Romano: 'Kristensen kan rekenen op transfer naar Leeds United'

door Bas Velzel 33

Bron Fabrizio Romano

Romano: 'Kristensen kan rekenen op transfer naar Leeds United'

door Bas Velzel 33

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Rasmus Kristensen staat voor een transfer naar de Premier League. De Deense rechtsachter van Red Bull Salzburg staat in de belangstelling van Leeds United. The Peacocks willen de 24-jarige oud-speler van Ajax overnemen voor tien miljoen euro.

Dat schrijft transferexpert Fabrizio Romona op zijn Twitter. Jesse Marsch, de trainer van Leeds United, ziet in Kristensen de perfecte optie voor zijn nieuwe rechtervleugelverdediger. Volgens Romano gaat Red Bull Salzburg het bod van tien miljoen euro accepteren.

Romano liet eerder weten dat een persoonlijk akkoord tussen Kristensen en Leeds United geen probleem zou moeten zijn. Bij Leeds United zou Kristensen het moeten opnemen tegen Robin Koch en Luke Ayling.

Van Ajax naar Red Bull Salzburg

Kristensen maakte in de zomer van 2019 de overstap van Ajax naar Red Bull Salzburg. Bij de Oostenrijkse ploeg heeft de Deen 107 wedstrijden gespeeld. Daarin wist hij dertien keer te scoren en gaf hij negentien keer een assist. Niet alleen Leeds United was geïnteresseerd in de diensten van de Kristensen. Ook RB Leipzig, de zusterclub van Red Bull Salzburg, had zijn oog laten vallen op de Deen.

Vorige keer had Sportbookies tachtig procent van voorspelling goed. Kijk nu naar de nieuwe wedtips!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.