Ziyech: 'Heel fijn om weer bij Ajax te zijn'

BVeenstra, 16-07-2018 om 07:20, 50139 views, NOS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-middenvelder Hakim Ziyech is voorlopig alleen maar bezig met Ajax. De spelmaker heeft weliswaar een vertrekwens, maar zolang hij in Amsterdam speelt, geeft hij alles voor zijn huidige club.

'Ik vind het heel fijn om weer bij Ajax te zijn. Het is altijd leuk om weer te voetballen. Ik heb ook helemaal geen afscheid genomen van de club', vertelt Ziyech in gesprek met de NOS. 'Ik heb mijn wens uitgesproken, dat is het enige wat ik heb gedaan. Ik ben niet op de zaken vooruitgelopen.'

Even leek het erop dat Ziyech naar AS Roma zou vertrekken, maar de Italiaanse club liet onlangs weten dat er op dit moment geen plek voor de Marokkaans international is. En omdat andere concrete interesse voorlopig lijkt uit te blijven, is Ziyech nog altijd Ajacied. 'Ik zal altijd alles voor Ajax geven. En als ik niet weg ben, speel ik gewoon de Champions League-wedstrijden. Ik maak me er totaal niet druk om. Ik ben nu hier en ik richt me op Ajax. We zullen alles geven om die wedstrijden te winnen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DreamChaserXXX
Ik lach dus echt de ballen uit mijn broek als Ziyech nog blijft, of dat nou tot na voorronde CL is of het volledige seizoen, het is sowieso win-win voor Ajax. Als er geen club komt voor Ziyech zal hij extra gedreven zijn om het ongelijk van clubs als Roma (van wie Monchi in andere bewoordingen aangaf dat
hij “gecharmeerd” was van Ziyech maar de gok niet aandurfde) te bewijzen.
Daarnaast is er éíndelijk een (voorronde) CLL waardige selectie op tijd en met genoeg ervaring gebouwd voorafgaand aan het seizoen. Ik snap daarom ook de zure reacties niet zo; het beste moet nog komen!
0 0
31xAjax
Scouts van de europese (sub)topclubs zijn natuurlijk niet achterlijk. Die zien heus wel zijn 10 goals en 15 assists.

Maar ook op welk bescheiden niveau dat is. En uit hoeveel balkontakten dat werd behaald. Rendement heet dat. Zij zien ook zijn corners en vrij trappen die nagnoeg allemaal verprutst worden. Zijn zien ook 30+ keer balverlies gemiddeld per wedstrijd. Zijn zien ook dat wanneer het niveau wat hoger is CL; EL; WK, dat Hakim dan erg vaak niet thuis geeft.

Zij zien datgene wat heel veel supporters niet (willen) zien....
2 -4
Jantjeajax
je wk tje mislukt dan lul je weer anders he draaikont
0 -3
Rentokill
FF Complottheorie: Het zou ook wel eens te maken kunnen hebben met Raiola. Ziyech heeft tegen Raiola gezegd dat hij hem niet nodig heeft en op zn eigen zaakwaarnemer vertrouwd. Ik zie Raiola er voor aan om Roma advies te geven het niet te doen met Ziyech, wellicht omdat het dan voor Roma wel eens lastiger zou kunnen worden om zaken met hem te doen.
1 -3
Sallons@AS
Het was de zaakwaarnemer van Ziyech die de diensten van Raiola heeft geweigerd. Als Raiola had geholpen had Roma niet eens de tijd om het WK af te wachten. Hij zou al getekend hebben.
1 0
koppendicht
tuurlijk niet. Maar Raiola had hem wel ergens kunnen slijten. Zyiech komt trouwens heus welw eg hoor. Eind augustus slaan de clubs massaal hun spaarvarken kapot. De transferperiode is nog lang
0 0
Mokum<3destad
Laten we blij zijn dat hij er nog is! Clubliefde bestaat al heeeel lang niet meer. Er zullen vast een zeker spelers zijn die meer van een club houden en daarom niet naar de aartsrivaal willen of voor maar 1 club willen spelen in een land. Uiteindelijk willen ze allemaal kijken waar hun plafond ligt of even flink cashen.
2 0
koppendicht
Mensen moeten niet zo zeuren. Zyiech is nooit bezig met transferspelletjes, in tegenstelling tot (vul de reeks van namen maar in). Het is geen speler die verblind is door het geld, gezien zijn uitspraak dat hij Ajax een transfersom gunt. Ja, hij had aangegeven een vertrekwens te hebben, maar gaf ook aan dat hij naar een club wilde gaan waar hij een goed gevoel bij had, en dat er een goede transfersom moest komen.
3 -1
Beretta
Was tijdens het WK best duidelijk dat hij soms te geforceerd beslissend wilt zijn terwijl het op het hoogste niveau vaak beter is om de bal in de ploeg te houden zodat je achterin minder risico loopt. Heeft het niet kunnen laten zien en zal zich daarom realiseren dat hij nog niet uitgeleerd is bij ons. Als er een goed bod (voor zowel hemzelf als Ajax) komt zal hij vast wel gaan, het lijkst er echt op dat de subtop uit de topcompetities ook nog niet helemaal overtuigd is, maar als de markt echt in beweging komt zal er wel ergens een plekje vrij komen.

Het zal iig fijn zijn om hem er op zijn minst bij te hebben tegen Sturm Graz, en als hij nog een seizoen blijft heb je voor de eredivisie gewoon een briljant elftal. Alles minder dan kampioen zal een dikke afgang zijn.
0 0
korem
Precies dat ! Ik hoop dat hij het mentaal ook aankan en accepteert dat een tadic de vrije trappen gaat nemen omdat die een betere trap heeft maar een goed gemotiveerde Ziyech zou zeker prima voor ons zijn. Vind wel dat de lat hoger moet liggen als het gaat om onze beste speler !
0 0
Puurvoetbal
Sure dude, geniet er van!

En nu graag enige nederigheid ipv misplaatste arrogante teksten over de behoefte aan een nieuwe omgeving of zoiets.

We zien gaarne een uitstraling van jou dat je trots bent om bij een topclub in Nederland te mogen voetballen en elke maand 75 mille overgemaakt te krijgen.

Gaat dat lukken Hakim ?
2 -2
JariBergkamp
Tyf een eind op joh. Als Hakim vindt toe te zijn aan een nieuwe stap dan mag hij dat toch zeggen? Hou eens op met dat dat gedweep met correcte teksten die nergens op slaan. Hakim zegt wat hij denkt en dat is prima
3 -2
korem
Klopt hij is wel altijd eerlijk, maar snap wel zijn punt over het gemotiveerde gedeelte. Dat geeft Ziyech nu overigens wel aan dat hij alles wil geven voor Ajax zolang hij hier speelt !
2 0
godenzonenssuper
Nog niet zo lang geleden had hij stellige teksten die haaks stonden op wat hij nu zegt.
Maargoed, hij heeft gegokt en verloren mbt het wk.
Snap wel dat je dan terug moet krabbelen.

Welkom terug.
1 -2
JariBergkamp
Hij vindt nog steeds hetzelfde? Hij zei toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Als de juiste uitdaging niet komt zou hij met plezier nog een jaar hier spelen. Prima gozer die tenminste eerlijk is en niet schijnheilig het shirt kust maar voor een halve ton meer per jaar weg is naar de eerste de beste club.
2 -2
Kees999
Een sterke selectie verdient een sterke trainer. Hoop dat Ten Hag het snel kan laten zien. Weer geen kampioen worden zal een schande zijn.
0 0
AFC Ajax
ik verwacht niet dat we kampioen worden met ten hag, maar we krijgen wel hoe dan ook een heel seizoen hag tenzij we dit jaar weer zonder europees voetbal komen te zitten, maar ik verwacht toch wel dat we europa league gaan halen.
We krijgen sowieso Bosz niet meer terug. Mochten we niet verder gaan met hag krijgen we eerder een type Frank de Boer, wat net zo erg is.
0 -2
korem
Frank de boer zou wel wat meer respect mogen krijgen, mede door zijn periode staan we financieel er zo goed voor ! Jij had bij peter bosz wel gelijk het volste vertrouwen erin ! Overigens hebben onder bosz ook zeer zwakke wedstrijden gespeeld en 0 prijzen !
0 0
Finidi en Nwanko
FdB was toch trainer?
0 0
Tscheu
Welcome back Hakym
1 0
A-west
Ach ja. Tijden veranderen. Dit seizoen kan zo maar eens goed worden met Ziyech. Met deze selectie moet het toch lukken zou je zeggen. Als hij slim is focust hij zich op Ajax. Zorg ervoor dat je in ieder geval Europees voetbal speelt. Kan voor hem zo maar een goede wending zijn.
0 0
RedFeather
Achja.
Beetje bespelen zon jongen.
Koop eennleuke auto voor hem Geef hem de band. Salaris omhoog en hij blijft.
0 0
Finidi en Nwanko
Gelet op het feit dat hij niet heeft geschitterd ol het wk staan de toonaangevende clubs niet voor hem in de rij. Daarom blijft hij bij Ajax. Heel mooi natuurlijk. Maar loonsverhoging lijkt mij niet nodig.
0 0
Bky
ZIyech is geen aanvoerder, als je dat bedoelt. Zit niet in zijn persoon en karakter.
0 0
Jelle2500
Auto heeft hij al.
Band is zeker niet voor hem.
Paar centen mag wel.
0 0
Daminem
Als ik alle berichten zo lees, dan is ondanks de oefenresultaten (die in mindere mate relevant zijn) er veel positiviteit bij onze club en dan denk ik zelfs dat een Ziyech zou willen blijven. Wat voor team heb je dan zeg, wauw!

------------------Onana----------------
Kristensen - de Ligt - Tagliafigo
-------------------Blind-----------------
--------van de Beek - Ziyech-----
------------------Tadic----------------
Neres - Huntelaar - Labyad

En je reserves

------------------ Van Leer ----------------
Mazraoui/Orejuela - Schuurs - Wöber/Bakker (positieve indruk!)
--------------------Schöne/Eiting----------------
--------S. de Jong - Sinkgraven-----
------------------F. de Jong----------------
Neres/Kühn/Cerny - Dolberg/sierhuis - Labyad/Johnson
2 -3
Mitta023
Doe dit maar niet. Gewoon
Onana; Mazraoui, de Ligt, Blind, Tagliafico; Frenkie, van de Beek, Ziyech; Neres, Dolberg, Tadic;
Echt onbegrijpelijk hoe je Huntelaar in de basis kan zetten en Frenkie en Dolberg kan laten banken
4 -1
Daminem
Tsja, ieder mag z'n mening hebben toch? Kristensen was voordat hij bij Ajax kwam de best scorende verdediger in de Deense competitie. Ik geef die jongen het voordeel van de twijfel, al is het ook maar net of je tegen een Willem II voetbalt of tegen Sturm Graz. Huntelaar heeft afgelopen seizoen met de beperkte tijd én beperkte aanvoer (Kluivert en Neres trekken beiden naar binnen) meer dan voldoende zijn waarde laten zien. Dat moet Dolberg nog maar zien te doen, want voor zijn blessure was het geen schim van de Dolberg van een eerder seizoen. En wat de Jong betreft, zeer getalenteerd, maar verwacht nou niet dat hij beter is dan Donny, Tadic of Ziyech.
0 0
CruyffFootball
“Ik heb een nieuwe uitdaging nodig. Op een gegeven moment is het tijd om te gaan. Natuurlijk heb ik ook mindere wedstrijden gespeeld, maar ik voel gewoon dat ik een trigger nodig heb in een andere omgeving",

Ziyech 2 maanden geleden.
1 -1
Finidi en Nwanko
Met een grote schare coke snuivende salonsupporters op de tribine die je uitjoelen zou iedereen aan een nieuwe uitdaging toe zijn.
1 -1
CruyffFootball
Ach gossie.
0 0
Vierendertigste
Wow, wat kan die liegen zeg.
Morgen is ie als een speer verdwenen.
5 -7
De Stift
Ziyech is een heerlijke voetballer. Hij is, zoals in dit filmpje mooi wordt onderstreept, een lust voor het oog: https://www.foxsports.nl/video/2058031/ziyech-een-lust-voor-het-oog/#

Ziyech heeft het inzicht en de steekpass om mee te kunnen op Europees topniveau. Alleen leidt hij 1) te veel balverlies en 2) is hij te weinig beslissend op de momenten die er echt te doen.

Over het eerste punt is al veel gezegd en geschreven. In dit artikel (https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/de-schizofrene-cijfers-van-ziyech~afa0291b/) slaat Ronald de Boer de spijker op de kop. Als je tot de dragende spelers van Ajax behoort moet je elke week de beste zijn. Van Ziyech verwachten we dat hij met zijn techniek en inzicht het spel aanvoelt en verdeelt. Om goed combinatievoetbal te spelen, moet het soms juist simpel in plaats van beslissend. In de woorden van Cruijff: "Voetbal is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen". En die kunst, van het simpel voetballen, verstaat Ziyech nog onvoldoende.

Een mooie analyse van VI (https://www.vi.nl/pro/analyse/zo-verbrak-hakim-ziyech-het-balverliesrecord) laat zien dat Ziyech met name onnodig balverlies lijdt door hoge ballen voor de pot te gooien (die in het moderne voetbal te zelden iets opleveren tegen goed gegroepeerde kopsterke tegenstanders). VI concludeert: "Als Ziyech doseert door minder vaak te kiezen voor de complexe optie door de lucht, neemt het balverlies af zonder dat dit ten koste gaat van de creativiteit."

Een kritische noot hierbij is: we hebben het over de eredivisie en over ADO Den Haag. In mijns inziens zou een speler als Ziyech in de eredivisie tegen dit soort teams creativiteit moeten kunnen combineren met zorgvuldigheid.

Wat dat betreft moet het WK toch ook een wake-up call voor Ziyech zijn geweest. In een situatie met meer weerstand kwam hij tot nul assists en nul doelpunten (https://www.footballwhispers.com/players/hakim-ziyech). Daarmee komen we op het tweede ontwikkelpunt van Ziyech. De mate waarin hij beslissend en doeltreffend is.

Hij schiet, en schiet en schiet van buiten de zestien, maar raakt amper doel (https://www.ajaxshowtime.com/article/bijzaken-en-geruchten/108361/afstandsschoten-ziyech-jaar-zonder-resultaat). Op zijn positie, met zijn traptechniek, zou hij veel vaker kunnen en moeten scoren.

Bovenstaande kritiek wil niet zeggen dat ik vind dat het Ziyech aan kwaliteit ontbeert. Integendeel: ik geloof nog steeds dat Ziyech op den duur mee zou kunnen in de Europese (sub)top. Alleen moet hij daarvoor nog stappen zetten. Hij moet zich twee -haast tegenstrijdige kwaliteiten eigen maken. Ten eerste moet hij de kunst van het simpel leren voetballen gaan verstaan. Ten tweede moet hij beslissender worden met zijn goals. Ontwikkelt hij die kwaliteiten niet, dan zal zijn carriere waarschijnlijk verlopen volgens het volgende patroon: Van Ajax naar Europese subtopper (AS Roma, Everton, etc) -> van Europese subtopper naar Engelse laagvlieger (Huddersfield, Watford, West Ham United) -> van Engelse laagvlieger naar Duitse laagvlieger of Turkse competitie -> en dan cashen in de zandbak.

Ziyech kan beter nog een jaartje investeren in zichzelf, met ervaren klasbakken als Blind en Tadic als dragende spelers en gedreven toptalenten als De Ligt, De Jong en Dolberg om hem heen. In een dergelijk elftal kan Ziyech zich ontplooien tot de maestro die hij is.
1 -1
BlueDuke
Goed stuk
0 0
MH1988
Lekker blijven Hakim!
Voordeel is dat er nu 2 ervaren spelers bijkomen en Ziyech zich weer kan focussen op (voetballend) uitblinken. Vorig jaar was hij toch teveel de man van wie verwacht werd de leiding te nemen. Met Tadic en Blind erbij zal dit veel minder zijn.
7 0
Bobbaasje
Wie zou hij bellen op dat moment (zie foto)?
2 -2
godenzonenssuper
Zijn zaakwaarnemer.
0 0
Synzo
Eyewish...
0 0
Vierendertigste
De pizzabakker
0 0
MickS
Speel nog maar een jaartje bij Ajax, wordt constanter en betrouwbaarder in je spel, en volgend seizoen kan je voor een mooie prijs naar een mooie club ergens in Europa. Je wisselvalligheid is wat je nu nog je transferkop kost, helaas. Kies je momenten beter, en je bent niet meer (tegen) te houden!
3 -1
Mart42
Was een warm welkom in het olympisch stadion voor Ziyech. Hoop dat je blijft en dat we mogen genieten van je.
16 -2
Ozymandias
Ik hoop enorm dat Ziyech blijft en Ten Hag komend seizoen met een basiselftal met Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Ziyech, Frenkie, Vd Beek; Neres, Dolberg en Tadic speelt. Met vanaf rechts de creativiteit van Ziyech en Neres, vanaf links de creativiteit van Tadic en op '4' en '6' de creativiteit van respectievelijk Blind (die creatief in de opbouw is met zijn passing) en Frenkie is dit op papier in mijn ogen het leukste Ajax van de 21e eeuw tot nu toe. Natuurlijk zal zo'n team verdedigend af en toe kwetsbaar zijn maar me zo veel voetballend en creatief vermogen kan Ajax spelen met de intentie om één keer meer te scoren dan je tegenstander (in plaats van de intentie om één doelpunt minder tegen te krijgen).
6 -2
Pheadrus
Precies die elf ja.
1 0
Raoul14
Heel fijn om je weer bij Ajax te zien.
10 -2
Johnnie
Volwassen reactie van Ziyech.
10 -1
FlyingDutchMan
Hakim slijmbal :p
6 -12
MickS
veel mensen hier snappen niet dat je :p je reactie een plagerige maakt ipv letterlijk gemeend. Jammer.
1 0
Freddy Al
Lekker voor ons blijven ballen Hakim, weggaan kan volgend jaar ook.
14 -2
Ellende
Tadic - Dolberg - Neres

Frenkie - Ziyech - Donnie

Tagliafico - Blind - de Ligt - Mazraoui

Onana

Zou wel genieten zijn
10 -1
gi0vanni
Zeker met als enige minpunt dat het centrum van de verdediging met een grote ruimte achter zich kwetsbaar is. Ik hoop dat ze lekker druk gaan zetten zodat de tegenstander niet/sporadisch kan counteren.

En eventueel de middenvelders zo: Van der Beek - F. de Jong - Ziyech
0 0
trodat4030
Is niet zo'n ramp als t lijkt. Nu gaat Blind namelijk inschuiven en niet de backs (omstebeurt) waardoor er genoeg snelheid achterin blijft voor de omschakeling.
0 0
Ozymandias
Met zo'n verdediging moet het elftal bij balverlies in de omschakeling inderdaad direct goed druk naar voren zetten. Gelukkig staan er vier verdedigers die verdedigende vooruit denken en dus goed zijn in het omschakelen vooruit. Tadic (in de aanval), Blind (in de verdediging) en Ziyech (op het middenveld) zullen als aanjagers moeten fungeren om bij balverlies de ploeg vooruit te sturen.
0 0
Raikkonen94
Hakim is altijd eerlijk en oprecht. Van deze houding had Kluivertje nog een hoop kunnen leren.
6 -2
433metdepuntnaarlinks
Dit is eigenlijk te aanvallend maar:

Onana
Kristensen - de Ligt - Blind - Tagliafico
de Jong - Ziyech - vd Beek
Neres - Dolberg - Tadic

Ziyech bij balbezit als 10 en Blind als 6 in een 3-4-3, Tadic en Ziyech vrij om tijdens de wedstrijd te wisselen en bij balverlies gewoon 4-3-3 en de Jong of vd Beek in de rol van 6.

Kristensen boven Mazraoui vanwege fysiek, als je in balbezit met 3 achterin speelt en Mazraoui wil constant aanvallen lijkt me dat een groter risico dan onze sobere logge Deen. Die moet gewoon het veld breed houden en die duels winnen in de omschakeling. Maar Mazraoui/Kristensen is dan, in mijn ogen, het enige discussie punt.
0 0
Noroja
In de voetballerij lopen veel eenheidsworsten rond die wel praten maar niets zeggen. De zogenaamde ideale schoonzonen. Ziyech zegt altijd wat hij denkt. Dat noemden ze vroeger eerlijk zijn. Ziyech is absoluut niet hypocriet en dat moeten we koesteren. Al helemaal omdat hij een Ajacied is.
6 -1
korem
Zo netjes Ziyech ! Zou hij dan toch een knopje in zijn hoofd hebben omgezet, mooi om is een positief woord te horen, als hij ook nog is in de selectie een stapje terug kan doen voor tadic en dat accepteert dan zou het geweldig zijn, dus geen vrije trappen opeisen en zoveel risico’s nemen. als hij blijft of in ieder geval de eerste wedstrijden!
0 0
Jaridebeste
Blij met deze reactie. Los van of hij nu uiteindelijk blijft of vertrekt, hij komt positief over!
7 0
PeterVKV
"En als ik niet weg ben speel ik gewoon de CL wedstrijden". Veel vertrouwen dus. We zijn al gekwalificeerd. Of hij blijft alleen bij kwalificatie voor de CL. De motivatie daarvoor is heel groot en ik denk niet alleen bij Ziyech.
7 0
JCr14
Hoe vaak hebben we niet spelers gehad die zeiden: Ik blijf zeker nog een jaar. En daarna toch weg gingen.
Bij Ziyech weet je waar je aan toe bent.

Welkom terug pik. Nog 1 jaar knallen bij Ajax zou ik heel blij mee zijn.
34 -1
Just_wes
Ben het gedeeltelijk wel met je eens. Toch zal het niet anders zijn dan bij andere. Er is nu geen concrete interesse. Hierdoor is het slim je op Ajax te richten. Komt er nog wel een club die hij zit zitten. Zal die zeker wel vertrekken.
1 0
afca95
Je kan vinden van m wat je wilt.. Hij is wel eerlijk vanaf dag 1 dat hij zn contact tekende
17 -2
Horrontelli
Het is geen beroerde jongen, maar om nou te zeggen dat ie hier eerlijk antwoord geeft...

Hij wil weg, Roma komt, maar na een matig WK haakt Roma weer af. Maar hij maakt zich er totaal niet druk om. Of hij naar Italië moet verhuizen of bij de club moet blijven waar hij weg wil, hem intereseert het niet... Helemaal eerlijk lijkt me dat toch niet.
1 -8
433metdepuntnaarlinks
Dat is toch wat anders? Hij heeft aangegeven open te staan voor een nieuwe club maar wel op zijn voorwaarden. Hij gaat niet zomaar naar elke club die een zak geld biedt, de club moet bij hem passen. En als die clubs nu niet concreet zijn, dan speelt hij voor Ajax.

Je hoeft niet bang te zijn dat hij last minute overhaast kiest voor een club die niet aanvallend speelt, waar hij niet past of die niet enigszins in de top van de competitie meedoen.

Eerlijk is wat anders als 100% zeker blijven.
4 0
Katjang
Geen gelul dat hij niet kan beloven dat ie blijft of niet. Gewoon zoals het is en zo hoort het in mijn ogen. Kunnen De Jong en De Ligt nog wat van leren met hun vage gedoe...
8 0
Hammerzeit
Blijf toch nog een jaartje, gap.
Nu hoge ogen gooien in CL/EL en de Eredivisie en je kunt na dit seizoen naar een hele mooie club toe.

Want een geweldenaar ben je zeker !
4 -1
Synzo
Wat een ziek elftal kun je dan opstellen. Met Tadic, Blind èn Ziyech erin..... en Frenkie en De Ligt om er nog maar eens 2 te noemen.
4 -1
KlasseLasse
ziyech blijf nog een jaar alsjeblieft met tadic en blind erbij kunnen we kampioen worden iets wat jij toch ook nog wilt in nl? we zoude wel eens een leuke cl tegemoet kunnen gaan
7 0
MosesD
Nou CL gaat het niet worden, maar een leuk EL jaar teken ik voor.
2 -1
Ajaxvooraltijd
Je weet het nooit. Iedereen had ons bij voorbaat ook uitgelachen als we hadden gezegd dat we de finale el zouden spelen.
1 0
Toekomst1900
Oogt heel ontspannen en geeft totaal geen indruk weg te willen!
7 0
Ajacied33
Wat vakantie met een mens kan doen he...
2 0
Jessey1981
zou toch wat zijn zeg ! een elftal met Frenkie, Ziyech én Tadic! en dan ook nog eens Blind, de Ligt, Van de beek , Onana en Neres. als we nu geen kampioen worden weet ik het ook niet meer.
13 0
iammike
Hoop dat die nog een jaar blijft en dat het publiek gewoon normaal doet tegen hem
8 0
koreem
De perfecte opstelling. Je moet alleen wel een rb en een middenvelder weten te slijten. Orejuela verhuren en afscheid nemen van Siem of Schone.
1 0
iammike
Dolberg
Tadic, Ziyech, Neres
F. De Jong, Van de Beek
Tagliafico, Blind, De Ligt, Mazraoui
Onana

Durf er bijna niet op te hopen maar is niet onrealistisch.
9 0
Ajacied33
Kijk, dat is de instelling Ziyech. Ergens hoop ik gewoon dat hij nog een jaartje blijft. Lekker knallen in Amsterdam. Ik wil een zo sterk mogelijk Ajax zien
17 0