[Update] Fosu-Mensah fit voor Ajax

door SJvanveen 40

[Update] Fosu-Mensah fit voor Ajax

door SJvanveen 40

Laatst geüpdatet

Timothy Fosu-Mensah hoopt fit te zijn voor de Europa League-finale tegen zijn oude club Ajax. Daarbij heeft de verdediger annex middenvelder over de Amsterdammers gesproken in gesprek met Manchester Evening News.

'Ik vertrok als zestienjarige bij Ajax. Als een jonge jongen was ik daar voor acht jaar. Ik ken daar heel veel mensen, dus het wordt heel speciaal. Natuurlijk wil ik graag van hen winnen, ik ben immers een speler van Manchester United nu. Ze zijn een goed team, anders zouden ze niet in de finale staan, maar dat zijn wij ook', spreekt 'Timbo' over zijn voormalig werkgever.

'Wij zijn echter meer gefocust op onszelf. Ze hebben een aantal goede spelers, een jong team', vervolgt Fosu-Mensah, die zelf, na blessureleed, er hoopt bij te zijn in Stockholm. 'Het gaat goed. Ik werk hard en ik probeer zo snel mogelijk terug te keren. Alle betrokkenen doen goed hun werk.'

Update - 16.40 (21 mei 2017)
Timothy Fosu-Mensah is hersteld van zijn schouderblessure. Zondag komt hij in actie voor United tegen Crystal Palace, waarbij Mourinho veel jongelingen het veld instuurt. De Nederlander was geblesseerd, maar is dus ook fit voor de Europa League-finale tegen zijn oude club Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties