[Update II] Fosu Mensah debuteert voor United

door SJvanveen 23

[Update II] Fosu Mensah debuteert voor United

door SJvanveen 23

Laatst geüpdatet

Timothy Fosu Mensah staat zondagmiddag mogelijk voor zijn debuut in het eerste elftal van Manchester United. Volgens Manchester Evening News en heel veel mensen op Twitter zit de voormalig jeugdspeler van Ajax voor het eerst in de selectie van Louis van Gaal.

De jeugdige verdediger annex middenvelder vertrok in 2014 van Ajax naar Manchester United, mede omdat een contract bij de Amsterdamse club uitbleef. In gesprek met Ajax Showtime gaf Fosu Mensah al eens aan waarschijnlijk te zijn gebleven in de hoofdstad, mits er een contract aan hem was aangeboden.

Dat gebeurde echter niet omdat hij nog zestien jaar was en dus vertrok hij naar The Reds. De jeugdinternational speelt dit seizoen voornamelijk voor de U18 en U21, maar Van Gaal heeft hem dus voor het eerst opgeroepen. De definitieve bevestiging volgt nog. (Foto: Manchester United)

Update - 14.16 uur (28 februari 2016)
Timothy Fosu Mensah maakt zijn debuut in de selectie van Manchester United zondagmiddag. Thuis tegen Arsenal (wedstrijd begint om 15.05 uur) zit de jonge oud-speler van Ajax voor het eerst op de bank. Daley Blind en Memphis staan in de basis van Louis van Gaal.

Update - 16.19 uur (28 februari 2016)
Timothy Fosu Mensah heeft zondagmiddag tegen Arsenal zijn debuut gemaakt voor Manchester United. De jonge Nederlander, die vanuit de jeugd van Ajax naar Manchester United ging, kwam aan het begin van de tweede helft in de ploeg voor de geblesseerde Marcos Rojo.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties