Jong Ajax verliest in Utrecht door counters

FinnDekker, 20-11-2018 om 22:00, 19603 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In de Galgenwaard heeft Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie een vrij onnodige 4-3 nederlaag geleden tegen laagvlieger Jong FC Utrecht. Nick Venema was de grote man bij de thuisploeg met drie doelpunten uit drie counters, waar de verdediging van de Amsterdammers er telkens slecht uitzag. Namens Jong Ajax kwamen Saku Ylätupa, Teun Bijleveld en Vaclav Cerny op het scorebord.

Jong Ajax begon uiterst zwak aan het duel in Utrecht. Al na acht minuten moest keeper Stan van Bladeren vissen na een simpele goal van de thuisploeg. Via een lange rush, waar Ajax naliet om in te grijpen, werd Venema vogelvrij in stelling gebracht, waarna deze afrondde. Nog geen vijf minuten later was Jong Utrecht weer trefzeker na een uitbraak. Het centrum van de ploeg van Michael Reiziger werd na een lange bal geklopt op snelheid door Venema, die Van Bladeren vervolgens opnieuw kansloos liet.
 
De Amsterdammers lieten vrij weinig zien het eerste halfuur. De Ajacieden hadden vaker de bal, maar deden daar weinig mee. Dit totdat via Cerny en Kaj Sierhuis eindelijk een fatsoenlijke aanval werd opgezet. Ylätupa zette zichzelf daarna knap voor de keeper en maakte de aansluitingstreffer. Het spel golfde daarna op en neer met kansen voor beide ploegen. Bij Jong Ajax waren Sierhuis en Pereira redelijk dichtbij, maar de grootste kans was voor de thuisploeg, die het aluminium raakte.
 
Na rust werd Jong Utrecht gelijk weer gevaarlijk uit een snelle omschakeling. Schuurs ging behoorlijk in de fout door verkeerd te timen bij een hoge bal, waarna Venema niet voor het eerst alleen op Van Bladeren kon afstormen. De spits faalde opnieuw niet en tekende zodoende voor zijn derde. Tien minuten later werd de marge zelfs vergroot naar drie. Boy Kemper liep ongelukkig tegen een voorzet aan en verschalkte daarmee met een eigen doelpunt zijn eigen keeper.
 
In de tweede helft liet Jong Ajax heel sporadisch zijn klasse zien. Zo liet Van Bladeren, ondanks de vier tegengoals,  meermaals zien op keepen te zitten. Een-op-een situaties werden gewonnen en een penalty van Venema werd uitstekend gestopt. Aan geluk ontbrak het echter niet bij de tweede en derde treffer van Ajax. Een mislukte voorzet van Bijleveld dwarrelde binnen. Een paar seconden voor tijd zat het Cerny mee wat betreft Jong Ajax' derde, die voornamelijk door een grove fout van de doelman viel. Maar door het eindsignaal dat direct daarna volgde, kwam er geen spannend slot meer.

Opstelling Utrecht:

Paes, El Yaakoubi (Mokono 45'), Hoogenhout, Culhaci, Brinkman, Van Rooijen, Pattynama (Van der Meer 70'), Venema, Velanas, Sow (Alweiler 79'), Van der Velden.

Wissels:

Houweling, Mokono, Lim, Van der Meer, Pabai, Ben Sallam, Arweiler, Lehaire, Darkwa.

Opstelling Ajax:

Van Bladeren; Aberkane (Thethani 67'), Schuurs, Pasquali (Maddy 60'), Kemper; Ter Heide (Abid 64'), Ylätupa, Bijleveld; Cerny, Sierhuis, Pereira.

Wissels:

El Maach, King, Maddy, Thethani, Abid, Dostanic, Schön.

Doelpunten:

1-0 Venema (8')
2-0 Venema (13')
2-1 Ylätupa (32')
3-1 Venema (47')
4-1 Kemper e.d. (56')
4-2 Bijleveld (65')
4-3 Cerny (90+3')

Bijzonderheden:

- Ajax' tegenstander is de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie, terwijl de Amsterdammers zelf op plek elf staan.

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Zie net het jeugdjournaal van NPO 3 voorbij komen en PSV heeft negerkinderen de kans gegeven mee te denken over een vernieuwd stadion. Dat word dus een soort pretpark met een grasveld erin. Maar buiten dat, wie zat er in het panel van PSV? Juist dat lelijke wijf met dat donkere haar die tegenwoordig naast van Gangelen zit bij FOX. Objectieve zender my ass. Weten we ook meteen haar voorkeur weer.
1 -3
altijdwelwat
Heb jij het nou serieus over negerkinderen ....deze post verdient een ban, door ernstig gebrek aan niveau.
0 0
diwa
Wat een misselijkmakende comment gast
1 -1
Ajax34
Off topic: Ik zie er zijn nog kaarten te koop voor AEK-Ajax €26,22
Vanaf Düsseldorf heb je een rechtstreekse vlucht vanaf €156
Een vol uitvak moet toch ook in Athene kunnen.
1 0
Ajaxvooraltijd
Neem je wel een helm mee tegen de rondvliegende bakstenen?
0 0
Ajax34
Die kop ik terug.
1 0
carel romijn
Niet de spelers die op andere plaatsen worden op gesteld maar Reiziger is in de fout gegaan.
0 0
Kikke
Jammer dat Jonk weg is...
4 -1
Gijsje
Ik ben elke dag weer blij dat Jonk weg is.
0 -5
Dexy
Niet normaal hoe slecht Jong Ajax gisteren was. Oké, het is dan wel geen lichting à la Appie/Donny, maar toch moet er meer uit te halen zijn dan wat nu gebeurt. Sterker nog, ik vind de huidige Jong-lichting in potentie eigenlijk beter dan die van vorig jaar (die kampioen werd).

Je mag nog van geluk spreken dat je drie keer scoort, want zelfs daar hadden we geen recht op. Ook blijft het onbegrijpelijk hoe spelers maar worden misbruikt op posities waar ze niet geschikt voor zijn.

Schuurs moet echt het krachthonk in en aan zijn startsnelheid en positionering gaan werken, want anders vrees ik dat hij volgend seizoen nog absoluut niet klaar is voor Ajax 1. Het is best jammer, want in potentie denk ik dat Schuurs een enorm goede verdediger kan worden. Alleen zie je nu dat zijn opleiding hem heeft tegengewerkt, bij Fortuna heeft hij duidelijk nog niet geleerd hoe hij met ruimte in de rug moet verdedigen.
1 0
Gijsje
Constatering is wel dat Jong PSV veel beter in elkaar steekt dan JA.
4 0
diwa
Omdat daar de goeie talenten moeten rijpen achter schwaab en viergever hendriks de jong.. bij ons staan ze in 1
0 0
WieKentHemNiet
Oei wat een wedstrijd van Schuurs... Het lijkt ook echt wel met inzet te maken te hebben bij drie van de vier tegengoals waar hij bij betrokken is. Hoop dat hij snel even een tandje bij gaat zetten.
4 0
altijdwelwat
Gebrek aan inzet kan Schuurs zich helemaal niet permiteren , het is in mijn optiek ook meer gebrek aan bepaalde kwaliteiten. Waaronder accelaratie , snelheid,duelkracht, positie kiezen en anticiperen en die zijn juist allemaal van groot belang bij een verdediger.
5 -2
martin1234
Nou, nou. Wat kan hij dan eigenlijk wel en waarom zit hij bij Ajax?
0 0
ETM
Counters zijn klootzakken, je zou ze stuk voor stuk het land uit moeten zetten.
3 -5
altijdwelwat
Tragisch potje ... ging helemaal nergens over, dit was misschien wel het slechtste Jong Ajax wat ik ooit heb gezien. Ik begin mij onderhand ook zorgen te maken over Schuurs , die is dit seizoen al bij zoveel tegendoelpunten betrokken. Slap in de persoonlijke duels en een ernstig gebrek aan acceleratie en snelheid.
8 -1
Maxwell5
Mwah in het eerste seizoen van Jong Ajax in de 1e divisie kan ik me minimaal even slechte wedstrijden herinneren.
4 -1
altijdwelwat
Jaa zaten ook vaak slechte partijen tussen , maar dan viel er altijd wel iets positiefs op. Dit was echt alleen maar slecht .....maar goed vrijdag nieuwe ronden nieuwe kansen , andere ploeg.
2 0
Maxwell5
Vandaag was een totale offday. Kan gebeuren, en inderdaad vrijdag nieuwe ronde en nieuwe kansen. :-)
1 -4
Inhartennieren
Als we verliezen, is het 8 van de 10 keer uit de counters.
1 -1
AJAIXIXIXI
Komt omdat er maar weinig teams zijn die het voor elkaar krijgen om Ajax te domineren.
1 0
Sampaoli
Erg pijnlijk om te concluderen dat deze lichting niet het niveau heeft waar we naar streven. Zit vol met hardwerkende, maar niet technische of getalenteerde spelers en matig gescoute buitenlandse spelers. Flink doorselecteren en nieuwe (goede) buitenlandse spelers binnenhalen is het enige devies. Reiziger mag wat mij betreft ook kritiek krijgen, want zijn opstellingen, tactiek en wissels zijn niet des Ajax en al helemaal niet wat een opleidingsteam als Jong Ajax nodig heeft.

Reiziger zet Ylatupa linksbuiten (oorspronkelijk een 10), Kemper linksback (oorspronkelijk centrale verdediger), Aberkane rechtsback (is cv), Pasquali centrale verdediger (middenvelder), Danilo op het middenveld (spits) en zijn wissels wil ik het niet eens over hebben. Veldbezetting was ook verschrikkelijk en druk zetten werd niet (goed) gedaan.
7 -4
Maxwell5
Bijleveld, Aberkane, Danilo, Pasquali, Cerny, Ylatupa, Kemper en Maddy, Bakker, Lang, Gravenberch, Kühn en Jensen allemaal technisch in orde, vriend! Ik ben ervan overtuigd dat exclusief Cerny er minimaal 4 door gaan breken bij het eerste. Dat is relatief een goede aanwas.
2 -8
Sampaoli
Oke, wil ik best in meegaan. Ze hebben techniek, sommige althans. Maar erg talentvol vind ik de meeste niet. Gravenberch, Kühn en Jensen zijn niet van deze lichting dus kan je niet meetellen. Eerlijk is eerlijk, er blijft qua talent enorm weinig over in deze selectie. Danilo vind ik een goede speler, Pasquali op het middenveld wellicht en ben ook erg gecharmeerd van Bakker en Lang maar bij die twee twijfel ik over hun mentale weerbaarheid.
1 0
Maxwell5
Twijfels hou je in principe altijd. Ik deel je mening wat dat betreft.
0 0
afcas
ik snap dat je pasquali graag op het middenveld ziet want dat is de plek waar hij het best tot zijm recht komt. alleen zal hij daar wat betreft zijn voetballende kwaliteiten het best op 6 zijn. ik denk dat ze hem daarom als cv zetten om zijn verdedigende eigenschappen te verbeteren aangezien dat nog wel nodig is. het is alleen zonde dat dat bij jong invloed heeft op de resultaten. maar zeker in zulke wedstrijden waar de meeste toptalenten niet beschikbaar zijn gaat bij mij de ontwikkeling van individuen die het eerste kunnen halen voor de teamprestatie. al ben ik van mening dat in andere gevallen reiziger wel een foute keuze heeft gemaakt.
0 0
Ozymandias
Waarom twijfel je bij Bakker over zijn mentale weerbaarheid? Hij had als eerstejaars A-junior al een vaste basisplaats bij Jong Ajax en zakte (bijna) nooit door de ondergrens. Volgens mij moet je dan mentaal best okay zijn.
4 -1
AsensioWillemsen
Zijn nonchalante houding op het veld
2 -1
Ozymandias
Wat heeft dat met mentale weerbaarheid te maken? Dat is natuurlijk wel iets waar hij aan moet werken.
3 -1
Gijsje
Mandy Kemper !!!!!!!
0 0
Maxwell5
Nog laat aan het bier, ouwe? ;-)
1 0
Sampaoli
Slechtste wedstrijd van Jong Ajax die ik ooit heb gezien. Dat zegt veel, want heb een hoop potjes gekeken.
6 0
NouriVandeBeek
Dit was niet slecht, maar echt onthutsend slecht.
5 0
Gijsje
Mandy wat is dat dan Jezus hebben deze jongens een contract!!!! en Schuurs door wie is die jongen ooit gescout????. Je krijgt zelfs heimwee naar Dani de Wit
3 -5
trodat4030
Maddy is een rechtsbuiten die bij o19 bankt, die heeft geen contract. Dat hij als rechtsback staat te klooien in Jong snap ik wel.
5 -1
Gijsje
Gelukkig.
0 -1
Ozymandias
Wat een ongelofelijk slechte wedstrijd van Jong Ajax.
5 -1
HsvHoek
Ik zie het eigenlijk best zitten in Schuurs maar vanavond is hij zo'n beetje schuldig aan alle tegendoelpunten, we zullen het maar op jeugdige wisselvalligheid steken....
8 -3
Sampaoli
Was tegen GAE erg sterk naast Blind, maar wat hij vandaag liet zien was beneden alle pijl.
7 -1
trooop
Zachtgekookt ei is het.
5 -8
HsvHoek
Mwahhh weet niet, hij heeft wat maar moet zeker nog wat harder/meedogenlozer worden.
2 0
ST
En wéér laat Schuurs zien niet goed genoeg te zijn! Knappe redding van onze wandelende tak.
5 -2
DaishRedan
Haha wat een trainer, laat die Maddy invallen, die moest al weggestuurd worden. Nee we willen echt winnen zo te zien.
3 -1
Mbaku
Ik maak me toch wel zorgen over de nabije toekomst van Ajax. Er zitten weinig tot geen uitzonderlijke talenten in de pijplijn en JA staat bol van matige buitenlandse spelers. Ik moet er niet aan denken dat die 2 Zuid Afrikanen nu ook nog basis zouden staan.

Hetgeen wat uitzonderlijk of interessant is speelt niet of nauwelijks ( Gravenbergh, Jenssen ) of is nog te ver weg ( Unuvar, Hoogewerf ).

Jammer want dat betekent dat we moeten kopen en dat hoort niet bij Ajax de hoofdnoot van aanvulling van het 1e te zijn.
6 -2
RayJordaan
Idd maar weinigs uitzonderlijks, Jong en onder 19 hebben “aardige” talenten die zeker het eerste kunnen halen maar Gravenberch is eigenlijk het enige echte “toptalent” dat pendelt tussen 019 en Jong. Taylor, Brobbey, Dest en gebroeders Timber schat ik net wat lager in dan Gravenberch qua talent.
0 0
Sampaoli
Verschrikkelijk maar waar. Veel werk aan de winkel voor Overmars en van der Sar. Doorselecteren, nieuwe spelers scouten en sleutelen aan de jeugdopleiding. Want dit team heeft niet veel weg van 'de beste jeugdopleiding ter wereld', zoals Van der Sar voor ogen heeft.
2 -1
Ozymandias
Ik dat Jong Ajax best een goed basiselftal kan opstellen wanneer alle speler ter beschikking zijn met Kotarski; Ter Heide, Schuurs, Botman, Bakker; Gravenberch, Matusiwa/Lang, Bijleveld; Cerny, Danilo en Johnsen. Ik zou Kühn en Jensen bij de o19 een vaste basisplaats geven zodat ze zo veel mogelijk kunnen spelen. Die jongens hebben genoeg voetballend vermogen om bij Ajax te slagen. Het is aan Ajax om ervoor te zorgen dat ze ook qua atletisch, tactisch en mentaal vermogen op het juiste niveau komen.
1 0
Maxwell5
Maat, Ter Heide niet joh. Hij is technisch onvoldoende en in de omschakeling vooral door zijn gebrekkige loopvermogen zo zwak he. Dan zie ik liever Pasquali met Matusiwa naast zich en Bijleveld ervoor.
Overigens Danilo laat wederom zien dat ie meer mogelijkheden heeft dan Sierhuis.
1 -2
Ozymandias
Er moet iemand op rechtsback staan en Bakboord vind ik nog minder dan Ter Heide. Ik hoop dat Dest in de tweede helft van het seizoen door wordt geschoven. Ik begrijpt niet helemaal wat je bedoel met "liever Pasquali met Matusiwa naast zich en Bijleveld ervoor"? We hebben het over de rechtsback positie.
1 -1
Maxwell5
Excuus ik dacht dat je het over de half-posities had. Wat betreft de rechtsback positie daar zou je ook Aberkane neer kunnen zetten. Hij maakte zelfs vandaag op mij geen slechte indruk. Maar dat Bakboord te kort komt, daar ben ik het volledig met je eens.
0 0
Ozymandias
Aberkane maakte een goede indruk maar heeft pas net een paar wedstrijden een basisplaats bij de o19. Daarbij lijkt hij me meer een centrale verdediger want hij heeft niet de drive om de gehele flank te bespelen die een moderne back wel nodig heeft.
1 -1
Maxwell5
Hm ja dat is ook waar. Maar goed ik zie zijn ontwikkeling met enthousiasme tegemoet. Wie weet dat ie zich tot een goeie back ontwikkelt. :)
0 0
Duif63
Daar is men binnen Ajax inmiddels ook achter. Vandaar dat Overmars zijn scouts dit seizoen de hele wereld over stuurt om kwaliteit voor volgend jaar binnen te halen. Dat zal de komende 2 jaar niet uit de eigen opleiding komen. Ook Schuurs valt tegen. Vandaar de hernieuwde interesse in Magallan.
3 -1
Mbaku
Als ik zie hoe de 1e aannames en snelheid van inspelen etc verzorgd is dan zie ik vooral een gebrek aan basistechniek. Niet alleen in Jong maar ook in de jeugd. In mijn ogen uitstekend trainbaar. De ondergrens moet omhoog. Spelers als Maddy, Kemper, Solomons en Thetani hebben in 1ste instantie niets bij Ajax te zoeken. Uitzonderlijk talent moet je indien ze voorradig zijn altijd halen maar niet de middelmaat die je nu ziet. Onder Jonk zag ik spelers zichtbaar beter worden, onder Quali zie ik weinig progressie.
3 -1
Sampaoli
Eens. Jeugdscouting is gewoon zielig, de spelers die je noemt zijn verschrikkelijk. Keuze voor lopers en werkers boven technisch begaafde spelers is ook schrijnend. Reiziger en Heitinga zijn overigens ook schuldig, spelen resultaatvoetbal, daar word je als jonge speler niet veel beter van.
1 -1
Ozymandias
Ze hebben de jeugdscouting natuurlijk niet voor niets met topscouts Haesaert en Doesburg versterk.
1 0
Ozymandias
Ik zie juist wel veel progressie gezien het niveau van de toptalenten en daar draait het uiteindelijk om. Per lichting moeten er twee/drie talent doorbreken en dit moeten dan ook topspelers voor Ajax kunnen worden. Jongens als Llansana (2001), Brobbey (2002), Taylor (2002), Gravenberch (2002), Hansen (2002), Hoogewerf (2003) en Ünüvar (2003) hebben zeker het potentieel om topspelers voor Ajax te worden. Natuurlijk betekent dat niet dat zo ook daadwerkelijk toppers worden.
0 0
ajaxwestland09
Gravenberch unuvar brobbey hoogewerf hansen ziet er wel goed uit voor de toekomst
2 0
trodat4030
Helaas zijn er 3(!) t best op dezelfde positie (Brobbey, Hoogewerf en Hansen zijn allen spitsen). Dat Hoogewerf en Hansen niet in de spits staan, komt omdat Pinas en Brobbey op geen enkele andere plaats renderen..
3 -1
Ozymandias
Hoogewerf maakt als buitenspeler ook een geweldige indruk. Hansen is duidelijk beter in de spits maar die geef ik ook wel een kans om als buitenspeler door te breken.
1 -2
trodat4030
Ik heb het over z’n béste positie en dat is gewoon als spits. Dat hij het goed doet op 10 en de flanken, maakt hem als spits niet minder.
3 0
Ozymandias
Ik ontkende dat toch ook niet? Er staat toch "Hoogewerf maakt als buitenspeler OOK een geweldige indruk"?
0 -1
ajaxwestland09
Wanprestatie met zijn allen. Maar jong Ajax dit seizoen zo wisselvallig
0 0
Dennis1964
Vorig jaar ook onderuit tijdens wedstrijd van het jaar.
Je zal toch wat meer inzet moeten tonen om dit soort wedstrijden te winnen.
2 0
laling
Fox kan dit soort wedstrijden beter niet meer uitzenden..........
2 -1
FlyingDutchMan
Hebben ze in de bus naar Utreg met zijn allen gezopen? Er is er geen eentje die een pass over 3 meter naar een ploeggenoot kan bezorgen..
2 0
HsvHoek
Ik vind dit echt ongelooflijk, ik snap best dat Jong Ajax niet elk seizoen kampioen kan worden. Maar het verschil is immens, je kunt als Ajax zijnde toch gewoon zorgen dat je een redelijk tot goed Jong Ajax hebt elk jaar???
Dit lijkt wel of ze Ajax zaterdag 2 gestuurd hebben en heeft niks met professioneel voetbal te maken.
4 -1
Jari_held
Alle echte talenten zijn dan ook met landenteams mee
2 -1
HsvHoek
Ja dat zou kunnen maar dan nog, wat voetbalt hier in godsnaam allemaal in man?? Dit kan echt niet...
1 -1
ST
Sinds wanneer is het Ielatoepie?
1 0
didierajax020
Nou Reiziger, alles of niets graag nu. Wisselen.
1 0
P-Keizer
Tja, ik rauw er niet om. 100eu op jong Utrecht gepompt haha.
0 -2
MSwertz92
lol congratz.
0 -1
AJAIXIXIXI
Lachwekkend niveau wat Jong Ajax in de tweede helft laat zien. Heb zelden een Ajax team zo amateuristisch zien spelen.
5 0
Engeltje
Kunnen we gewoon afsluiten nu, gaat naar de 10 zo
0 0
didierajax020
Hahah tering. Eigen goal. Jezus wat een pot...
1 -1
ST
Jezus! Wat een niveau! Lijken wel amateurs van een 5e-rangs bierteam.
1 -1
Engeltje
Wat slecht dit, dat kan toch echt niet
4 -1
ST
Van Bladeren blijft een wandelende tak. Schuurs is nog lang geen basisspeler voor Ajax 1.
5 -1
didierajax020
Slechte start van de tweede helft.. Schuurs volledig mis.
2 0
CDS
Die Aberkane lijkt mijwel een complete verdediger. Snel, sterk, goed met de bal. Laatst bij O19 vond ik hem ook al alleraardigst. Weten de kenners of het er een beetje inzit bij hem, om het eerste te halen?
2 -1
DaishRedan
Sukkelt met blessures, en lijkt helaas onderschat worden door Ajax zelf. Om Ajax 1 te halen moet echt 1 of 2 jaar zonder blessures te spelen om zich echt laten zien.
0 -1
didierajax020
Jammer Kaj.. Eerder schieten man.
0 0
AJAIXIXIXI
Netjes meegenomen en afgemaakt van Ylatupa.
1 0
didierajax020
Lekker. Doordrukken nu.
0 0
didierajax020
Van Bladeren is ook een softie in mijn ogen. Gooi dan El Maach er maar in.
3 0
laling
Experiment Pasquali kan worden beeindigd denk ik zo. Dit is niet de eerste keer.
Als hij voor meer aanvallender posities niet goed genoeg is dan........ligt de conclusie voor de hand
3 -2
ajaxwestland09
Enige die Ajax 1 materieel is zijn schuurs cerny en sierhuis en ylatupa
0 -8
laling
Beetje optimistisch lijkt me zo
1 0
trodat4030
Ylatupa???
5 -1
marrene
Wat een puinhoop. Van dit elftal zal helemaal niemand ooit goed genoeg worden voor het eerste. De meesten zullen moeite krijgen om uberhaupt bij een fatsoenlijke club terecht te komen.
Is niet de eerste keer dit seizoen. Wat een armoedig zooitje ongeregeld.
De meeste spelers zijn een schande om een AJAX shirt te mogen dragen. Dat er meerdere spelers niet aanwezig zijn betekent niet dat deze jongens zo mogen voetballen.
4 -3
NouriVandeBeek
Je weet dat ze in Utrecht altijd supergemotiveerd zijn tegen Ajax. Dan is zo slap beginnen niet handig.
2 -2
Red Devil
Lekker bezig zeg.
Als ze zo doorgaan staat het 5-0 bij rust.
1 -1
laling
Ik heb het al vaker gezegd: Veel Jeugdige Ajax teams verstaan niet de kunst van het verdedigen.
Ook Jong Ajax niet.
2 -1
Dexy
Mooie bal, Perr...
0 -1
didierajax020
Wat een drama dit elftal op het moment. Iedereen wordt er uitgelopen.
2 0
AsensioWillemsen
Wat kan die Schuurs verdedigen he. 2x in de fout
8 -1
AsensioWillemsen
3-0 en 3x zag Schuurs er slecht uit
2 -1
AsensioWillemsen
4-0 en weer slap ingegrepen door Schuurs. Wat is die jongen slecht vandaag
3 -1
AsensioWillemsen
En ook nog een penalty weggeven. Er zijn contracten voor minder ontbonden
2 -1
lf87
Ja gaat lekker zo, jeetje zeg
0 0
trodat4030
Waarom blijven ze nou steeds Pasquali als cv opstellen? Goede voetballer, maar iedereen ziet toch dat ie geen cv is? Zet dan Ter Heide daar neer! Pasquali is een verbindingsspeler en hoort op t middenveld.
1 -1
AsensioWillemsen
Ter Heide is ook geen cv
0 -2
trodat4030
Die kán iig verdedigen, Pasquali overduidelijk niet..
1 0
AsensioWillemsen
Ter Heide kan ook niet verdedigen. Dat ie toevallig een paar jaar back stond maakt hem geen goede verdediger
0 -1
trodat4030
Nou en? Aan Pasquali op 4 heb je ook geen ene moer.. verschil is namelijk dat Pasquali kan voetballen en ter Heide niet. Zet je Aberkane centraal en Jasper op rechts. Verdedigend is Ter Heide 3 klasses beter dan Seb..
1 0
AsensioWillemsen
Alsof hij als laatste man speelt. Je ziet zelf toch ook wel dat zijn rol is om in te schuiven en de ruimte op het middenveld te benutten. Schuurs is de mandekker
0 -1
trodat4030
Ik zie m helemaal niet inschuiven.
0 0
Toon meer reacties