Blind meldt zich bij trainingskamp Ajax

BVeenstra, 16-07-2018 om 15:23, 107501 views, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Daley Blind heeft zich maandagmiddag gemeld bij het trainingskamp van Ajax in Engeland. Dat schrijft Telegraaf-journalist Mike Verweij op Twitter. De verslaggever laat bovendien weten dat het papierwerk op dit moment in orde wordt gemaakt.

De verdediger annex middenvelder heeft zich tijdens het eten gemeld bij de spelers en staf. Eerder werd al bekend dat Blind niet met Manchester United mee was afgereisd naar de Verenigde Staten en nu blijkt waarom. Naar verwachting zet de Amsterdammer binnenkort een handtekening onder een vierjarig contract bij Ajax.

Ajax en Manchester United zijn al mondeling akkoord over een transfersom van minimaal zestien miljoen euro. Dit bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 21 miljoen euro. Blind vertrok in de zomer van 2014 naar Manchester United en bouwde in die tijd vier jaar Premier League-ervaring op.

Verweij meldt komst van Daley Blind

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
michaellaudrup
Te groot voor het servet te klein voor het tafellaken.
1 -1
marrene
Velen hebben kritiek op de transfersom met bonussen maar niemand weet wat de voorwaarden zijn m.b.t. de bonussen. Mss. heeft AJAX wel bedongen dat een voorwaarde is dat AJAX zich plaatst voor de CL. Dan stromen er tientallen miljoenen in de kas. Lijkt mij dan een goede deal.
2 0
Johnvanessen
Kijk, jij snapt het. Die bonussen zijn niet voor niets natuurlijk. Als wij bonussen moeten uitkeren betekend het dat wij zelf ook meer inkomsten krijgen!
0 0
nakuboy
Man Utd bevestigt de transfervoorwaarden met Ajax omtrent Blind
2 0
Bobbaasje
Tadić shirt is morgen in huis :)
1 0
luiszwaaris
Met welk rugnummer?
0 0
Bobbaasje
14 heb ik gekozen, er is nog geen officiële rugnummer van Tadić.
0 -1
AFCZlatan
Mede-AS-forumleden,

Ik begin het forum zo langzamerhand een beetje naar te vinden, door gevalletjes zoals Scholletje en Kamphues. Ik zit in de IT en irriteer me er op dit moment zo aan, dat ik zit eraan zit te denken om het ip-adres van deze kneusjes te achterhalen om bijv de Facebook/Instagram-profielen hier openlijk neer te gooien. Eventueel zou ik zelfs de adresgegevens van deze mietjes kunnen achterhalen en hier plaatsen.

Vinden jullie dit verantwoord? Het zal me ongeveer een half uurtje kosten en dan hebben we in elk geval een gezicht bij deze anonieme stoere mannen.
17 -4
Rentokill
Go! Heb je al wat?
0 0
MrPink
Doe maar, leren ze het wel af, kleutertjes, lekker op de IP van papa en mama, zo te achterhalen wie of wat.
2 0
3sterrenAjax1
please doe dit! ik ben er bij!
1 -1
Sjaakvaak
Helemaal goed dat iedereen zich uitspreekt tegen die Feyenoord kneusjes maar dan moet je zelf ook niet stoer lopen doen.

Ik ben ook it'er en je gaat echt niet zomaar via AS aan het IP adres kunnen komen van die sukkels. Laat staan hun social media daaraan koppelen.. Maar als je in de backend van AS kan komen, kom maar door. Help graag mee met ze neer te halen!
6 0
Rentokill
Is te doen hoor. En je hoeft niet eens in het backend van AS te komen.... Zijn verschillende manieren voor.
0 0
AFCZlatan
Is niet heel moeilijk hoor. Ethisch hacken heet zoiets in dit geval ;)

Ik heb al eventjes niks van ze gehoord, dus hoop dat ze gestopt zijn. Als ze toch verder gaan met irriteren, dan weten ze in elk geval de gevolgen.
4 -1
433metdepuntnaarlinks
Hahaha ik denk dat minimaal 90% hier dezelfde mening over heeft:

Eigenlijk kun je dat niet maken, maar aan de andere kant; onze stoere keyboard-warriors voelen zich wel lekker achter de anonimiteit van hun beeldscherm.

Ik ben het met je eens, kijk je naar dit forum een hele tijd geleden dan was het fel kritisch en scherp, dat is het nog steeds maar de hoeveelheid trolletjes en haters is enorm toegenomen, oprotten dus. Als Ajax niet je club is, fair enough, ga weg dan. Ajax haat is groter dan clubliefde, geldt voor velen!
1 0
Afcadam14
Haha Kamphues werd bang en is al weg.
2 -2
JordyAjacied
Doen! :)
1 0
Rolleman
Jazeker doen :)
0 -1
makaveli
Is die jahanbaks of hoe je et schrijft niet wat voor Ajax? Kwa waarde toch wel gezakt na et WK. Scoort veel als vleugel aanvaller en we kunnen nog wel 1 gebruiken.
0 -1
Dolberg25
Ik vind het wel mooi dat scholletje al 2 uur lang bezig is met trollen. Echt niks beters te doen?!
0 -3
Dolberg25
Ik vind het wel mooi dat scholletje al 2 uur lang bezig is met trollen. Echt niks beters te doen?!
0 -2
Gabri411
Top nieuws dat Daley weer terug komt! Ervaring genoeg en nu in zijn beste jaren. Snap biet dat mensen hier negatief over zijn.
1 -2
Babangida83
haha, komop jongens, dat is toch humor....meer is het niet.
Gewoon een Rotterdams pikkie van 18 jaar ofzo die een beetje komt plagen. Lekker toch. En sommige volwassenen hier er nog serieus op ingaan ook. Nou, die punten heeft hij eerlijk verdiend. Teksten ook best origineel, laten we eerlijk zijn. Ludieke grap. Wordt nu alleen wel wat saaier met die vele teksten. Gaap.

Ja hoor, kom maar met die minnen. Hoe klein is je pik dan...
1 -7
Ajax#1900
Echt een super goede grap idd. Lekker orgineel ook en totaal niet kansloos.
1 -1
Babangida83
Begint nu wat saai te worden idd. Zonde.
0 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
je hebt eigenlijk wel gelijk.
2 -2
JordyAjacied
Nog een kakkerlak... jullie club valt ook zo tegen, dan maar bij de grote rivaal kijken :)
1 -2
Babangida83
Welnee man, haha. Hou toch echt meer van Ajax.
0 -4
geDaante
Ga vooral die stokers aandacht geven jongens, daar doen ze het juist voor, en daar genieten ze van. Gewoon negeren en hun lol is er snel vanaf.
2 -2
Jaridebeste
Scholletje beleeft de avond van zijn leven, voor het eerst op het forum van een echt grote club. Hoe spannend is dat. Hij kan alleen slechts woorden typen want net als zijn eigen club kan hij alleen maar dromen van de historische en toekomstige daden van het grote Ajax.
6 -1
blava
Met alleen goede spelers wordt Ajax geen kampioen. Het gaat om beleving, inzet en het vermogen om zichzelf weg te kunnen cijferen voor het ene doel landskampioen worden. Daar kan het aan ontbreken als de chemie tussen de spelers niet goed is.

De spelers van Frankrijk liepen ongeveer 10 km tijdens de finale. Onze tegenstanders op nationaal en internationaal niveau doen minimaal hetzelfde. Op basis van de wedstrijd tegen Anderlecht en SB heb ik er nog steeds niet veel vertrouwen in, zelfs met Blind en Tadic.

Het team moet kampioen worden, niet Tadic of Blind. Elke uitwedstrijd wordt een happening, dat weet ik nu al.
0 -1
ajaxajaxajax
Welkom terug.
0 -1
Dazoo
Uitstekelbaars! Nu Babel nog, dan zijn we wel ff klaar.
1 -2
ST
Of Kostic
0 0
CruyffFootball
klaar?
Er zijn pas 10 middenvelders, misschien kan er nog een 11e bij.
0 -2
Daniii
Als we nu nog onze eigen ramen ingooien met onrust binnen de club te veroorzaken en weer geen kampioen worden, dan weet ik het niet meer hoor dan worden we nooit meer kampioen geloof ik.

Onana,
Veltman, De Ligt, Wober, Tagliafico,
Van de Beek, Blind (op 6), F. De Jong,
Ziyech, Dolberg, Tadic.

Zou echt een zieke opstelling zijn, met Tadic en Ziyech/Labyad op de flanken die perfect oog hebben voor de loopacties van Dolberg en hem voor de goal kunnen zetten met steekballen.

F. De Jong kunnen we niet nog een seizoen op de bank houden of als stand in, voor zijn carrière niet en als Ajax zijnde gaan we al te lang van links naar rechts met hem.

Het allerliefst had ik nog een CV voor naast De Ligt in plaats van Wober, zo een als die Maggallan, maar dat zal denk ik niet gebeuren helaas naar de komst van Blind.
2 -3
ST
Geen Neres en wél Wöber. Ik haak af.
1 -1
GerardAjax26
Waarom zou je je topscoorder van vorig seizoen (Neres) uit de basis halen? Toen Ziyech op het begin onder Bosz op linksbuiten begon, klaagde ook iedereen dat hij daar niet goed speelde. Mocht iedereen blijven, verwacht ik dat Wober op de bank beland.
0 0
Ajax#1900
Haha. Weer een nieuwe troll er bij. Ze hebben het er maar druk mee.
2 -1
Mark03
Aan het type berichten te zien is het dezelfde. Hij heeft het er maar druk mee op zijn zolderkamertje. Ik hoop dat zijn doos tissues niet eenzaam wordt.
0 -1
CruyffFootball
Zou me lekker laten verhuren als ik Eiting was.
Fijn dat er een 28 jarige wordt gehaald voor jouw positie.
En mocht Blind cv worden zal Ajax met de punt naar voren gaan spelen (maar plan Cruijff wordt nog gevolgd hoor) en krijgt Eiting dus alsnog geen kans.
1 -4
Joseph
Eiting gaat genoeg minuten maken dit seizoen, kan daarnaast veel leren van Blind.
0 -2
Bacta
Dat we nu kampioen worden en de Eredivisie gaan domineren betwijfel ik, laten we eerst eens een paar wedstrijden afwachten en dan pas een grote bek hebben over hoe goed we wel niet zijn.
Zelfvertrouwen en bluf ja daar staan we voor, dat moet ook en dat moeten we ook niet veranderen.. maar hoe sommige hier praten.. dat heeft echt totaal niks meer met zelfvertrouwen te maken maar eerder met enorme domheid.
Zet je zelf en Ajax niet voor schut bluf en zelfvertrouwen staan we voor maar laat het niet naar misplaatste arrogantie gaan een beetje bescheidenheid siert de man.
Begrijp me niet verkeerd ik ben zeer blij met de aankopen deze zomer en denk ook dat we nu de beste selectie in jaren hebben, maar houdt de beide beentjes op de grond totdat we werkelijk iets presteren anders zet je de club alleen maar voor schut.

Ik plop er 1 open op deze wel fantastische terugkeer van 1 van onze helden.
4 -3
Rentokill
Ik zou (na het lezen van jou reactie) bijna zeggen: Geen woorden maar daden.
Maar nee dat doe ik niet.
0 -1
hallo1
Kampioen worden gaat erom of je goed genoeg bent.

Niet zozeer of je de beste bent. We hadden vorig jaar en het jaar ervoor ook de beste selectie in Nederland, maar werden geen kampioen. Uiteindelijk draait het ook om hoe je spelers met elkaar kunt laten samenspelen en hoe je speelschema eruit ziet speelt ook mee (Europees voetbal vs uitschakeling).

Ik denk dat Ajax vooral keihard moet gaan werken nu. 4 jaar op rij niets en nu moet het gebeuren, maar dat gebeurt alleen als ze er bij Ajax vol voor gaan. Overigens is dat de verantwoordelijkheid van de trainer, want de selectie van Ajax heeft alles in zich, zeker in vergelijking met de concurrentie.
0 -2
Amp
Pas op hoor, voor je het weet wordt je als betweterig neergezet of heb je geen verstand van voetbal. Of je bent een troll/nep-ajacied...

Maar eens met jou idd. Blind en Tadic komen en velen doen alsof de competitie schriftelijk kan worden afgedaan, terwijl we net een belabberd seizoen achter de rug hebben. Enige realiteitszin is sommigen echt vreemd
1 -2
erwtenpeller
,Ook Jaap Stam en Edgard Davids kwamen terug,maar we werden geen kampioen
0 -1
nightgoat
Nou vooruit..*plop*
1 -1
kaashaas
Top een mooie motivator erbij !
0 -1
hallo1
Medische keuring?

Of is die al geweest? Mensen moeten ook niet te veel van Blind verwachten overigens. Blind is een dienende speler. Iemand die zijn werk goed doet en de bal inlevert bij een meer creatieve speler. Hij is voor ons een goede toevoeging, maar niet iemand die echt het verschil kan maken, zoals Tadic dat wel zou kunnen.

Hopelijk kan Blind een leidersrol vervullen, hoewel hij van nature niet echt een leider is. Zo'n speler is namelijk altijd heel lastig te vinden voor een Nederlandse club. Als Blind die rol goed kan invullen, dan gaan we de komende jaren veel plezier aan hem en waarschijnlijk ook aan Ajax beleven.
3 -4
GerardAjax26
Voor 16-21 miljoen verwacht ik wel meer dan een speler die de bal inlevert bij een meer creatieve speler.

Overigens vind ik met de komst van Blind de selectie wel erg goed. Keizer, Bosz en de Boer (deels zijn eigen schuld door voorkeuren voor Gudelj enz) hebben nooit zoveel dure aankopen gehad en dan ook nog het behouden (tot zover dan) van de belangrijkste spelers. Dat is toch wel ongekend deze transferperiode.

Als je ziet welke spelers Keizer kreeg: Wober, Orejuela, Johnsen, Siem, Huntelaar en dat vergelijkt met welk spelersmateriaal Ten Hag mag werken is dat toch een wereld van verschil. Ik hoop echt dat Ten Hag het op de rails krijgt want als we met deze selectie geen prijzen gaan pakken weet ik het niet meer.
2 -1
hallo1
Ten Hag heeft inderdaad een luxe selectie.'

Genoeg spelers, genoeg talent, genoeg creativiteit en genoeg ervaring. Ik verwacht dan ook een kampioenschap, leuk voetbal en Europese overwintering.
1 -1
GerardAjax26
Precies, dat verwacht ik ook. Ik kan mij niet herinneren wanneer we voor het laatst geen sterkhouders hebben verkocht.. oke het kan nog maar ik hoop het niet. Deze selectie heeft idd alles, en ook nog een sterke bank voor het geval dat. Als je dan ziet wat er bij de concurrentie rondloopt, moet Ajax echt kampioen worden.
1 -1
TheRiviera
Zowel Wöber als Huntelaar heb een grote kans voor een basisplaats. Als er geen extra CV gehaald word en Blind komt op '6' te staan dan komt Wöber gewoon naast De Ligt te staan. Wat betreft de spits is Dolberg ver weg van ze oude niveau en terwijl Huntelaar ook niet ideaal is heb je wel ervaring met hem in de basis. Hij zal er misschien niet 20 in knikkeren dit seizoen maar wel constant spelen en doelpunten leveren.
0 -4
GerardAjax26
Ik denk dat Dolberg gewoon in de spits start. Als hij geen wedstrijden gaat spelen komt ie nooit in zijn oude vorm en Huntelaar heeft afgelopen seizoen al laten zien dat hij tekort komt. Als ik mij niet vergis had hij de meeste 100% kansen van de hele competitie gemist.

Als Blind op 6 komt te staan, speelt Wober waarschijnlijk gewoon ja, maar ik verwacht eigenlijk dat Blind naast de Ligt komt te staan. We hebben middenvelders zat en Wober oogt al sinds zijn blessure niet al te best. Ook omdat Ajax wou kiezen tussen die Argentijn en Blind, dat geeft toch aan dat ze niet geheel tevreden zijn over de verdediging.
1 -1
SjaakieSwart
Opstelling Ajax volgend jaar:

Onana
Mazraoui - Schuurs - Vertonghen - Tagliafico
Van de Beek - Blind - Tadic
Neres - Suarez - ???
0 -4
MrPink
Laat ??? maar leeg, is niet nodig, met zo'n opstelling kan je met 10 man spelen in de Eredivisie, haha.
1 -1
Robinjo1988
Na maar 4 jaar in het buitenland gewoon weer terug komen! De laatste die dit deed was Litmanen.
Kortom; Daley HELD!
2 -1
robbertvd
Kampioen wzawzdb
0 -3
PuurGeluk
Nice!! Dit wisten we al maar toch blij met de bevestiging. Nu Tadic nog!
1 -2
han23
Bevestiging van tadic is allang geweest dacht ik
0 -1
koreem
Al beelden van Blind op trainingskamp?
0 -1
Rujar
Blind wordt niet voor 6 gehaald hij komt in de plaats van die Argentijn. Geloof bovendien ook niet dat hij stijf achterin zal blijven hangen.
0 -4
Joseph
Ik verwacht hem in de zwaardere wedstrijden op 6 en als de tegenstand zwakker is centraal achterin. Wober en De Ligt blijft voor mij het sterkste centrum dat met Blind ervoor staat als een huis.
3 -3
hallo1
Veel te weinig dynamiek met Blind op 6.

Blind is een speler die het van zijn verdedigende inzicht moet hebben en de bal snel moet inleveren bij een meer creatieve speler. Frenkie zal je dan op 6 moeten zetten en Blind als LCV, waarbij die kan inschuiven naar het middenveld wanneer nodig. Tegen CL tegenstanders kun je nog altijd kiezen voor een meer verdedigend blok met Blind op 6, maar dat zou niet mijn standaard opstelling zijn.

Wöber zal voorlopig op de bank belanden. Die is na zijn blessure slecht teruggekomen, maakt veel fouten en lijkt niet helemaal bij de les. In potentie nog steeds een goede speler, maar die zal zich nog echt moeten bewijzen.
0 -1
Farry
HAHAHAHAH
0 -1
Amp
Snap die hele hosanna-stemming hier niet. Mensen doen alsof Sergio Ramos himself naar Ajax komt. Blind voor het middenveld zou een waardevolle versterking zijn. Als centrale verdediger, zonder die lange jannen in compacte formatie zoals bij Man U, wil ik het nog wel zien met zijn beperkte sprintsnelheid (wat niet onbelangrijk is met hoog drukzetten en gatenkaas bij ons achterin) en kopkracht. Maar blijkbaar ben je hier al snel een troll, nep-ajacied, voetbalverstandloze of betweter als je enige vorm van kritiek of kanttekeningen plaatst. Te lachwekkend voor woorden.
Uiteraard hoop ik dat hij het tegendeel bewijst en veel op zijn inzicht kan doen. Nog meer hoop ik dat hij gewoon als 6 gaat spelen en op die manier de opbouw met tempo kan bepalen en vanuit daar het spel kan gaan verdelen, wat je het afgelopen seizoen zo miste op het middenveld. Heb in ieder geval zin in het nieuwe seizoen, als Ten Hag het draaiende krijgt dan kunnen er leuke dingen gebeuren. Voor nu bij mij nog even de rem op het al te positief zijn, gezien ik ook een heerschappij verwachtte toen aankopen als sulejmani en aisatti werden gedaan.
13 -8
MichelAngelo66
Ik doe ook niet mee aan die polonaise. Eerst vertrekt de man met z'n staart z'n benen naar de huisvriend van de familie, nadat hij hier verguisd werd en nu staat de meute te juichen bij zijn terugkomst. Heb niks tegen die jongen, maar hij heeft mij tot op heden nooit kunnen overtuigen.

Ik denk dat hij niet op het middenveld komt, maar achterin wordt geposteerd i.p.v. die Argentijn waar ze al maanden achteraan liepen. TH roept al regelmatig dat hij een soort 3-4-3 wil spelen. Dat betekent een inschuivende Daley. Gaat ie een beetje als zijn vader spelen. Ik moet zeggen dat ik die gedachte niet verkeerd vind. Ik hoop van harte dat ie het goed uitvoert.

Maar alles bij elkaar blijft het bedrag wat hiervoor wordt uitgetrokken buiten proporties. Het is mijn geld niet, maar ik vind het redelijk onverantwoord als ik het zo van buitenaf bekijk.
2 -1
trooop
Dit klopt gewoon. Blind is een hele goeie 6, maar niet zo'n goeie verdediger. Niet alles wat je op inzicht doet loopt goed af, hij heeft totaal niet de snelheid om dingen te corrigeren, in de 1 tegen 1 ren je hem zomaar voorbij, en hij verliest met regelmaat belangrijke kopduels.

Daar staat tegenover dat hij op inzicht veel gevaar al in de kiem smoort, en vooral dat hij aan de bal fantastisch is. Dat is wat mij betreft het belangrijkste. Ik wil boven alles mooi voetbal zien, als dat lukt neem ik een foutje hier en daar graag voor lief. Ook als dat soms punten kost.
Maar mensen die denken dat de verdediging staat als een huis zodra blind daar staat zullen hun mening straks wat bij moeten stellen.
1 -1
MichelAngelo66
Hij krijgt een rol als zijn vader. Die kon ook niet koppen, maar vulde het wel goed in achterin. Een sterke stopper naast hem. In dit geval de Ligt. Het kan wel werken.
0 -1
geDaante
Helemaal mee eens, behalve met je punt over de 6 positie, daar heb je Eiting al voor, en anders Van de Beek of Frenkie. Als Blind als 6 komt te spelen, loopt hij twee grote talenten in de weg, nergens voor nodig, en Blind is ook niet beter dan Eiting, integendeel.

Van mij had Blind dan ook helemaal niet hoeven komen, absurde transfersom en salaris voor iemand die weinig extra's brengt.
1 0
BRAMHOUTEN
eiting heeft nog niks bewezen en ik denk dat daley meer brengt op 6 als eiting. frenkie is geen 6. eiting moet je gaan verhuren. laat hem het maar eens zien in de eredivisie. bij ajax1 heect hij teveel concurrentie op het middenveld zeker als ziyech blijft
0 -2
geDaante
Je kan zoals CruyffFootball zegt weinig bewijzen als je de kansen daarvoor nog niet gehad hebt. Eiting liet het zien in Jong Ajax, en ook in de keren dat hij mocht opdraven bij Ajax 1, speelde hij uitstekend, en liet hij zien over de juiste individuele kwaliteiten te beschikken voor op 6. Kan aanvallend ook nog wat brengen door slimme passing en creativiteit.

Frenkie is geen 6 inderdaad, maar daar kan Ten Hag anders over denken. Tadic wordt sowieso de nummer 10. Speelt Blind op het middenveld is hij de 6, blijft de 8 voor Frenkie over. Eiting en Van de Beek komen dan op de bank te zitten. Slechte zaak.
0 0
CruyffFootball
Wat hadden De Ligt en Dolberg bewezen voordat ze erbij werden gehaald en direct basisplaatsen kregen?
Wat een belachelijk argument.
Op deze wijze kan Eiting ook niks bewijzen nee. Iets met een vicieuze cirkel.
1 0
Babayaka
Wie is Sergio Ramos?
2 0
Rentokill
Zolang je dit soort reacties geeft zal niemand je een troll noemen. Als mensen krachttermen gaan gebruiken als 'kan er helemaal niets van' dan kun je andere reacties verwachten.

Inhoudelijk: Blind's beperkte snelheid wordt hier zo vaak nagepapegaait dat iedereen het als een waarheid is gaan aannemen. Toch heeft hij in verschillende posities bij Ajax laten zien dat hij makkelijk mee komt. Ook bij het anti-voetbal van Mourinho moet je snel zijn hoor. Bovendien heeft JC ons ooit geleerd dat wanneer je niet snel bent je dit kan compenseren door op tijd te vertrekken, dus sneller anticiperen dan dan je tegenstander.
3 -1
Bky
Ik snap niet hoe je aankopen als Sulejmani en Aissati aan kan halen om "even op de rem op al het positieve te zijn". Ten eerste was dat een hele andere tijd, toen konden we Sulejmani eigenlijk niet betalen. Ten tweede waren dat spelers die van een Eredivisieclub kwamen als talent. Ten derde weet je van Blind dat hij al een heel seizoen onze beste speler is geweest, net als Tadic, die bij Twente gewoon de beste speler was. Er is alleen maar reden om positief te zijn. Ik snap niet hoe je met aankopen als Tadic en Blind niet positief kan zijn.
5 -4
Amp
dus omdat we deze spelers nu wel kunnen betalen, kan er geen vergelijking plaats vinden? alleen daarom al slaat je hele reactie nergens op... en wat kom je nou steeds met tadic aan om je punt te maken, terwijl ik het over blind heb en hem vooralsnog geen succes zie boeken als centrale verdediger? als je wil reageren, reageer dan ook inhoudelijk op mijn inhoudelijke reactie zonder onzin erbij te verkondigen. O nee wacht, jij bent er net als een aantal anderen hier: als je niet hetzelfde als jij denkt dan snap je niks van voetbal
0 0
Ajax#1900
Hij heeft een seizoen lang CV gespeeld in de sterkste competitie ter wereld en en is op z'n minst heel redelijk overeind gebleven. En nee, Lvg speelde niet met 10 man achter de bal maar gewoon met ruimte achter de verdediging. Als je United volgt is er juist alle reden om te geloven dat het een succes gaat worden bij Ajax, maar je moet het wel willen zien.
0 0
Bky
Haha, vet boos. Jij begint over Aissati. Enige connectie die ik kon maken is dat hij een linksbuiten/middenvelder was bij ons, dus dacht dat je daarmee tot op een zekere hoogte de vergelijking met Tadic mee bedoelde. Snapte verder ook al niet waarom je hem (Aissati) zou noemen. Misschien wat te snel gedacht van mijn kant natuurlijk, was niet lullig bedoeld.
1 -1
Stan87
Vooral punt 3: blind en tadic hebben zich al op premier league niveau bewezen, de aangehaalde voorbeelden niet en zijn dus geen geschikte vergelijkingsmateriaal
0 0
AntiCatenaccio
Sergio Ramos kan er niks van man. Godswonder hoe die vent jarenlang bij Madrid heeft kunnen voetballen en aanvoerder van Spanje geweest is.
1 -3
LezDeBoer
Ik zie hem ook het liefst als 6 spelen. Mocht ie een keer eruit gesprint worden als CV dan krijgt ie weer meteen alles over zich heen en is het een “miskoop”. Zonde omdat ik hem als 6 echt meer zie brengen op het middenveld.
2 -1
Amp
Jup, dat is ook mijn idee, maar mag je hier blijkbaar niet vermelden
0 0
ram
Sergio Ramos? Ik heb liever Blind! Maar wel voor '6' inderdaad. Wat voor mij overigens ook betekent dat Ziyech moet vertrekken.
0 -3
Amp
houd die standaard inderdaad maar lekker laag, dan zal je inderdaad blind boven ramos blijven verkiezen
0 -1
Rinus M.
Toch wel handig die RvC...
1 -1
Tomajax1990
Welkom terug daley!! Het is bij ons nooit goed, of we geven te weinig geld uit of weer teveel. Aan het eind van het seizoen weet je pas of het het geld waard was. Ik maak me meer druk om een concert dat word gegeven in de arena 10 dagen voor een enorm belangrijke wedstrijd, laten we daar nou eens mee stoppen
5 -1
WantAmsterdam
JC arena kopen dan? Ben het volledig mee eens!
0 0
WantAmsterdam
Nou, ik weet niet men in het algemeen relatief negatief over daley is, maar hij was echt heel goed in 13/14 en op het wk, en hij is bij Manu alleen maar beter/ meer ervaren geworden en was de beste speler in de EL finale tegen ons, een hij is ook en speler in ze beste voetbaljaren, dit is gewoon een buitenkansje toch? Welkom daley, hoop dat je het niveau van tegen Barca in 2013 weer weet te halen, want toen was je weergaloos...
6 -2
ambtenaar
Mooie transfer, ben hier echt blij mee.
2 -2
wendoo9
Het is nooit goed. Halen we niks is niet goed , en halen we een goeie versterkingen is het ook niet goed. Te veel of te weinig voor Blind maak geen klote uit. Wel is het zo dat we een goeie versterking in huis hebben gehaald en hebben geluk dat zo een speler nog terug wil keren naar Amsterdam.Sommigen reageren hier of het geld uit hun zak moeten komen. Overmars en consorten weten precies wat ze doen en gaan niet boven hun stand leven. Het geld moest toch op het veld staan hoor ik hier al jaren ! Nu staat het op het veld. Daley Welcome thuis !
8 -2
Bky
Het is nu wel duidelijk dat gewoon (bijna) iedereen blij is met deze transfers. Overgrote meerendeel heeft gewoon de vlag uithangen op dit moment. Een kleine minderheid vindt het wel oke, maar vindt de prijs te hoog. Dan is er nog één persoon die hem niet wil omdat hij te klein is.

De rest waren allemaal kleuters van een of andere havenstad of bange lampjes.
4 -4
Henning
Blind is wel ok maar echt niet de verlosser. Naar mijn idee te duur voor zijn kwaliteiten,
1 -2
Bky
Hij hoeft niet de verlosser te zijn, zolang hij maar zijn niveau haalt van zijn laatste seizoen (en liefst nog ietsje beter, omdat hij natuurlijk 28 is en in die 4 jaar bij Man. United onmogelijk slechter is geworden).
0 -2
DeWijsneus
Ah sluitende omschrijving!
1 -1
WantAmsterdam
Eens, Spelers als Blind en tadic zijn gewoon het hoogst haalbare voor ons, daarboven maken wij nu echt geen kans meer...
2 -2
A'dammer
Offtopic: is "trollen" een nieuw mode-woord? Netzoals sterkhouder sinds enige tijd? Lees het sinds kort overal terug...

Nah: kom maar op met Troll-opmerkingen dat ik oud ben of onder een steen heb geleefd.

Weer terug naar topic: welcome home Daley. Een stap waarvoor ik respect heb. Voetbal(plezier) op eerste plaats, geld is ondergeschikt! Hulde !
2 -6
Babayaka
Ik trol , jij trolt, wij trollen, zij hebben getrold.
0 0
Amp
Geen idee waarom je troll en sterkhouder als woorden aan elkaar zou relateren. Als je het echt zou willen weten, dan had je ook gewoon kunnen googlen, dus snap je punt niet helemaal.
0 0
***1900***
Nee hoor, trollen is gewoon een woord wat al jarenlang gebruikt word op fora. Heb geen reden om daar een stomme opmerking over te maken, niet iedereen weet dat :)
0 0
Ajax#1900
Welcome home Daley is ook in de mode. Niks mis mee natuurlijk
1 0
Synzo
Even een vraagje hoor.... voor sommigen onder ons.... Wat is dan teveel of te weinig? wanneer is het wel een keer gewoon goed? Als Suarez voor 3 tientjes binnenwandelt. Ik erger mij kapot aan al die kortzichtige betweters die nul komma nul inzicht en overzicht hebben maar wel met hun altijd negatieve kritiek klaarstaan...
3 -2
Amp
zal achteraf pas blijken. Is ie doorslaggevend bij het behalen van prijzen, dan zal het te weinig zijn. Valt ie volledig door de mand, dan is t al snel te veel.

Denk dat velen er meer moeite mee hebben dat hij voor de 4 positie zal komen, terwijl hij op 6 vele malen beter is. Met zijn snelheid en weinige kopkracht zie ik het op 4 vooralsnog niet goed gaan, terwijl ik m op 6 met zijn voetballende vermogen wel harde noten zie kraken (gezien hij daar minder op pure verdedigende kwaliteiten hoeft te spelen). Dat jij en anderen nu in hosannastemming zijn en critici daarom maar afschilderen als betweters is tevens nogal arrogant. Misschien hanteren anderen wel gewoon een andere standaard.
0 0
afcasven1995
95 procent is gewoon blij dat Blind komt er maakt zich niet druk om die 16 miljoen.
3 -1
Ajax#1900
Nu de in paniek geraakte Psvers en Feyenoorders weer zijn verwijderd wel ja...
0 -1
behangdelul
Top, komende 6/7 jaar als speler en daarna trainer voor de jeugd, goede investering Ajax!
2 0
iammike
Welkom thuis
2 -2
Ajax meister
De potentie is geweldig, maar ik ben gewoon zo bang dat Daley Blind ondermaats is.
Van mij mag Blind de koning der Koningen worden, maar ik heb mijn twijfels.

Laat het seizoen maar beginnen en bewijs het tegendeel Blind.
6 -7
Rentokill
Wat bedoel jij met potentie? Dit is geen talent meer maar een speler die in de wereldtop heeft gedraaid en nog in de krachtigste periode van z’n carrière zit.

Of had meneer liever iets beters gehad? Wat dan bijvoorbeeld?

Als we de CL zouden winnen zou jij volgens mij nog twijfels hebben over vanalles.
4 -1
Joseph
Blind heeft niks te bewijzen, was al de beste toen hij weg ging bij Ajax en is alleen maar beter geworden.
7 -7
CruyffFootball
“Blind heeft niks te bewijzen”

Je weet dat hij topsporter is?
0 0
MelleAfca
Dat ga je er niet in krijgen bij een aantal hier, die leven nog in 2011/2012
2 -1
Joseph
Dat zijn geen Ajacieden, elke Ajacied is blij met deze jongen. Want een echte Ajacied heeft hem gevolgd en weet dat hij niet de speler is van 2011/2012.
1 -2
ajax4ever01
dat dus!
2 -1
luiszwaaris
Prrrt
0 -1
Bky
Valt me op dat opeens AS louter positief is nu alle trolls opeens weg zijn.

Geeft maar weer aan hoe in paniek die FR12'ers en PSVnetwerksukkeljtes waren. Met grote aantallen hier accountjes maken om deze geweldige aankoop onderuit te praten.
9 -5
Nosky
Heeejj, en ineens zijn er heel veel reacties/trollen verdwenen.
*Zwaaien doet*
6 -1
Ajacied33
Mogen ze vaker doen hier op AS. Weg met al die lampen en kakkies
2 0
Robinjo1988
Echt top wat Ajax deze zomer heeft bereikt. Tadic en Blind! Complimenten voor Overmars.

Echter heb ik nog steeds weinig vertrouwen in onze trainer. Gelukkig zijn deze 2 ervaren genoeg om niet te veel naar dat gezwam te luisteren.
3 -1
Radikaal
Nou, Daley, relax, de verwachtingen hier zijn niet hoog, dus alles wat je doet gaat meevallen.
0 -1
arigold
Beurs dicht, kom maar door met dat persbericht
0 0
glob
Wanneer door de komst van Blind en Tadic de talenten wat meer op zichzelf gericht kunnen zijn en niet meer de kar hoeven te trekken dan zul je zien dat die talenten gaan groeien en daarmee een enorme waardevermeerdering zullen realiseren. Zeker wanneer Ajax zich ook in Europa goed kan laten zien en glansrijk kampioen wordt. Dan wordt de waarde van Dolberg, Neres, vd Beek, de Jong, Ziyech, de Ligt en Onana samen eind seizoen 2018/2019 minimaal € 250.000.000,= Dan lult niemand meer over die schamele € 30.000.000,- die we voor Blind en Tadic hebben betaald. Ajax is niet gek! Er moest nu echt iets gebeuren, het pappen en nathouden is voorbij. Nu alleen nog hopen dat Erik ten Hag zich waarmaakt. Wat mij betreft nog een echte onzekerheid. Maar wanneer we deze week goed doorkomen en daarna Sturm Graz uitschakelen heb ik er alle vertrouwen in.
5 0
Bocarra
Helemaal eens. Alleen ten Hag is geen onzekerheid. Bosz had ook tot de winterstop nodig om zijn visie door te zetten. Wat nadelig voor te Hag werkt is dat hij de volledig basisploeg pas volgende week bij elkaar heeft en dan nog een team moet smeden. Daar gaat nog een aantal maanden overheen.
0 0
glob
Dat nadeel heeft elke trainer bij elk elftal. Sturm Graz zit in hetzelfde schuitje
0 0
AlexIbarra
Op zich heb je gelijk maar in Oostenrijk begint de competitie wat eerder dan hier.
Zij zijn dus verder in hun voorbereiding (en hebben geen WK-gangers).
0 0
Basvann
Ik hoop dat Daley, Fosuh Mensah meeneemt.
1 -2
Joseph
Mag van mij zeker mee, rechtsback is ondanks de aankopen zwak bezet. Al ben ik wel enthausiast over Mazraoui, maar een sterke verdediger mag er op die kant wel bij.
0 0
Ajacied33
Die zit al in het vliegtuig richting de VS. Wordt lastig denk ik...
1 0
Simon1
Op deze leeftijd terugkeren naar Ajax verdiend een ware helden ontvangst. Sinds Christian Poulsen de beste aankoop van Ajax in de afgelopen jaren.
3 -3
AFCA1510
Poulsen had soms een leuke routinier-actie zoals die tegen Van Bommel. Voor de rest kwam die man echt enorm te kort, kon niet echt voetballen.
0 -2
MelleAfca
Poulsen is hier op Psv uit na alleen maar afgeschoten, dus om dat nou meteen een topaankoop te noemen.
1 -2
hakkietjakkie
Ik vind het mooi! Had het voor Daley wel leuk gevonden als hij ook nog even in Spanje zou voetballen maar waardeer het ook dat hij op deze leeftijd, een leeftijd waarin je op je top hoort te zijn, naar Ajax terug komt.
2 -2
Babayaka
De duimpjes naar beneden snap ik niet,
Maar het is zeker zeldzaam, net als tadic die toch komt, op een leeftijd dat hij nog zeker niet klaar is.
0 0
AFCA.
Marcie haalt het ene na het andere kanon binnen
3 -3
Joseph
Mazraoui- de Ligt - Blind - Tagliafico
Vd Beek - Frenkie - Ziyech
Neres - Dolberg - Tadic

Dit team gaat de eredivisie werkelijk slopen, geweldig team, met kwaliteit in elke linie! Eindelijk kun je dan ook talenten brengen als de ploeg met 3 doelpunten voor staat.
In de Europese wedstrijden misschien iets behoudender met Blind op 6 en Wober in de verdediging.
Ik kan niet wachten tot het seizoen gaat beginnen, de enige die het kan verpesten is Ten Hag, maar zo slecht kan hij niet zijn.
0 -3
hakkietjakkie
Yes voor het optimisme! Maar er moet nog wel wat bijkomen voor in de breedte vind ik. Linksbuiten en rechtsbuiten posities zitten we echt heel dun vind ik. Rechtsback ook.
0 0
robbertvd
Lekker. 010 blijft kleuter club. Kwaad worden op een mannetje van 3 jaar omdat hij ajax de beste roept.
0 0
Ajacied1996
Eindelijk een selectie die serieus kans maakt om de voorrondes CL door te komen. Wel zie ik graag nog een '6' komen die bij een voorsprong de deur op slot kan gooien. Blind is namelijk duidelijk gehaald als CV. Frenkie, Lasse en Donny zijn in mijn ogen verdedigend niet goed genoeg als we in Europese wedstrijden een voorsprong moeten vasthouden. Denk aan een type Nigel de Jong, Matusiwa heeft hier wel de potentie voor maar is op dit moment de enige.
0 0
Joseph
Als je de deur op slot wilt gooien zet je Wober centraal en schuif je Blind door op 6.
0 -2
Ajacied33
Welkom terug op het oude nest jongen. Toch respect, 28 jaar, in de bloei van zijn leven. Hij kon naar meerdere clubs, komt toch naar de mooiste club van allemaal. Ik vind de selectie goed zo, mits er niemand verkocht wordt. Wat zeggen jullie
5 -2
AntiCatenaccio
We gaan het met deze selectie doen.
0 -1
AJAIXIXIXI
Echt veel respect voor Blind inderdaad, en wat de selectie betreft zitten we met Daley fantastisch.
1 -2
Multi
Prima selectie zo, enige minpuntjes nu zijn de rechtsback (door de blessure Veltman en twijfel over Kristensen/Orejuela, ook al kan Mazraoui er ook) en de rechtsbuiten positie. We hebben daar wel de topper Neres, maar als die geblesseerd raakt, is het wel even puzzelen. Al zou het me niet verbazen als Ziyech daar dan neergezet wordt.
1 -1
afcasven1995
Beste selectie in jaren, misschien Jong Ajax nog aanvullen met wat (buitenlandse) talenten.
1 -2
ram
Jong Ajax heeft inderdaad wat nodig; vooral verdedigend is het nu wel heel erg mager.
0 0
Joseph
Verdomme, het lijkt gewoon echt te gaan lukken!

Wat een heerlijke toevoeging op de selectie zou dit zijn, Ajax kan hele mooie dingen gaan doen dit seizoen, zeker als talenten als Frenkie, Donny en Dolberg het laten zien dit seizoen!
1 -1
Daminem
Goed nieuws! Onze club heeft eindelijk keuzes gemaakt waar wij (in ieder geval ik) vrolijk van worden. Er staat een topselectie en er gelden geen excuses meer voor geen kampioenschap! Laten wij nu in goede en slechte momenten de 12e man zijn en de spelers, staf en de rest van de club POSITIEF en EENSGEZIND steunen! Op naar een mooi seizoen!
6 -1
MrPink
Welkom terug, Daley.
3 -1
Web
Eindelijk, Tadic, Blind en Labyad, directe versterkingen
Schuurs voor de toekomst
4 -2
RaynoFischer
En diezelfde kakkerlakken die Blind afzeiken zien wel graag Clasie (wie? :p) terugkomen
Die mag niet eens naar de veters van Daley Kijken!
11 -1
NoMoreMrNiceGuy
Maakten ze allebei niet deel uit van de Oranjeselectie van 2014? En is dat klasseverschil nou echt 16-21 miljoen?
Ik blijf het een tricky aankoop vinden, zeker door het prijskaartje. Er zou zomaar een onredelijk verwachtingspatroon gecreëerd kunnen worden. Het is natuurlijk geen Cruyff hè.
0 -2
ajaxxcied4life
Clasie speelde vanaf het begin al niet bij Southampton in tegenstelling tot Blind die vrij lang vaste waarde was bij ManU.
0 0
MosesD
En dan weer over Fnoord beginnen pffffff
1 -1
SjaakWolfs
Clasie... matig dravertje voor wie de Engelse middenmoot nog te hoog gegrepen was.
3 -1
Jelephi
Klaassen zakte ook door het ijs en werd zelfs beter beschouwd. Voor Nederlandse begrippen is Clasie voor hun een prima aankoop. Voor ons niet, past niet.
0 0
MrPink
Clasie, whahaha.
2 0
Bjorn
Welkom thuis Daley.
6 -1
Piejotter
Fantastisch nieuws. Moet eerlijk zeggen dat toen de eerste geruchten er waren omtrent aankoop van Blind ik het nauwelijks kon geloven. Geweldig dat Daley terug wil komen op het oude nest.
3 -1
Johnvanessen
Net als het nieuws van Tadic. Ongelofelijk! Nu hopen dat talenten als Frenkie
1 0
FelixjeGassenlicht
Geweldig nieuws! Eindelijk wordt er nu geld uitgegeven dat nog steeds met bakken binnenkomt en krijgen wij nu waar wij recht op hebben: een volwaardige en evenwichtige selectie. Hopelijk zijn alle belangrijke spelers snel fit want er is weinig tijd.
1 -3
godenzonenssuper
Waarom komen die bakken met geld vandaan dan?
0 0
gras
Dat met bakken binnenkomt? Hebben we CL deelname? Zijn we ver gekomen in de EL? Is Ziyech verkocht? Enkel Kluivert is vertrokken. Naar een partij waar met regelmaat tegen geprocedeerd moet worden omdat ze transfergeld niet overmaken.

De selectie is goed, erg goed als iedereen blijft, hoewel dunnetjes achterin.

Het is aan de trainer om er een eenheid van te maken. Die er al lang had moeten staan trouwens.
4 -3
Luie
Komt de op in de morgen? Is vuur heet? is 1 1 2?
1 -1
Pheadrus
Zou het voor de Ligt, en Frenkie leuk en gunstig zijn om een jaar met Blind en Tadic te spelen? Zou dat niet een mooi sportief perspectief bieden voor al het aanstormend talent?
9 0
Hobbemastraat
Goed nieuws, lekker Ajax! Nu staat er op elke linie minstens één ervaren speler. Met een goeie mix kan je heel ver komen (zie 1995).
5 0
Afstandsschot
En dan zeggen ze dat Ten Hag moeilijke keuzes moet maken... Wat te denken van mij? Wie moet er nou achterop mijn shirtje: Blind en Tadic topfavorieten, of wordt het toch Ziyech, Frenkie of De Ligt? Neres en Donny zijn outsiders, terwijl ook held Lasse nog als dark horse gezien kan worden. Zo'n zomer als Ajacied valt nog niet mee... Denk dat ik een burnout krijg als ook Vertonghen nog wordt gehaald.
12 -1
Michelinho
Over een week zullen de Europese rugnummers wel bekend worden, mss even wachten tot dan. Ik wens je in ieder geval veel wijsheid en sterkte in deze moeilijke tijden.
1 0
Stamhoofd
Vertonghen.. Dat zou toch helemaal fantastisch zijn!

Wellicht volgend jaar, als de ligt en de jong verkocht worden. Dan ook gelijk Suarez binnen halen!
0 0
Jelephi
Met de ligt schuurs Wober en blind heb je nu voldoende opties. Alleen als de ligt vertrekt misschien...
0 0
jaapdijkemasted
wober? die man is slecht
0 0
MichelAngelo66
`Cruijff
1 0
afcasven1995
Neres!
1 0
Pheadrus
Het is zo belangrijk in het leven dat je doet wat je blij maakt. Zo zie je maar dat geld alleen niet alles bepalend is. Voetbal "cultuur" en "historie" alsmede de relaxed samenleving van Nederland zijn ook krachtpunten.
1 0
AFCA1510
Aankoopje dit hoor. Hoop stiekem toch dat ie een plek op de 6 positie gaat afdwingen zodat ie daar kan domineren. Hebben we op dit moment gewoon teveel goede middenvelders, luxeproblemen.
2 0
AjaxfanRuben
Waarom gaat Blind naar Ajax? Blind wordt gewaardeerd hier. Niet goed genoeg voor absolute top. Salaris > salarisplafond. Misschien wilt hij graag bij zijn familie zijn. Vriendin woonde geloof ik in NL toen hij in Engeland speelde? Dan zal hij vast ook nog een clubhart hebben haha ;).

Want van wat voor soort clubs had hij nog meer interesse? Napoli/Inter dat soort clubs onder Ajax+Eredivisie verkozen?

Welkom back Blind!
4 -1
Ajax27
Heerlijk nieuws! Blind en Tadic die de lijnen gaan uitzetten binnen Ajax. De jonkies van 18-21 jaar hoeven niet meer de kar te trekken, maar kunnen zich gewoon puur richten op hun ontwikkeling. Ik hoop zo dat dit ervoor gaat zorgen dat andere spelers om hen heen beter gaan spelen, vrijer gaan spelen, zich top ontwikkelen, daardoor minstens de landstitel pakken, Europees wellicht weer potten kunnen breken en dat we de komende jaren het Bayern van Nederland worden. Eindelijk zien we waar Ajax al die jaren voor heeft zitten te sparen. Het is een gewaagd experiment met 2 grote voetballers die ontzettend duur zijn voor Ajax begrippen, maar het is fijn om te zien dat we dit experiment kunnen doen zonder dat we hierdoor financieel in de problemen kunnen raken.
7 0
3*stars*3
Netjes man, waarschijnlijk morgen presentatie.
Mike is vandaag vroeg wakker!;-)
3 -1
Dolberg25
Volgens mij lopen alle Ajacieden iets te hard van stapel.

Vergeet niet dat Blind dit jaar tribuneklant bij Manu was, dat alles behalve imponeerde. Blind is ook nooit onbetwiste basisspeler geweest daar. Daarnaast heeft Tadic dit jaar 6 doelpunten en 3 assists gemaakt en is hij 17e geworden met Southampton. Alles behalve overtuigend. Deze 2 spelers zullen beter moeten spelen dan het afgelopen jaar om een direct versterking te zijn. 

Persoonlijk denk ik dat een Guardado veel meer waard was dan deze 2 spelers. Als je dan ook weer ziet hoe hij tegen Brazilië schitterde 
1 -13
Johnnie
Volgens mij bij jij, of ontzettend lui, of gewoon aandachtsgeil want betrap je nu voor de tweede keer een zelfde reactie op zowel AjaxShowtime als Voetbalzone. Lekker origineel.
2 -1
driesterren***
Lekker lang verhaal, weinig inhoud!
Welkom Home Blind, en ga genieten bij je ouwe geliefde club!
0 0
johan_afca
In elke familie en vriendengroep heb je er zo eentje als jij. Het is werkelijk nooit goed.
1 0
Dolberg25
Sorry, had dit net gekopieerd van VZ als sarcasme.
2 0
luiszwaaris
@voetbaltjer lol
0 0
RaynoFischer
Elke speler die bij United op de bank zit is voor Ajax een versterking :P
Rashford en Martial hebben ook geen basisplaats daar...
Volgens mij deed hij het vooral de 1ste 2 jaar goed.

Tadic is een van de weinige redenen dat Southampton nog in de Premier League speelt, met dat team kunnen weinig spelers iets, daarvoor wel prima jaren
0 0
luiszwaaris
Hahaha ik zie exact dezelfde reactie op Voetbalzone :’)
0 0
JPM
Klopt, ik hoopte stiekem op Jorrit Hendrix ipv Blind en Florian Jozefzoon ipv Tadic, maar je kunt niet alles hebben in het leven.

Flikker toch op man.
0 0
3*stars*3
PL is van een heel andere niveau en Tadic speelde degradatievoetbal.
Zet Messi bij Southampton en we zien ook hele andere statistieken toch?

Blind had vorig seizoen ook te maken met wat blessures en werd niet op zijn best positie gebruikt.
Dat is toch gewoon als 6 en bij ons kan hij dat perfect invullen.
1 0
MarkGroothuis
Gaat naast de Ligt spelen hoor, let maar op.
0 0
3*stars*3
In de meeste duels kan het wel maar in de grotere duels vind ik Blind niet geweldig als CV en zie ik hem liever als 6.
In de El finale deed hij het trouwens prima als CV maar we zagen hem laatst ook bij oranje en dat was niet goed.

Wöber begon trouwens lekker maar zakte na de winterstop echt hard door het ijs...
0 0
Ajax#1900
Oké dan. Nu weer terug naar het PSV forum aub.
2 0
AFCA.
Daley Blind! Wie kent hen niet?!
3 -1
GvanderK
Top
3 -1
Vreker
Bammm yess! Ongelooflijk, Blind en Tadic, wat geweldig zeg.
5 -1
davidoff
verwey: papier werk wordt op dit moment in orde gemaakt.
4 -1
AjaxfanRuben
Ik hoop dat we dit soort hoge bedragen voor versterkingen structureel kunnen doen als er ervaring nodig blijkt (lange termijn visie). Niet dat dit korte termijn visie is om even succes te halen, want dat is naar mijns inziens geen beleid. Maar ik ga ervan uit dat Ajax nog wel genoeg geld in kas blijft houden om dit soort buitenkansjes binnen te halen. Noem het maar gerust buitenkansjes dat Blind en Tadic in de eredivisie willen spelen.
1 0
ajaxxcied4life
Ajax moet wel goed op zijn boekhouding blijven letten, maar Ajax moet tevens ook gewoon altijd voor kwaliteit gaan. Het journaille zal wel weer los gaan en schrijven dat Ajax onverantwoorde bedragen betaalt voor spelers, waar zij eerder nog en masse schreven dat Ajax eens gewoon voor kwaliteit moet gaan, want ze hebben toch genoeg geld.
1 0
vdvaart8
https://www.telegraaf.nl/sport/2310161/blind-meldt-zich-in-trainingskamp-ajax?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter
1 0
RaynoFischer
Beste transferperiode in jaren :)
2 ervaren spelers uit de Premier League die nog makkelijk 2/3 jaar mee kunnen en genoeg opties hadden, top!
5 -1
Maik
Nice! Welkom terug
3 -1
koenos1
Waar is die gozer met dat mooie verhaal over Inter Milan?
2 -1
MankeNelis
Was een trol, beide trolaccounts zijn verwijderd volgens mij.
0 -1
JPM
HOPPETA
1 -1
afcasven1995
Fuck Roma, fuck Milaan, fuck Napoli. Gewoon terug naar huis. Wat een held.

Welkom thuis Daley!
10 -3
Bocarra
Ik zeg heel goed nieuws! Ongekend voor Nederlandse begrippen. Goed gedaan Ajax!
8 -1
3sterrenAjax1
wat een ongelofelijke ajacied. in zijn prime terugkomen terwijl hij op hoger niveau en voor meer geld bij allerlei andere clubs had kunnen spelen. zowel pa als zoon blind zijn gewoonweg rasajacieden. veelvuldig beschimpt maar staan altijd klaar om ons uit de brand te helpen. kippenvel.
21 -2
PJK54
welkom thuis Daley, ik hoop niet dat je afgerekend gaat worden op het transferbedrag, zoals Suljemani, en je de kans krijgt uit te groeien tot onze leider.
13 -1
Amsterdamsetrots
Dit is toch prachtig? Dat wij nog in de positie zijn om 2 ervaren krachten uit de premier league te halen die een directe versterking zijn? Daarmee mogen we echt in onze handjes knijpen hoor! Hulde aan Marc.
9 -1
Mokum<3destad
Erg mooi om te zien hoe iedereen positief probeert te blijven en er geen ruimte voor discussie mogelijk is. Het is allemaal zwart of wit en geen middenweg. Kijken of iedereen nog zo positief blijft wanneer we een keertje verliezen. De druk is immens hoog bij Ajax. Wanbeleid verander je niet op de korte termijn. Iedereen die denkt dat we nu wel presteren omdat we vergeleken met voorgaande jaren nu wel geld uitgeven die begrijpen het spel niet. Zelfs met de beste spelers kan je verliezen. Onze coach heeft nog niemand overtuigd, of wel soms?
4 -5
Michelinho
Typische zwartkijker-reactie, "hoe iedereen positief probeert te blijven". Komt vast niet in je op dat mensen het ook gewoon kunnen menen.
Dat er defensief op jou gereageerd wordt heeft toch echt met jouw eigen cynische woordkeuze in deze draad te maken. C'est le ton qui fait la musique...
0 0
Nosky
Wat klets je over wanbeleid?
Beleid gaat ten alle tijen over de lange termijn. Welnu, dat wat Ajax nú kan doen - 50 mio investeren in een transferperiode - , is uitsluitend het resultaat van jarenlang planmatig beleid. Bouwen noemen we dat, om nu die stap te kunnen zetten.

Heus, ik ben voldoende kritisch op Overmars en Van der Sar geweest, en zal dat vaak genoeg blijven, maar in grote lijnen voert Ajax absoluut top beleid. Daar kunnen heel veel clubs - wereldwijd - nog wat van leren.
0 -1
ajaxxcied4life
Het is niet zwart noch wit schrijf jij terecht om vervolgens te spreken over wanbeleid. Hetgeen ook gechargeerd is, aangezien heel veel wel goed gaat. Daarnaast heeft de situatie rond Appie vorig jaar alles op zijn kop gezet. We gaan nooit weten waar het team toe in staat zou zijn geweest indien dat niet zou zijn gebeurd. Hetgeen goed gaat:

Allereerst zie ik de aankopen Tadic en Blind niet als paniekaankopen, om hetgeen verkeerd gaat binnen de club te maskeren. Aangezien van der Sar vorig jaar al liet doorschemeren voor vertrekkende spelers directe vervangers te zullen gaan halen. Wat nu ook gebeurt. Voorts gaf ook Overmars al meerdere malen aan enkel nog te willen investeren in toppers.

De spelers die doorschuiven via Jong naar het eerste team, lijkt goed gecoördineerd te verlopen. Het verhaal van Gravenberch is bekend, maar ook spelers als Ekkelenkamp, Johnsson, Nunnely, Jensen, Matisuwa lijken via een duidelijk plan te worden klaargestoomd voor het eerste team. Daarnaast lijkt het erop dat Mazraoui, Sierhuis en Lang definitief bij het eerste zitten, waar eigenjeugdspelers Van de Beek, De Ligt, Veltman al vast in de basis spelen.

Ajax werkt ook duidelijk aan zijn scoutingsbeleid (ja er zijn ook missers als Orejuela) in zowel het binnen- als buitenland. Hetgeen blijkt uit het aantrekken van Veldmate en de scout van AZ daarnaast zijn er ook nieuwe jeugdtrainers die op basis van specifieke kwaliteiten zijn gescout.

Er ging idd ook het nodige mis. De onhandige aanpak rondom de situatie van Nouri, of de trainingscarrousel van vorig seizoen. Dat kwam inderdaad uitermate amateuristisch en treurig over, maar om daar alles aan op te hangen is net zo opportunistisch als meelallen met degenen die alles rechtlullen dat krom is.
3 0
Labrador
Blind,Tadic,Labyad. Dat zijn toch wel directe versterkingen in elke linie. Dat heeft Overmars gewoon goed gedaan.
8 -2
NouridolbergNeres34
Ik vind labyad geen versterking, breedteaankoop.
0 0
Babangida83
Nu je Blind hebt, kunnen we bij Verthongen gewoon wachten totdat z'n contract afloopt en hem gratis oppikken. De nood is immers niet meer zo hoog en dat is altijd lekker voor je onderhandelingspositie.
2 -1
ossenaar
Precies, contract loopt volgend jaar af. De Ligt hou je dan toch niet meer tegen. Dan kan Jantje mooi in de verdediging, beetje Schuurs sturen.
1 -1
AppieForever
https://www.youtube.com/watch?v=5eFRolDrjmA

Echt een prachtig filmpje, Jan kom alsjeblieft ook terug!
2 -2
blava
Ten Hag moet deze week in ieder geval to de kwalificatie voor EL/CL is afgerond duidelijke keuzes maken. Van de 26 spelers moeten er tenminste 6 afvallen. Blind halen is leuk maar voor welke positie. Ik ben benieuwd welk idee daar achter zit? Centrale verdediger of verdedigende middenvelder. Een middenveld met Tadic, Ziyech en Blind is niet dynamisch genoeg. Ziyech zal verkocht worden

Liever zie ik v.d Beek (indien fit), Frenkie de Jong, Blind en Tadic. Neres en Dolberg (of Sierhuis) in de spits met snelle backs. Labyad moet eerst maar eens 5kg afvallen. Verder drie of vier verdedigers. Indien 3 kan Eiting samen met blind het vuile werk opknappen voor de Ligt.
1 -2
Dexy
Tadic-------Dolberg-------Neres
----------------Ziyech----------------
-------Frenkie-------Donny-------
Tagliafico-Blind-De Ligt-Mazraoui
Onana
0 -1
NouridolbergNeres34
Waarom met een 10 spelen?
0 0
Jelephi
Wat een wereld selectie als je dit bij elkaar houdt
0 0
Leprechaun
Ik denk dat de kans groot is dat of Ziyech of Tadic naar de voorhoede verhuist (hangend op links, of rechts) en dat Blind in de verdediging komt te spelen en inschuift bij balbezit (verkapt 3-4-3). Dan lijkt het me dat Van de Beek en Frenkie de Jong sowieso op het middenveld zullen spelen. Van de Beek - De Jong - Ziyech (of Blind - Van de Beek - De Jong, mocht Ziyech nog verkocht worden)
0 0
Synzo
Onana Tagliafico Blind De Ligt Mazraoui Frenkie Ziyech Donny Tadic Dolberg Neres.! Ziek elftal!
3 -2
Mikey Stormram
Nou kan het niet lang meer duren toch...? Hoewel we bij Magallan hebben gezien dat we niet te vroeg moeten juichen ga ik dat nu tóch doen ;). Welkom terug Daley

4 -1
Mokum<3destad
Voor welke positie wordt meneer gehaald eigenlijk? Ten Hag gaf te kennen dat we hem tegen Anderlecht hebben gemist.
1 -1
Dexy
Uit de woorden van Ten Hag (interview van gisteren over de nabeschouwing van Anderlecht) komt toch inderdaad wel heel sterk naar voren dat Blind voor de verdediging wordt gehaald. LCV dus.
0 -1
AJAIXIXIXI
Lcv
4 -1
Mokum<3destad
Thanks.
0 0
MickS
welkom terug, dappere strijder!
7 -3
Erik1966
yessssss welkom Blind
8 -2
Patrick78
Super blij met Daley! Welkom terug echte ajacied!
9 -2
Mokum<3destad
De verlosser! 16 miljoen dat kan oplopen tot 21 miljoen voor de speler die bij Ajax te traag was en werd uitgefloten. Ongelofelijk, ons beleid slaat werkelijk nergens op. Paniek aankoop ten top. Voor alle jankerds: ik hoop dat hij zal slagen en gun hem het beste. Ik heb alleen heel erg mijn twijfels en realiseer me dat de directie hun eigen (ten) hachje probeert te redden.
4 -16
ajaxxcied4life
Of, beseft de Ajaxleiding dat onze talenten mentoren nodig hebben die tevens een substantiële dosis kwaliteit bezitten, zodat deze jonkies in de luwte kunnen rijpen? Begrijp me niet verkeerd, het transferbedrag vind ik ook enorm, tegelijkertijd ben ik het met je oneens dat zijn kwaliteit twijfelachtig is. Bij United hebben ze hem echt gebruikt, misschien was zijn laatste jaar wat minder, maar desalniettemin was hij nog steeds een gewaardeerde kracht, getuige hetgeen wat men op ManUfora over hem schrijven.
3 -1
OKP-AFCA
Voor het gemak vergeet je maar even zijn gehele laatste seizoen, Blind is inderdaad uitgefloten door lui zoals jou en andere paupers die dat blijkbaar nodig vinden, toen hij vertrok was hij de beste speler.

Maar goed, omdat je weer alleen maar van het negatieve uitgaaf ga ik je niet eens serieus nemen. Vriendje van achterlijn.
4 -3
Mokum<3destad
Ach. Meteen in de slachtoffer rol. Ik keur het uitfluiten van spelers niet goed. Jij komt met een negatieve aanname over mij. Misschien is het je wel opgevallen, maar Ajax en United spelen een heel ander soort spel. Wij moeten het spel maken met veel ruimte in onze rug en United speelt kick en rush voetbal en park the bus.
1 0
El Toro
Precies, en dat is exact de reden dat hij daar nu niet meer gedijt en mag vertrekken. Onder LvG probeerden ze wel te voetballen, en dan is Blind uitermate bruikbaar. (Te) veel geld voor hem betaald, maar zeker een absolute topaankoop waarvan ik verwacht dat hij een van de sterkhouders zal worden en dit elftal naar een hoger niveau tilt.
2 0
Mokum<3destad
Dank dat je gewoon normaal reageert! Ik hoop het heel erg.
1 0
vdvaart8
18.30 uur weer een training! Heb een vermoeden dat Daley daar zijn gezicht laat zien!
4 -2
S_020
Welke halvegare loopt weer minnetjes uit te delen? Mogen we Daley geen welkom terug heten? Get a life, randdebiel!
14 -4
Patrick78
Kakkerlakken / boeren in actie.
10 -1
Toon meer reacties