[Update III] Mazraoui keert terug met liesklachten

NielsOpdam, 16-10-2018 om 13:50, 78614 views, Twitter |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Noussair Mazraoui heeft vrijdag apart van de groep getraind bij Marokko, zo meldt Anouar Amrani, kenner van het Afrikaanse voetbal, op Twitter. De rechtsback van Ajax lijkt dan ook de interland van 'zijn' land tegen de Comoren te missen. Na het eerdere wegvallen van Hakim Ziyech dreigt daarmee een Ajax-loos Marokko.

Waar Mazraoui exact last van heeft, lijkt nog niet bekend. Wel lijkt het zo goed als zeker dat Nabil Dirar, speler van het Turkse Fenerbahçe, de positie van rechtsback zaterdagavond 'gewoon' invult. De back van Ajax speelde tot op heden tevens pas zeventien minuten voor het nationale elftal, dus een basisplaats was bij volledige fitheid ook geen zekerheid.

In Amsterdam is Mazraoui dit seizoen al niet meer weg te denken uit de basiself van Ajax 1. Als offensieve rechtsback speelde hij al zestien wedstrijden, waarvan acht in de Champions League. Twee daarvan vonden plaats in het hoofdtoernooi. 

Update - 20.00 uur (13 oktober) -  Mazraoui ontbreekt definitief bij Marokko

Marokko moet het zaterdagavond zonder Noussair Mazraoui stellen in het Afrika Cup-kwalificatieduel met de Comoren. De rechtsachter ondervindt nog veel hinder van een - naar verluidt bij Ajax opgelopen - blessure en speelt daarom niet, zo meldt FOX Sports-journalist Anouar Amrani op Twitter. Waaraan Mazraoui geblesseerd is en hoe erg het met de back gesteld is, is (nog) niet bekend. Hakim Ziyech bleef door een blessure in Amsterdam achter en komt dus ook niet in actie voor Marokko.

Update II - 17.30 uur (15 oktober) - 'Ook Mazraoui keert vervroegd terug'

In navolging tot Lasse Schöne, heeft ook Noussair Mazraoui ervoor gekozen om voortijdig terug te keren naar Ajax. Dat meldt Voetbal International. Waar Schöne lijkt te worden gespaard voor het drukke speelschema van de Amsterdammers van de komende periode, kampt Mazraoui met liesklachten. De rechtsback speelt zodoende deze week niet tegen de Comoren en zal in Amsterdam verder werken aan zijn herstel.

 

Update III - 13.50 uur (16 oktober) - Mazraoui keert eerder terug met liesklachten

Ajax heeft zojuist op Twitter bevestigd dat Noussair Mazraoui eerder is teruggekeerd naar Amsterdam. De rechtsback heeft het Marokkaanse trainingskamp verlaten met liesklachten. Mazraoui miste zaterdagavond al het Afrika Cup-kwalificatieduel met de Comoren. Hij zal nu in Amsterdam verder herstellen.  

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
evy3015
Heer Bubuza is een man vol tekenen en wonderen, mijn naam is Evy Van Puype uit België. Mijn relatieprobleem zorgde ervoor dat ik Heer Bubuza leerde kennen, mijn vriend liet me achter voor een ander meisje, ik was zo bedroefd en toen schreeuwde ik het uit tegen mijn vriend die me voorstelde aan heer Bubuza. ze vertelde me dat Lord Bubuza mij kan helpen dat Lord Bubuza haar hielp om haar huwelijk te herstellen, dus ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via WhatsApp en e-mail en vertelde hem mijn probleem en Lord Bubuza reageerde en verzekerde me dat hij me zal helpen met zijn spreuk om mijn vriend terug en dat ik het resultaat binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik volgde de instructie van heer Bubuza en deed alles wat Lord Bubuza me vroeg te doen en tot mijn grote verrassing kwam mijn vriend 14 uur later terug en huilde op zijn knieën en smeekte hem om hem te vergeven wat ik graag deed en we hebben nooit meer problemen gehad . Heb je een probleem? neem contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: http://Lordbubuza.website2.me of Bel en via WhatsApp: +1 505 569 0396
0 0
HenryVakH1972
Lekker klote weer
0 0
ajaxfan83
joepie kristensen mag nu rechtsback staan.
Hij weer trots dat hij mag spelen tegn de friezen en ik hou mn hart vast
0 -3
hakkietjakkie
Frenkie rechtsback dan maar!!!!

Nee zonder grappen. Wel zuur nu natuurlijk, Kristensen en Orejuela hebben geen vertrouwen van mij. Zie eigenlijk nog liever een talentvolle jeugdspeler uit de A1 debuteren.
0 -3
Eastwood
Wie vindt dit nu lekker.
0 0
JanTa
Dit voelt aan als dat je een goed boek uitleent maar hem weer verwaarloosd terug krijgt.
6 -1
Bobbaasje
Leuk joh die interland voetbal.
4 -3
Suhusu89
Is er al meer bekend over de blessure van Ziyech?
0 0
ajax4ever01
niets aan het handje anders had men daar al wel iets over laten weten.
0 -1
Ferd
Nee! Privacy regels zijn aangepast, Ajax mag niets meer naar buiten brengen
0 0
AJAIXIXIXI
Benieuwd wat Kristensen kan brengen. Dit seizoen heeft hij geen slechte indruk achter gelaten bij mij.
14 -4
godenzonenssuper
Zo laag ligt de lat inmiddels dus.
1 -5
RedFeather
Wow
Dan kun je gerust stellen dat je er geen kijk op hebt
3 -10
GrandMasterFlex
Onzin want hij is namelijk goed begonnen. Geen technische voetballer, maar wel een fysieke kracht, die duels aangaat met een goede voorzet.
9 -2
lf87
Ik vind hem tot nu toe ook goed. Was afgelopen wedstrijd bij Jong Denemarken aanvoerder dus komt met goed zelfvertrouwen weer terug. (Mits er vanavond niks raars gaat gebeuren haha)
13 -3
ghouleseddik
Ruk. Ik geloof 't tegen Heerenveen nog wel met Kristensen, maar Benfica en Feyenoord heb ik toch graag Mazraoui weer erbij. M.a.w. één weekje om terug fit te geraken.
10 -1
oudzuid2
gaat lekker dan. hopelijk blijft De Jong wel heel vanavond en is Ziyech op tijd weer fit
4 -1
AlexIbarra
Altijd kut, liesblessures. Typisch iets waarmee je vaak op 95% blijft doorvoetballen.

Hopelijk blijft hij in ieder geval tot de winterstop topfit, mocht deze blessure meevallen dan lijkt het me alsnog verstandig om af en toe Kristensen een wedstrijdje te gunnen.
1 0
jackwolf
Ja, iets aan je lies is een kutblessure .
5 -1
MM1974
tering interlands
1 -1
oudzuid2
bizar hoeveel interlands de afgelopen maanden geweest zijn.
1 0
Noxin
En volgende maand begint de ellende opnieuw.
0 0
ajax4ever01
Het valt wel op dat Ajax vaker te kampen heeft met blessures dan PSV, ergens gaat er iets niet helemaal goed.
3 -1
Juichtoon
Ajax 4 wedstrijden meer gespeeld en dat maakt veel uit in een korte periode. Blessures ontstaan ook net de laatste wedstrijden.
We hebben nu 18 officiele duels gespeeld. Dan is het voor de meeste clubs winterstop.
0 0
amthree
Bij het counteren hoef je ook niet veel te doen he dan af te wachten op fouten.
1 0
Inhartennieren
Heeft ook te maken met de speelstijl.

Je zag t gisteren bij J Ajax tegen J PSV. achterover leunen en wachten op foutjes van de tegenstander kost gewoon veel minder kracht dan dominant voetballen, en steeds hoog druk zetten
3 0
chrisjuhhh
meer internationale wedstrijden gehad dan PSV , zo wie zo 4 .
0 0
GrandMasterFlex
PSV levert minder internationals?
2 -2
Ajaxvooraltijd
Afschaffen die kutinterlands. Ze leveren meestal alleen maar verlies op voor de club.
2 -4
Marcw1972
Een blessure bij Ajax opgelopen. Laat hem dan lekker in Amsterdam om te herstellen. nee hoor, lekker laten gaan. Ben ook heel bang dat Frenkie vanavond weer iets oploopt. stomme interlands ook altijd.
6 0
Michelangelo
Ik ben het er niet mee eens, maar ajax heeft daar niets over te zeggen volgens de regels.
0 0
glob
Misschien valt ie wel uit z’n bed vanavond.
1 -1
sucre
vanavond zal wel niet....:-)
0 0
DirkvanDam
klopt... waneer lopen Lozano en luuk nu eens iets op....
2 0
edalm
die spelen niet
0 0
Vlieske
Terug halen
2 -1
AFCAjax
hoop dat het meevalt, want moet er niet aan denken dat we met kristensen tegen benfica gaan beginnen.
2 -3
Inhartennieren
Helemaal fit is hij niet, anders traint hij niet apart.
Er zal toch wel weer iets zijn ben ik ben.
2 0
markk
Flauw om zijn tussen haakjes te plaatsen. Hij heeft Marokkaanse ouders, familie en vrienden. Hij voetbalt lieverd voor het geboorteland van zijn ouders, laten wij dat gewoon respecteren. Ik hoop dat ze hem sparen en dat hij fit is wanneer hij weer terug komt naar Nederland.
13 -8
Dazoo
Als we toch elke mier een beurt geven: het zijn geen haakjes. Dít is een haakje: (. En kijk, dit ook, maar dan de andere kant op: ). Waar het hier over gaat, heten aanhalingstekens. Die zien er zo uit: '. Maar je hebt ze ook in de volgende uitvoering, meestal gebruikt om een woordelijke quote weer te geven; ". De eerste variant (dus deze:', ik zet het maar even tussen haakjes) wordt ook wel gebruikt als de schrijver een zekere (soms ironische) afstand tot de betekenis van het woord wil suggereren. Zoals 'zijn' land hier betekent: zogenaamd zijn land, want het is zijn land natuurlijk niet. Maar het is niet gek dat er hier gereageerd wordt zoals er wordt gereageerd, want reken maar dat er vandaag bijvoorbeeld niet wordt geschreven over Rafael van der Vaart dat die heel vaak voor 'zijn' land is uitgekomen.
5 0
JesseTH
In jouw context ben ik het inderdaad met je eens. Ik bedoel er echter mee te zeggen dat het land niet van hem is, vandaar de haakjes. Bedankt voor het meedenken!
4 -2
Hans Kraay Jr.
Om enige discussie te voorkomen had je het natuurlijk ook helemaal weg kunnen laten.

De zin had ook kunnen zijn:
‘De rechtsback van Ajax lijkt dan ook de interland tegen de Comoren te missen.’
1 -1
MisterAFCA
Jullie kunnen ook eens stoppen met dat linkse gezeik. Hij bedoelt er niets kwaads mee. Deze post en nog paar geven precies de vertrutting van Nederland weer. Wat een slap gezeik dit man man man. Stelletje moraalridders hier. Er staat wat tussen haakjes laten we gelijk de spellingspolitie bellen, aangifte doen van discriminatie en philips Freriks vragen om een duidelijke uitleg bij het volgende nationale dictee... droeftoeters....
7 -1
RusselWestbrook
Of mensen denken eens wat beter na over wat ze zeggen. Is dat nou echt te veel gevraagd?
0 -2
jackwolf
Of probeer op zijn minst ook zelf goed lopende en correct gespelde zinnen te produceren.
Of is dat ook te links?
0 0
AFCA020!
Helemaal eens ouwe!
0 0
Dazoo
MisterAFCA, ik snap dat het inmiddels bon ton is om overal waar mensen nadenken, discussie voeren, tot een dieper begrip te komen of zelfs dichterbij de waarheid te komen, om dat af te doen als links gezeik. Maar het heeft niets met links, of met rechts, of met onder of boven of vandaag of gisteren te maken. Het heeft met intelligentie te maken.

En juist deze discussie is een heel logische en vruchtbare in de fase waarin een land als Nederland nu zit. En kijk, hij wordt nog op een ongefrustreerde, prettige, aardige toon gevoerd ook. Count your blessings.
1 -1
MisterAFCA
Bedankt voor het duidelijker maken van mijn punt.
0 0
D4nny
De reactie van Dazoo kan ik enorm waarderen, die van jou daarentegen? Nee niet echt.
0 0
MisterAFCA
Zo heeft een ieder mede en tegenstanders. Wat jij van mijn reactie vindt, kan mij aan mijn bescheiden derrière oxideren...


0 0
marrene
Prima gezegd.
0 -1
Godenzoon24
Of niet zo huilen en niet overal over vallen.
1 0
Ajax27
goeie discussie dit....
3 0
vijfennegentig
Ok dus voortaan schrijf ik wel: Ajax is “mijn” cluppie.
2 -2
JohanvanBasten
Dit is '' mijn'' club, "mijn" ideaal
0 0
chrisjuhhh
"cluppie "
0 0
Radikaal
Helemaal eens.
1 -1