[Update] 'Koeman hoeft voorlopig nog niet te vrezen voor ontslag'

door Justin Fokkens 76

Bron Sport

[Update] 'Koeman hoeft voorlopig nog niet te vrezen voor ontslag'

door Justin Fokkens 76

Bron Sport

Laatst geüpdatet

Het bestuur van FC Barcelona is vannacht bijeengekomen om de toekomst van trainer Ronald Koeman te bespreken, zo meldt het Catalaanse Sport. Na de 3-0 nederlaag in Lissabon tegen SL Benfica is de druk op de oefenmeester nog maar eens toegenomen.

Na de verliespartij van woensdagavond kwamen de beleidsbepalers van FC Barcelona - onder wie voorzitter Joan Laporta - middenin de nacht terug in Barcelona, om vervolgens op het trainingscomplex van de Catalaanse club een uur te vergaderen. Belangrijk onderwerp van gesprek was het mogelijke ontslag van Koeman. Volgens diverse Spaanse media zal de vergadering donderdag worden voortgezet.

Koeman zelf gaf na afloop van de verliespartij in Lissabon aan nog de steun van zijn spelersgroep te voelen. ´Van de rest weet ik het niet, ik weet niet hoe de club erover denkt.´

FC Barcelona staat na de nederlaag in Lissabon, en de eerdere 0-3 thuisnederlaag tegen Bayern München, na twee wedstrijden op nul punten in groep E van de Champions League.

Update - 13.50 uur (30 september 2021) - 'Koeman hoeft voorlopig nog niet te vrezen voor ontslag'

Spaanse media melden inmiddels dat Ronald Koeman op dit moment nog niet hoeft te vrezen voor een ontslag. De oefenmeester van FC Barcelona is in ieder geval tot na de competitiewedstrijd tegen Atlético Madrid van aanstaande zaterdag verzekerd van zijn baan, nu de clubleiding van FC Barcelona geen overhaaste beslissingen inzake de toekomst van de trainer wil nemen.

Koeman zal tijdens de wedstrijd tegen Atlético Madrid echter niet als trainer op de bank zitten bij de Catalanen, aangezien hij als gevolg van zijn rode kaart tegen Granada nog een wedstrijd schorsing moet uitzitten.

Bookmaker ziet koploper Ajax niet als favoriet voor de groepswinst in groep C!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties