[Update] Bakker vertrekt officieel van PSG naar Bayer Leverkusen

door Jesse ter Haar 49

Bron Algemeen Dagblad, Bayer Leverkusen

[Update] Bakker vertrekt officieel van PSG naar Bayer Leverkusen

door Jesse ter Haar 49

Bron Algemeen Dagblad, Bayer Leverkusen

Laatst geüpdatet

Mitchel Bakker vervolgt zijn carrière bij Bayer Leverkusen. Dat meldt Mikos Gouka, journalist van het Algemeen Dagblad, maandagochtend op Twitter. De linksback komt over van Paris Saint-Germain.

Bakker tekent maandag een contract voor vijf jaar bij de Duitse club. De hoogte van de transfersom is vooralsnog niet bekend. Bij Bayer Leverkusen komt Bakker overigens oud-Ajacied Daley Sinkgraven tegen. Beide spelers zijn direct concurrenten van elkaar op de linksbackpositie.

In het afgelopen seizoen speelde Bakker namens Paris Saint-Germain 26 wedstrijden in de Ligue 1 en 10 in de Champions League. De concurrentie bij de Franse topclub is echter enorm.

Update - 21.15 uur (12 juli 2021) - Bakker vertrekt officieel van PSG naar Bayer Leverkusen

Mitchel Bakker heeft zijn contract bij Bayer Leverkusen officieel getekend, zo maakt de club bekend via zijn Twitterkanaal. De linksback komt over van Paris Saint-Germain en tekent een contract tot medio 2025. Bayer Leverkusen-directeur Simon Rolfes ziet in Bakker een 'technisch onderlegde' back. In Leverkusen gaat Bakker de concurrentiestrijd aan met onder meer Daley Sinkgraven.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties