Ziyech bewijst zijn waarde met hattrick tijdens oefenzege Chelsea

door Bart Veenstra 17

Bron Chelsea, AS

Hakim Ziyech heeft zich in een oefenduel met Chelsea van zijn beste kant laten zien. In een oefenwedstrijd tegen Peterborough United (6-1) was de oud-Ajacied goed voor een hattrick.

Chelsea, dat het nog moest doen zonder enkele EK-gangers, speelde zaterdag op het eigen trainingscomplex tegen Peterborough United. De bezoekers kwamen na een benutte strafschop door Siriki Dembele nog wel op voorsprong, maar nog voor rust ging Chelsea via treffers van Tammy Abraham en Christian Pulisic aan de leiding.

Na rust werd Ziyech door manager Thomas Tuchel in het veld gebracht en de Marokkaans international liet zich zien door het maken van drie doelpunten. De andere Chelsea-treffer werd gemaakt door Armando Broja, die vorig seizoen nog op huurbasis voor Vitesse speelde.