[Update] Chelsea bevestigt ontslag Lampard

door BartVeenstra 37

[Update] Chelsea bevestigt ontslag Lampard

door BartVeenstra 37

Laatst geüpdatet

Hakim Ziyech krijgt binnen afzienbare tijd te maken met een andere trainer bij Chelsea. Volgens The Telegraph gaat Chelsea namelijk vandaag (maandag) nog manager Frank Lampard de laan uitsturen.

Chelsea kent, na een goede start, een zeer teleurstellend seizoen. De Londenaren staan teleurstellend negende in de Premier League en zodoende moet een nieuwe manager voor een ommekeer gaan zorgen.

Naar verluidt mogen de spelers op dit moment niet naar de club komen, zodat de clubleiding van Chelsea de tijd heeft om met Lampard te praten en zijn ontslag aan te kondigen. Het ontslag van Lampard kan mogelijk slecht nieuws zijn voor Ziyech. De manager wist de toenmalig Ajacied te overtuigen van een transfer naar Chelsea. Of een nieuwe manager ook veel vertrouwen heeft in de spelmaker zal in de toekomst moeten blijken.

Thomas Tuchel nieuwe manager Chelsea

Volgens de doorgaans goed ingevoerde journalist Fabrizio Romano wordt Thomas Tuchel de nieuwe manager van Chelsea. Romano meldt eveneens dat Lampard maandag nog ontslagen wordt en dat Tuchel al akkoord is met de Londense topclub.

Update - 12.25 uur (25 januari 2021) - Chelsea bevestigt ontslag Lampard

Hakim Ziyech krijgt bij Chelsea definitief te maken met een andere trainer. Chelsea heeft maandagmiddag bevestigd dat Frank Lampard is ontslagen. Naar verluidt wordt Thomas Tuchel de nieuwe manager van de Londense topclub.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties