Te Wierik en Van Kaam pakken rood en missen duel met Ajax

door NielsOpdam 30

Bron AS

Te Wierik en Van Kaam pakken rood en missen duel met Ajax

door NielsOpdam 30

Bron AS

Laatst geüpdatet

Mike te Wierik en Daniël van Kaam hebben woensdagavond allebei een rode kaart gekregen. De twee spelers van FC Groningen missen daardoor naar alle waarschijnlijkheid het duel met Ajax van aanstaande zaterdag. De Groningers kunnen nog in beroep gaan tegen de kaarten, of ze dat ook echt doen is nog niet bekend.

Tijdens het duel met Vitesse was Te Wierik de eerste Groningen-speler die rood pakte. Hij gleed door en scheidsrechter Allard Lindhout gaf de verdediger een directe rode kaart. In de vijfde minuut van de extra tijd in de eerste helft kreeg ook Van Kaam een directe rode kaart. Hij maakte hands, nadat hij de bal wegsloeg met zijn hand.

Overigens werd het duel tussen Vitesse en FC Groningen kort na de rust stilgelegd. Vitesse-keeper Markus Schubert werd bekogeld met een beker bier vanuit het publiek en ging neer. Lindhout staakte de wedstrijd en na dertig minuten werd de wedstrijd weer hervat. Aanstaande zaterdag spelen Ajax en FC Groningen tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA. Het duel begint om 18.45 uur in Amsterdam.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties