[Update] Ingepakte De Ligt hervat training Juventus

door NickOoms 8

Bron Juventus

[Update] Ingepakte De Ligt hervat training Juventus

door NickOoms 8

Bron Juventus

Laatst geüpdatet

De blessure van Matthijs de Ligt blijkt niet al te ernstig. De oud-Ajacied viel tijdens de warming-up voor de thuiswedstrijd tegen Spezia uit met klachten aan zijn kuit, maar van serieuze schade lijkt enkele dagen later geen sprake te zijn.

Zaterdag speelt Juventus tegen Lazio en vrijdag vond de persconferentie van trainer Andrea Pirlo plaats. De oefenmeester gaf aan dat De Ligt momenteel nog niet terug in training is, maar hij sluit niet geheel uit dat hij er zaterdag toch bij is. 'Laten we kijken hoe hij zich morgen (zaterdag, red.) voelt', zegt hij erover.

Voor De Ligt en de zijnen wordt het een hels karwei om dit seizoen nog de kampioen van Italië te worden. De topclub staat derde met een afstand van tien punten tot nummer één Inter. Wel heeft Juventus nog één wedstrijd meer te spelen.

Update - 13.15 uur (8 maart 2021) - Ingepakte De Ligt hervat training Juventus

Matthijs de Ligt heeft maandag de training bij Juventus hervat, zo meldt het Algemeen Dagblad. De verdediger raakte vorige week - gedurende de warming-up voorafgaand aan het duel met Spezia (3-0 winst) - aan zijn kuit geblesseerd. Het is nog onzeker of De Ligt dinsdagavond tegen FC Porto in de Champions League zal aantreden.

Verwacht jij dat Ajax met 2-0 wint van Young Boys? Zet dan in en krijg 7,35 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties