[Update] Sánchez heeft met Conte nieuwe manager bij Spurs

door Bart Veenstra 49

Bron Tottenham Hotspur

[Update] Sánchez heeft met Conte nieuwe manager bij Spurs

door Bart Veenstra 49

Bron Tottenham Hotspur

Laatst geüpdatet

Davinson Sánchez krijgt bij Tottenham Hotspur wederom te maken met een nieuwe trainer. De Londense club, waar ook voormalig Ajax-jeugdspeler Steven Bergwijn speelt, heeft trainer Nuno Espírito Santo ontslagen, zo meldt het op de clubsite.

De Portugese trainer stond pas zeventien duels aan het roer in Noord-Londen, maar de clubleiding van The Spurs had na afgelopen weekeinde genoeg gezien. De 0-3 thuisnederlaag tegen Manchester United was de druppel en zodoende werd Espírito Santo maandagochtend ontslagen. Tottenham Hotspur hoopt nu Antonio Conte aan te stellen als nieuwe manager.

Tottenham Hotspur kent tot nu toe een teleurstellend seizoen. De club begon het seizoen in de Premier League met drie zeges, maar inmiddels is de club afgezakt naar de achtste plaats. Van de tien gespeelde wedstrijden werden er vijf gewonnen en vijf verloren.

Tottenham Hotspur speelt donderdag tegen Vitesse

In de Conference League speelt Tottenham Hotspur aankomende donderdag tegen Vitesse. Twee weken geleden gingen de Engelsen in Arnhem nog onderuit (1-0). Wel heeft Tottenham Hotspur nog volop kansen om de volgende ronde in de Conference League te bereiken.

Update - 13.05 uur (2 november 2021) - Sánchez heeft met Conte nieuwe manager bij Spurs

Davinson Sánchez heeft met Antonio Conte een nieuwe manager bij Tottenham Hotspur. De Engelse club heeft de komst van de Italiaanse trainer dinsdag aangekondigd. Conte is bij Tottenham Hotspur de opvolger van de maandag ontslagen Nuno Espirito Santo.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties