Neres: 'Nooit over Dortmund hoeven nadenken'

BVeenstra, 19-09-2018 om 07:10, 15129 views, De Telegraaf |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

David Neres is ondanks de geruchten in de afgelopen transferperiode niet bezig geweest met een vertrek bij Ajax. Een bod van 33 miljoen van Borussia Dortmund op de Braziliaanse aanvaller werd afgewezen, maar Neres heeft er nooit over in gezeten, zo vertelt hij in De Telegraaf.

'Ik houd me pas met de interesse van andere clubs bezig als mijn zaakwaarnemer zegt dat Ajax wil onderhandelen. Natuurlijk heb ik wel over de interesse van Borussia Dortmund gelezen, maar er nooit over hoeven nadenken', geeft Neres aan. 'Zo kon ik mijn focus volledig op Ajax houden. Maar het streelt je ego natuurlijk wel als een grote club zo veel geld voor je over zou hebben. Het is een teken dat ik op de goede weg ben.'

Ondanks de belangstelling uit het buitenland tekende Neres onlangs een nieuw contract, waardoor hij nu tot medio 2022 onder contract staat in Amsterdam. 'Uit de aanbieding sprak veel waardering. En voor mij is het nieuwe contract een stimulans om zo door te gaan, zelfs nog harder te werken en nog beter te worden.'

Bestel je CL-artikelen hier!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Champy
Een pure voetballer zonder de fratsen die bij een Z-Amerikaanse speler horen.
Hetzelfde geldt voor Nico.. de ingetogen capitano.
0 0
PetrusKeizer
Die jongen snapt het tenminste. Persoonlijk ben ik nogal gek van hem. Hij past wonderwel bij Ajax.
0 0
Ardoe
En al die kenners in de media maar blaten dat hij gefrustreerd zou zijn dat ie niet mocht vertrekken. Zoveelste bewijs van gestookt van buitenaf.
0 0
BobHaarms86
Door alle positieve gebeurtenissen rond Ajax was ik even vergeten dat Neres heeft bijgetekend. Dit zou vorig jaar het hoogtepunt zijn geweest en nu is het een programmapunt tijdens de voorstelling die Ajax heet, dit jaar. Times have changed!
1 0
Voetbalverstand
Echt heerlijk inderdaad dat hij heeft verlengt. Ben een groot fan van 'm.
0 0