Ziyech blij met belangrijke treffer: 'Heb er lang op moeten wachten'

door Jesse ter Haar 2

Bron Engelse media

Hakim Ziyech is erg blij met de belangrijke rol die hij woensdagavond speelde in de overwinning van Chelsea op Atlético Madrid. Hij was in de eerste helft verantwoordelijk voor de 1-0 en gooide de return daarmee min of meer op slot.

'De eerste 10 minuten was het even wennen. Daarna kregen we de controle en die hebben we niet meer weggegeven', zo sprak de oud-Ajacied na afloop van de wedstrijd tegenover de Engelse media. 'Wij scoorden en daarna hebben zij bijna geen kansen meer weggegeven. We hebben het goed gedaan.'

Zelf was hij tijdens de wedstrijd het eindstation van een vlotte aanval en dat stemt hem tevreden. 'We veroverden de bal op het middenveld en Timo trok goed de ruimte in. Zijn voorzet was uitstekend en de bal zat er ook lekker in. Ik heb er lange tijd op moeten wachten, maar dit was wel een belangrijke. Het is fijn dat ik heb gescoord.'

Verwacht jij dat Ajax met 1-3 wint op bezoek bij Young Boys? Zet dan in en krijg 13,00 keer je inzet terug!