Heitinga neemt rugnummer Boilesen over

KoenWeijland, 25-06-2015 om 16:30, 7423 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

John Heitinga gaat bij Ajax voetballen met het rugnummer dat Nicolai Boilesen het afgelopen seizoen droeg. De teruggekeerde Ajacied krijgt van de club het nummer vijf toebedeeld, hetgeen duidt op een definitief vertrek van de Deense linksback.

Boilesen gaf al meermaals aan de club graag deze zomer graag te verruilen voor een buitenlands avontuur, maar tot op heden is er nog niets concreet. Momenteel is de vice-aanvoerder van vorig seizoen op het EK onder 21 in Tsjechië actief voor Denemarken.

Heitinga krijgt bij Ajax zijn vertrouwde stoel in de kleedkamer terug, maar speelde nog niet eerder met nummer vijf bij Ajax. De centrale verdediger droeg het nummer wel bij Atético Madrid en Everton, maar kreeg bij Ajax als basisspeler nummer twee en nummer drie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Asociaal
Zag hem persoonlijk liever met nr. 4. Persoonlijk vind nr. 5 toch meer een nr voor de linksback
0 0
Eriksen10
Shit dat nummer is vervloekt
0 0
fanforeffer
ajax voetbalde de laatste 2 jaar erg slecht, Boilesen maar ook andere spelers gingen mee in de malaise. (mi veroorzaakt door de trainers)met een betere organisatie en een wijzere FdB kan Boilesen ook zoweer opleven. dat is al vaker gebeurd met een links back. je kunt Boilesen niet overal de schuld van geven.
0 0
Toekomst1900
Gudelj zal met 16 gaan spelen, kom een foto op Instagram tegen! Andersen raakt zn nummer ook kwijt dus!
0 0
afc_red
Ziet er naar uit dat Frank geleerd heeft dat je niet voor eeuwig een speler kan laten staan.
Slecht presterende spelers moeten in Ajax 2 hun vorm maar gaan terug vinden.
Of gewoon vertrekken zoals Sigthorsson.
Dubbele bezetting en echt concurrentie. Hoop dat we daardoor eindelijk het echte Ajax weer gaan zien.
1 0
IboAFCA
Boilesen krijgt nummer 14 natuurlijk.
2 0
afc_red
Heitinga krijgt gewoon een laag beschikbaar nummer, heeft niets met positie te maken want Heitinga is geen linksback. Ziet er wel naar uit dat Boilesen vertrekt.
0 0
gvvsvw
boilesen werkt een. jeugd EK af ?? volgends mij is hij geblesseerd en trainde hij deze week al op de toekomst voor zijn herstel . Verder beter vertrekken want veel beter zal het echt niet worden met hem
1 0
WSMaluku
Oké dus viergever krijgt nummer 4? Raar hoor. Johnny had eerder ook al 4. Waarom niet 4 voor Johnny en 5 voor Dijks. Nummer 4,5 en 6 zijn nu erg raar verdeeld. Jammer hoor. Vind het altijd wel mooi als nummer 1 tot en met 11 daadwerkelijk spelen
1 0
Piejotter
Lekker belangrijk
1 -1
S.Ajacied
Zeg nou zelf, van der Hoorn met nummer 6 klopt gewoon niet.
2 0
Eriksen10
Jawel, want als je een 6 omdraait krijg je een 9. Mike in de spits, alle ballen op Mike.
0 0
WSMaluku
Precies. Het zou gewoon zo moeten zijn
1 cillessen
2 van rhijn
3 Veltman
4 riedewald / Johnny
5 dijks
6 gudelj/bazoer
7 Fischer
8 Sinkgraven
9 milik
10 Davy
11 kishna
1 -1
TikkieTerugJaap
Boilesen en Siggy moeten zo snel mogelijk weg, hoop dat ze niet meer mee trainen.
1 0
wolterx
Trap Boilesen anders nog even na in de media. Ookal spreekt Boilesen uit dat hij een nieuwe stap wil zetten -> buitenland is hij nogsteeds een speler van Ajax, jammer dat ze er zo lichtelijk mee om gaan.
0 -5
Mathijsvenner
Ons ajax shirt moet je verdienen ! en met trots dragen.
Boilesen heeft al 100x in de media aangegeven dat hij een stap hogerop wilt.
Als je zo'n speler als boilesen bent en zo'n enorm dramatisch seizoen hebt gehad moet je, je mond houden in de media over een stap hoger, en maar heel erg dankbaar zijn dat je in ons mooie tenue mag spelen
3 0
wolterx
Ben ik het ook mee eens hoor, het zou een eer moeten zijn om voor Ajax te spelen. Van mij hoeft hij niet weg, zeker niet, maar hij moet wel zijn mond houden over hogerop.
0 0
Mokum_32
Respect moet je verdienen
5 -1
TOOL
Tegenwoordig wordt respect geëist, en als men het niet krijgt gaat men moeilijk doen. Heel vreemd.
1 -1
wolterx
Zeker moet je dat verdienen, dat sowieso, alleen feitelijk is hij nog speler van Ajax. Heeft meer potentie als een Dijks etc. Zelfs in de rampzalige vorm van vorig seizoen vond ik hem niet onderdoen voor Dijks. Ajax moet hem proberen te behouden al is het maar als back up / voornaamste concurrent van de 1ste linksback.
0 -2
ck69
Dan zou ik ff naar de Pearle gaan, want Boilesen deed zelfs onder voor mij...
2 0
wolterx
In mijn ogen werd elke fout van Boilesen juist 10 x vergroot. Tuurlijk was het verre van vlekkeloos en op momenten gewoon slecht maar als hij een bal fout aannam kreeg hij de volle laag. Van Rhijn was dit jaar ook tenenkrommend slecht wat hoor je daar over ? \' haal een concurrent voor rb \' ons centrale duo ( Veltman viel dan nog mee ) was verre van goed dit jaar. Na de winter zelfs 1na meeste doelpogingen tegen o.i.d. ( doen de backs ook aan mee, dat snap ik ) toch hebben die 100x zoveel krediet. Dit was Boilesen eerste volledige seizoen en dan maak je hem halverwege aanvoerder. De Boer had hem in bescherming moeten nemen en dan krijgt hij nu trappen na, ik vind dit gewoon heel slecht opgelost binnen Ajax, sorry maar zo zie ik het.
0 -2
Piejotter
Ja dat was een schrale troost voor het slechte seizoen van Boilesen dat de rest van de verdediging ook met regelmaat lag te stuntelen. Maar goed, het is jammer dat Nicolai de verwachtingen niet heeft kunnen waarmaken.
0 0
wolterx
Klopt alleen waarom rekenen ze Boilesen er het zwaarste op af? Omdat de Boer hem met minder dan 40 wedstrijden in de eredivisie ( op dat moment ) aanvoerder maakt? Net even gekeken in de 12 wedstrijden die Boilesen niet speelde dus 0 minuten. Ajax verloor in die 12 wedstrijden 5x punten terwijl alleen Twente op papier weerstand zou kunnen bieden. De overige 22 wedstrijden 8x punten verlies waaronder : PSV Thuis en Groningen uit, Feyenoord thuis en Vitesse uit met direct erna AZ thuis. In die 22 wedstrijden die Boilesen speelde in de eredivisie incaseerde Ajax 20 tegendoelpunten en scoorde we er 45. We scoorde er in die 12 wedstrijden waarin hij afwezig was 24 en kregen er maar 7 tegen. Puur op stats over het hele team scoort Ajax meer met Boilesen (gem ) en Incasseren we sowieso minder dan 1 doelpunt per wedstrijd. Hou wel in het achterhoofd dat Boilesen de moeilijkere wedstrijden heeft meegepakt en de op het oog makkelijke heeft gemist. Puur op stats valt dit goed mee, zeker op het veld was het niet altijd even goed maar toch.
0 0
Ajax Roermond
als jij dat op je pff bent, dan doet bijna 80% van de wereld onder je..
0 0
tsja1433
Denk dat Boilesen gewoon een ander nummer krijgt. Die is toch niet te slijten.
1 0
Piejotter
Hij kan nog altijd veel geld ophalen in Dubai of een ander olierijk staatje.
0 0