[Update] Huntelaar reageert op geruchten over contractverlenging | Ajax Showtime

[Update] Huntelaar reageert op geruchten over contractverlenging

door MelleGoekoop 25

[Update] Huntelaar reageert op geruchten over contractverlenging

door MelleGoekoop 25

Laatst geüpdatet

Het voetbalpensioen van Klaas-Jan Huntelaar wordt mogelijk uitgesteld. BILD meldt dat Schalke 04 de optie, om het contract met één seizoen te verlengen, overweegt. Huntelaar vertrok eind januari bij Ajax om zijn oude club in nood te behoeden van degradatie.

Op dit moment lijkt degradatie bijna onafwendbaar voor de club uit Gelsenkirchen. Ze staan met tien punten stijf onderaan en kunnen zich alleen handhaven wanneer zij alles winnen én de concurrenten, 1. FC Köln en Arminia Bielefeld, alles verliezen. Met het oog op volgend seizoen is de club op zoek naar een spits die hen weer naar de Bundesliga kan helpen.

Volgens BILD is de blessuregevoeligheid van Huntelaar voor de clubleiding een aandachtspunt. Na zijn overstap naar Schalke kreeg de spits al snel last van meerdere blessures, waardoor hij nauwelijks aan spelen toekwam. Wanneer de club toch door wil gaan met Huntelaar, zal hij genoegen moeten nemen met een salaris van minder dan een miljoen euro per jaar.

Afgelopen weekend maakte Huntelaar zijn eerste doelpunt sinds zijn rentree voor Schalke. Helaas voor de aanvaller kon hij een nederlaag tegen Bayer Leverkusen niet voorkomen. Zijn club verloor met 2-1.

Update - 14.40 (7 april 2021) - Huntelaar reageert op geruchten over contractverlenging

Klaas-Jan Huntelaar heeft gereageerd op de geruchten over een mogelijke contractverlenging bij FC Schalke 04. Tegen het Duitse Kicker geeft hij aan dat hij nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst. 'De uitspraken over het einde van mijn carrière heb ik bij Ajax gedaan, in mijn hoofd zit ik bij de actuele situatie.' vertelt de spits, waarna hij het volgende toevoegde: 'Je weet het natuurlijk niet.'

Bron BILD, Kicker

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties