Van Wonderen geeft ploeg 'groot compliment': 'Dat is ook topvoetbal'

door Bart Veenstra 37

Bron ESPN

Van Wonderen geeft ploeg 'groot compliment': 'Dat is ook topvoetbal'

door Bart Veenstra 37

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Go Ahead Eagles-trainer Kees van Wonderen beseft dat er voor de neutrale toeschouwer weinig te genieten viel tijdens het duel tussen Ajax en Go Ahead Eagles. De weinig aantrekkelijke wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Ajax won eerder dit seizoen in de Johan Cruijff ArenA met ruime cijfers van onder meer NEC, Vitesse, SC Cambuur, PSV en ook Borussia Dortmund. Van Wonderen benadrukt dan ook dat er voor veel ploegen niets anders op zitten dan tegen Ajax vol op de verdediging te spelen.

'Denk dat dat ook topvoetbal is'

'We speelden tegen een ploeg die hier met 4-0 van Dortmund, met 5-0 van PSV en 9-0 van Cambuur heeft gewonnen. Dan kan je wel heel open gaan spelen, maar daar kan je ons niet mee vergelijken. We moesten iets verzinnen om op een andere manier iets te halen. Ik denk dat dat ook topvoetbal is', aldus Van Wonderen bij ESPN.

Van Wonderen geeft zijn spelers dan ook een 'groot compliment'. 'We hadden op de juiste momenten het geluk aan onze zijde en dat heb je ook nodig als je zo speelt. Zij waren nog het gevaarlijkst als wij wilden voetballen en de bal verloren, maar daar zijn we nauwelijks aan toegekomen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties