[Update] Fabrizio Romano ontkent gesprekken Leeds Utd met Lang

door Gino Haverkamp 17

Bron Twitter

[Update] Fabrizio Romano ontkent gesprekken Leeds Utd met Lang

door Gino Haverkamp 17

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Leeds United hoopt Noa Lang op korte termijn over te nemen van Club Brugge, zo schrijft de doorgaans betrouwbare journalist Nicolò Schira vrijdagavond op zijn Twitteraccount. Er ligt echter nog geen akkoord op tafel over de transfer.

Wel zijn beide ploegen met elkaar in gesprek, zo verzekert Schira. Leeds lijkt daarbij serieus werk te willen maken van de komst van de oud-Ajacied. Vooralsnog gaan de gesprekken voort, maar vonden beide clubs elkaar nog niet in een transfersom voor Lang.

Overigens zou Lang wel al rond zijn met Leeds United over een contract. Er werd een persoonlijk akkoord bereikt voor een verbintenis tot medio 2025 met een in het contract opgenomen optie voor nog een jaar.

Sinds het vertrek van de aanvallende ingestelde speler bij Ajax speelde hij een totaal van 42 wedstrijden voor Club Brugge. Hij maakte er indruk en dat blijkt ook uit zijn cijfers. Lang trof negentienmaal doel en bereidde veertien keer een doelpunt voor.

Update - 4 augustus 2021 - Romano ontkent gesprekken Leeds met Lang

Leeds United is niet bezig met een transfer van Noa Lang naar de club, zo meldt de doorgaans betrouwbare transferjournalist Fabrizio Romano op Twitter. Op het moment is de Premier League-club niet in gesprek met de oud-Ajacied van Club Brugge. 'Niet eens met de zaakwaarnemers', voegt hij eraan toe. Romano erkent wel dat Leeds United enkele weken geleden nog interesse had in Lang, maar dat is nu niet meer het geval.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties