'Op dit moment niks concreet voor Ziyech'

BVeenstra, 19-07-2018 om 07:35, 18467 views, NOS |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

De transfermarkt is nog ruim een maand geopend en daardoor kan er nog van alles gebeuren, maar het begint er toch steeds meer op te lijken dat Hakim Ziyech ook in het komende seizoen bij Ajax speelt. Ajax-trainer Erik ten Hag geeft in gesprek met de NOS aan dat er op dit moment geen transfer zit aan te komen.

'Het zou zeker kunnen dat Ziyech blijft', vertelt Ten Hag. 'Hij heeft de wens om te vertrekken, daar zijn twee jaar geleden al afspraken over gemaakt. Er is ook gesproken met clubs, maar op dit moment is er niks concreet. Hij is uiterst gemotiveerd om met ons het seizoen in te gaan. Hij heeft plezier en wil z'n bijdrage leveren.'

Directeur spelersbeleid Marc Overmars sprak in gesprek met De Telegraaf al vergelijkbare woorden. 'Hakim heeft een bepaalde wens uitgesproken. Maar als hij die niet kan realiseren, dan houden we hem met alle plezier hier. Ik denk dat we hem hard nodig hebben dit seizoen, want hij kan op verschillende posities spelen.'

Ziyech heeft de ambitie om deze zomer de overstap te maken naar een club uit het buitenland, maar 'dan moet het plaatje wel kloppen'. Eerder leek AS Roma concreet te zijn, maar directeur Monchi gaf recentelijk aan dat de Romeinse club op dit moment geen spelers nodig heeft op de positie van de Marokkaans international.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
koppendicht
Het interesseert spelers niet waar en voor wie ze spelen, zolang ze maar voldoende betaald worden. Overmars heeft de collectieve bonussen verhoogd, dus veel clubs zullen niet zomaar over het potentiële salaris van Zyiech kunnen komen, en de topclubs hebben geen interesse. Kans dat Zyiech blijft is redelijk, maar aan het eind van de transferperiode kan er zomaar een Engelse club nog een last minuten bod doe .
0 0
Redrum
Dat wordt gewoon een jaartje met frisse moed en energie vlammen bij Ajax en laten zien dat je het wel waard bent. Dan komen er volgend jaar genoeg mooie clubs langs voor hem.
1 0
Voetbal1900
Als scout bekijk je een speler en daarna de statistieken. Blijkbaar ( maar ook niet geheel onverwacht) komt in de statistiek niet alles tot uiting. Het blote oog en het gezonde verstand heeft nog de overhand ( althans bij de topclubs).
0 0
AFCAlways
Eerlijk gezegd hoop ik dat hij weggaat. Niet omdat hij niet goed genoeg is, maar omdat hij of Labyad op de bank gaat belanden en zo’n vervelende jongen wil je niet op de bank hebben natuurlijk
0 -1
Rentokill
Wat weet jij nou van of het en vervelende jongen is? In de pers wellcht... Maar is Van Gaal dan ook een vervelende jongen? Bovendien denk ik dat we met Ziyech/Blind/Tadic en daarvoor Labyad/Dolberg/Neres heel leuk voor de dag kunnen komen.
1 -1
AFCAlways
Met 5 spelers die puur aan aanvallen denken en 1 te trage verdediger ga je het niet redden, zelfs niet in de Eredivisie
0 0
trooop
Geniale speler, met afstand de beste van de eredivisie, fantastische techniek, en ook nog eens buitenaardse statistieken. Vraag maar na op ajaxshowtime als je het niet gelooft. En toch is er geen buitenlandse club te vinden die hem wil hebben? Da’s ook raar!
1 -1
Ardoe
Volgens mij missen sommigen t sarcasme ;)
0 0
Capi86
Niet als je een seizoen lang ongeveer de helft van je kunnen laat zien. Dan krijg je deze discussen tussen de pro’s en de pessimisten. De waarheid ligt ergens in het midden.
0 0
AFCAlways
Geweldige speler natuurlijk, die in Oranje niet zou misstaan, maar de beste van de Eredivisie zou ik niet zeggen. Tadic heeft al meer klasse, maar de beste is natuurlijk Van Persie. Die is gewoon niveau wereldtop.
0 0
tijger19
ik ben in ieder geval één van de supporters die Ziyech wel kan waarderen om zijn eerlijkheid en vind het echt belachelijk hoe er om gegaan wordt met hem. Ziyech stippelt zijn carriere bedachtzaam uit en heeft gewoon eerlijk aangegeven dat hij open zou staan voor een stap hoger, bij de juiste club met het juiste beleid. Komt die juiste club niet, dan mogen we nog even van hem blijven genieten en kan hij aankomend seizoen gaan werken aan zijn balvastigheid.

Grootste probleem dat ik voorzie volgend jaar is hoe we Tadic, Frenkie de Jong, Van de Beek, Ziyech, maar ook Schone en Eiting allemaal speeltijd gaan geven.
0 -1
Rentokill
Dat heet een luxeprobleem!
0 0
AFCAlways
We hebben pech dat zijn WK zaad was. Weg gaat hij sowieso, maar nu naar een veel mindere club waarschijnlijk.
1 0
Bensco
Ik vraag me overigens af waar die 30-35 miljoen is op gebaseerd. Pastore koste 24,5 miljoen en die kwam bij PSG weg.
0 0
Joseph
Ik hoop dat hij blijft, gewoon een erg goede speler en zal met een Tadic en Blind om zich heen misschien wat meer geprikkeld worden.
Ziyech zal aan de bak moeten voor een basisplaats, dat heeft hij nodig om naar een hoger niveau te groeien.
0 0
Rood Gevaar
blijf nog maar lekker een jaartje bij ons vriend!
0 0
masterrr
Sowieso aanhouden voor Sturm Graz natuurlijk.

Is ingespeeld en kan het verschil maken. WK was niet goed genoeg, maar team om hem heen was ook weinig soeps.
0 0
AFCAlways
Team om hem heen voetbalde veel beter dan hij
0 0
flodder
Eerst was het een geweldige aankoop..nu fluiten ze hem uit . Jongens het is geen Messi het is ...
Hakim.. hij heeft idd. mindere wedstrijden gespeeld ..maar ook hele goede laten we dat niet vergeten .Ik heb me ook gestoord aan zijn mindere wedstrijden..maar ook vaak genoten van hem.Ik weet dat er veel kritiek komt op dit stukje.. maar dat maakt mij niks uit..
4 -1
T.reckveugel
Grote mond over weggaan, ruzie maken met het publiek, zogenaamd gekrenkt tot op het bot over God weet waarom en nu net doen of er niets aan de hand was en zonder enkel commentaar gewoon blijven
4 -10
Leviathan
Alsof hij de ruzie opzocht waren vooral hersenloze mensen in t stadion die Ziyech de schuld van alles gaven. En Ziyech is gewoon altijd eerlijk en transparant geweest en heeft een duidelijk beeld over het pad dat hij wilt bewandelen zoals een jaar of 2 3 Ajax om dan een goede club in het buitenland te vinden niks geen grote praat hoor. Zijn genoeg clubs die hem willen maar een bedrag van 35 miljoen kan en wil niet elke club betalen.

En Ziyech heeft gewoon een contract bij Ajax dus hij hoeft geen verantwoording af te leggen om te blijven hoor
3 -2
CruyffFootball
Toen Ziyech tijdens Ajax-Nac in de laatste minuten een vrije trap richting 2e ring schoot werd er door een gedeelte gefloten.
Niet eens perse bedoeld richting Ziyech maar meer uit een soort teleurstelling na een collectieve wanpresatie ondanks de voorsprong.

Dat de grote Ziyech zich dat weer persoonlijk aantrok en notabene in kerkrade 4 dagen later weer debiel deed richting het uitvak (terwijl die gasten hem bij de warming up gewoon toezongen) is de reden dat het uit de hand is gelopen de maanden erna.
0 0
AFC34
Nou sommige 'supporters' gingen ook wel te ver hoor. Niet iedereen reageert er zo op als Blind dat destijds deed. Dat hij nu gemotiveerd is en 100% er voor wil gaan getuigd naar mijn idee van grote klasse!
4 -1
Bky
Issie 100 % gemotiveerd of heeft hij gewoon geen keus? Dat gaan wij nooit weten natuurlijk.
1 -2
JBxxx
Transferwindow duurt nog lang, er komen zeker nog clubs die hem de laatste weken zullen wegkopen.
0 0
3*stars*3
Roma gaat flink cashen met transfer van Alisson naar Liverpool.
Die halen ergens wel een keep voor 20/30 mil en zullen waarschijnlijk gewoon terugkomen.
Zou mij ook niet verbazen als Brands ff langskomt om te shoppen bij ons.
0 0
AFC34
Ik denk niet dat Ziyech naar Everton wil, hij is heel secuur met zijn carrière planning en ik denk niet dat hij dat de juiste stap vindt.
2 0
Maik
Rare conclusie "Het lijkt er steeds meer op dat hij blijft". Er is afgesproken dat hij deze zomer vertrekt, Ziyech heeft zelf bevestigd dit nog steeds van plan te zijn en de transfermarkt is nog lang open..
0 -1
Joseph
Jij trekt ook een rare conclusie, ik geloof niet dat er is afgesproken dat hij vertrekt..
0 0
Bijgoochem
Zou hij niet een goeie zijn op 6?
0 -4
AFCA.
Mwah ik zie hem liever gewoon op de plek van Onana. Dan kan ook Onana gewoon weer terug naar de spitspositie.
0 0
AjaxPassion
Wat denk je zelf? Hoe kom je hier in hemelsnaam bij? Heb je ook maar 1 reden waarom Ziyech evt. een goede 6 zou zijn?

Ziyech is niet balvast, veel te weinig rust aan de bal. Speelt met veel te veel risico in zijn spel en passing. Veel te veel balverlies en noem maar op.
2 0
RedFeather
Denk dat Ziyech zich realiseert dat hij met z'n wk toch een transfer heeft bemoeilijkt. Hij gaf voor het wk al aan dat het toernooi essentieel was voor een transfer. Dus wie weet.
0 0
Ajax27
Ik heb veel respect voor Ziyech en dank hem zeer voor zn verdienste, maar ik hoop dat ie een club vind. Dat zal een extra stimulans zijn voor Frenkie om te blijven. Als ie niet vertrekt schat ik de kansen voor Frenkie namelijk een stuk lager in op het middenveld.
0 -4
BarAjax
Want? Er is gewoon plek voor Frenkie ookal blijft Ziyech. Zowel in 343 als 433.
1 0
Ajax27
Dan zeg maar waar? Ik denk namelijk dat ten Hag sowieso de eerste periode Labyad de kans wilt geven en Tadic in z'n kracht wilt gebruiken. Bij een 4-3-3 opstelling zie ik dan Donny als 6 met daarvoor Ziyech en Tadic. Speelt Tadic als linksbuiten, dan zal ie het met Labyad eerst proberen. En bij 3-4-3 Zal Blind de 6 zijn, Ziyech en Donny ervoor en Tadic als 10.

Velen denken dat ie Tadic als linksbuiten gaat neerzetten. Ik denk dat niet. Ik denk dat ie Tadic een veel bepalendere rol wil geven als spelverdeler op het middenveld.

Dus om die reden hoop ik voor Frenkie dat Ziyech een mooie transfer krijgt.
0 0
AFC34
Precies, bij 343 frenkie, donny, ziyech labyad op t middenveld, bij 433 donny, frenkie en Ziyech. Niks mis mee!
0 -1