'Union Berlin wil oud-Ajacied Doekhi snel vastleggen'

door Bart Veenstra 15

Bron De Telegraaf

'Union Berlin wil oud-Ajacied Doekhi snel vastleggen'

door Bart Veenstra 15

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Danilho Doekhi staat voor een avontuur in de Duitse Bundesliga. De Telegraaf schrijft dat de voormalig verdediger van Ajax kan rekenen op belangstelling van Union Berlin. Doekhi beschikt bij zijn huidige club Vitesse over een aflopend contract en om die reden is hij na dit seizoen transfervrij.

Union Berlin kan aankomende zaterdag een Europees ticket veroveren. Na afloop van die laatste wedstrijd van het seizoen wil men de transfer van Doekhi snel afronden. De verdediger staat namelijk ook in de belangstelling van het Rangers FC van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Doekhi, wiens oom Ajax-assistent-trainer Winston Bogarde is, is bij Vitesse bezig aan zijn vierde seizoen. Met name in de afgelopen twee seizoenen heeft hij een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Bij Union Berlin zou Doekhi overigens ploeggenoot kunnen worden van Sheraldo Becker, die eveneens een verleden heeft bij Ajax.

Leegloop dreigt bij Vitesse

Bij Vitesse lijken in de komende periode meerdere spelers te vertrekken, waardoor er waarschijnlijk sprake zal zijn van een leegloop. Onder meer Riechedly Bazoer vertrekt, terwijl ook Eli Dasa zal verkassen. Verder keren ook huurlingen Jacob Rasmussen, Yann Gboho, Loïs Openda en Adrian Grbic terug naar hun eigenlijke werkgevers.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties