Verdeeldheid in selectie AS Roma; baan van Fonseca hangt aan zijden draadje | Ajax Showtime

Verdeeldheid in selectie AS Roma; baan van Fonseca hangt aan zijden draadje

door MelleGoekoop 23

Verdeeldheid in selectie AS Roma; baan van Fonseca hangt aan zijden draadje

door MelleGoekoop 23

Laatst geüpdatet

Twee dagen voor de belangrijke Europa League-wedstrijd tegen Ajax is er een tweesplitsing ontstaan in de selectie van AS Roma. Een deel zou het niet eens zijn met de trainingsmethodes van trainer Paulo Fonseca. Zijn positie staat vanwege de tegenvallende resultaten in de Serie A ter discussie en het winnen van de Europa League lijkt zijn laatste redmiddel.

Roma staat momenteel op een teleurstellende zevende plek en verspeelde in haar laatste drie Serie A-duels zeven punten. De achterstand op de nummer vier, die toegang geeft tot de Champions League, is vijf punten. Dit aantal lijkt nog te overbruggen met negen competitie wedstrijden te gaan. Toch lijkt de clubleiding weinig vertrouwen hierin te hebben, aangezien afgelopen weekend meerdere Italiaanse media schreven dat het winnen van de Europa League zijn baan kan redden.

Nu is de bom binnen de selectie gebarsten volgens Corriere Dello Sport. Er heerste al langer onvrede over de trainingsmethodes van Fonseca, maar nu zijn meerdere spelers zelfs extra privé gaan trainen. Na het inspiratieloze gelijke spel tegen Sassuolo van afgelopen zaterdag zou de ontevredenheid in een stroomversnelling zijn gekomen. De ontevreden groep zou aangevoerd worden door Edin Džeko. Door de omstandigheden lijkt een breuk met Fonseca onvermijdelijk.

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van het Italiaanse AS Roma? Zet dan in en krijg 9,65 keer je inzet terug!

Denk jij dat Ajax en AS Roma in de rust gelijkstaan en Ajax uiteindelijk wint? Zet in en krijg 5,30 keer je inzet terug!

Bron Corriere Dello Sport

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties