettend de pest in vlak na de wedstrijd.
0 -7
Mbaku
Martin, we zijn onderscheidend in Europa. Iedereen kijkt weer vol verbazing naar Ajax en alle talenten die doorbreken. En dat ook nog vol op de aanval tegen een top 5 team uit Europa. Heerlijke wedstrijd en we zetten nederla d maar nog belangrijker Ajax weer op de kaart. Ik heb een paar Engelse en Duitse vrienden en allemaal appen ze mij vol bewondering over wederom het jeugdige Ajax. You've done it again. Alleen al die opmerking maakt me trots en betekent alles voor me. Daarom zijn we speciaal. En daarom ben ik Ajacied. Nu en voor altijd
4 0
martin1234
Klopt wel, maar gisteren dacht ik nog niet zo terwijl we tien minuten voor tijd met 2-1 voor hadden gestaan. Toen had ik er gewoon zwaar de pest in. Nu ben ik wel weer trots natuurlijk...

En euh, liever met 3-3 ontevreden tegen Bayern, dan gaan applaudisseren voor je team dat met 1-2 verliest van een op halve kracht spelen Barcelona. Eindhoven, doe me een lol zeg! Ik haat PSV.
0 0
Jari_held
Martin vorig jaar verloren we nog van bal op t dak 7? Ik heb een geweldige avond gehad in het stadion en een wedstrijd gezien met volop strijd, mooi voetbal, sfeer op de tribune en een pilsie erbij. En dat eigenlijk al het hele seizoen, zeker europees. Soms win je niet... klopt... balen dat we geen eerste in de poule zijn. Maar vanavond had alles waar ik als ajacied trots op ben, ongeacht het resultaat
3 0
Indoorajaxzoon
Niets anders dan de waarheid, oprechte trots op onze helden op het veld strijders dapper vier en koen! Een club zoals de onze verdient het want wij zijn de echte Kampioen! 1club 1naam Ajax Godenzonen!
1 0
PetrusKeizer
de enige, juiste instelling. Na zo'n pot kan je nooit tevreden zijn, je weet dat je t hebt laten glippen. Dat voel je als speler gewoon, in t veld.
2 0
Labrador
Zo mooi. 3 3 tegen Bayern en toch niet tevreden zijn. Dat kan alleen bij Ajax. Prachtig
8 -1
martin1234
Precies, ik had er zwaar de ziekte in gisterenavond! En natuurlijk is Ajax de beste club van Nederland en is dit een geweldige prestatie, maar in eerste instantie baal je toch eerder van het niet kunnen winnen terwijl je met 2-1 voor gekomen was.
0 0
Labrador
Zo mooi. 3 3 tegen Bayern en toch niet tevreden zijn. Dat kan alleen bij Ajax. Prachtig
4 -1
AFCAMM
Zes goals, twee rode kaarten, twee pingels en een headkick. Bayern speelde bij vlagen héél goed. Ajax kon zich er mee meten. Al met al een heerlijke wedstrijd. Drie punten waren alleen nèt iets fijner geweest.
18 0
martin1234
Sorry ik zie echt liever een minder spectaculaire wedstrijd waarbij Ajax uiteindelijk misschien zelfs met een beetje mazzel wint. Heb er totaal de pest in nu.
0 -7
ildottore
ouwe trol, psv'er...
1 0
AFCAMM
Qua resultaat -en de tweede plek die dat betekent- geef ik je als Ajacied gelijk hoor. Ik had Ajax verdomd graag zien winnen. Maar als wedstrijd was het gewoon fantastisch.
1 0
Chris86
Zaterdag moeten jullie in Almelo, tis maar dat je het weet.
1 0
AjaxBaggio
Echt jammer, van de persoonlijk fouten.

Want als je Bayern had kunnen verslaan was het vandaag wel.

Juist door dit soort momenten denk ik soms dat Frenkie en Matthijs gewoon nog 1 jaar bij Ajax moeten blijven.

Maar tegenwoordig willen ze allemaal na 1 of 2 goede seizoenen weg.
8 0
JesperOlsen74
Wat 'n domme k*t, die interviewster van Veronica. Alleen maar vissen naar negatieve dingen. Zuurpruim. Negeren dat mens. Denkt effe te moeten laten zien dat ze haar mannetje staat tussen de heren.
A chick with a d*ck.....
9 0
diamanti
Ik vind het wel prettig als iemand kritische vragen stel. Wel een raar antwoord van De Ligt.
0 0
oudzuid2
en de 0-1 dan
1 -4