Wijzigingen Jong Oranje: Lang en Zeefuik vallen af, Sierhuis wel mee

door NickOoms 16

Bron OnsOranje

Wijzigingen Jong Oranje: Lang en Zeefuik vallen af, Sierhuis wel mee

door NickOoms 16

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Noa Lang en Deyovaisio Zeefuik zijn door bondscoach Erwin van de Looi niet opgenomen in de definitieve selectie van Jong Oranje voor het jeugd-EK in Slovenië, zo meldt OnsOranje via de officiële kanalen. Opvallend is dat beide spelers in maart wel deelnamen aan de groepswedstrijden op het Europese landentoernooi. Dat werd toentertijd in Hongarije georganiseerd.

Zowel Lang als Zeefuik zijn niet wedstrijdfit, waardoor beide spelers niet afreizen met Jong Oranje naar Slovenië. In dat land treft het team van Erwin van de Looi op 31 mei in de kwartfinale Jong Frankrijk. Naast Lang en Zeefuik is ook Ludovit Reis afgevallen. Laatstgenoemde spelers speelt bij VFL Osnabrück play-offwedstrijden voor promotie en degradatie.

Kaj Sierhuis (Stade Reims) en Mats Knoester (Heracles Almelo) zijn als vervangers voor de afwezigen Lang, Zeefuik en Reis opgeroepen. Indien Jong Oranje maandag 31 mei het duel met Jong Frankrijk wint, wacht op woensdag 3 juni de confrontatie met de winnaar van het duel tussen Jong Denemarken en Jong Duitsland. Laatstgenoemde land werd groepshoofd in de poule met Jong Oranje.

Ajax Showtime heeft een BETA-versie van een Forum online. Wil je hem helpen testen? Bezoek dan hier het Forum en reageer.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties